Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1458 . 1459 . 1460 . 1461 . 1462 . 1463 . 1464 . 1465 . 1466 . 1467 . 1468 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2011 09:50
- Nahlásit

VerčaZ
. Jedna známá razí teorii, že je to tím, že krmím masíke

mno.... tak hošíček byl takovejhle aktivista již ve věku pouhopouhých čtyř měsícůch, kdy jsme byli na návštěvě u kamarádky v majetku RTW čubiny, tehdy jí byl necelej rok, prvně hárala a........ to hádě zrzavým už tehdá prudilo . a to teda na masíčku ešče nebyl.

VerčaZ
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2011 09:58
- Nahlásit

PetraK
mno.... tak hošíček byl takovejhle aktivista již ve věku pouhopouhých čtyř měsícůch, kdy jsme byli na návštěvě u kamarádky v majetku RTW čubiny, tehdy jí byl necelej rok, prvně hárala a........ to hádě zrzavým už tehdá prudilo . a to teda na masíčku ešče nebyl.

Já si taky myslím, že to asi úplně tím masem nebude. Jenom mi přijde zajímavý, že se ke mně dvakrát dostane úchylák.

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2011 10:08
- Nahlásit

VerčaZ
, že se ke mně dvakrát dostane úchylák.

no... zvláštní to je... já radši ani nedumám, co nafásnu příště... je mi to už jasný teď

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2011 11:04
- Nahlásit

Ramštáááájn,
vás jako dočíst to už ani nezkoušim to se nedá..taky mě nějak difně fungá čézetpes ( se načítá dlouho..nevím co mu je zasejc

todle mě dneska dostalo:
Potvrzení o přečtení mailu
Vaše zpráva s předmětem XXXX odeslaná dne 20. září 2011 09:47 příjemci XXXbyla zobrazena. Není však jisté, že příjemce zprávu přečetl a pochopil

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2011 11:15 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fajka

Není však jisté, že příjemce zprávu přečetl a pochopil

Edit - to asi psali vo Emilovi ne? páč lístky stále ešče nedorazily a to huž jsme poslali dávno aji ten zblytek

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2011 11:20
- Nahlásit

PetraK
Edit - to asi psali vo Emilovi ne? páč lístky stále ešče nedorazily a to huž jsme poslali dávno aji ten zblytek
tyjo hod mě vodkaz já tam zavolám! sooo to fakt dementi!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2011 11:32
- Nahlásit

Fajka

no nejni kam zavolat právě. enem napísat. Já huž psala - napsala sem svýho prvního emila pro debila Emila co si prdel nemyla, ale uďála sem osudovou ašíbku, neposlala jsem to v kopii přímo klukům Ajsbrechřím jako předtím, kdy pak následně odpvěděl hned panáček. A tetkon ticho po pěšině.

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2011 11:32
- Nahlásit

Rumstajn!
VerčaZ
Když tady porád tak píšete vo těch kakáčích, já si ten recepis snad taky najdu,
To hned tak nenajdes, to je proste caj. Chcees? Bud se obrat na esusku, esli pusti neco ze svych zasob nebo ti poslu ja poctou.
mishi
Juuuu, pani, vy mate krasnej pupicek!
PetraK
Hipíkatá honila autobus a rozbila se . Má bolavou nožku a ruku. Povezou jí do Brodu. Snad to není zlomený.
Se divim, ze to jen nezkonzultovala po tlf s vetkou... No ale ted vazne, snad si ji tam nenechaj, to by pak pejsanci asi meli doma prekerku..

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2011 11:34 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fifi

Bud se obrat na esusku, esli pusti neco ze svych zasob

jáá huž to rozbalíčkovala a huž to porozdávám, tož to bych někoho ošidila, a to by nebylo spravedlivý asi. nemůžem poprosit vás pani?

No ale ted vazne, snad si ji tam nenechaj,

no esli jí nebudou zkoumat hlavu, tak by jí pustit mohli

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2011 11:37
- Nahlásit

Tak to si dělaj kozikozikozi???

http://www.novinky.cz/zena/zdravi/244882-chcete-by t-stihlejsi-a-stastnejsi-vstavejte-drive.html

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2011 11:43
- Nahlásit

PetraK
nemůžem poprosit vás pani?
No to muzete, tak proste.
Tak to si dělaj kozikozikozi???
Delaj!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2011 12:05
- Nahlásit

Fifi

proste

BITTE BITTE BITTE BITTE BIIIIITTEEEEEEEEEEEEEEE!!

Delaj!!!

No ale jako to je brtutál!! Žrát nemůžu, spát nemůžu, rači zvostanu zasádlená

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2011 12:08
- Nahlásit

PetraK
Taak dobra, ukecala si me. Este pockame, esli o kakace VerčaZ fakt stoji.

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2011 12:20 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fifi
Este pockame, esli o kakace VerčaZ fakt stoji.

no a neměla by stát moc dlouho, aby nestála vopodál

hehe tak tetkon sem si říkala, co by Skřitek Bajutky dělala, kdyby se jí Ešátor předvedl tak jako se předváděl včera .... možná by se byl býval i s krokadýlem seznámil

to byl pak už byl mrvej docela a ne jen jako

denyk
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2011 12:22
- Nahlásit

PetraK
drahá, až budete mít chvilku mrkněte na emila. Jedná se o tu mojí krvelačnou bestii

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2011 12:26
- Nahlásit

PetraK
o by Skřitek Bajutky dělala, kdyby se jí Ešátor předvedl tak jako se předváděl včera ....
Vycenila by na nej svuj zabijacky chrup, a kdyby ji hodne sral, sla by mi pozalovat a schovat se na klin. Pekne se vyvaluje, prasak.

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2011 12:26
- Nahlásit

mishi

a je ze mě velryba. Fakt!

co kecáš?? teprf tetkon se mi otevřela ta fotka, ráno to nějako blblo, nejsi ver líba. Si pěkné těhotné myši

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2011 12:31
- Nahlásit

Fifi
sla by mi pozalovat a schovat se na klin.

vona by ho trůba nezabila? A to by mohla. ačkolif.... když ho ženská chce zabít vo to víc se rozjede , takže možná takováhle taktika lepší
denyk

číhnu, já ešče nedočetla tamto, jsem v půlce, ale teda... síla.

Pekne se vyvaluje, prasak.

že? no to aby fšichni viděli. Aby viděli, že přichází s nabídkou kvalitního seksu

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2011 12:34 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

PetraK
Si pěkné těhotné myši
nech tohoooo bude mít depkuuu...myši maj více početný vrhy

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2011 12:38
- Nahlásit

Fajka

.myši maj více početný vrhy

zas by ušetřila za postýlku, stačilo by nastlat senem

Eire
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2011 12:48
- Nahlásit

Vás bando nedočtu ,ani kdych se po****

Takže si pohovořím sama se sebou...nakoupila jsem dnes 120kg žrádýlka u falca,zítra to dovezou.To je fajn,páč jeden mrazák jsem už z důvodu nadbytečnosti zhasla,pak ho zasejc rožnu

Taky můj odchov ahojek slavil v Brně(to je to velkoměsto,které se bojí praha)úspěch V1,CAJC a BOJ

denyk
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2011 12:49
- Nahlásit

Něco pro vodní raťafáky http://www.toptoys.cz/waboba-vodni-balonek#video

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2011 12:50
- Nahlásit

Eire
s 120kg žrádýlka
chjo, to by se mi taky líbilo. enemže většího mrožáka doma neubytuju

)úspěch V1,CAJC a BOJ

ich gratulíre

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2011 12:53
- Nahlásit

poooooooooooooomoct

pooooooooooooooomoct

POMOCT

Já teda nejsem počítačově zdatná, ale vydávat tablet za tabletu a pak se divit, že se mi ajťák řeže jak blbej, to by mě snad nenapadlo

ty vole ta je tak vymaštěná, že to ani není možný už

denyk
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2011 12:55
- Nahlásit

PetraK
Já teda nejsem počítačově zdatná, ale vydávat tablet za tabletu
kdybychom ho neměli doma, byla bych na tom stejně

VerčaZ
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2011 13:00
- Nahlásit

Fifi
Este pockame, esli o kakace VerčaZ fakt stoji.
Stojí, stojí, moc moc stojí. Čajíčků není nikdy dost. Byla bys fakt ochotná mi to poslat?

Eire
Taky můj odchov ahojek slavil v Brně(to je to velkoměsto,které se bojí praha)úspěch V1,CAJC a BO
Tak to velmi gratulujeme!!!!

PetraK
Já teda nejsem počítačově zdatná, ale vydávat tablet za tabletu a pak se divit, že se mi ajťák řeže jak blbej, to by mě snad nenapadlo

ty vole ta je tak vymaštěná, že to ani není možný už

Hovoříš o své kolegyni v práci?

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2011 13:08 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

denyk

no já sem zvědavá, co s tim teba bude dělat, když si tak mermomocí tu tabletu pude pořizovat to bude asi jako s tou myčkou co si pořizuje domů, vona v ní teda nikdy nic mejt nebude, páč to je zbytečný, ale mít jí chce,moc se jí líbí, jak to v tý kuchyňský lince vypadá

ale co chtít od člověka, který cituji" ptala sem se boha za co mě trestá, co jse tak špatnýho udělala, že se mi tohle muselo stát! a usedavě jsem plakala a plakala, nikdy jsem tak neplakala. a nevěřila, nevěřila, že si takovej trest zasloužím. Moc mi na něm záleželo, pořád jsem ho oprašovala, narovnávala...." .... pes učitelky, která chodila doučovat jejího syna dostal sračku a posral jí její milovanej koberec a vona se z toho bez kecání zhroutila Jako chápu, že to musí bejt festovní překvápko, přijít domů a tam mít nasejříno na koberci, zvláště pak , když ten pes byl starej a požil vnitřnosti, ale jako vzpínat zcela vážně ruce k bohu a hovořiti s ním na téma relevantnosti mého trestu mi v takový situaci přijde..... řekněme že neadekvátní. Zvlášť tedy, když vím, že to nebylo myšleno obrazně, ale doopravdy s takovým pocitem a přístupem, jako má matka, když jí zemře dítě - jako fakt, že nekecám no ale já jsem se teď nad tím opětovně tady nahlas zatlemila. ta dífčina jest mi dobrým zdrojem zábavy

ještě dodám, že teda věřící není

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2011 13:09
- Nahlásit

VerčaZ

Stojí, stojí, moc moc stojí.

no, tak ty se sem taky doopravdy hodíš

Hovoříš o své kolegyni v práci?

jistě tak je tak tupá, že jí vítr naráží v makovici do stěn

Eire
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2011 13:11
- Nahlásit

PetraK
VerčaZ

Děkuji mnoholi...

PetraK

chjo, to by se mi taky líbilo. enemže většího mrožáka doma neubytuju

No jasně,co myslíš,taky to nemám jednoduchý...co nenarvu do jednýho...jak pucle rovnám do mrožáčku doma...

Dneska vařím kuř poblivku (pro lidičky)a hodila jsem k tomu morkovou kost hov. od kámošky(maj domácí chov skotu) a libeček ze zahrádky...Polraich by valil bulvy....

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2011 13:18
- Nahlásit

Eire

..Polraich by valil bulvy.

sem četla že by vařil bulvy sem moc nechápala

nojo mrazáčekk velkej, to je můj v bytě neuskutečnitelnej sen

<< 1 ... 1458 . 1459 . 1460 . 1461 . 1462 . 1463 . 1464 . 1465 . 1466 . 1467 . 1468 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání