| Autor |
Zpráva |
Eire
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2011 10:43
- Nahlásit
Zdravím babajzny
Tedáá vy jste toho načmrkaly..a regrese a hypnózy,ještě holotrop chybí
Hipík a Tonička a Rozinka
Nemám zkušenost,mám sušičku,ale pokud máš horkovzdušku,tak by to mohlo jít rychle.
Jsem přečetla denní tisk a zde je z něj výcuc
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2011 10:44
- Nahlásit
brut
mám taky hádat nebo raději ne?
hááádej
Já taky stihla kulturní zážiteček ... konaly se u nás Letorosty a od brzkých večerních hodin jsem mohla poslouchat různé produkce, páč jim to řvalo tak šíleně, že jsem vše slyšela přes půl města a stačilo by mi k tomu otevřené okno nebo procházka s Al ( taky díky tomu jsem kus opravdu slyšela, jinak zrovna navečer tam nebyl nikdo, kdo by mě nějak extra zajímal
nooo já měla teda EXTRA kultůrní zážitek
se tlemim ještě ted a asi dlouho budu..
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2011 10:49
- Nahlásit
Fajka
ani si nechci představovat, co tam u vás mohlo bejt za kultůůůru - naše famílie nic neslavila
tak prozraď
my máme odpočívací víkend, Míra asi někde ofouknul (já ne, já jsem vofouklá vod malička prej ) a je rýmičkovej tak máme veget ... akurát po o dojedu za Bééruškou
Ešuskááááá od úterý budu na veletrhu, a to by bylo něco pro tebe!!!!! FIRE (& Security) když bys tam vlezla, to by byl teprve fiiireeeee
|
brut
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2011 11:29
- Nahlásit
Fajka
hááádej
nooo já měla teda EXTRA kultůrní zážitek
se tlemim ještě ted a asi dlouho budu..
že by jste měli zase psí návštěvu
|
brut
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2011 11:32
- Nahlásit
Janiii
máme odpočívací víkend, Míra asi někde ofouknul (já ne, já jsem vofouklá vod malička prej ) a je rýmičkovej
chlapeček nooo .. že přeji brzký uzdravení
od úterý budu na veletrhu, a to by bylo něco pro tebe!!!!! FIRE (& Security)
to bude mít radost
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2011 13:28
- Nahlásit
Fajka
essi někdo uhodne kde sem dneska byla
Tak ja nevim, kdes asi mohla bejt, kdyz nestihas... Me napada jen jedno misto.
Ale abys mela este viiiic kultury, nechces prece jen toho jednoho plisnaka Skrivankovityho? Ma srostly prsticky od narozeni na predni tlapce, vubec si toho clovek nevsimne, nepajda, smejdi, vypada na fotce jak z jiny planety - ladil by k vam.
All
Hele, mrknete na Orinku, jaka z ni je ted stramajzna!! Babulka, je tam uz dva roky, pritom po kastraci zhubla, zklidnila se, smrdoli se tak nejak vdecne po zahrade a rada se tuli a hrabe kratery a proste idealni cubajz k nejakymu starsimu cloveku na pomaly vychazky. Jsem ji videla po delsi dobe a nejak me zase vzala za srdicko... rozhodte site, pls. Kuji.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2011 13:38
- Nahlásit
Chjooo, tak s fprdelníma zkouškama to zasejc dneska bylo fprdeli. Sem vytáhla čokla na prorostlé strniště. A kočenka si pomáhala ze vzduchu, místo aby dala řádně rypák k zemi- tak že na TART dobrý, ale na IPO na nic..... bože mi ten čokl někdy sere!!!!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2011 13:46
- Nahlásit
Hyena
A tobe by se chtelo rejt rypakem ve strnisti??? A kdyze to mate, ten den D? To byl trenink jen dneska, vid?
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2011 13:48
- Nahlásit
No mě se nechce tolik věcí..... když v práci vydělávám čoklovi na žrádlo
Jinak to byl nácvik- měli jsme jet 2.10., ale pjdem buď až 16. nebo 30.10. Ale štve mi to, bo už bych po tom úsilí, co stopám věnujeme potřebovala nějaké výsledky
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2011 13:52
- Nahlásit
Hyena
30.10
To uz bude mozna snih, aspon uvidis, do ceho jdete.
A njn, stopicky jsou holt kralovska disciplina, vsak vysledky se dostavi. Ja kdysi mela tu cest delat vocaska na stope FH2 Irce Zemanovy, mistryni sveta stoparsky, a to byl skutecne kynologickej orgasmus, jak cuba jela a drela a proste uchvatnost.
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2011 14:03 - Změnil/a: Eire
- Nahlásit
Fifi
Ten prďola je nádhernej,určitě dlouho na svého pána čekat nebude
Ha, dominátorka Orča je uplně jiná,taková lepší zkusím oslovit znovu místní dámy ve věku..třeba některá vyměkne.
Okénko pro pamětníkyaneb nedělní chvilka poezie
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2011 14:06
- Nahlásit
Fifi
No právě, též jsme měla tu čest vidět FHáčkový psi při práci.... mě nevadí ta piplačka a množství práce. ale nejhorší je, když máš pocit, že to nikam nevede. Bohužel Milanova metoda je sice pečlivá, ale zdlouhavá a někdy je pro mě těžký unést, že lidi, co čuchají kratší dobu už ty stopy mají. Sice jdou v záklonu , drboiu psi při korekcích a tak.... tak si zatím říkám, že to že můj magor chodí se zahozenou stopkou je něco, o čem si mohou zdát... ale halt je to postavený na samostatné práci psa a trvá to Zvláště když se to panička učí souběžně se psem
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2011 14:19
- Nahlásit
Eire
Jj, Orinka je uz jina, urcite by naky starsi pani udelala radost. Teda nejaky ciloucky duchodkyni, ktera by z ni nemela potrebovat delat Barbienu a tak, dyk vis.
Co se tyka kultury, je nedele, tedy nabizim Křeslo pro hosta
Hyena
Tak ty pocity beznadeje hod za hlavu, znavala jsem to. Uvidis, ze priste to bude dobry, je to beh na dlouho trat.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2011 14:21
- Nahlásit
Hezké nedělní odpo, (u nás teda chčije, že jsme se se psem otočili ve vchodě a zařadili zpátečku :lol
Fajka nenapínej, jsem zvědaváááááá
Hipíkovatá jestli chceš a zaplatíš si poštovné, sušičku ti třá na 3 týdny půjčím
A kdybys měla navíc vlašáky-koupím, prý je letos nějaká plíseň a je jich málo
A Fifi plesniveček je úžasňák
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2011 14:28
- Nahlásit
Fifi
Tak ty pocity beznadeje hod za hlavu, znavala jsem to. Uvidis, ze priste to bude dobry, je to beh na dlouho trat.
No jen abychom se toho dožily s čubou ve zdraví
Na vozejčkus e po poli jezdí dost blbě
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2011 14:28
- Nahlásit
Fifi
Tě zabijůůů,soudružka by byla ráda armádní matrací....ale ten rok 85,to je děs,jsem se vdávala,jsem vlastně už fosilie.Požaduji veškeré pocty, věcné dary nechejte u mého osobního tajemníka
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2011 14:34
- Nahlásit
Eire
Zalezi, jakej mas prednes, zda zatinas pest a sklapis vicka, to neni jen tak, naky dary a pocty!!!
Hyena
Uz mivaj vytuneny, s velkyma pneu, elektricky.
denyk
Vlasaky budu krast od sousedu, maj dva stromy. Esli neco zbyde, poslu.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2011 14:36
- Nahlásit
Fifi
Hyena
Uz mivaj vytuneny, s velkyma pneu, elektricky.
Woe, to by byl nástup před rozhodčího.....
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2011 14:39 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Rumštááááájn!!!!
Prosím výcuc, opakuji prosím výcuc
Užila jsem si úžasnej aktivně odpočinkovej půltýden.
Ve středu králíci, ve čtvrtek králíci, v pátek králíci a sobotu? Taky králíci . Dítě bylo u babičky a v sobotu s Michalem.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2011 14:45
- Nahlásit
kachna_
Ve středu králíci, ve čtvrtek králíci, v pátek králíci a sobotu? Taky králíci
....k jidlu?
Vycuc - ani nevim, se tu hypnozovalo, kulturnilo, hralo na gytaru, shanej se orechy, krizaly se v troube resily, nyni relaxujeme u Kresla pro hosta ad vyse.
Hyena
Woe, to by byl nástup před rozhodčího...
Tak na agi uz to funga, pravda, na stopach jsem vozickare jeste nevidela.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2011 14:53
- Nahlásit
Fifi
díky
shanej se orechy
nám ty mrchy právě začaly padat a s naší spotřebou (kilo ročně) uvidim, co bude.
....k jidlu?
nee , pomáhala jsem na výstavě s prodejem králíků. Ideální na pročištění hlavy.
http://www.vll.cz/veletrh-52
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2011 15:00
- Nahlásit
kachna_
Sem chtela napsat, ze by se tam libilo Agate.. ale smula Do výstavních hal je ZAKÁZÁN VSTUP SE ŽIVÝMI ZVÍŘATY !!!
|
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2011 15:20 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
denyk
Hipíkovatá jestli chceš a zaplatíš si poštovné, sušičku ti třá na 3 týdny půjčím
Díky moc , před chvilkou jsem si ji objednala..
Co jsem byla na obhlídce, tak ořechů je tady dost, pokud budu mít nadbytek (asi jo), ráda ti je pošlu
Brut
zapoměla jsem napsat, že v so. dopol. odešel balíček
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2011 15:31
- Nahlásit
Jsem cvakla ptaky na dratech, uz se hejnujou spackove, na fotce z mejdlicka to asi tak nevyzni, ale to byl rachot.
|
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2011 15:47
- Nahlásit
Fifi
Jsem cvakla ptaky na dratech, uz se hejnujou spackove, na fotce z mejdlicka to asi tak nevyzni, ale to byl rachot.
Tý jo, to je seřadiště...
Padám škubat špendlíky a švestky na marmeládu a povidla... až dokouřím...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2011 18:03
- Nahlásit
Ja padala na chvili s cupkama ven. Prvni varka prochazeci ok, u Ag jsme super promokly, vytahaly si mrkve, co chodi vesnicani plenit (nechapu, neco vyrejou, neco ne, uskubnou ji nat a nevytahnou, pritom 30 cm macek - jsem halt slusna a cekam, az to sklidi a pujdu paberkovat). Spendliky sem zobala po ceste, zluty, dobry.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2011 18:20
- Nahlásit
tady to venku vypadá na konec světa, ještě že za Berunkou jsem byla hned po obědě. zima, prší, fouká, hnus
ad ořechy - u nás a´t jich je hodně, nebo málo, z celého stromu zůstane jen úroda, která je za plotem v příkopě - ostatní sežere Berni
|
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2011 18:20
- Nahlásit
Fifi
Mám asi 7 kg švestek kilo špendlíků. Obojí rostlo na cizím pozemku - taky jsem se nejdřív zeptala.
Tady v okolí je opravdu strašná spousta ovocných stromů, u nás, i na pozemcích "nikoho".
Každoročně na podzim hnijou tuny ovoce pod stromy... nechápu... takhle to ale bylo vždycky. Pro většinu místních je to něco méněcenného.
Ani kontaminace olovem nehrozí, stromy jsou daleko od komunikací...
|
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2011 18:22 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
Štve mě, že jsem se od táty, když eště žil, nenaučila destilovat. Torza jeho soupravy tu jěště jsou, ale chtělo by to novou - láká mě to...
Tady jsem našla zajímavou diskuzi :
http://www.zahrada.cz/forum/zpracovani-ovoce-a-zel eniny/destilacni-pristroj-0019/
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2011 18:31
- Nahlásit
Tak nechej nekde vypalit, dyk jsou ofiko palenice, ne? Nez riskovat destilacni proces..
Janiii
Zacalo byt hnusne az ted, taky vichr a lijavec.
A Fajka nas napina, kde to vlastne byla, az naplni kontejnery, snad se vyjadri.
|