| Autor |
Zpráva |
Hyena
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2011 20:22
- Nahlásit
Nestihla, bo sme řešili ouhyly
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2011 20:30
- Nahlásit
Hyena
taak trebaaa:
http://recepty-na-hubnuti.cz/index.php/caje/78-kar kade
http://en.wikipedia.org/wiki/Hibiscus_tea
A ja ho delam tak, ze hrnec velky, studena voda, hodim hrsticku kakace, nenecham dojit k varu a vypnu. Slehne ke dnu a lze popijet. Takze zadny louhovani ve vrouci vode, spise opacny proces. Nejdriv ve studeny a nenechat varit. At chutna.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2011 21:18
- Nahlásit
brut
sem hodná holčička
háháhá
bych ti přála vidět, kde všude jsou schopný vyrůst
no nepřála bych ti vidět, jak ti rostou na trámu, to už by byl myslím průser, vona taková dřevomorka.....
íš ten čaj, co tu mám?
cokolif, co ti takhle zatemňuje mozek, mozek kterej beztak nemáš
Tilda je úchylák, tohle je normální
tak esli ti todle příde jako normální, tak Tilda je studentka dífčí koleje z 30
let .
Fifi
meni je jak fusekle!
von byl úplně běsnej , ovšem tak, že i skorem zapomněl chrchlit
Hyena
jako v životě jsem neviděla psa, co by tak toužil nakrejvat čubu, co nehárá ani není po hárání...
já řikám, že mám magoooora
Janiii
nechce tam Ešuskááá dorazit s pani Hipíkovou a dát mi kakáče???
chce ale nemůůůže
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2011 21:22
- Nahlásit
PetraK
chce ale nemůůůže
neva pani, neřvěte. vono já bych měla čas stejně až po skončení, takže tak v šest - a to budu závisloň na kolegovi, aby mě hodil na firmu pro auto ... snad to naplánujem nějak líp a huvidíme se!!
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2011 22:01
- Nahlásit
Hlásím, že kakáč s medíkem je luksusní- ale esliva nebudu mít do rána aspoň o dvě kila míň, tak to jdu reklamovat .-)
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2011 22:18
- Nahlásit
Hyena
aspoň o dvě kila míň, tak to jdu reklamovat .-)
noa kdyby to teda neklaplo , tak zas pojď s námi ven, to se upohybuješ myslim.
Teď už teda spí, ale seděl v předsíni na pelechu a s nyjícím pohledem hleděl do dveří.... esli třá Hyena na kafe by nepřišla?? je to vůl no.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2011 22:23
- Nahlásit
PetraK
esli třá Hyena na kafe by nepřišla?? je to vůl no.
No mu vyřiď, že já ano, a´t postaví vodu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2011 22:29
- Nahlásit
Hyena
a´t postaví vodu
ten už nepostaví nic, tetkon vytuhnul v pelechu, ovšem je mi jasný, že to bude dneska zas noc plná váchní, bude mít divoký spaní.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2011 22:32
- Nahlásit
CHRÁÁÁÁÁPE ÚPLNĚ NAPROSTO HROZNĚ CHRÁPE, KLEPOU SE I DVEŘE
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2011 22:41
- Nahlásit
PetraK
CHRÁÁÁÁÁPE ÚPLNĚ NAPROSTO HROZNĚ CHRÁPE, KLEPOU SE I DVEŘE
Tak to rozhodně nemá erotické sny.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2011 22:45 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Hyena
Tak to rozhodně nemá erotické sny.
bohužel, páč kdyby je měl teď tak by je tim pádem neměl potom a to by znamenalo, že by nehlučel, jen by chrápal a to se dá přežít, takže teď jen chrápe a hlučet bude pak
edit - jdu umejt vyčůrat pomodlit a spát, nebo jak se to řikalo?? takhle to nemá logiku - spíš by se umejt mělo dát před pomodlit, aby to bylo hygijénický. no zkrátka to je fuck, tak jen dobrou noc
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2011 22:55
- Nahlásit
Hyena
že kakáč s medíkem je luksusní- ale esliva nebudu mít do rána aspoň o dvě kila míň, tak to jdu reklamovat .-)
No jen pod! Poood si!! pro reklamacku! To tam nekde pisou, ze prej hubnouci, ja tomu neverim ,ale dulezity, ze chutna
PetraK
spíš by se umejt mělo dát před pomodlit, aby to bylo hygijénický. no zkrátka to je fuck, tak jen dobrou noc
Brou noc
HTRŽ
Ti poslu konecne aspon to jedno tentononc za chvili.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2011 07:14 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit
Morgén,
děcka vůbec nestíháááám, snad dnes něco dočtu.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2011 08:25
- Nahlásit
RRRRR
RRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRRR
R
RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!!!
No milé děti a takhle dopadne každej, kdo de na mejdan s Hyenou
to zas byla noc teda ale já to tůšila, já to tůšila. Jak spí takhle, následujou divoký sny Maxipsa Fíka
|
VerčaZ
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2011 08:27
- Nahlásit
Krásné ramštajní rááááno přeju všem.
Včera jsme se vrátili z procházky úplně promočený, ale našla jsem čtyři óbr hřiby a trochu jsem ťukla auto o pána přede mnou. Jirka přijel z Prahy a má veeelmi ťuklé auto vzadu od kamionu z dálnice. Když mi to řekl, tak se mi udělalo špatně. Ten kamion na něj najel dvakrát, určitě musel řidič zaspat, jinak by do něj nenarazil podruhé.
denyk
snad dnes něco dočtu.
Hahááá, tohle já si říkám furt a vono furt nic.
Když tady porád tak píšete vo těch kakáčích, já si ten recepis snad taky najdu, abych nebyla pozadu.
Ten štrůůdlík z bramborovýho těsta, jak tu psala Fifi nebo Janiii, tak ten teda neci. Já štrůdlík nerada. Když už, tak naslano k véče, tojo, to je ňamka.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2011 08:32
- Nahlásit
VerčaZ
Jirka přijel z Prahy a má veeelmi ťuklé auto vzadu od kamionu z dálnice. Když mi to řekl, tak se mi udělalo špatně. Ten kamion na něj najel dvakrát, určitě musel řidič zaspat, jinak by do něj nenarazil podruhé.
ježiši kriste!!!!!! ten idiot v kamionu ani nemusel spát, oni se totiž při jízdě dívaj na televizi nebo si čtou noviny ségru teď jeden minulej pátek taky málem zazdil nesnášim je fakt. Já vim, za člověk nemá všechny strkat do jednoho pytle... ale prostě dost často se chovají jako prasata. Tak coooo však jim se nic nestane. Huf, no aspon že je v cajku.
Já štrůdla taky nejradši naslano mńáám. ale občas si aji trochu toho sladkýho dám, teď zrovna naposled jak jsme byli v Kérkonoších, uďáli jsme si výlet na chatu Máma - meníčko za krásných devadesát káčé!! Domácí poblífka hovězí s játrovýma knedlema (to nebyly knedlíčky , ale knedle ) řízek obří a ještě jako zákusek v ceně vynikající štrůdlik. fakt že jo. Každýmu doporučuju se tam stavit
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2011 08:56 - Změnil/a: mishi
- Nahlásit
RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN
Čtu poslední příspěvek Ešusový a radši ani nebudu dočítat, páč štrúdl bohatě stačí na to, abych si stoupla k troubě a pekla. :-D I když dneska jedu na výýýýýlet do Práglu! Johooooooooo!
Helejte,jsem koukala na fotky z toho Krompachu a je ze mě velryba. Fakt!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2011 09:00 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
mishi
háásky umí zdravi, háásky
když dneska jedu na výýýýýlet do Práglu! Johooooooooo!
kurnik taky musíš jet, když já tu nejsu???
u a je ze mě velryba
a to je překvapivý, když si těhule, to jo
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2011 09:01
- Nahlásit
Bré ramštajní ráno....
PetraK
Hyena spinkala jak nemluvně- asi byla ráda, že je doma ve svém ouhyloprostém bytečku
VerčaZ
Ten kamion na něj najel dvakrát, určitě musel řidič zaspat, jinak by do něj nenarazil podruhé.
Jako kamioňáci jsou postrach. Kdysi nás takhle jeden málem srazil, protože se rozhodl, že bude na dálnici předjíždět druhej kamion, kterej jel cca o 5 km pomaleji a nějak se nenamáhal podívat se, že mi se v té době řítili rychlejším pruhem o pár desítek km za hodinu rychleji než oba
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2011 09:05
- Nahlásit
PetraK
kurnik taky musíš jet, když já tu nejsu???
Jedu zas večer zpátky. Chci jen popřát neteři k jejím třettím narozkám a předat veledar. Teď jdu ještě naškubat kytici.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2011 09:13
- Nahlásit
Hyena
je doma ve svém ouhyloprostém bytečku
zajímavý je, že mají s Fajkou zcela totožnej výraz a v očích ten stejnej nápis :"Zbavte mne prosím toho debila!"
ale když von za to nemůůůůžeeeeeenemůůůůžeee! Měla jsi čas si všimnout jeho očí?? Zářily mu jak lampijounovej průvod na prvního máje. Celou dobu
Jako kamioňáci jsou postrach
jistě, páč jim se v tom obřím autě sotva co stane, že smetou někoho cestou ani nevědí . Když mi můj bejvalej kolegy říkal to o tom sledování TV a čtení novin za jízdy, vybuchla ve mě Etna, krom jmen, kterých se mu dostalo jsem ho taky poinformovala, že jsou věci, který už nikdy, nikdy nevrátí, že tu jednu vteřinu, kdy smete auto a bude v něm třeba malinkatý dítě, nebo táta od rodiny, nebo celá rodina, to už nikdy nebude moct vrátit zpátky!!! Koukal na mě jak vyvoraná myš s tím, že to ho nikdy nenapadlo proboha!!! kde maj ty lidi mozek??? nemaj, nemaj, maj tam jen sami sebe
|
VerčaZ
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2011 09:19
- Nahlásit
mishi
Helejte,jsem koukala na fotky z toho Krompachu a je ze mě velryba. Fakt!
Velryba v pruhatým tričku... Ty se máš aspoň na co vymluvit, jakože jsi dva v jednom, ale na co se máme vymlouvat my, co jsme též velrybovité, ale netěhotné...
PetraKHyena
Ono je to s kamioňákama těžký. Jirka jim dělá školení a ta mentalita některých, to je fakt hrůza. Je jim to všechno jedno... Buď jdou jinam, kde jim to jen napíšou, nebo to jen odsedí bez zájmu. Samozřejmě jsou i tací, které to zajímá a kteří diskutujou a snaží se....
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2011 09:24
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Jsem tu jen na skok, páč za chvíli odjíždím povzbudit tetičku a ukázat jí, že ještě je na umírání času dost.... jestli se mi to povede netuším, ale pokusit se musím. Ve čtvrtek večer nebo v pátek ráno mě tu máte jak na koni
PetraK
s úhylem se nedá venčit
ááá, koukám, že hošíček se předvedl ze své lepší stránky , jen by si mu měla nechat vyšetřit oči, páč si plete pruhy
Hyena
jako v životě jsem neviděla psa, co by tak toužil nakrejvat čubu, co nehárá ani není po hárání... Hyena z něho byla dobře na prášky
naprostou ouchylnej je, viď? Se Hyeně nedivím, tohle nezná
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2011 09:25
- Nahlásit
Hipíkatá honila autobus a rozbila se . Má bolavou nožku a ruku. Povezou jí do Brodu. Snad to není zlomený.
VerčaZ
ta mentalita některých, to je fakt hrůza
no to bez debaty , já znala jedinýho o kterým se dalo říct, že je inteligentní. Byl to angličan
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2011 09:34
- Nahlásit
PetraK
háháhá
máš snad něco proti tomu?
nepřála bych ti vidět, jak ti rostou na trámu, to už by byl myslím průser, vona taková dřevomorka.....
tak ta naštěstí v tomhle typu chat nehrozí
cokolif, co ti takhle zatemňuje mozek, mozek kterej beztak nemáš
tak jak mi může něco zatemňovat mozek, když ho stejně nemám
tak esli ti todle příde jako normální, tak Tilda je studentka dífčí koleje z 30
let
ba ne.... Tilda a spol jsou ouhylové největší, tohle je prostě normální zábava pro jistou část populace
Koukám, že Ešusek byl po setkání s Hyenou totál mrtvolnej .... to Brutík nemá, ale on není ouhyla, to máte v rodině vy ... víš, co se říká, jaký pán taky pes.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2011 09:36
- Nahlásit
Jo a leze na mne choroba
brut
páč za chvíli odjíždím povzbudit tetičku a ukázat jí, že ještě je na umírání času dost.
tak ať se zadaří.
se předvedl ze své lepší stránky
ne.
předvedl se ze své nejlepší stránky
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2011 09:37
- Nahlásit
PetraK
Hipíkatá honila autobus a rozbila se . Má bolavou nožku a ruku. Povezou jí do Brodu. Snad to není zlomený.
panebože.... chudák , snad je to jen naražený...
Jinak kamioňáky já taky nerada a mám hodně nepříjemný pocity, když se řítěj za náma a v kufru mám dva psy ... brrrrr
Jinak se s vámi loučím a odcházím .... buďte tu hodné, moc nepište a opatrujte se ...a Hipíkatý vyřiďte, že jí foukám na bolístku a ať to má brzy v pořádku .... páááááápáááááááá
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2011 09:39 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
brut
máš snad něco proti tomu?
ne, ale jako ftip je to dobrý
tak ta naštěstí v tomhle typu chat nehrozí
tam nemáš nic dřevěnýho jo?
Tilda a spol jsou ouhylové největší
no tak možná pro dífčí pánzijoun jo,, ale na tydlety nemaj
tohle je prostě normální zábava pro jistou část populace
jo pro úhylnou část populace . proto tam taky byla Fajfka a tobě se to líbí
totál mrtvolnej ...
no vytuhnul pěkně. během hodiny germánštiny sežvejkal ešče obří šlachu a pak prej že honem ven, musim jít nutně to peří
ale on není ouhyla,
Ešátor taky nejni ouhyla, je to jen šálitel fen
Jinak se s vámi loučím a odcházím ...
čus a dobrou cestu, dobrej pobyt a dobrej návrat.
|
VerčaZ
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2011 09:42
- Nahlásit
Jejej, tak ono jí nestačí, že padá při mytí oken z vejšky, ještě se chudák musí rozmlátit i jinak.
No, držím samozřejmě palce ať dobře dopadne. Snad to zlomený nebude i když taková pěkná naraženina, ta teda bolíííííííí.
|
VerčaZ
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2011 09:47
- Nahlásit
Hyena
Jasně... jako v životě jsem neviděla psa, co by tak toužil nakrejvat čubu, co nehárá ani není po hárání... Hyena z něho byla dobře na prášky
Mám přijet s Atillou? Též bys něco zažila... Též jsme tím pověstný. Nakrejváme i kastrované čuby, heč..
Wilík byl taky poměrně dost úchylnej. Jedna známá razí teorii, že je to tím, že krmím masíkem. Prý víc bílkovin = víc hormonů. Nevím, asi spíš mám smůlu na úchyláky, no.
|