Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1467 . 1468 . 1469 . 1470 . 1471 . 1472 . 1473 . 1474 . 1475 . 1476 . 1477 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
kachna_
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2011 11:06 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

denyk
ty nechodíš spá
ale jo, výhoda/nevýhoda mateřský. Abych nemusela budit dítě, který vstává v osm, prostě vstávám s nim a ono to tak nějak vychází.
A když mě nechytí lenora jako včera, tak toho večer bez dítěte udělám nejvíc.
Ale - pověsila jsem záclony. Takový zdobený, nic moc záclony, co jsme dostali zadara. A ony jsou tu hezký . Nemám ráda zdobený věci. Jediná okrasná věc u nás doma jsou tři panďuláci z Ikey na polici a nápis "zde je pravý úhel" u jediný pravoúhlý zdi v celym baráku.

brut
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2011 11:16
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Venku je krásně a já mám migrénu jak hrom .... vzala jsem si prášeček, aby se mi ulevilo a výsledek? Mám rozchechtáno, ale hlavištáááá bolí dál

Hyena
Ráno je krásné a já mám díky tomu KOPR, bo bych chtěla bejt někde venku
se ti ani nedivím, kor, když budeš v práci i zítra

Hyena
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2011 11:26
- Nahlásit

Fajka
nemusíš bo záftra je volnoooooooo
Hmm, akorát že mě čeká zejtra facha do osmi večír Tak že KOPR je orpavdu akutní

Hyena
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2011 11:27
- Nahlásit

brut
Mám rozchechtáno, ale hlavištáááá bolí dál
Musíš to halt zapít vodou, nikoliv vodkou

brut
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2011 11:48
- Nahlásit

Hyena
Musíš to halt zapít vodou, nikoliv vodkou
se obávám se, že vodku doma ani nemáme... vedeme jen víno a slivovicu od tetky

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2011 12:43
- Nahlásit

RRRR
RRRRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!!!!!!!!!

no je ze mě éééletrická myš,

HYYYYLF MÍÍÍÍR, HYLF MIIIIIRRRR

VerčaZ

Ešusko, četla jsem to taktéž, mám na to úplně stejnej názor jako ty, leč si myslím, že ty, s kterými si tam diskutovala od začátku až do konce nepobrali vůbec rozdíl mezi tím, co myslíš "výchovou" a co "výcvikem". Podle mě jste se prostě míjeli a nikdy neprotli, rozumíš-li, jak to myslím

jo jo rozumím , ale ono to myslím není jen o tom rozdílu, ale o tom, že když ty lidi cvičí jako že dál než třeba já, tak jim prostě přijde normální tu korekci použít. Ono to v podstatě z lidského pohledu i je asi, páč pes teda neposlechl a já ho zkoriguju, v podstatě stejné jako u té výchovy, tam ta korekce je taky. Ale oni už nevnímnou to pozadí o kterým mluvím já. Ono se skutečně tomu psu nic nestane, je -li zkorigován za to že nepředsedne přesně, že se nedivá....-( mluvíme-li o člověk s rozumem a citem pro psy) prostě v podstatě stejný jako ten facan, když mně Ešus bude chtít zazdít na ulici, leč ten facan řeší standard, to druhé už řeší nadstandard, kdy už se nejedene na nutnost, na to co vyžaduje situace, kterou psu nastavil současný život s člověkem. Už jedeme něco co je navíc a ještě k tomu chceme aby pes dělal spoustu věcí, které mu nejsou tak úplně vlastní a tak by byla férovka snažit se toho docílit bez toho, že se k tomu bude muset sáhnout. Takový cvičení by mělo z mého pohledu mnohem větší hodnotu.

kachna_

aby měla taky něco jinýho než Gib mir Bencýýýýýn

BENCÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝN, BENCÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝN, ICH BRAUCHHH BENCÝÝÝÝÝ!!

pani poseroni sou krásný, já bych se vám do toho překládání i ráda pustila, ale von nejni čaaaas, a pak, ..... teď jsem psala vgermánštině Emilovi emil a von se mi opět neozval. debil. tak nevim, jak to s tím mým překládáním vypadá v reálu

Fifi

KELÍMKATÁÁÁ SÁÁDLO
prtka jedna vyceněná.
nebujte smutná pani. A..... myslim že ode dneška radši taky na duhovej most zapomenu

a proste korekce u vycviku jako takova neni/teda nemela by byt zadny velky zlo,

ale jo, jo, já to chápu, nevím proč si druhá diskutující strana myslela, že propadám hysterii při slově obojek a křižuju se a vzpínám ruce jak kudlanka nábožná, bez ohledu jestli jde o obojek ten a nebo ten áááále.... koukněte se na to očima toho psa.... už takhle musí v rámci běžné poslušnosti dělat spoustu věcí, které mu úplně vlastní nejsou- a to musí, bez toho se v dnešním světě už prostě fungovat nedá .A to je z mýho pohledu ten standard. Takže by myslím bylo fér, kdyby se v tom nadstandardu - kam já to závodění (z psího pohledu) řadí, tohle spíš odbourávalo, než aby se v tomto oboru zdokonalovalo, od obojku, přes strunu, vidličky, ostnáč, EO. Věřím, že jak ostnáč, tak EO jsou v některý momentech u některých jedinců asi potřeba ( o prasárně jako je struna nebo vidlička radši mluvit nebudu), ale prostě z mého pohledu by to mělo být použito jen v rámci toho standardu, když selže vše ostatní. Jinak jsme prostě vůči těm psům nefér. protože jeho bude bavit to cvičení i na mnohem menší úrovni - to si myslím odsouhlasí každej , tak proč kvůli tomu že já člověk CHCI být lepší než Venca od vedle, do toho nutit i toho psa nad míru, kdy nám to spolu jde i bez těhle věcí???? Já na to nevidím odpověď

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2011 13:04
- Nahlásit

brut

se obávám se, že vodku doma ani nemáme

a!! A TO JE SLOVO ALKAHŮLIKA PROFESIJONÁLA

no neboj, to napravíme

Maky a Trix

. Teď u mě stojí, nalepenej co nejtěsněji a oční kontakt ála ípo. a nám to trvá dýl, ale mě to ba asi víc. Už jsem od všech ambicí dávnou upustila

ono to myslím není o upuštěnejch ambicích, ale o tom, že porozumím svýmu psu.

denyk
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2011 13:14
- Nahlásit

brut
panjí, dostala jsem dárečeeeeek děkujiiiiii

brut
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2011 13:25
- Nahlásit

PetraK
A TO JE SLOVO ALKAHŮLIKA PROFESIJONÁLA
já jsem fakt "alkehůlik" profík, s tím vším co zobu by mě bylo akorát zle

no neboj, to napravíme
myslíš?

Seš na founu, potřebuju jen minutku ....

denyk
panjí, dostala jsem dárečeeeeek děkujiiiiii
došel vcelku? Vůbec nemáš zač

denyk
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2011 13:35
- Nahlásit

brut
jo je celej kluk jeden a je to Pinquí nebo někdo jiný ?

kachna_
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2011 13:35
- Nahlásit

PetraK
proč kvůli tomu že já člověk CHCI být lepší než Venca od vedle, do toho nutit i toho psa nad míru, kdy nám to spolu jde i bez těhle věcí???? Já na to nevidím odpověď
na to odpověď není, záleží na každym. Ten kdo to zvládne jen pomocí pozitivní motivace je podle mě obdivuhodnější.
Neodsuzuju korekční pomůcky při výcviku od té doby, co jsem je viděla v praxi (ípo chůze na ostnáči na ípo3 zkoušky), mělo to do sebe to, že ten pes byl přesně veden do požadovaný polohy a byl sám fakt nadšenej, jak mu to jde.

brut
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2011 13:45
- Nahlásit

denyk
jo je celej kluk jeden a je to Pinquí nebo někdo jiný ?
ufff, sem měla strach, že přijde na dva dílky .... Ti nevím, kdo to je, páč já jedu podle vlastních představ a ne podle předloh. Zkrátka začnu něco vyrábět a vyleze z toho úplně něco jiného

Hyena
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2011 13:47
- Nahlásit

kachna_
PetraK
proč kvůli tomu že já člověk CHCI být lepší než Venca od vedle, do toho nutit i toho psa nad míru, kdy nám to spolu jde i bez těhle věcí???? Já na to nevidím odpověď
na to odpověď není, záleží na každym. Ten kdo to zvládne jen pomocí pozitivní motivace je podle mě obdivuhodnější.
Neodsuzuju korekční pomůcky při výcviku od té doby, co jsem je viděla v praxi (ípo chůze na ostnáči na ípo3 zkoušky), mělo to do sebe to, že ten pes byl přesně veden do požadovaný polohy a byl sám fakt nadšenej, jak mu to jde.

No ono je právě podle mého velkej rozdíl v tom jestli to má psovod nastavený tak, že chce cvičit, protože ho to baví a těší ho posuny a úspěchy a mezi tím, když dotyčné pokroky a )spěchy potřebuje pro zachování své sebeúcty- tj. " musí být lepší než ten sousedovic Venca za každou cenu"

Fajka
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2011 13:57
- Nahlásit

Hyena
jéééé ty makáááš aj záááftra tak to je teda fakt vopruz
no my stejnak budem řezat dříví a uklízet tak to bude taky pracovní ale aspon venku nooo...

Vám přeju háááskaj zejtřek bo mám ještě zařizování tak se tu ukážu bůch ví kdy ...

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2011 14:17
- Nahlásit

kachna_

je viděla v praxi (ípo chůze na ostnáči na ípo3 zkoušky
no jo, ale... když já zas radši uvidím obrázek jedný mladý holky od nás, která má dva jozefpšíky /teda skoro jozefpšíky/ a dělá s nima agility, bez fšech serepetiček a s obrovským nadšením a když vidím toho šílence šílenýho potrhlýho skorojozefpšíkatýho jak se může přeskočit aby, aby.... nebo když jsem viděla nadšení výmara od ohaří kamarádky, kteří dělali opravdovou lovečinu a taky bez serepetiček....tak prostě tohle pro mě bude vždycky to jak by to mělo být. aby to bylo rovný vůči tomu psovi. Není pro mě důležitej výsledek, ale cesta, která k němu vede.

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2011 14:18
- Nahlásit

Lidijové drazí, kdybych se juž neozvala, tak sem zdechla a ozvu se až na svatýho dyndy, takže všem kdo mají volno přeju krásný volno a pak krásnej víkend a pak posraný pondělí a všem co nemaj volno, posílám hluboký povzdech a soucítění převeliký

denyk
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2011 15:03
- Nahlásit

kdybych se juž neozvala, tak sem zdechla

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2011 15:06
- Nahlásit

denyk

to nevim esli úpa vyjde

ale dík se tu aspoň tlemim

brut
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2011 15:44
- Nahlásit

Jsem zpět z venčení a vařená .... Brut má odřenej čenich z víkendu, piraňa čůrá na každým patníku, i když už nemá co, hlavně, když může přidřepnout, výborná kombinace. Brut pak samozřejmě jde a chce to místo olizovat.... dostal dávku poslušnosti a pak byl hodnej. Chvíli mu trvalo, než mu došlo,o co se jedná.

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2011 15:47
- Nahlásit

brut

díky moc za maso, omlouvám se za víc než strohost, vařilo a vaří se to tu, jsem zvědavá kdy dík nepřítomnosti bréci půjdu dneska dom . částečně už pořešeno, ale ne všechno. teď to musim vysedět

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2011 15:50
- Nahlásit

brut

. Brut má odřenej čenich z víkendu,

co dělal??

brut
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2011 16:01
- Nahlásit

PetraK
díky moc za maso, omlouvám se za víc než strohost
v klidu, co jsem potřebovala vědět, to vím a stačila fakt jen ta minutka ... neděkuj ..

vařilo a vaří se to tu, jsem zvědavá kdy dík nepřítomnosti bréci půjdu dneska dom
a jéééje

teď to musim vysedět
si snad slééépka?

co dělal??
netuším, ale prý o košík a včera si to ještě rozdrbnul víc.... no a Al mu dneska visela na tlamě, tak brzo bude mít pírsing

Fajka
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2011 16:12
- Nahlásit

Buřina byla buřinááááááááá ...letim leti je tam háááásky
záftra budem stavět druhého ježoura se těším. Su uchyl ale rovnat dříví a řezat a ščípat mě dicky bavilo...bo je to dycky hodně vidět že to přibejvá nebo ubejvá a hlavně se na tom nedá nic zkazit

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2011 16:47
- Nahlásit

brut.

si snad slééépka?

uš asi jo

bude mít pírsing

bude iin a bude khůůl

Fajka

a hlavně se na tom nedá nic zkazit

myslíš jo??

se těším. Su uchyl ale rovnat dříví

spadlo ti to!
Seberto!
Asi vítr!

já chci jít domů

vlk
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2011 16:48
- Nahlásit

PetraK
já chci jít domů
..a gdo ti v tom brání.... hukaž mi ho, nakopu mu pr.....

kachna_
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2011 16:50
- Nahlásit

vlk
hukaž mi ho, nakopu mu pr.....
já myslim, že by se do té práce ještě někdy ráda vrátila jinak, než za doprovodu ochranky pro osobní věci

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2011 16:51
- Nahlásit

vlk

..a gdo ti v tom brání....

Bréca a její práce

pani jak se maj šibule - škytáte pokaždý když jedu na chalupu?? Páč totiž cestou je na dálnici most a na něm sprejér frajér podepsanej... ŠIBY , pokaždý, pokaždý si musíte škytnout

brut
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2011 16:52
- Nahlásit

PetraK
uš asi jo
téééda, sem si nevšimla, když jsem tě předevčírem viděla naposledy ... ouhyla jo, ale ne sléééépka

bude iin a bude khůůl
bude hlavně vůůůůl

Fajka
Buřina byla buřinááááááááá
tady naštěstí svítí sluníčko a je teploučko

záftra budem stavět druhého ježoura
pašááácííí jste

rovnat dříví a řezat a ščípat mě dicky bavilo..
mě taky, ale bohužel už můžu jen skládat

vlk
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2011 16:53
- Nahlásit

PetraK
pani jak se maj šibule
šibule se maj královsky, už se naučil spát v posteli i Pinďa, no je tam kapku těsno, ale zase nemusím topit.....

pokaždý, pokaždý si musíte škytnout
...ahááá tak to vy pani a já huš sem se lekla že mám nějaký ohavný žaludeční moribundus.....

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2011 16:56
- Nahlásit

brut

bude hlavně vůůůůl

to už je

vlk

už se naučil spát v posteli i Pinďa, no je tam kapku těsno, ale zase nemusím topit.....

takhle se šetřej zdroje
žaludeční moribundus.....

ne to jááá jááá svoboda mladáááá

<< 1 ... 1467 . 1468 . 1469 . 1470 . 1471 . 1472 . 1473 . 1474 . 1475 . 1476 . 1477 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání