| Autor |
Zpráva |
VerčaZ
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2011 13:21
- Nahlásit
Fifi
Opatrne, kachnicko, abys nebyla smazana.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2011 13:37
- Nahlásit
Fajka
platí i u psů!!!
šak jasně, čokl nemá co otravovat
ale kurva už mě doházej síli a nervy a mám fakt dost ..
a pardon to není adresně jen sem si potřála ulevit
a což to řešit přes úřad?
balíkovku posílám PPL ale tohle je špedice dojčlandů to si objednávaj voni
áááha, no pěkný je to s dopravcema. Já si to taky ešče pamatuju. dopravci a celníci byli moje noční můra
Fifi.
Se jeste divis.....?
ale asi ani ne, spíš mi to štve. Proč kunik ty lidi, když kašlou na ostatní kolem sebe se aspoň nebojej teda o svýho psa?
VerčaZ
Kokr hupsne na fenku a slečna se na to s hloupým úsměvem kouká
no a pak bude hloupě koukat, proč jí ta fenka tak tloustne
Dámy, jsem úplně mrtvá, jakoby hrozně unaven
neleze na tebe křípka?? něco lítá ve vzduchu u nás to začlo uléhati už. na trampošku se vykašli zvodorovni se, uvař čaj a nedělej nic.ať má tělo čas se zvetit.
když mi jde s čumákem u země a slintá u toho.
no... to bych toho pitomca nemohla mít navolno vůbec páč takhle to máme furt ne trochu přeháním, ale ne moc. No já ho když jdem k silnici dám k noze a on se na obrubníku zastaví.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2011 13:41 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
VerčaZ
Bejt v Tvý kůži asi by mě to i čtvalo. I když - lépe je se tomu zasmát, že...
no mě štve takovoý hování z principu. Já chápu že tam smáznul ty hovadiny /halt zvyk je železná košile a člověk se někdy ještě urve/, ovšem to druhý to fakt nechápu a odůvodnit svoje chování takovouhle větou?? Proboha kde jsme? O pár desítek let zpátky? A pak to ještě zamkne u moderátorů, aby se tam nedalo už nic napsat? JSME NA PÍSKU? NA PÍSKU ZA TOTÁČE?
, ty jsi tady na foru vyloženej prudič, to ví přeci každej
chci doživotní titul prudiče zdejšího fóra
kachna_
vlezla mu elektrika na mozek, no
tak a tetkon už nenapíšeš ani čárku
Cir s sebou normálně fláknul na beton a užíval si toho klidu
jo dovedu si to představit, musí to bejt pro psychiku fakt nářez. Je mi jich vždycky líto- obou stran. A proto mě tak štvou lidi, který ať na jedný či na druhý straně se chovaj bez ohledů ale co se divim, co se divim.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2011 13:48
- Nahlásit
PetraK
A pak to ještě zamkne u moderátorů, aby se tam nedalo už nic napsat? JSME NA PÍSKU? NA PÍSKU ZA TOTÁČE?
Bych rekla, ze to tam z hecu zamknul psicek. Ted to uz vidim jako odemceny zase... A ja te taky chapu, takovyhle chovani nejak nepobiram.
chci doživotní titul prudiče zdejšího fóra
Si myslim, ze nebude problem, pani emeritni prudimiro.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2011 13:50 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fifi
Bych rekla, ze to tam z hecu zamknul psicek. Ted to uz vidim jako odemceny zase..
no moch to fórum zamknout i s panem moderátorem, aby si tam zatrucoval a trochu popřemýšlel na tím co vyvádí
a víš co se mi líbí? že ve vedlejším fóru nechal ode mne takovej bordel, že to nechápu, že mu to nevadí. JDU SE UDAT
Edit - aha, ono to tam už taky není, tak to jo.
pani emeritni prudimiro.
A to zní moc pěkně, Emeritní Prudimíra. zkratka?? EPr
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2011 13:55 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
TY VOLE JÁ TAM NEMŮŽU? to je ftipný takovýhle chování.No tak to písnu sem, třeba půjde pan moderátor koukolem:
isdpch
Nevidím nejmenší důvod psát tlachací příspěvky do funkčních téma
jistěže, s tím naprosto souhlasím a taky jsem si nasypala popelnici na hlavu
Prostě mi to tak přišlo, tak jsem to smazal, to je jaksi svaté právo moderátora.
a tak to jo, to ano. To je hnedle moc pěkný vysvětlení. To mluví samo za sebe. To moc děkuju za úvod do děje a vysvětlen
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2011 13:59
- Nahlásit
PetraK
Jesis, tak zaloz pro moderatizory novy tema, si ho pak budes moct taky zamykat dle libosti.
Odemyky..zamyky...odemyky..zamyky...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2011 14:02
- Nahlásit
Fifi
Jesis, tak zaloz pro moderatizory novy tema, si ho pak budes moct taky zamykat dle libosti.
Odemyky..zamyky...odemyky..zamyky..
ajooooooooooooo!! hehehe to by byla čurina, ale tak víš co, tohle zas nemusim, to už by tu pak fakt nebylo nic co se psůch týče. No tak buď počkám až to některej z nich odemkne a zkopčím to tam a nebo se na to nejspíš vyséřu, protože mi takovej člověk za to asi nejspíš nestojí. I když... řekne -li si tohle každej, jako že řekne... nepořeší se nikdy nic. teď mluvím obecně. Ale esli to bude dlouho zamčený tak to zapomenůůůů
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2011 14:12
- Nahlásit
PetraK
Odemyky..zamyky...odemyky..zamyky...
na
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2011 14:17
- Nahlásit
Fajka
ty vole horší barvu nemáš??
tady je to fakt jako v blázinci a teď nemám na mysli výjimečně ani svou kancelář, kde jsem samaaaa, samotinkám enem s hošíčkama ani tudletu fóru Ešusí.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2011 14:20
- Nahlásit
PetraK
vole horší barvu nemáš??
ne..modrej je muj žužovej tvuj o o statní at se holky podělej
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2011 14:25
- Nahlásit
isdpch
vůbec nic proti tomu příspěvku nemám, na něm jaksi nebylo závadného nic, jen vymazáním OT příspěvků, které mu předcházely jsem měl pocit, že tam zůstal, tak nějak bez souvislostí
no to si myslím, že ne, protože ten jedinej úzce navazoval, to ostatní opravdu bylo na vymazání
Pokud je téma nějakým způsobem zajímavé (a těch nových je tady takových jen pár) je škoda ho zničit tlacháním o h***
s tím naprosto souhlasím a taky jsem kolikrát ještě než došlo na promazávání udělala buď autocenzuru a utla se sama, v momentě, kdy jsem si to uvědomila případně jsem kolikrát se snažila i tlachání zastavit.
nemažu "někoho".
to jsem taky neřekla
jestli přitom zařval i hodnotný příspěvek
no to by se ale takhle mazat nemělo . Ne proto, že jsem to napsala já, ale prostě z principu, nejde přece mazat šmahem jako když maluju stěnu válečkem na bílo. Nebo aspoň si to teda myslím a zatlouct to pak větou o svém svatém právu to je dost smutný, spíš bych čekala, že se třeba napíše, a jejda, to mi ujelo pardon a příště aspoň netlachej, nemusel bych mazat a nemuselo se to stát.... nebo tak něco.
ale děkuji za reakci.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2011 14:27
- Nahlásit
Fajka
podělej
podělej se sama to za tu růžovou!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2011 14:49
- Nahlásit
Když se u nás chlapy poperou tak jenom nožem a nebo sekerou............
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2011 14:50
- Nahlásit
a jejda to máme naednou dneska nával
isdpch
nevím co tě na tomto právu a vlastně i povinnosti moderátora pobuřuje.
už vlastně nic. už jsem to pochopila.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2011 14:51
- Nahlásit
Fajka
dyž se u nás chlapy poperou tak jenom nožem a nebo sekerou..
to proto jich je furt míň než ženskejch
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2011 15:16
- Nahlásit
PetraK
Ahoj , Brut je někde na výletě? Nevíš, kdy se vrací?
jo, zapoměla jsem, že jsem ti slíbila občas vkládat tenhle instruktážní hejbací obrázek..
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2011 15:18 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
jo, zapoměla jsem, že jsem ti slíbila občas vkládat tenhle instruktážní hejbací obrázek
jehehéééééé ste moc hodná pani prosim vás a úplně nejvíc ho budu potřebovat desátýho října, páč to se Bréca vrací zpět, ovšem pokud si jí tam nenechaj,což by byl bájo pocit. .
co vaše zhmožděniny, ešče vás milujou a držej se vás, nebo už sou na ústupu malillilinkatým?
Jo a Brůt je na výletě, měla by se vracet dneska tuším.
|
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2011 15:29 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
PetraK
Jo a Brůt je na výletě, měla by se vracet dneska tuším.
dík
úplně nejvíc ho budu potřebovat desátýho října
dobrá, označím si toto datum růžovou fixkou v kalendáři..
co vaše zhmožděniny, ešče vás milujou a držej se vás, nebo už sou na ústupu malillilinkatým?
Asi tak dva slepičí.... Tak se flákám a vyrábím křížaly. Celej dům je provoněnej švestkama, grády slivovice sice vůně sušených švestek nemá, ale voní krásně..
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2011 15:34
- Nahlásit
růžovou fixkou
Hipíku!!
chtěla sem napsat, že aby Tě Tilda po poli honil,a le to nemůžu tetkon, to bys byla snadná kořist
Tak se flákám a vyrábím křížaly. Celej dům je provoněnej švestkama, grády slivovice sice vůně sušených švestek nemá, ale voní krásně.
jééééééééééééééééé ach. já letos švestky nestihla nažížalik sem furt rozdávala sousedce a ségře švestky,a ž na mě nezbyly teda takhle, zbyly ty co sem dala do mrožáku, na ty žížaly už prostě nedošlo. Miluju sušený švestky do dětství, je to nejlepčejší bombon.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2011 15:37
- Nahlásit
jehehééé heheheééé, cosi tady počítám, aby mi to líp odsejpalo, vosolila jsem volume doprava (pan řídící tu momentálně nebyl), kdosi zvoní u dveří, pustim ho dovnitř a tam stojí vyděšená kolegyně spolužačka na germánštinu takovýho staršího data výroby, voči vytřeštěný a ptá se co to je za příšernej bordel, co skorem vyvrátil dveře tak jsem jí seznámila se svou interaktivní učebnící germánštiny a vokázala jí zač je toho Rrrramštajn
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2011 15:44
- Nahlásit
Dobre dan, sikulko. Co koncetiny, uz se nejak zajimave zbarvuji? Nafoooot kotnicek ve strevicku, Popelko!
|
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2011 15:49
- Nahlásit
PetraK
chtěla sem napsat, že aby Tě Tilda po poli honil
Tssss.... na růžovej rosol, růžová fixka...
a vokázala jí zač je toho Rrrramštajn
Ajaj... , a už si našla, kde má paní uklízečka velký černý plastový pytle?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2011 15:53
- Nahlásit
Fifi
Co koncetiny,
chech tak přemejšlim esli v tobě převažuje víc badatelskech duch....:
uz se nejak zajimave zbarvuji?
Nafoooot kotnicek ve strevicku, Popelko!
či převažuje duch cynický
na růžovej rosol, růžová fixka...
já to zkusim někdy v reálu
už si našla, kde má paní uklízečka velký černý plastový pytle?
vim kde má ty modrý,velikostně je to skorem stejně jako ty černý, jen to májinou barvu a to už myslim kolegyni bude putna
|
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2011 16:00
- Nahlásit
Fifi
Co koncetiny, uz se nejak zajimave zbarvuji?
jojo, momentálně převládá tmavě fialová, ale už trochu splaskávám a chystám se, že vezmu hrábě, Žofku a odhopsám posbírat nějaký vlašáky...
Nafoooot kotnicek ve strevicku, Popelko!
Toooo víš, že jo...
Ženy sušičky, jakou síťovanou tkaninu používáte při sušení bylin apod., aby drobky nepropadaly dírama v tácech při sušení v sušičce?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2011 16:07
- Nahlásit
Toooo víš, že jo.
čůza je to viď?
jakou síťovanou tkaninu používáte
e?? žádnou. prostě to tam naskládám na ty plata - mám ETU nevím jak vypadá ta tvoje, plata nandám na sebe a zapnu volume na 2 či jedna. něco málo malinkatě propadne ale ne moc.
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2011 16:08
- Nahlásit
Jinak zdravím,probíhám....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2011 16:13
- Nahlásit
Lidi něco na mě evidentně leze a puberta to teda nejni . Haxny mám jak z olůvka, chce se mi spinkat a slaboučká sem jako čaj pro nemluvně. Zas na mě kdo co plivnul hergot??Brtnika jsem z bolení f krku dostala bejlím, tak tetkon musim zmasit sebe.
Eire
vy tam pani dáváte ešče síť jo?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2011 16:13
- Nahlásit
PetraK
aby Tě Tilda po poli honil,a le to nemůžu tetkon, to bys byla snadná kořist
jestli ovládá tu metodu z instruktážního vídeja, tak bys spíš ty měla po Tildovi
Miluju sušený švestky do dětství, je to nejlepčejší bombon.
mně ty dobrý zplesnivěly a zůstaly mi jenom takový přesušený
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2011 16:24
- Nahlásit
DO HÁJE!!
Volala jsem do Hungároš a nebyla schopná, ale fakt že ne říct anglicky vosumdesát pět!!!! jediný co ze mě furt padalo bylo fünfundachcych!!! sem fakt magor???
kachna_
jestli ovládá tu metodu z instruktážního vídeja, tak bys spíš ty měla po Tildovi
kerýho instruktážního vídeja?? jooo acha ty myslíš to s Harýsonem aha, no to v tom případku asi... teda... .... Tilda nikam, natož na pole
a zůstaly mi jenom takový přesušený
ty se daj aspoň cucat, jánemám nic, mi to zplesnivělo dřív, než sem to stačila natrhat
Miluju sušený švestky do dětství, je to nejlepčejší bombon.
mně ty dobrý zplesnivěly a zůstaly mi jenom takový přesušený
|