Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1458 . 1459 . 1460 . 1461 . 1462 . 1463 . 1464 . 1465 . 1466 . 1467 . 1468 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2011 22:09 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

denyk
Ty ses ale vlastne skorem v dojclandu, tak nerikej v cesku. Vaclavky nepoznam, tak nesbiram, pravaky zavidim.
PetraK
co budete dělat s tou rourou vod mrkve?
Schovam ji tu pro tebe, az zase prijedes! Rouro!!
Fajka
A jak se ma umelecke duo bleu?

denyk
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2011 22:12
- Nahlásit

Schovam ji tu pro tebe, az zase prijedes! Rouro!!
blbááááááááááááááááá

Uš nechlastejte, tadyk se to fakt nedá číst

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2011 22:14
- Nahlásit

u nás taky rostou sem předevčírem při venčení přinesla spoustu sameťáků

Fifi
jak se ma umelecke dou bleu?

duo bleu se má dobře děkujem za optání prcek byl dneska s náma na služebce 400 kiláků tak 400 zpět. Byl celoudobu děsně hodnej, a když jsme byli na jednání hlídal autí kerý se nám cestou u Brna ZASE pokakalo takže jsme jeli jednou tak dlouho než normálně bo víc jak 70 to prostě nejelo
asik na nás kachna prskla nějakou autotýdu

denyk
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2011 22:14
- Nahlásit

Musím jít chrnět....za za 7 hodin přesně mi jede dvojka.
Páček

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2011 22:15
- Nahlásit

denyk
Uš nechlastejte,

ten šalvějovej čaj ale dopít musim, jinak mi v tom krku bude fakt ale bolet moc

Fifi
duo bleju

eee?

Schovam ji tu pro tebe, az zase prijedes!

budem budovat rourovod?

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2011 22:16
- Nahlásit

denyk
Ja piju kakace, zde se chvili odreagovavam a zase vyficim.
PetraK
pravidelně pýchavka (HOUBA!! HOUBA PÝCHAFKA
Nejak me nenapada, co jinyho, nez houba pychavka... A takovy ty jedly, cilize vatovci? Ty jsou moooc mnaaaam. Nekde tu bylo houbarsky forum, najdu, mela sem tam svuj vatovcovej ulovek (neplest s vaťanem!!), esli sem ho teda uz nesmazla..

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2011 22:17
- Nahlásit

Fajka
u nás taky rostou

brůtici trefí!! Páč u ní na dvorku ani v chatě NE-ROS-TOU A NE-ROS-TOU!!!

denyk
jede dvojka

protože mi co?? protože ti jede dvojka vole! jo protože mi jede dvoujka vole

nechtěla sem jít spát?????

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2011 22:19
- Nahlásit

Fifi
cilize vatovci

či líže vatofci? to nevim.

ale to je fuck. nevim co to je , je to obří jako mičuda fotbalová, celý býýýlýýý a jí se to.
jak me nenapada,

kecáš, jinak by ses netlemila jako degen

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2011 22:19
- Nahlásit

Potvory vsechny stihly dou bleu skopirovat, koukam. sem se snazila o francaize vyraz a nejak to moc neklaplo.
PetraK
budem budovat rourovod?
Toz ja nevim, zalezi, esli budes mit spravnej prumer nebo najdem nejakou prirubu, abys tam pasovala. Rourovod mrkevni byl pres leto pilny, crcela z nej voda, jako z tebe moudra.

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2011 22:22
- Nahlásit

Fifi
esli budes mit spravnej prumer
jako naprosto průměrnej občan mám určitě správnej průměr. a vzhledem k tomu, že na mém pracovišti řádi střevní viróza budu mít pravděpodobně v brzku i správnej průjem

jako z tebe moudra

sem totiž mudrlant

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2011 22:27
- Nahlásit

PetraK
je to obří jako mičuda fotbalová, celý býýýlýýý a jí se to.
Jojoo, to je na rizecky mnam!! A nasla sem foto, jsou tam i my byvaly zampijonovy plantaze se pokochejte houbarskou forou drivejsi .
Vatovec:

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2011 22:33
- Nahlásit

Fifi
Jojoo, to je na rizecky mnam

jo, spešl, když mezi dva plátky dáš šunku a sýr, splácneš to dohromady a tepr v pak obalíš. to je teprv žrádýlko. fuj až se mi přitížilo, jak sem se toho ondynoj přežrala

zampijonovy plantaze

tjo, sis pěstovala žampouny v obyváku?

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2011 22:37
- Nahlásit

PetraK
Ine, v jinych mistnostech velkeho vesnickeho staveni. Sly krasne, stejne tak u znamych v garazi treba, sklepe, mozna byste pri jarni sadbe na apaluse sklizeli prubezne hezke jampijony - je to nenarocny.

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2011 22:41
- Nahlásit

Fifi
nenarocny

no už mi právě šrotí hlava... jak k tomu ale přijít?? a snese to pouze víkendovou péči??

Písni,a ž budeš mít čas. tetkon už valim do peří. A taky se převlíknout, páč jsem nakoukla do tej houbařskej fóry a zabila mě Gerda... cituju:

Včera jsme jen při procházce v modřanské rokli našli 6 plných "hovnosáčků" hub. Ani jsme je cíleně nehledali, jen jsme procházeli, tašek nemaje, nosili jsme to v pytlíkách na trousky, takže na sídlišti jsme vypadali jak fekalisti, kterým chytla střevní chřipku minimálně smečka přerostlých dog

strašný stejně nebezpečný jako vlk v Pátku

kachna_
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2011 22:47
- Nahlásit

Fifi
Vatovec:
proč jsou tam dva a za nima ta flaška? Ouhylo jedna
My máme na zahradě dva. Už nejsou bílý.
Jinak mám rýmičku. Hnusnou, zákeřnou rýmičku. Chytla jsem jí od dítěte.
Fajka
asik na nás kachna prskla nějakou autotýdu
u nás už je to chronický.
Ale já si zase řikám, když jsou ty malopatálie, malolapálie a další malo...lie rozdělený takhle plynule do celýho roka, tak se nám snad vyhnou velkolapálie

kachna_
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2011 22:49
- Nahlásit

PetraK
mě odrovnal tenhle:
Při pohřbu kondolující manželce:
"Ale Váš manžel v rakvi vypadá dobře."
"To je tím, že už tři dny nepije!"

Ach jo, jdu zabít toho králíka. Už mu to slibuju od neděle.

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2011 23:02
- Nahlásit

PetraK
jak k tomu ale přijít?? a snese to pouze víkendovou péči??
A tak staci kapka a je z tebe tatka..
K podhoubi dojdes treba pres tenhle odkaz. - odtamtud jsem mela uplne ty puvodni lampijony a chliva. Uz jich urcite funga i vic. Staci to obcas zarosit, si tam precti navod, pokud jste na apaluse co vikund, nebude to problem.
kachna_
proč jsou tam dva a za nima ta flaška?
To je flaska od oleje, k porovnani velikosti a jsou jeden a pul, tu jednu pulku tenkrat slecna Sadlo nejak odkousla, nebo odkopla, uz nevim.
At to kralika neboli. Bude dobry obed.

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 08:54
- Nahlásit

RRRRR
RRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRRRRR
R
RRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!

tak sem vám lidi zvědavo, zdaliž dnes teda Brtnik domů dorazí tim autem dnesdka jsem asi po sto letech spala důůůůrch celou noc. ejch to je krásnej pocit.

Fifi
A tak staci kapka a je z tebe tatka.

tak to neřikej ale mě, já taťka bejt nemůžu

treba pres tenhle odkaz.

díky moudrá ženo, nastuduju. no úpa každej víkund právě že ne, není to často, ale občas to tak vyjde právě (tu koncert,tu tábor na Pecce, tu ségra a dofča to by vlastně asi byla katastróf to jsmepryč dlouho)

kachna_

Ach jo, jdu zabít toho králíka.

ach jo

Jinak mám rýmičk

brtni taky, ten jí chytil kdoví kde

mishi
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 08:58
- Nahlásit

Ráááááááááááááááámštáááááááááááááájn ve spolek! Co je novýho?

Shánim svetr se sobama mužovi k vánocům a jako problém největší... Sehnat se nedá, loni už na mě koukali v krámech jak na debila, jakože kdo by ho asi tak chtěl nosit a letos se asi naučim plíct bo co? :-D

denyk
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 09:04
- Nahlásit

Morgén,
mishi
a co takhle poptat se na mimibazaru esli by ho někdo neupletl já abych pravdu řekla, taky by se mi líbil, to je dobrý nápad....miluju ty tlusté svetry v zimě a k temu grog
až seženeš dej vědět
A mimochodem mocinky ti to sluší

Fifi
tyhle vatový koule se taky jedí

denyk
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 09:07 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit

mishi
http://www.fler.cz/zbozi/pansky-svetr-se-soby-na-p rani-521876

třá ti ho uplete podle tvých představ

a pro inspiraci, ten se mi líbí moooc
http://www.garnstudio.com/lang/en/visoppskrift.php ?d_nr=32&d_id=10&lang=en

mishi
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 09:13
- Nahlásit

denyk
Tak ten druhej nemá chybu!!! Na mimibazaru jsem se ptala včera a zatim nic. Poptám se ještě jedný kámošky, páč jsem objevila návod na upletení, ale nějak neumim plíst a ona jo, tak mě to třeba naučí. :-D Páč litřík za svetr mi přijde dost...

A dík za pochvalu.

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 09:20
- Nahlásit

denyk

tyhle vatový koule se taky jedí

na ja a jak sou dobrý!!

hele tady se pletou svetýrky.... esli by mi tam někdo neupletl rrramštajní svetýrek?? soba nechci, toho mám jednoho plyšovýho v posteli.

denyk
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 09:30
- Nahlásit

mishi
A dík za pochvalu
není zač, ale krásně se ti tam ten balónek rýsuje, jak si štíhlá a navíc to prouhatý triko je super
Tak ten druhej nemá chybu!!!
a co zkusit ho objednat v zahraničí?
PetraK
neupletl rrramštajní svetýrek
hihi ten by nebyl těžkej...černo černej s plameny a taky bys sem mohla šópnout ty tvé nehtíky ramštajní

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 09:33 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Ramštaaaaaaaaaaaaaaajn,
ten pablb Endy..nejen že mě včera málem nakryl Fáju při večerním venčení ale dneska dyž nebyla ráno poruce Fája (proboural se mě do zahrady ) tak chtěl nakrejt Dokýše
Kdybych ho z něj neservala tak se mu to snad i povedlo

Nechápu jak to dělá Kachna a Fifijová a všichni co maj víc fen..já bych včera večer a dneska nerači Endíka zabila
Pak taky páníčka bo ho nechá celou noc cárat kdesi....hlavně že má elektrickej vobojek

VerčaZ
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 09:39
- Nahlásit

Dobré ráno, no spíš už dopoledne a Ramštajn vespolek.

Hipííí, brzo se uzdrav ať zas můžeš padat a mrzačit se, když Tě to furt tak baví.

PetraK
Brtnik si tak jde domů z práce, přejede do Prahé, jde si od autobusu pěšky cca dva kiláčky domů.... aby tak cca pár kroků do baráku zjistil co?? Copak tak asi zjistil??? No?? NO ŽE ZAPOMNĚL AUTO V PRÁCÍÍÍÍÍÍÍÍÍ!!!!!!!

Víš co si myslím??? Že je z Tebe, chudák, tak na nervy, že se mu dějou takovýhle věci

Hyena
tak jsme konečně pobalila sebe i čokla na trek.
Smekám, já mám strach i z midu, že bych zabloudila. A zároveň závidím....
denyk
jo už se těším až na tom mým tajným místečku zas vyroste 15 gróse óbr bedlí teď rostou praváci (já jsem levák ) a těším se na Václafky, loni jsme dělali gulasch a byl moc gút.
Mňááám, bedle a kulášek z Václavek milákuju.

VerčaZ
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 09:45
- Nahlásit

PetraK
esli by mi tam někdo neupletl rrramštajní svetýrek??
Neni potřeba plíst. Vezmi jakýkoliv, pocákej ho bencýnem a zapal. Máš ramštajní svetr jak vyšitej...ééé...vlastně pletenej. A jestli ho při tom plápolání budeš mít na sobě, tak seš fakt největší ramštajní fanoušek co znám.

VerčaZ
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 09:48
- Nahlásit

Fajka
Pak taky páníčka bo ho nechá celou noc cárat kdesi....hlavně že má elektrickej vobojek
Ježiš, to je furt ten borderák??? Že se mu ještě nic nestalo, mně kdyby někdy zdrhli psi, tak je natuty něco hnedle přejede nebo si srazí vaz bůhví kde....

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 10:01
- Nahlásit

denyk

černo černej s plameny

kurnik proč já sem takovej matla na domácí práce? Mohla bych si to uštrykovat sama aji s logem, hééérgot. Jenže já pletla enem jedinkrát v životě. Rohodla jsem se tehdá, že si upletu svetr s netopýříma rukávama. Do tý doby sem v životě nepletla . Mno, tak mi máma začla..... když jsem byla v půlce toho dolního rantlu.... došla sem k názoru, že netopýří rukávy /který by celej ten svetr strašlivě zvětšily/, nejsou až tak důležitý.... když jsem dopletla ten dolní rantl úplně, zjistila jsem, že v podstě rukávy nepotřebuju vůbec upletla sem si tudíž tehdá černou vestu přes hlavu , od tý doby sem neměla jehlice v ruce

VerčaZ

Neni potřeba plíst. Vezmi jakýkoliv, pocákej ho bencýnem a zapal. Máš ramštajní svetr jak vyšitej...ééé.

heeehééé si blbá

Víš co si myslím??? Že je z Tebe, chudák, tak na nervy, že se mu dějou takovýhle věci

no a víš co vim já? že von má v hlavě prostě průvan a proto se mu furt dějou takovýdle věci. už jednou se mu to skorem povedlo! a tehdá by to bejval byl průser, páč auto bylo v servisu, my ten pátek měli odjet na Zvířetnickej sraz do Losin a mě osvítil důůůch svatej a cinkla jsem Brtnikoj kterej už mastil z práce, ešivá jako tohleto, nezapomněl. A? No?? kdo měl pravdu?? Já. zapomněl. Stihnul to auto vyzvednout ze servisu na poslední chvíli. Kdyby zavřeli byl by prt a ne výlet
JÁÁÁÁ SEM TOTIŽ JEHO MOZEK!!! von má sklorézu jak čepicu totiž, dyk von se pokaždý po návratu domů raduje, že má novou ženu

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2011 10:02
- Nahlásit

Fajka

ty jo tak už vim, proč sem si nikdá nepořídila fenu, tohle bych neustála.

ten vobojek by měl možná mít páníček

<< 1 ... 1458 . 1459 . 1460 . 1461 . 1462 . 1463 . 1464 . 1465 . 1466 . 1467 . 1468 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání