Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 135 . 136 . 137 . 138 . 139 . 140 . 141 . 142 . 143 . 144 . 145 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
alias
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 13:11
- Nahlásit

vidíš a já bych dala ruku do vohně za to že je fakticky muj - nuže dobrá Ešusová - máme podobný mozky )))

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 13:15
- Nahlásit

Eimy

hurá!! Mám slavnej mozek!!

ale zas tam nejni seno

tak ho tam nacpi, nalej tam mlíko, pro Aliasku a bude to mozek všech třech dohromady, takový 3 v 1 teda spíš v tomdle případku 1 pro 3

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 13:17
- Nahlásit

alias
máme podobný mozky
to mě ani moc nepřekvapuje

Eimy
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 13:26
- Nahlásit

PetraK
To nevim, jak by se to na to tvářilo Radši to nechám takle

Jinak tady se dějou věci, teď hlásej, že došlo k násilnýmu vniknutí na pokoj a krádeži, že si máme při odchodu z pokoje zamykat...

asi před dvuoma tejdnama tady před kolejema přepadl cizí chlap nějakou holčinu...

Já se tu asi začnu i bát

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 13:31
- Nahlásit

Eimy
Jinak tady se dějou věci, teď hlásej, že došlo k násilnýmu vniknutí na pokoj a krádeži, že si máme při odchodu z pokoje zamykat...

asi před dvuoma tejdnama tady před kolejema přepadl cizí chlap nějakou holčinu...

to je nácvik na ten přechod do Prahé. Tak budeš muset chodit s manžou furt jenom. Sama nic.

Eimy
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 13:36
- Nahlásit

PetraK
Manža si mě teď víc hlídá když je tma, abych nechodila sama (chodim teď ve tmě sama domu fakt jen vyjímečně - jednou od toho přepadení), ale proti tomu, aby se sem někdo vloupal nam to asi moc nepomůže... a že by to byla docela haluz, kdyby nám to tady vybrali

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 13:37
- Nahlásit

Eimy
a že by to byla docela haluz, kdyby nám to tady vybrali
tak zažádejte, ať vám povolej obranářku na pokoj! A máte vystaráno

Eimy
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 13:45
- Nahlásit

PetraK
Simtě a ukradnou to i s obranářkou

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 15:35
- Nahlásit

Eimy
Simtě a ukradnou to i s obranářkou

My máme taky "obranáře" ale ten to má po mamince, tak když je sama a někdo zazvoní, tak vždycky štěká a štěká a když pak třeba kamarádka od paničky odmyká (protože má klíč a jde Babetku třeba vyvenčit, páč panička zůstala dýl v práci), tak jak zarachotí klíč v zámku, zajede Babetka do sklepa a předstírá, že v tomdle baráku pes v životě nebyl

Eimy
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 16:01
- Nahlásit

PetraK
Taky dobrej zpusob

Ja ted na chodbe slysela, jak se o tom vloupani bavi kluci a prej kdyz se tady ty dveře zabouchnou, je otázkou 10 sekund se dostat dovnitř. Ten borec, co bydlel v tom pokoji byl prej jenom ve sprše... To je mazec... Já normálně taky nezamykám, když jdu na záchod nebo do sprchy nebo do kuchynky... Tak asik budu muset...

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 16:25
- Nahlásit

Eimy
Tak asik budu muset...

to budeš. U nás vykrádaj i sklepy, kde už nic k ukradení není . My už ani ten sklep nezamykáme, nechali jsme ho s uraženým zámkem, ať si tam ty dementi vlezou. Kupodivu věci pro útulek - kde byl i kožíšek, tam nechali.

Eimy
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 22:23
- Nahlásit

PetraK
Hm... tak aspon že tam věci pro utulek nechali, u nas doma se zaviraly vchodovy dveře (teda jako zamykaly). Jinak ten vykradenej pokoj je uplně vedle nas, jeden kluk tam kohosi viděl, jak klepe, ale neřešil to... Takže sice asi vi, jak zhruba vypadal, ale těžko ho někdo chytne

Janiii
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2008 08:54
- Nahlásit

hoj holky,
tak snad budu zas marod nebo co v úterý mi ještě nic nebylo, ve středu ráno mě pálilo v krku, a v noci na dnešek už jsem nespala, bolí mě na průduškách, nebo co se tam v těch místech vyskytuje, krk mám rozedřenej takže to vidim na brzký odchod z práce a cestu k pani doktorový
ale nejdřív musim vyzvednout ty kapičky pro Berni - tak jsem zvědavá ...

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2008 08:55
- Nahlásit

Janiii
Ajooooj, no mě včera taky třeštila hlava ráno mě škrábalo v krku a teď už mám nudle u nosu
Já ci léto a teplooooooo !!!!!

Janiii
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2008 10:10
- Nahlásit

Fajka
no to jsme dopadly já jsem asi nastydla v tý Bratislavě, po cestě domů už mi byla šílená zima ... chjo, podzim zatracenej a to jsme měli jet zítra k mamině

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2008 10:18
- Nahlásit

Janiii
jak je to v tý reklamě na rýmu a kašel lék si našel! Co to bylo Couldrex či co???
Mě to ale stejnak nikdy moc nezabralo

Janiii
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2008 10:47
- Nahlásit

Fajka
mě Coldrex zabere tak, že se z toho za dva dny dostanu - a do 14 dní to mam zpátky takže jako v krizi, pokud něco potřebuješ přežít, dorbý - ale na vyléčení to pro mě taky neni ... a trochu mě děsej ty průdušky, protože to nebolí když kašlu, ale pořád

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2008 13:30
- Nahlásit

Janiii

jéje pani vy ste magor? Teda marod?? Tak šup don postele, Berni bude dělat ošetřovatelku

Fajka
a teď koukám, že tady Fajka taky cvičí s nudlema. To sme teda spolek, můžu čekat, že tak za tři dny v tom lítám taky , minule jsme to tady projely fšecky

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2008 13:32
- Nahlásit

jinak Coldrex jsem zkusila jednou a .... poslal mě rovnou hezky šupem do pekel, cesty který měl uvolnit zacpal, bylo mi mnohem hůř, takže do tohodle já nejdu. Já jedu na starej dobrej acylpoš (nebo acilpoš? nevim), kýble čaje, céčko a peřiny. To zabere nejlíp

sem se přiřítila až teď od pana dochtora.

Janiii
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2008 17:43
- Nahlásit

PetraK
sem se přiřítila až teď od pana dochtora
taky??
jináč mě prej nic neni, všechno teprvá přijde, řekla pani doktorová a zítra musim do práce, asi by se to tam beze mě všechno posrr....
tak jdu do toho pelechu
jooo, vyzvedla jsem u pani ty bachovy esence, berni dostala 4 kapičky a teď sjem házela po kuchyni plastový mísy po zemi a ona na mě koukla astylem "co blbneš?? to je ti asi hodně špatně paničko" takže jdem do auta

Janiii
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2008 17:59
- Nahlásit

tak do auta nevlezla, lítala kolem auta, štěkala, tak jsem vlezla i s uchem do kufru, přiběhla ke mě, strčila tam hlavu, šmuchala, ale nevlezla ... tak jsem z kufru vylezla a šlo se domů zkusíme to zase příště

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2008 22:00
- Nahlásit

Janiii
já byla na preventivní prohlídce, ale na chřipku mám možná zaděláno taky, synovec, který je u nás bytem jaksi už chorobuje , tak jsem zvědavá, jak to dopadne se zbytkem rodiny Nechci bejt nemocná a ani nemůžu celý příští týden máme návštěvu mooc důležitou, fšichni z ní seděj na zadeli

Tak misky dobrý, můžeš přidat na razanci a házet po bytě hrnce - jen se tentokrát nebude divit jen Berni ale i děda s babi , to auto půjde pomalu, no a taky podle Berni nálady, někdy to klapne, někdy ne. vydrž Prťka, vydrž

Janiii
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2008 08:10
- Nahlásit

jen se tentokrát nebude divit jen Berni ale i děda s babi
babi s dědou jsou ve svym baráku, takový rány to snad nebudou
dostala do kufru auta žrádlo (kufr zůstal otevřený, aby neměla pocit že nemůže ven)- trochu sežrala, vyskočila, naskočila, trochu sežrala, vyskočila, naskočila ... výsledek - zhltla to ještě mohutněji než jindy, takže v rámci prevence proti dalšímu stresu a torzi žrádlo do auta dávat nebudeme ale ráno zas dostala kapičky, tak třeba se to nějak projeví ... nevzdáme to a budem trénovat
jooo, jinak jsem někde ztratila hlas (pozn. poctivému nálezci odměna ) takže co jsem měla dneska obvolat v práci tak neudělám, tak pošlu maily, udělám co je potřeba a pofrčim domů, léčit se

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2008 08:18
- Nahlásit

Janiii

no jo kurňa, na torzi jsem zapomněla , no tak to ne, to nebyl asi úplně nej nápad- ale vím, že to takhle někdo dělá. Ještě mi řekni - byla jsi u toho, nebo jsi jí nechala jen tak být - možná - třeba i s tím uchem, by to chtělo ji tam nechat samotnou - plus mě ještě napadá - jak moc byste byli ochotní ji nechat v tom kufru řádit? Že jako by se to ucho tak trochu schovalo, nebo zastrčilo,aby si ho musela vydolovat, tím pádem bude v tom kufr dýl, bude v něm dělat brajgl sama o sobě (auto se bude kymácet, jak to bude dolovat, plus sem tam nějakej ten hluk u toho taky vyrobí) no a přitom půjde vlastně o hru. Jestli není zvyklá věci odněkud vydolovávat, tak ji to nejdřív "nauč"/ukaž někde doma. Některýmu pesovi to nedojde hned, co má dělat, nenapadne ho hned používat packy, takže bych ji nejdřív "rozdráždila" hrou Schovaný ucho doma a pak honem ho schovat do kufru.
jinak jsem někde ztratila hlas

dem hrát Tichou počtu???

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2008 08:48
- Nahlásit

Janiii
Já bych jí dala do toho auta takovou tu celou haksnu a přivázal aby s ní nemohla odcházet z auta... aby když jí bude chtít jí musela ohlodávat jen v autě.. a jakmile vyskočí z auta smolíček pacholíček žádná dobrůtka.... autor kufr = dobrůtka a mňamka..

JInak dobré ráno všem

Janiii
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2008 09:27
- Nahlásit

dem hrát Tichou počtu???
klidně, teď mi Ajťák přivezl novej monitor a klávesnici a už před nim jsem byla za blba - viz Báječná léta pod psa "šeptáš, a neni to normální" tak proč ne tichou počtu
Fajka
dobrej nápad, jen nevim jak se bude míra tvářit na to až budu do jeho služebního montovat haksnu na provázku vlastně kecám, jak se bude tvářit vim naprosto přesně

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2008 09:32
- Nahlásit

Janiii
jen nevim jak se bude míra tvářit na to až budu do jeho služebního montovat haksnu na provázku vlastně kecám, jak se bude tvářit vim naprosto přesně
at se tváří jak chce hlavně dyž to pomůže

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2008 09:51 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Janiii
"šeptáš, a neni to normální"

tý vooe teď jsem se zasmála tuplovaně
páč navrch jsem teď domluvila s Brtníkem a bavili jsme se o přestavbách v bytě a dnešku a Brtník pravil, dneska dáme obývakovej večer (tzn. budem se válet :up, nebudem se dneska pouštět do žádnejch velkejch akcí"... a já se mohla protrhnout - schválně, jestli víš, odkud tohle je, ty Špitalko

jak se bude míra tvářit na to až budu do jeho služebního montovat haksnu na provázku
prosim jedno dokument foto

Jo a všimla sis tu, že už jsem informovala, kdy budeme v Jizerkách??? Od 14. ounora!! Se těšim.

Fajka
at se tváří jak chce hlavně dyž to pomůže

todle by se neměl nikdá dovědět

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2008 10:01
- Nahlásit

PetraK
nebudem se dneska pouštět do žádnejch velkejch akcí"... a já se mohla protrhnout
to bue Jáchyme hod ho do stroje

Používáme doma často... a taky když někomu něco jde.. třá sportovcům ....tak hlásíme No jo SK Chvojkovice Brod.. zrejmě slušnej oddíl !!!

Janiii
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2008 10:02
- Nahlásit

nebudem se dneska pouštět do žádnejch větších akcí"
že by ...
STS Chvojkovice Brod - zřejmě slušnej oddíl!!!

<< 1 ... 135 . 136 . 137 . 138 . 139 . 140 . 141 . 142 . 143 . 144 . 145 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání