Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1467 . 1468 . 1469 . 1470 . 1471 . 1472 . 1473 . 1474 . 1475 . 1476 . 1477 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2011 11:00
- Nahlásit

Mathea

Nechces novou kamosku??

fuj, twe se mi přižížilo ale jako že moc teda blebleble

ahne nafotit jednu firmu a ze si to jako nacvicim na nich a ze kdyz to bude dobry a pouzije to, tak mi to zaplati.

áááá šup rovnejma nohama do vodopádu, to se naučíš plavat nejrychlejš .

e, se po***** po jahodach asi

jako by to nebylo jedno po čem se znečistíš

Fajka

přežila Brutice s Ešusákovejma víkend????

no bylo to vo fous, ale přežila

Hyena

Jo a jaeště jedna, aby bylo jasný, proč to dělám

ste šílenci , páč když u nás ráno fstanu a vyjdu za chalupu, mám to taky a zvostanou mi při tom nohy . Ovšem chápu, že jste šílenci, já bych to teda nedala, páč max, je pro mě tak dvacet, pětadvacet, takže obdivuju. I proto, že jste nezemřeli.

mishi

Jestli z toho dneska neporodim, tak už nevim...

ty vado, no v tom tvým stavu to musí bejt super chuťovčička !!! šmejdi idiotský!
kachna_

To jste nevěděly, co? Jak na křečka. Se na to fifina musela zeptat za vás
fifina

co to je?? změnilas dýlera?

kachna_
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2011 11:54
- Nahlásit

PetraK
co to je??
http://zpravy.ihned.cz/cesko/c1-52933840-je-vase-k ocka-nervozni-a-pes-uzkostlivy-zvireci-psycholog-p oradi-on-line

VerčaZ
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2011 12:02
- Nahlásit

Žádám Hyenu, aby sem přestala dávat po troškách svoje fotky. Já už je všechny viděla - z odkazu na dogtrekkovým foru - a pociťuju stráááášnou, ale strááášnou závist. Snad se někdy odvážím na nějakej pořádnej trek vyrazit....

Hyena
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2011 12:10
- Nahlásit

VerčaZ
Snad se někdy odvážím na nějakej pořádnej trek vyrazit....
Pojeď
V neděli jsem s holkama debatily, že bychom vyrazily na Jihočeskou pohodu od boxerkářů. jestli dáš 50 za den , tak to už na long můžeš. Protože když zabivakuješ po 50., tak už ti to druhej den většinou nedá a doplazíš to

VerčaZ
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2011 12:14
- Nahlásit

Na long v žádným případě!!!!! Já myslela, že bych se třeba někdy odvážila aspoň na mid. Já mám hroznou hrůzu z toho, že zabloudím... Jsem prostě lempl. Ale chodím strašně ráda, asi je to tím, že jsme od dětství celá rodina neustále jezdili na pochody.

Hyena
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2011 12:18
- Nahlásit

VerčaZ
Ono je to jedno. Já šla první long nějakejch 45, ale zašly jsme si s kámoškou 10 kilásků Tak jsem pochopila, že mid je stejně zákeřnej jako long Jinak většinou to bejvá dobře značený. Bloudí se spíš v noci, protože tam značku za baterky snadno přehlédneš.

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2011 12:48 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Ty vado, sem stržená jak srna všechno na poslední chvíli... ani nevím jak jsem to stihla (jeden kolega volal chodbou, když jsem se řítila: Pozor, pozor, prostorem se řídí neidentifikovatenlný okem nezachytitelný předmět , sem snad UFO,? či co?
hm a námestník řek, že sem prej todleto - impertinentní , tak nevim, esli mi nadával?? asi jo, páč sem mu zakázala rozbourat mi precizně sestavenou sestavu. narušil mi stabilitu

kachna_

áááha no..... ani nějak nevím jak na to reagovat?? myslela jsem že největší magor jsem já

Denyku - sem tu mám se pak radši ozvat telefénem?

denyk
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2011 12:58
- Nahlásit

PetraK
sem tu mám se pak radši ozvat telefénem?
proč pak paní???
já to tadyk sleduju, ale nestíhám reágovat
a ty máš asi taky dost práce ne?

Hele já nakonec přišla na to-když jsem si to srovnala f palici, že to musel být králík domácí, bo byl flekatej a nebyl ani moc ušatej, ani moc nohatej....

Hyena
ty wogo těch kilásků, mi je blbě jen z toho když vo tom čtu

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2011 13:02
- Nahlásit

denyk

proč pak paní???

že když jsem se nemohla ozvat v ten pátek, tak esli nechceš pohovořiti... páč vono jak si tohle ochutnal, může se stát, že jste třeba ne na začátku, ale ešče mnohem dál . Začni zase od znova

denyk
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2011 13:07
- Nahlásit

PetraK
jak chceš, klíďo brnknu já, jen nevím kdy máš čas....ale nebyl to typický lov, jako že by za ním letěl já na něj řvala a on neposlechl....

kachna_
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2011 13:19
- Nahlásit

denyk
to musel být králík domácí
ho tam asi nějakej neřád vypustil, páč už se mu nehodil. Nebo někomu utek .
Jo ale určitě bych teď tohle místo nenavštěvovala bez vodítka. chvíli před připnout, chvíli po pustit, jinak mi přijde, že opětovnym navštěvováním místa činu se negativní stránka věci posiluje. Asi blbost, co?

denyk
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2011 13:22
- Nahlásit

kachna_
hm tak byli jsme tam v neděli a nic...ani nešel na místo činu, ani neměl tendence startovat nebo čumět někam do roští.....samo, hlídala jsem jak ostříž myslela jsem, že bude chtít někam zaběhnout.

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2011 14:38
- Nahlásit

kachna_denyk

určitě určitě s vodítkem jít tam kde by mohlo být něco zajímavýho, určitě i k místu činu a pilovat tam poslušnost.

ono u těch ohařů je i ještě jedna věc.... v popisu jejich práce je i donést zraněné zvíře /kamarádce takhle při prochajdě přiaportoval s předsednutím výmar - lovecký výcvik - sojče vypadlé z hnízda. Ešus mi ve věku tak čtyř pěti měsíců s hrdostí hrdobce přiaportoval sám od sebe, bez výcviku, coby dar největší, scíplýho holuba), těžko říct, jak tohle může mít Buki zakódováno. Nicméně, teď bych se do toho Denyku zase obula, nemůžeš vědět co se odehrálo a jestli opravdu ulovil, bylo by to blbý. Máš výhodu že máte zazvěřeno, choď se šňůrou v ruce co nejvíc do míst, kde víš, že zvěř je a cvič poslušnost, aby sis upevnila to, že Tě bude vnímat, ono to ostatně chce pořád to cvičit. Já defacto s Ešusem pořád, pořád tohle cvičím, i proto, že ho to baví, o víkendu každej den večer jdem dolů pod chalupu do polí, kde vím že jsou jak zajoši, tak srny a tam si "hrajem na hajnýho Robátka" , ono když to cvičit nebudeš - protože pes to v praxi nepoužívá - ta to prostě vyhasne, stejně jako když nebudeš cvičit opakovaně dej pac, tak to pes bude mít tendenci zapomenout. Huf sem se zas rozepsala, ale volat už tetkon zas nemožu. Písni když tak do emila, co a jak proběhlo, pak bych se ozvala (/asi až ale zítra, dneska bude nááávštěvička)

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2011 14:43
- Nahlásit

už se poprali???už se poprali??????

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2011 14:44
- Nahlásit

Fajka

kdo? myslíš ostnatý?

Máš ručnik?

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2011 15:05
- Nahlásit

PetraK
myslíš ostnatý?

jo...nestíhám jen tak sem tam mrkla a docela čučim ...

ruční?? granát???

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2011 15:20
- Nahlásit

Fajka

...nestíhám jen tak sem tam mrkla a docela čuč

jo, já jen prolítla a je tam veselo skorem jako u nás

ruční?? granát???

ne granát, ale RUČNIK, RUČNIK!! páč sou jedinci, který ho nemaj a pak maj ajn Problém D

brut
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2011 15:22
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Mám naprosto tuhého psa... teda piraňu. Poprve v životě usnula ve stoje .... Víkend byl naprosto bombastický nejen pro Al a hošíčka, ale i pro mě a já mooooooooc děkuju Ešusůůům za azyl, protože tak bláznivě, roztomile, ukecaně, střeleně a ouhylně se umějí chovat jen oni dva a musím říct, že tohle je něco úžasného, co hřeje na dušičce.
Jo a kůůůůchňa je bombastická, Brtník má zlaté ručičky a tak útulné místečko fakt závidím.

Jinak piraňa přišla na metodu, jak rozhýbat hošíčka a donutit ho běhat... nejen že se chovala jak děfka, ale zároveň si nezadala s honákama a Ešusek málem přišel o všechny nožičky a i o pindíka. V sobotu večer totálně vytuhl a včera se raději schovával, páč to plesnivé potrhlo se vychrupkalo do růžova na růůůůůžovém prostěradle a panička se utřela do růůůůůůžového půjčeného ručníku, takže zase měla fůru elánu. Odpadla až v noci a po dnešní 3 hodinový procházce teď doma Jo a ještě jsem zapomněla podotknout, že jsem hajinkala na fialkovém polštářku, ale vedle ležel růůůůůžový Začínáme mít z černé Ešeusky růůůůůžžovou

brut
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2011 15:24
- Nahlásit

Hyena
co to je za vlajku ...ta je skvěláááá ..... potřebuju se tě na něco zeptat, budeš večer na founu?

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2011 15:31
- Nahlásit

brut

a ouhylně se umějí chovat jen oni dva

ovšem z týdle šarády mě laskavě vynech. já sem tentokrát z obliga
Začínáme mít z černé Ešeusky růůůůůžžovou

i prt. To jen máteř páteř když šije potahy popadne natuty nasvál tu nejhorší barvu D (ne ale tyhle dva polštářky jsou původně šitý k potahu na křeslo který je v jejím pokoji a kde přesně tyhle dvě barvy jsou.)

brut
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2011 15:42
- Nahlásit

PetraK
ovšem z týdle šarády mě laskavě vynech. já sem tentokrát z obliga
to nemůžu, páč ty jsi k tomu přispěla svým dílem a díky tobě Fajfka málem ohluchla a já se počůrala smíchy

To jen máteř páteř když šije potahy popadne natuty nasvál tu nejhorší barvu
ručník nešila a prostěradlo taky néééé.....z toho se holka už nevykroutíš

Jo a jinak, Brut přivítal Al, ona ho sprdla na tři doby a od tý doby každej leží v jiném rohu dvorku

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2011 15:47
- Nahlásit

brut

páč ty jsi k tomu přispěla svým dílem

co kecáš?? Mi jen vylezly voči z důlkůch a v tichosti sem enem mávala na Brtnika bombarďákama a chudák Fajfka měla takový pěkný informace a přišla kůli němu o možnost se vo ně podělit

ručník nešila a prostěradlo taky néééé.....

no ty nešila, ale hádej proč jsou asi na chalupě

ona ho sprdla na tři doby

asi že rovnou hned nepřišel s nabídkou kvalitního seksu?

Hyena
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2011 16:06
- Nahlásit

b]brut
[/b]
potřebuju se tě na něco zeptat, budeš večer na founu?
Na founu i na skype

VerčaZ
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2011 16:34
- Nahlásit

No, koukám, že Brůtovci a Ešusovci si taky o víkendu pořádně užívali. Teda asik hlavně hafánci, ale to je jedno, odměnou jest unavený pes i fena, jucheeee.
Též koukám vedle do tématu a taky se nestačím divit.

denyk
Mně ti jednou přinesl Wilík (ohař) zajíce a já z toho byla paf, protože jen zaběhl do křoví, radostně ho přitáhl. Při bližším prozkoumání jsem zjistila, že byl zajoch normálně posekanej. Byl prostě zřízenej od sekačky a studenej, musel už bejt mrtvej před tím. A nikdy to místo nijak zvlášť potom neřešil. Mohlo to bejt obdobný i v Tvým případě. Snad Tě to trošku uklidní...

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2011 16:37
- Nahlásit

PetraK
musím pani říct, že se mě líbí, jak to říkáte. Vedle v tom tématě. A zase jdu.

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2011 16:47
- Nahlásit

Zdravim, babizny, to je ale krasny babiznovaty leto!
Asi slunicko vyviji extra erekce, protoze kdyz si to clovek vedle precte, jen cumi, jak umi. Tedy v mem pripade jak puk.

VerčaZ
Bez kakace budes muset tedy vydrzet este par dni. Sem skloreza.

brut
Poprve v životě usnula ve stoje
Hezky pekne! Cuby usinaj max v sede, ikdyz pravda, Ag se coby mala vypinala primo ve skoku, po celodennim radeni najednou cvak a spala, kde upadla, tam upadla. A je fajne, ze ste si to bezva uzili!

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2011 16:47
- Nahlásit

Maky a Trix
musím pani říct, že se mě líbí, jak to říkát

esli myslíte to co je přímo k tématu obojku - tak díkuju. No třeba na to časem jednou možná snad kdoví.... začnou lidi pohlížet jinak na tyhlety serepetičky. Předesílám, že fakt nemám problém v rámci výchovy u věcí už naučených pochopitelně! u dospělého psa, kterej si ze mě hodlá dělat čurinu mu jednu rychlou fláknout, to ne, ale tam to má svůj účel. ... radši psovi jednu fláknu / dám korekci, než aby se otrávil, ale nefláknu mu jí / nedám korekci u výcviku jen proto, že abych docílila toho že pes pustí, bude rychlejší, přesnější... blablabla, tady už se máme bavit. ale tak já jsem matla, mám psa jen na takovej kamarádskej šolich, na place se motám jak hajzl při povodni, pravá levá.... ..... ale o to víc mě potěšilo na letoším výcvikový táboře pochválení cvičitelky, že si se psem rozumíme, že nedovolím nic co nechci a že vím co chci a že nás to oba baví. No a to je pro mě nejdůležitější, že nás to ba. Oba. A je mi fuck, že jsme matlové

ešivá myslíte to co nejni - třá jako vosumvosumvosum.... tak to díkuju taky

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2011 16:48
- Nahlásit

Fifi

Asi slunicko vyviji extra erekce,

hlavně esli má ručnik

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2011 16:51
- Nahlásit

PetraK
asi jen k tomu tématu vobojku... ke zbytku se netroufám vyjadřovat. Já jsem sice taky asi ouplně mimoň, ale to, co mi prostě s vodítkem/na míček a podobně nešlo, tak šlo s klikrem. Sice pomalu, než kdybych toho zmetka prostě chytla a jednu mu flákla, ale šlo... A to šlo jen o blbou pozici u nohy, kterou prostě nechtěl dělat, protože se bojí. Teď u mě stojí, nalepenej co nejtěsněji a oční kontakt ála ípo. a nám to trvá dýl, ale mě to ba asi víc. Už jsem od všech ambicí dávnou upustila. bohatě mi stačí, když při shapování zony tam udělá poklonu a nemusí hned stát

VerčaZ
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2011 16:57 - Změnil/a: VerčaZ
- Nahlásit

PetraKesli myslíte to co je přímo k tématu obojku - tak díkuju. No třeba na to časem jednou možná snad kdoví.... začnou lidi pohlížet jinak na tyhlety serepetičky. Předesílám, že fakt nemám problém v rámci výchovy u věcí už naučených pochopitelně! u dospělého psa, kterej si ze mě hodlá dělat čurinu mu jednu rychlou fláknout, to ne, ale tam to má svůj účel. ... radši psovi jednu fláknu / dám korekci, než aby se otrávil, ale nefláknu mu jí / nedám korekci u výcviku jen proto, že abych docílila toho že pes pustí, bude rychlejší, přesnější... blablabla, tady už se máme bavit. ale tak já jsem matla, mám psa jen na takovej kamarádskej šolich, na place se motám jak hajzl při povodni, pravá levá.... ..... ale o to víc mě potěšilo na letoším výcvikový táboře pochválení cvičitelky, že si se psem rozumíme, že nedovolím nic co nechci a že vím co chci a že nás to oba baví. No a to je pro mě nejdůležitější, že nás to ba. Oba. A je mi fuck, že jsme matlové

Ešusko, četla jsem to taktéž, mám na to úplně stejnej názor jako ty, leč si myslím, že ty, s kterými si tam diskutovala od začátku až do konce nepobrali vůbec rozdíl mezi tím, co myslíš "výchovou" a co "výcvikem". Podle mě jste se prostě míjeli a nikdy neprotli, rozumíš-li, jak to myslím

No třeba na to časem jednou možná snad kdoví.... začnou lidi pohlížet jinak na tyhlety serepetičky
Já myslím, že už na to jinak pohlíží docela dost lidí, čím dál tím víc... Zaplať pámbů.
Edit: A to i těch, kteří jsou opravdu v "určitých odvětvích kynologie" na vrcholu...

<< 1 ... 1467 . 1468 . 1469 . 1470 . 1471 . 1472 . 1473 . 1474 . 1475 . 1476 . 1477 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání