Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1458 . 1459 . 1460 . 1461 . 1462 . 1463 . 1464 . 1465 . 1466 . 1467 . 1468 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Hyena
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2011 12:36 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit

mishi
Jááááááááááá bysem si táááááááák dala vořechy! Todle mi nedělejte, ženský! My jsme letos asi bez vořechů, páč nám zmzrnul strom.
Mňááááám vlašáky naložený v medíčkuuuuuuu
Btw. co to bylo za akci v děcáku a v kterým??

mishi
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2011 12:47
- Nahlásit

brut
chlapi to moc nedělají
To je fakt... Tady maj jednoho a prej si ho hejčkaj. :-D

co jste pro ně dělali za akci?
Soutěžní odpoledne - pár stanovišť, pak vyhodnocení a nějaký ceny a přivezli jsme každýmu balíček (rozuměj igelitku s dárkama) a byli fakt nadšený. Pak jsme si dali kafe a děcka nám napekli - každá rodinka něco jinýho.

Hyena
v kterým
V Krompachu. Myslim, že je největší na liberecku...

VerčaZ
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2011 12:52
- Nahlásit

Ráááááámštáááájn. Jak to, že už je zase to blbý pondělí?

Jdu se vás, dámy, pokusit dočíst.
Já mám z víkendu hubu jak s prominutím laciná k...a, protože si prostě nejsem schopná vzpomenout, že bych si měla na slunku přejet rty nějakým balzámem, i když ho mám s sebou. Takže huba rudá, bolavá. Doufám, že mi nevyběhnou opary
V neděli jsme byli na obediencovejch závodech, kupodivu jsme skončili v naší kategorii první (z deseti). Ale výkon nic moc, přišlo mi, že byl Atík nějak rozhozenej ze psů, co tam byli. No, snad to byla jen náhoda...

brut
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2011 13:02
- Nahlásit

mishi
Tady maj jednoho a prej si ho hejčkaj. :-D
ani se jim nedivím

pár stanovišť, pak vyhodnocení a nějaký ceny a přivezli jsme každýmu balíček (rozuměj igelitku s dárkama) a byli fakt nadšený. Pak jsme si dali kafe a děcka nám napekli - každá rodinka něco jinýho.
to zní skvěle ... kolik tam je dětí nebo rodinek?

brut
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2011 13:06
- Nahlásit

VerčaZ
a, protože si prostě nejsem schopná vzpomenout, že bych si měla na slunku přejet rty nějakým balzáme
to znám.... tenhle problém řeším taky furt

Doufám, že mi nevyběhnou opary
snad nééé, k tomu všemu ...

kupodivu jsme skončili v naší kategorii první
pašáááácííííí

Ale výkon nic moc, přišlo mi, že byl Atík nějak rozhozenej ze psů, co tam byli. No, snad to byla jen náhoda...
nemůže být utahanej nebo jen přetaženej ? Jestli by to nechtělo trochu zbrzdit a dát mu víc klidu bez přítomnosti psů, aby si mozek odpočinul a zase ho to bavilo?

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2011 13:11
- Nahlásit

VerčaZ

jak s prominutím laciná k...

Já mám zas noženky jako můchomůrkovej klobouk, vyřádil na mě v noci šmejdskej komároš a vypadám jak když mě přepadly neštovice

na slunku

na slunku???? NA -SLUN-KU?????
GDE BYLO SLUNKO???

e skončili v naší kategorii první

ICH GRATULÍRE

brut

takže jí to vlastně zahřálo dvakrát teda třikrát...

no nejen jí, aji mě, páč v pátek sice Brtnik pílil a ona mu tam pomáhala , já připravovala žrádlo, ale v sobotu jsem vzala kolečko a odtahala v rámci posilování taky nějaký to dřevo, do toho kopce slušnej výkon.

dovolím si podotknout,

no tak to si teda rozhodně nedovoluj

teda, když po mě nebudeš chtít, abych plela zahrádku

no vo to tam dost půjde

Co se stalo s peřinama

plíseň

Nebude ti vadit, když se domluvíme napevno až ve čtvrtek večer?

ne-e. Jen mi řekni, jakou máš hrubou představu v případě, že hárat nebude, ju?

kachna_

stejně pořád o víkendu něco boura

a to je pravda vlastně
mishi

[i]Ale akce měla ohromnej úspěch a byl to naprosto úžasnej den a já se těšim na příští akci.

FÁÁKT, no skvělý, skvělý, hlavně že se to povidlo
[/i]

Jen budeme muset sehnat víc chlapů, voni se na ně ty děcka upe nalepily... A taky na čoklida, co jsme měli sebou.

povídej přeháněj!

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2011 13:14
- Nahlásit

brut

a dát mu víc klidu bez přítomnosti psů,

s Rupíkem za prdelí, jo? si ftipná , že jo VerčaZ???

brut
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2011 13:19
- Nahlásit

PetraK
ale to je jeho pes a ne ti okolo .... trůůůpko

VerčaZ
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2011 13:19
- Nahlásit

brut
nemůže být utahanej nebo jen přetaženej ? Jestli by to nechtělo trochu zbrzdit a dát mu víc klidu bez přítomnosti psů, aby si mozek odpočinul a zase ho to bavilo?

Úplně mi mluvíš z duše, přesně tohle mě napadlo. Ono cvičení jako takový ho baví moc moc, jakákoli činnost. Na to hledím absolutně nejvíc, nejsem magor, kterej honí zkoušky, to v žádném případě. Proto dělám obedienci, tam to toho psa prostě bavit musí, jinak je to vidět a rozhodčí klidně i ukončí práci psa pro nepohodu při cvičení. Ale....
V úterý agi trénink - spoustu psů pohromadě, z nich jeden, kterej furt brblá, takže Atíka okřikuju aby k němu nelez,
ve čtvrtek klasickej výcvik - tam sem je teda před zahájením výcviku nechala jen proběhnout mezi psama a pak jsme šli ven,
v pátek klasickej výcvik - před i po lítá mezi psama, opět trochu problém s jedním výmarákem (nemá je rád, jako malého ho jeden několikrát zvalchoval) a já ho opět okřikuju,
v sobotu klasickej výcvik s Rupíkem - ale vzala jsem i Atíka aby mu to nebylo líto, takže běhal mezi psama a pak se tam na nás uvázanej koukal.
Takže si myslím, že už má psů po krk a teď chci týden jen venčit a cvičit kravinky.
Ono je to těžký - já tady chodím venčit úplně sama, takže jsem ráda, když mám možnost nechat je mezi psama. A ještě tím jak je Atík hodně sebevědomej, tak mám strach aby nezačal mít se psama problémy. No a teď jsem to určitě přehnala.

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2011 13:20 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

PetraK
a já to podpálim

jojo, ty bys byla na pálení skvělej parťák, o tom nepochybuju, to by byl fajrunk

KAKÁÁÁÁÁÁÁÁÁČ STÁLE ČEKÁ mám to teda poslat počtou?

Zítra musím do Prahy, budu v Holešovicíh, písnu ti mail, třeba bychom se někde na metru mohly srazit...

Člen
# Zasláno: 19 Zář 2011 13:22
- Nahlásit

VerčaZ
V neděli jsme byli na obediencovejch závodech, kupodivu jsme skončili v naší kategorii první

GRATULACE NEJVĚTŠÍ

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2011 13:23
- Nahlásit

brut

ale to je jeho pes a ne ti okolo .... trůůůpk

to jo, ale myslím tím to, že ho rarach těžko nechá v klidu

VerčaZ

no asi bych ho nechala vypnout. úplně od všeho, jen bych vegetila na procházkách a asi nedělalal vůbec ale vůůůůůbec nic.

kachna_
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2011 13:24
- Nahlásit

třeba bychom se někde na metru mohly srazit...
ještě, že ne o víkendu, páč to bourá!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2011 13:25
- Nahlásit

písnu ti mail, třeba bychom se někde na metru mohly srazit...

písni, uvidíme jak budu moct balancovat s časem, zítra končím o hoďku dřívějc. Kdyby to nevyšlo pošlo to počtou. Páč pak tady budu až do začátku října sama a to se urvat nemůžu, to už vim tetkon. tak abys pak nečekala 100 let

VerčaZ
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2011 13:25
- Nahlásit

PetraK
Já mám zas noženky jako můchomůrkovej klobouk, vyřádil na mě v noci šmejdskej komároš a vypadám jak když mě přepadly neštovice
Hahá, též působíš jako odpuzovač komárů pro ostatní v místnosti? Kdyby byl v místnosti jeden jedinej komár a spalo tam třeba dvacet lidí, já budu ráno poštípaná a ostatní v pohodě....

a slunku???? NA -SLUN-KU?????
GDE BYLO SLUNKO???

Slunko bylo prosím pěkně v neděli v České Třebové na cvičáku Javorka. A bylo ho i dost až moc. Při chůzi u nohy Atilla funěl, že jsem myslela, že na místě padne

Jo, ale je to jak píše Brut - ten je vlastní, s ním nemusí jakoby přemejšlet a řešit komunikaci nebo jak bych to napsala. Měli toho oba teď hodně, dám jim pauzičku co se týká styku s ostatníma hafanama a je to...

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2011 13:28
- Nahlásit

Bry den,
uz se vi, co mela Fajkovic za kulturni zazitek??

VerčaZ
Gratulace k 1.mistu!!!!

Jinak, mam dalsi varku kakace. Kdyby na nekoho nezbylo...

Hyena
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2011 13:29
- Nahlásit

mishi
Hyena
v kterým
V Krompachu. Myslim, že je největší na liberecku...

hmm, tak ten znám jen z doslechu, narozdíl od středočeských a některých jihočeských.

VerčaZ
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2011 13:30
- Nahlásit

PetraK
no asi bych ho nechala vypnout. úplně od všeho, jen bych vegetila na procházkách a asi nedělalal vůbec ale vůůůůůbec nic.
Tak to si teda úplně nedokážu představit. To se Atilla zblázní. Rupík by to dal, ale Atík.... Už teď mi tady nosí různý věci jako co budeme dělat a lítá do kenely a ven s dotazem - "nebude se něco dít?" - když cvičím s jedním, druhý je v kenele a pak si je vyměním, takže se mě tímhle snaží "donutit" k činnosti.

Ach bože, musím uklidit, pardon, odhnojit (bohužel skoro doslova) barák, člověk je furt s čoklama v luftě a pak to takhle vypadá. Proboha, jak k tomu lidi ještě zvládáte děti? To jste mimozemšťani nebo se umíte rozdvojit?

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2011 13:32 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

VerčaZ

Kdyby byl v místnosti jeden jedinej komár a spalo tam třeba dvacet lidí, já budu ráno poštípaná a ostatní v pohodě...

tenhle si mě fakt vychutnal zadnici a nohy mám fakt jak když mě napadly neštovice blbý je, že se člověk potřebuje podrbat, že jo, a v těhle místech je to kapek žinantní

na cvičáku Javorka

aha, takže jako TO KVŮLI VÁM SME BYLI DURCH, páč jste si syslili fšecko slunko jo?

t - ten je vlastní, s ním nemusí jakoby přemejšlet a ř

jo-o, já chápu, sem to myslela tak,že prostě maler rarach pokušitel mu na klidu jako takovým nepřidá

ě, dám jim pauzičku co se týká styku s ostatníma hafanama a je to.

jestli je Atík taky z těch, co moc tu společnost nemusí, tak určitě.

Člen
# Zasláno: 19 Zář 2011 13:36
- Nahlásit

VerčaZ
Ono je to těžký - já tady chodím venčit úplně sama, takže jsem ráda, když mám možnost nechat je mezi psama. A ještě tím jak je Atík hodně sebevědomej, tak mám strach aby nezačal mít se psama problémy. No a teď jsem to určitě přehnala.

jo, já nedočítala... asi bych postupovala jak radí Petra... A nemůžeš třeba s nějakým pejskařem občas jen tak vyrazit na výlet? Piánko, pohoda...

PetraK
Člen
- Nahlásit

Fifi

jistě, byla na koncertu.
Kdyby na nekoho nezbylo...

fšecko je ešče u mě, vopakuu, fšecko je ešče u mě

VerčaZ

To jste mimozemšťani nebo se umíte rozdvojit?

a nebo nemáte děti jako já

Tak to si teda úplně nedokážu představit. To se Atilla zblázní

no uvídíš, ono o to víc by se pak těšil a zároveň by dostal prostor i pro sebe a mohl by vypnout mozek úplně.

brut
Člen
- Nahlásit

VerčaZ
No a teď jsem to určitě přehnala.
nepřehnala, jen je prostě unavenej ... podle toho co píšeš, tak potřebuje trochu klidu a pohody bez množství psů okolo. Ale evidentně ho to baví, jen si potřebuje odpočinout od jiných chlupáčů a bude zase v pohodě. Ono k tomu nepřispívá ani počasí... však kolik psů na něj reaguje aniž by nás to napadlo a že těch výkyvů je setsakra moc.

PetraK
to jo, ale myslím tím to, že ho rarach těžko nechá v klidu
ale rarach je domácí a to se tak nějak nepočítá. On bude unavený z těch psů okolo a taky třeba z toho, že je blbý počasí...

VerčaZ
Slunko bylo prosím pěkně v neděli v České Třebové na cvičáku Javorka. A bylo ho i dost až moc. Při chůzi u nohy Atilla funěl, že jsem myslela, že na místě padne
tady lilo jak z konve

Měli toho oba teď hodně, dám jim pauzičku co se týká styku s ostatníma hafanama a je to...
mooooc hodná panička, dostane piškůůůůtek, až se potkáme

Člen
# Zasláno: 19 Zář 2011 13:39
- Nahlásit

PetraK
písni, uvidíme jak budu moct balancovat s časem, zítra končím o hoďku dřívějc. Kdyby to nevyšlo pošlo to počtou.

Mail už jsem ti poslala. Zítra to budu mít taky dost našláplý, ale zase budu muset zanedlouho jet do Prahy k notáři, a to bych se předtím nebo potom mohla nějak přiblížit k tobě, zatím nic neposílej

brut
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2011 13:44
- Nahlásit

Fifi
se tu od tý doby neobjevila.... potvůrka nás napíná jak gumu u spoďárů

Jinak, mam dalsi varku kakace.
slyšela jsem na něj véééééélikou chválu od jisté osoby v mém okolí. Prý je jeden z nejlepších, který jsou

VerčaZ
Proboha, jak k tomu lidi ještě zvládáte děti? To jste mimozemšťani nebo se umíte rozdvojit?
já mám harantííí velký, takže neporadím ... když byli malí, tak jsem bydlela v paneláku ve 2 + 1 a to bylo uklizený v cuku letu ...

mishi
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2011 13:48
- Nahlásit

brut
Je tam tuším 6 rodinek a dohromady aktuálně 40 dětí...

Jdu shánět vořechy, páč bez nich dneska asi neusnu. Vás zbiju za tohle. :-D

VerčaZ
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2011 13:49 - Změnil/a: VerčaZ
- Nahlásit

PetraK
no uvídíš, ono o to víc by se pak těšil a zároveň by dostal prostor i pro sebe a mohl by vypnout mozek úplně.
Víc bavit???? Zbláznila ses???? Ten pes ve chvíli, kdy vezmu do ruky cokoli, co se podobá nějaké věci na hraní či cvičení začne přede mnou tancovat, stavět se na zadní a šílet. Když venku při procházce skončím s cvičením a řeknu volno, popadne nejbližší klacek a pověsí se mi předníma packama za nohu a odmítá mě pustit jít dál. Nechci, aby ho cokoli bavilo víc!!!!!!! Dokonce jsem tohle i řešila s jednou zkušenou výcvikářkou a ta když ho viděla, tak mi radila, že všechny povely při výcviku musím dávat hrozně tichým a klidným hlasem, páč on se "přetáčí" někdy už jen při vyslovení povelu (pachový práce). Wilíka jsem byla zvyklá motivovat, Atillu vůbec nemůžu..., to by byl konec. Zdůrazňuju u výcviku, tedy u věcí který ho baví. To taková voňavá fenečka - tam se můžu uřvat.
Ne, tohle přetažení je opravdu z přemíry psů kolem něj, nikoli z hraní si a cvičení...
A teď už vás fakt musím aspoň trochu dočíst, ať vidím, co se dělo jinde....

brut
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2011 13:51
- Nahlásit

zase budu muset zanedlouho jet do Prahy k notáři, a to bych se předtím nebo potom mohla nějak přiblížit k tobě, zatím nic neposílej
tak to by jsi mohla dát vědět včas a já bych tě moc ráda taky viděla...takže by se to dalo nějako pořešit i s tím kakáčem, pokud by Ešuska nemohla

Přišla mi smska:
"Vážený kliente, Vaší objednávku nejsme schopní distribuovat, jelikož jste si jí objednal již v roce 2009. Pokud budete chtít obnovit svojí objednávku, tak nás kontaktujete na tel. čísle.... " Koukám na to a přemýšlím, co jsem si mohla před dvěma lety objednávat a hlavně co nepřišlo. Za chvíli mi zvoní telefon a na druhém konci se ozve:" Dobrý den, prosím nezlobte se, ale zpráva, která Vám byla před chvílí doručena nebyla určena Vám, ale jinému klientovi. Moc se omlouváme"

Myslím, že není unavený jen Atííík, ale i nějaký pán z jisté firmy o níž nevím nic jiného než telefonní číslo

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2011 13:52
- Nahlásit

nic nedošlo

VerčaZ
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2011 13:53
- Nahlásit

brut
řišla mi smska:
"Vážený kliente, Vaší objednávku nejsme schopní distribuovat, jelikož jste si jí objednal již v roce 2009. Pokud budete chtít obnovit svojí objednávku, tak nás kontaktujete na tel. čísle.... " Koukám na to a přemýšlím, co jsem si mohla před dvěma lety objednávat a hlavně co nepřišlo. Za chvíli mi zvoní telefon a na druhém konci se ozve:" Dobrý den, prosím nezlobte se, ale zpráva, která Vám byla před chvílí doručena nebyla určena Vám, ale jinému klientovi. Moc se omlouváme"

Myslím, že není unavený jen Atííík, ale i nějaký pán z jisté firmy o níž nevím nic jiného než telefonní číslo

brut
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2011 13:53
- Nahlásit

mishi
Je tam tuším 6 rodinek a dohromady aktuálně 40 dětí...
jestli je rodinný, tak to je fajn... alespoň trochu pozitivního

Jdu shánět vořechy, páč bez nich dneska asi neusnu. Vás zbiju za tohle. :-D
jestli chceš vořechy, tak jukni do Skřivan, tam maj teďko krásný flekatý mladý a potřebují je udat

<< 1 ... 1458 . 1459 . 1460 . 1461 . 1462 . 1463 . 1464 . 1465 . 1466 . 1467 . 1468 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání