Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1458 . 1459 . 1460 . 1461 . 1462 . 1463 . 1464 . 1465 . 1466 . 1467 . 1468 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
kachna_
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 10:37 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Rumštááááájn
Moje malé hodné dítě spalo do půl desátý, takže mě trochu pustila rýma (zejtra posuzuju ve Slanym, tak bych ráda jakžtakž fungovala)
Fajka
Nechápu jak to dělá Kachna a Fifijová a všichni co maj víc fen..já bych včera večer a dneska nerači Endíka zabila
no já mám Cirouška, takže se nám tu moc psí zástupy nesrocujou. Ale jinak trpíme všichni stejně. Já se přiznám, že v létě háravky v nejlepšim nevenčim, jsem, když neprší, celej den venku, střídám je doma s Cirem po hodině - dvou a jen doma cvičíme.
Ale v zimě to je lepší, protože Filípek (což je jedinej pes, kterej občas utíká) má tak čtyři kila a ten černej utíkací od víkenďáků tu nebude , takže to máme běžnej šílenej režim - oddělit je s Cirem.
PetraK
JÁÁÁÁ SEM TOTIŽ JEHO MOZEK!!!
a to se vyplatí!!! páč zejtra máte co? SOBOTU
takže dneska by tim autem asi měl přijet
upletla sem si tudíž tehdá černou vestu přes hlavu
já nezvládám ani řetízek . Věci na Lucku dostáváme od maminky Michalova bejvalýho švagra a jsou nádherný.

kachna_
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 10:40
- Nahlásit

Jinak prosím PetruK, aby v seriozních tématech nepoužívala slovo "opanujte se". Člověk se učte a málem píše hrozný věci

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 10:46
- Nahlásit

VerčaZ
Ježiš, to je furt ten borderák???
nééé labrouš

PetraK
ten vobojek by měl možná mít páníček
jo přesně

kachna_
přiznám, že v létě háravky v nejlepšim nevenčim, jsem
to si bohužel nemůžu dovolit, bo Fája je čistotný magor a estét a doma na zahradě se ani nevyčůrá a sem si myslela že začne kuli Dokýšoj bo temu je to fuk ale ne prt zatím teda nic....čuchne k temu a zhnuseně se podívá na mě : to je ale prasééééééé

tutaj jedna akuální..já se tu můžu strhnout a ten pablb chrápe jak dřevorubec

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 10:56
- Nahlásit

kachna_

Jinak prosím PetruK, aby v seriozních tématech nepoužívala slovo "opanujte se". Člověk se učte a málem píše hrozný věci

: esli se učet i adresát, tak potěš nadbůch a zlý pryč

páč zejtra máte co? SOBOTU

jinak prosím kachnu s podtržítkem, aby zde, v soryózním tématu přestala dělat trapný narážky na moje KvíKvé

takže dneska by tim autem asi měl přije

no to dost měl, páč jinak nepřiveze ani ten sporák, kterej má už dva dny v kanceláři doručenej

ani řetízek

co to je?? to asi neni to na čem visej drahokamy, že?

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 10:58
- Nahlásit

Fajka

chrápe jak dřevorubec
fuj taky spí s votevřenejma vočima , jako ešus, ble, to je hnusný

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 11:02
- Nahlásit

PetraK
fuj taky spí s votevřenejma vočima , jako ešus, ble, to je hnusný

néé to zrovna totiž nespí bo jak sem nad něj natáhla ruku s foťákem je hned auf a lustruje co se bude dít jestli má vstávat..ve stylu vždy připraven dala sem ruku pryč a voko zaklap a chrápe dál

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 11:54
- Nahlásit

Rrrrrrrrrumstajn vespolek, tem psavym i vymazanym.
PetraK
JÁÁÁÁ SEM TOTIŽ JEHO MOZEK!!!
Chudak....

Fajka
Nechápu jak to dělá Kachna a Fifijová a všichni co maj víc fen.
Misto plotu Alcatraz, aby se zadnej napadnik nevloupal dovnitr. Vencenime jako partyzani - nejdriv dukladne obhlidnout okoli a pak sup s cupkama do auta a vyjet mimo vesnici. Jinak v noci nespime a poslouchame sonaty vpichuchtivych vometaku...

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 11:59
- Nahlásit

Fifi
Chudak

ty čůzo!! já sem nepsala žůůůžovej mozek!!

i. Jinak v noci nespime a poslouchame sonaty vpichuchtivych vometaku.

ejch, já vím, proč mám toho hošíčka.................. a prosím aby mi to bylo ovšem důrazně připomenuto, až si budu rvát vlasy z toho, že ten debil je mimo, cvaká zubama a já ho musím důrazně upozornit, že ešče existuju

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 12:18
- Nahlásit

tyvole mě asi jebne už...
nás musel někdo uhranout jináč už to fakt neni možný

VerčaZ
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 12:21 - Změnil/a: VerčaZ
- Nahlásit

Fifi
Vencenime jako partyzani - nejdriv dukladne obhlidnout okoli a pak sup s cupkama do auta a vyjet mimo vesnici
Tyjo, tak s tím si tady nikdo hlavu neláme. V pohodě tady háravky běhají jako normálně, nijak je nikdo neomezuje. Bohužel to majitelé kolikrát ani neřeknou, že fenka hárá, až ve chvíli, kdy ten můj o ní začne projevovat zájem mě začíná docházet proč asi...

VerčaZ
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 12:27
- Nahlásit

Fajka
tyvole mě asi jebne už...

Copa, průšvihy ňáky??? Nebo tak celkově? Mně tohle období taky připadá, že je všechno - jak říká moje známá - posraným navrch.

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 12:28
- Nahlásit

VerčaZ
No jo, kdyz on ten stafordi zenich je fakt docela namakanej, kdyby na cubu houpnul, tak uz ho nesundam. Ja sama sem od nej mela pekny jelita na nohach, kdyz sem ho vodila domu a on me ojizdel. Takze radsi prchame do pryc.
Fajka
Zase naky sroubky se rozkutalely?
PetraK
ty čůzo!! já sem nepsala žůůůžovej mozek!!
To ani nemusis, to je samosebne predem jasny. Ty čůzo.

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 12:32
- Nahlásit

VerčaZ
Bohužel to majitelé kolikrát ani neřeknou, že fenka hárá, až ve chvíli, kdy ten můj o ní začne projevovat zájem mě začíná docházet proč asi.
to stejný u nás. Mi háravky v prostoru nevaděj, páč člověk si aspoň piluje poslouchání, ale tohle mě štve, nebo štve, ona to není jejich povinnost, že jo. ale trocha ohleduplnosti by bodlo. Myslím ohleduplnosti vůči tomu psu, páč když ho nechaj rozpumprdlikovat, tak je i mě pak líto, že ho dotáhnu k tý poslušnosti a musím bejt už důrazná, než když to vím předem. páč jako chápu, že pro psa není zrovna ejchuchů, když je rozhicovanej a já mu to překazím, že je pak celej mimo o tom už vůbec nemluvím. Se bojím, že to s ním jednou švihne.

Včera slyším od Dášenkovejch zoufalý volání agátoagátagátoagátoagáto. tak jsem si Ešusa preventivně zastavila, páč jsem nevěděla co se za tím křovím děje, pak se vyřítila agátoagátagátooooo, navolno, svolná ke všemu. pak panička houkla, že agátoagátoagáááááááátooooooooo - jejdamanezrovinkaháráme božebožebože nadbože, proč když je neposlouchá normálně, proč jí aspoň v tuhle dobu nedaj na špagát.

Fajka.
was ist denn Los?

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 12:34 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fifi

To ani nemusis, to je samosebne predem jasny. Ty čůzo.

a si mrtvá, mrtvá, mrtvá! normálně di sepsat poslední vůli, hned po práci sedám do vlaku v kuklenech se vyřítim a mastim k vám

edit. doufám, žes tu čůzu nebrala osobně. nebo takhle jako jooo, seš čůza, to bez debaty, ale ne osobně

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 12:35
- Nahlásit

VerčaZ
Copa, průšvihy ňáky??? Nebo tak celkově? Mně tohle období taky připadá, že je všechno - jak říká moje známá - posraným navrch
no přesně

to už fakt není normální... každem den dvě tři jobofky
a tudle ta mě fakt už asi dorazí... jedou si tři zákazníci pro zboží dneska měla přijít zásilka z německa...a díky přepravci GSL je kde vážení přátelé??????
frdeli někde ve Francii a nikdo neví kdy dorazí ke mě páč nemůže jít přímo ke mě ale musí přes centrálu přes dojčland

Dneska budu mít pohřeb bo mě zákazníci utlučou

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 12:37
- Nahlásit

PetraK
agátoagátoagáááááááátooooooooo - jejdamanezrovinkaháráme
Jak mam u Ag docela slusny privolani, tak v dobe harani ma total zatemnino, kdyby zblejskla zenicha, prchne. Nakrucovala se i pred kozou, debilka...
sedám do vlaku v kuklenech se vyřítim a mastim k vám
Se tesime, pak napis, v kolik te mam vyzvednout.

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 12:39
- Nahlásit

Fajka

GSL

koukám, že jsou jeden lepší než druhej

Dneska budu mít pohře

dáme černou tu růži na hrop, ne?

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 12:41
- Nahlásit

PetraK
koukám, že jsou jeden lepší než druhej
si nemůžu pomoct ale jestli někdy někdo budete hledat dopravce tak tudle firmu vemte velkým vobloukem ...už tři roky se snažim ukecat dojčlandy at to posílaj přes někoho jinýho a je mě to houby platný

dáme černou tu růži na hrop, ne?
škudlile! jen jednu jo???

kachna_
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 12:41
- Nahlásit

VerčaZ
Tyjo, tak s tím si tady nikdo hlavu neláme. V pohodě tady háravky běhají jako normálně, nijak je nikdo neomezuje
no, mně by taky nikdo nic neřek, ale prostě vyvenčit tři háravky s diametrálně odlišnými požadavky na průběh procházky s dvouletym dítětem za ruku (těhotenství mi vadí jenom, když jsou vedra). To jsem fakt zamítla a rozhodla se, že letos ne!
Ale u nás se to tak dělalo vždycky, že prostě háravka se venčila jen na zahradě, že je to slušnost vůči majitelům psů.
Fajka
je kde vážení přátelé?????? frdeli

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 12:48
- Nahlásit

Fifi
, tak v dobe harani ma total zatemnino, kdyby zblejskla zenicha, prchne.

no šak jo, já je i převelice chápu, nejsou to stroje, jsou to zvířata, živí tvorové, ale to mi řekni proč kurnik ty lidi nepoužívaj špagát, to nepochopim, jako kdyby je ten pes poslouchal normálně na mrknutí voka, tak ešče třebas.... i když proč být zbytečně pak moc důraznej, když nemusím...., ale v tutom případku , kdy ten pes na ně celoživotně dlabeš, to prostě člověku hlava nepobere

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 12:51
- Nahlásit

Fajka
škudlile! jen jednu jo??

pardon, dvě, má bejt sudej počet

tak tudle firmu v

já myslela, že vozíte přes šenkra?

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 12:52
- Nahlásit

PetraK
ale to mi řekni proč kurnik ty lidi nepoužívaj špagát,
platí i u psů!!!
já mám fenu na špagátě když hárá furt ale pořád musím řešit navolno zdrhnutý vobšourníky páníček vesele doma čučína telku a já řešim problém že na frekventovaný silnici v se přiřítí pes já tam čaruju jak debil s dvouma vodítkama bo pustit nechci ani jednoho bo by některýho smetlo auto. dvěma rukama vymotávám vodítka zamotaný v packách a zároven se snažim sundat 40 kilováho labíka z Fáji aby jí nenakryl
sem hodně snášenlivá trpělivá a spoustu věcí toleruju neřeším ale kurva už mě doházej síli a nervy a mám fakt dost ..
a pardon to není adresně jen sem si potřála ulevit

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 12:53
- Nahlásit

PetraK
že vozíte přes šenkra?

jen velký a daleký věci.. balíkovku posílám PPL ale tohle je špedice dojčlandů to si objednávaj voni

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 12:57
- Nahlásit

ty vado tak to je fakt bezva tady

Moderátor to beze zajímavým způsobem, smaže krom toho co ke smazání je, což chápu i to co je k tématu, když se na to pak v tématu zeptám a požádám, aby to tam vrátil, tak to smaže taky , když se pak u moderátorů zeptám proč to smazal, tak mi napíše, že tomu příspěvku nerozuměl, ž emu přišel, že k tématu to není, tak ho smazal vrátit to nejde a:

Prostě mi to tak přišlo, tak jsem to smazal, to je jaksi svaté právo moderátora

ty vado tak tohle je fakt síla teda já chápu, že to asi není sranda dělat moderátora, to beru,, ale chovat se takhle? no fakt dobrý.

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 13:00
- Nahlásit

Fajka
pardon to není adresně jen sem si potřála ulevit
Posilam mnoho sil....

PetraK
Se jeste divis.....?

VerčaZ
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 13:07
- Nahlásit

PetraK
Mi háravky v prostoru nevaděj, páč člověk si aspoň piluje poslouchání, ale tohle mě štve, nebo štve, ona to není jejich povinnost, že jo. ale trocha ohleduplnosti by bodlo.
No přesně. Hlavně pak ty následky. Máme proti bytovku, bydlí tam slečna, strašně moc hodná a strašně moc hloupá, vlastní fenku. V témž domě bydlí paní strašně moc hodná a strašně moc hloupá se psem kokříkem. Slečna venku venčí navolno fenku v nejlepším, v tom vidím, že z domu vyběhl kokřík, tak mávám na paní, která byla ještě na schodech v prvním patře (vím, je to taky kráva nemá co pouštět kokra, když je ještě ona sama v domě), v ruce na vodítku zmítajícího se Atillu an chce za fenkou. Kokr hupsne na fenku a slečna se na to s hloupým úsměvem kouká. Jestli se svázali nevím, šla jsem domu, nebudu řešit kretény majitele.

FifiPetraK
Ty čůzo
doufám, žes tu čůzu nebrala osobně. nebo takhle jako jooo, seš čůza, to bez debaty, ale ne osobně
Obě jste čůzy

Fajka
Klid, zákazníci Tě neutlučou, ty za to nemůžeš... Holt je to všude samej debil blbeček, debil blbeček, jenom támhle vzádu....

Dámy, jsem úplně mrtvá, jakoby hrozně unavená, nic se mi nechce, pracovního už naštěstí nic nemám (zatím, snad se dneska už nic nevyvrbí). Muž se nabídl, že vyvenčí psy, asi mu na to kejvnu. Jenže mě trochu tlačí svědomí - byl s nima i předevčírem a mimo to má dneska hodně práce, tak je mi to takové žinantní. Já jdu večer hopat na trampošky, no to se chci vidět, určitě z ní slítnu...

VerčaZ
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 13:10
- Nahlásit

Fajka
á mám fenu na špagátě když hárá furt ale pořád musím řešit navolno zdrhnutý vobšourníky páníček vesele doma čučína telku a já řešim problém že na frekventovaný silnici v se přiřítí pes já tam čaruju jak debil s dvouma vodítkama bo pustit nechci ani jednoho bo by některýho smetlo auto. dvěma rukama vymotávám vodítka zamotaný v packách a zároven se snažim sundat 40 kilováho labíka z Fáji aby jí nenakryl

Popravdě, nedokážu si představit, že bych měla psa puštěnýho ve městě navolno, když mi jde s čumákem u země a slintá u toho. Pokud zrovna háravka přešla přes silnici, tak ten pes za ní půjde i kdybych se zbláznila. tohle jsem si nelajzla ani s pětiletým Wilíkem, který byl už přeci jen ovladatelnej oproti nyní dvouletému borderákovi....

VerčaZ
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 13:15 - Změnil/a: VerčaZ
- Nahlásit

PetraK
Jojo, taky jsem na tu Tvojí a ispidichovu "bitvu" (nebo spíš cirkus) hleděla a hledím dost se zájmem. Je to zajímavý a pro mě, jakožto nezúčastněného i zábavný. Bejt v Tvý kůži asi by mě to i čtvalo. I když - lépe je se tomu zasmát, že...

edit: Víš co, ty jsi tady na foru vyloženej prudič, to ví přeci každej

kachna_
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 13:18
- Nahlásit

PetraK
ale chovat se takhle?
vlezla mu elektrika na mozek, no

V období hárání, se u nás venčí hlavně Ciroušek, aby nemusel bejt s těma babiznama háracíma na dočuch.
Jsme ho naposled vzali ke známejm na grilování, Cir s sebou normálně fláknul na beton a užíval si toho klidu (představovanym šesti dospělejma a čtyřma dětma )

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 13:20
- Nahlásit

kachna_
vlezla mu elektrika na mozek, no
Opatrne, kachnicko, abys nebyla smazana.

<< 1 ... 1458 . 1459 . 1460 . 1461 . 1462 . 1463 . 1464 . 1465 . 1466 . 1467 . 1468 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání