| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2011 12:48
- Nahlásit
brut
hele volat dneska mi moc nejde. Přestup když se jede od nás ze Zličína je v Hostivici a pak v Lužné u Rakovníka. Možná by pro Tebe bylo schůdnější dojet debilně k nám na Zličín 380 a tam přejít silnici?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2011 12:55
- Nahlásit
Fajka
jsme byli na jednání u zákazníka a máme dokonale umytou hlavišku...nejdřív myli oni nám, pak my jim
takže proběhla vzájemná očista
já ho zabijuuuuuuuuuuuuu
sem myslela Čííííífa v první chvíli, než mi došlo, že by ti asi nekradl bačkory
Hipík a Tonička a Rozinka
hledáš to tady?
jj, přesně tam
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2011 12:59
- Nahlásit
brut
myslela Čííííífa v první chvíli, než mi došlo, že by ti asi nekradl bačkory
jo to teda nekrat tomu by byli malý
Co teta?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2011 16:20
- Nahlásit
Tak nám odjel páníček s Brutíkem na výlet .... jeli se opět podívat za wami a jejíma psama
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2011 16:59
- Nahlásit
Achtung,achtung
Všichni helmy na hlavy,včil!
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2011 17:03
- Nahlásit
Jinak, tadyk krásné podzimně letní odpoledne.Víkend bude ještě hezčí (pro mě ne páč budu muset makat,že!!)
I tak, menší duchovní okénko do nebe není marným
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2011 17:16
- Nahlásit
Hipík a Tonička a Rozinka
Včera v noci už přetek kotel, takže nejen, že letěla na zahradu, ale zavřela jsem před ní dveře a 3 hodiny jsem jí nechala samotnou venku.
Ty jedna zla osobu, nechavat holubicky libeznou Zofinecku tri hodiny o samote po tme venku na zahrade!!! Ze se nestydis!
Vyhrabala ti tam aspon za odmenu naky kratery? Ja naopak nemohla vcera dostat cupky do baraku, furt venku lovily naky zivocichy nocni - tak jsem sla za trest do baraku ja.
Vercoooo Zzzzzz
Ja na nej zapomnela! Fakt, jak na smrt (ty se dockam, az mi buchne na kebuli ta druzice asi )! Na kakace jako. Takze poslu zacatkem tydne.
Eire
Víkend bude ještě hezčí
Jj, jedu se Skriteckem zacanisterapeutit babicku, to je hroznej vek, 101,5....
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2011 17:20
- Nahlásit
Fifi
Jj, jedu se Skriteckem zacanisterapeutit babicku, to je hroznej vek, 101,5....
Nádhernej snad,to by musela babušenka povědít sama,tak nahrávej pamětihodnosti, elixír mladí,eši má!!tak ať navalí recepis.A ščasnó cestu děvenko pá pá
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2011 17:23
- Nahlásit
Eire
Kecam, sem se upsala, blbka. 100,5. A ono to uz moc nadherny neni. Recepis? Prozit dve svetovy, kmitat na poli, pomalu masa, hodne zeli a zeleniny...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2011 17:35
- Nahlásit
A protoze to tunazdejsim nevadi a pripadne by o nekom treba vedeli, tak sem pridam neodolatelna dalsi mimina ze Skrivan, no neni to krasavice?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2011 18:37
- Nahlásit
Eire
Achtung,achtung
možná by se mnoha lidem rozsvítilo a nechovali se jak blbcííí, neterali by zvířata a pomáhali by druhým....
Eire
Víkend bude ještě hezčí (pro mě ne páč budu muset makat,že!!)
víkend bude nádherný, protože bude ve vynikající společnosti a určitě bude plný smíchu a vyprávění
Fifi
jedu se Skriteckem zacanisterapeutit babicku, to je hroznej vek, 101,5....
to je nádherný věk a určitě babičku potěšíte
Upsala nebo ne... věk je to nádherný
no neni to krasavice
ježííííš, ta je úžasná
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2011 19:15
- Nahlásit
Fifi ta je ...
no mně učarovala tato fotka:
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2011 19:17
- Nahlásit
A chytila jsem na pasece..............zajíce ...ani nevím, jakýho smajla připojit
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2011 19:17 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
denyk
No je volna... a Mathea halt umi fotit. By ti ladila k zrzavytlame.
Jak se mate, sudetaci?
edit - ted to ctu...
A chytila jsem na pasece..............zajíce ...ani nevím, jakýho smajla připojit
Ty? ci Bukis? podle toho pak lze smajly nakombinovat...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2011 19:23
- Nahlásit
denyk
chytila jsem na pasece..............zajíce ...
bude na smetaně?
Jinak balíček odešel dneska...se moc omlouvám, ale jsem holt sklerotik a navíc jsem byla u tetky, kde pošta není
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2011 19:28
- Nahlásit
brut
Si lepsi, ja dneska postu vypustila zcela z hlavy. A pekny vikend preju. Pozdravuj tam moooc.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2011 19:32
- Nahlásit
Brý večééér...
já su kokot!!!!! zapoměla sem v práci mobila napíchnutýho na nabíječku ...a může za to Brutíková bo mě mobila vytrepala a já pak jak sem honem honem domu tak sem ho tam nechal..debil
no takže sem do pondělka bez mobíla to zas bude 20 nepřijatech
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2011 19:33 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
denyk
Fifi
nejlepší je jednoznačně tahle
Škoda, že na ní nemáme, no vlastně nic...
Jsem dneska tak bezdětná, jak jen to v mém stavu jde. Lucka spí s Michalem u babičky, aby nemusel jet v devět večer domů a trochu se vyspal, protože zejtra pracuje.
brut
věk je to nádherný
tak jako dožít se ho v relativním zdraví, proč ne?
brut
víkend bude nádherný, protože bude ve vynikající společnosti a určitě bude plný smíchu a vyprávění
přeju. Já budu řešit s nájemníkama a doufám, že v neděli bude výletík se psama.
Michal přivezl skvělý lepidlo - prej pattex. Tak na to koukám a je to UHU lepidlo . To jsem zvědavá, co s nim zalepí.
Fifi
neni to krasavice?
týjo, vona se umí usmívat, holčička, maličká Skřivánková
Jedu zejtra přát kamarádovi k dalšímu synovi . Nejmladší dostane pyžámko a větší Míša legopolicajta na motórce, protože jsem četla, že při narození dítěte má i starší dítě dostat nějakej pěknej dárek, aby se vědělo, že se na něj myslí.
Co se to teď děje, že se sebevražděj celý rodiny i s dětma
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2011 19:34
- Nahlásit
jo a dneska celá prochajda s Fájou bez kočíka a vpohoděěě
jen jednou se vozvala dyž jí zrovna chyt záchvat a chtěla si zabít vocas a Dokýš se chtěl přidat tak ho drobátko upozornila nešahat tedle vocas je můj, hoň si svůj
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2011 19:36
- Nahlásit
Fajka
tedle vocas je můj, hoň si svůj
máte určitě zajímavý procházky
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2011 19:36
- Nahlásit
Fajka
zapoměla sem v práci mobila napíchnutýho na nabíječku .
No hele, bejt tebou, tak si tam dojedu!! Bo takovej mobil v nabijecce po dva dny - taky se muze vzepnout a nejak ostentativne ohoret/shoret/vybuchnout, mobil ci nabijecka, taky by asi ocenili volno...Brachovi zacla doutnat online zaplej spodek od rychlovarky, meli stesti, ze byli doma. Tak to jen tak, coby cerna kronika, mirne doporuceni.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2011 19:39
- Nahlásit
kachna_
nejlepší je jednoznačně tahle
šiš to je krásnej péééf ach joooo....
Jsem dneska tak bezdětná, jak jen to v mém stavu jde
sem musela trochek dumat co tím myslíš
my makáme záftra doma na zahradě bo jsme za celej tejden nic neudělali a v neděli zas nějaký povinostě ... tak doufám že stihnu aspon jednu pořádnou vychajdu za ezkýho počasí...
se to teď děje, že se sebevražděj celý rodiny i s dětma
strašný
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2011 19:41
- Nahlásit
kachna_
Jsem dneska tak bezdětná, jak jen to v mém stavu jde.
to je peknyy, takze vlastne sama nejsi.
A jak jako, ze na ni nemate, prostor, energii? Ona je to cupka libiva, akcni, ale zdrhaci, jak ji zaujme nekde neco, hnedka preleze plot a hura k sousedovi, takze na to bacha....
Fajka
chtěla si zabít vocas a Dokýš se chtěl přidat tak ho drobátko upozornila nešahat tedle vocas je můj, hoň si svůj
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2011 19:42
- Nahlásit
Fifi
No hele, bejt tebou, tak si tam dojedu!! Bo takovej mobil v nabijecce po dva dny - taky se muze vzepnout a nejak ostentativne ohoret/shoret/vybuchnout, mobil ci nabijecka, taky by asi ocenili volno...Brachovi zacla doutnat online zaplej spodek od rychlovarky, meli stesti, ze byli doma. Tak to jen tak, coby cerna kronika, mirne doporuceni.
hele kroniko !!! nestraš do rána to muší vydržet...dneska už nemám sílu , fakt né.. ráno tam teda skočim nooo ale dneska huž nemůůůžu...
kachna_
máte určitě zajímavý procházky
jo jo to máme
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2011 19:48
- Nahlásit
Fajka
Nee, do rana to urco vydrzi!!! Nestrasim, jen pisu zkusenosti od jinych. Ale zase Esuska by mela radost, zes zatopila.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2011 19:49
- Nahlásit
Fifi
A jak jako, ze na ni nemate, prostor, energii?
člověk by měl znát svoje hranice. Radši tři (ty čtyři, co máme už je fakt maximum) dobře opečovaný, než pět nezvládnutejch
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2011 19:53
- Nahlásit
kachna_
člověk by měl znát svoje hranice
Vsak, souhlas, Ja to sem hazu spis proto, ze to nekdo nasdili nebo jak se tomu nadava na naky to FB, ktery nemam, nebo to tu taky procita dost lidi a treba je nahoda blbec a nekdo se zrovna opta atp... Rozhodne by me nenapadlo, ze zrovna TY by ses nakyho toho drobka ujala. Maje dostatek svych drobku.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2011 19:56
- Nahlásit
Fifi
Nee, do rana to urco vydrzi!!! Nestrasim, jen pisu zkusenosti od jinych. Ale zase Esuska by mela radost, zes zatopila
voe to by byl fajrunk dyby to tam chytlo
jako nám se jednou stalo že poslední den před vánočníma svátkama jsme měli návštěvu a v kávovaru se vařilo kafe... bylo ho tam tak půlka v tý skleněný nádobě byl to takovej ten jak to má i plotýnku a kafe pořád dohřívá.....no a pak jsme odešli a bylo dva tejdny volna a já po cca týdnu jela zalít kytky... otevřu kancl divnej smrad... tak pátrám a celej tejden ten kávovar hřál, kafe vodpařený, skleněná nádoba žhavá jako prase, plotýnka žhavá jako prase stul pod tím rozžhavenej no moc nechybělo teda aby jsme hořeli
kachna_
člověk by měl znát svoje hranice.
jo jo přesně...já už vím že jeden je málo a dva jsou dost
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2011 20:03
- Nahlásit
Byli jsme ešče na procházce....no ja ja čokl chytl malého králíkoze
Já šla po asfaltce a péf kousek ode mně v lese...žádnej šramot rachot prostě nic jen najednou vyběhl s králíkem (malým ) v hubě. Tak jsme se ho s kámoškou snažily odervat, ale už to nemělo cenu, hýbal se měl ale prokouslej krk a hlavně přední packu úplně otočenou .... já si myslím, že jí měl už zlomenou předtím, proto byl snadná kořist nevím no nakonec se o něj málem poprali s kámoškou pudlíko-kokršpanělovou
Brutíková však se neomlouvej, ale moc děkujuuu jsem moooc zvědavá
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2011 20:06
- Nahlásit
denyk
no ja ja čokl chytl malého králíko
aj ta krajta... to nejni moc dobrééé.... snááád se mu to nezalíbí nooo
|