Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1467 . 1468 . 1469 . 1470 . 1471 . 1472 . 1473 . 1474 . 1475 . 1476 . 1477 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2011 16:58
- Nahlásit

PetraK
mám psa jen na takovej kamarádskej šolich, na place se motám jak hajzl při povodni, pravá levá....
A vedle sebe kraba.
radši psovi jednu fláknu / dám korekci, než aby se otrávil, ale nefláknu mu jí / nedám korekci u výcviku jen proto, že abych docílila toho že pes pustí, bude rychlejší, přesnější...
Se nechci poustet do nakych velkych akci... jenze tohle ma proste dve strany veci, ktery, pokud si obema neprosla, tezko pochopis.
Ja driv zavodila, a proste korekce u vycviku jako takova neni/teda nemela by byt zadny velky zlo, (neco jako prave ta jedna rychla, (aby ti nezral hnusy u popelnic) pokud clovek premysli tim, co mu sedi na krku a ne tim, na cem sedava. A ano, zavody, zkousky, to jsou veci slouzici vlastne pro ukojeni clovecich ambici (at jde o sportovku ci agi, frisbee, stoparinu....), coklum je po nich prdlacky. Nicmene i tak lze se psem spolupracovat, chapat ho a mit spolecnou radost a dokonce to muze bavit i toho psa. Ostnak ani EO jsem nikdy na psovi nemela, podotykam, ale zkratka to neodsuzuju, tedy v pripadech, kdyz lide vedi, co cini.
Zaroven chapu presne, cos chtela rict, jak sis to tam pekne vypisovala.

VerčaZ
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2011 17:04
- Nahlásit

A teď trochu na veselejší notečku.
Opět je zde období, kdy chodíme zvenku sprasený a smradlavý a už si na nás opět děti jdoucí ze školky ukazovali, když jsme kolem procházeli domů. Chudáci děti, začnou se bát chodit do školky, že vedle bydlí Jožin z bažin. Bože, to je hrozný - když prší, jsme mokrý, když je delší dobu sucho, je to úpa v poho, ale jak je cca tři, čtyři dny po dešti - chodím domů zasr.... (aby mě probůh nesmázli) a smradlavá...

brut
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2011 17:57
- Nahlásit

PetraK
Mi jen vylezly voči z důlkůch a v tichosti sem enem mávala na Brtnika bombarďákama
pravda, oči jsem ti málem chytala do hrníčku s výborným čajíkem, by sis je alespoň opláchla a třá líp viděla a nehlásala, že máš doma ouhyla

no ty nešila, ale hádej proč jsou asi na chalupě
páč doma by se v tom černým moc vyjímaly a na chalupě budou ladit s ostatním růůůůůžovým?

chudák Fajfka měla takový pěkný informace a přišla kůli němu o možnost se vo ně podělit
myslím, že se pak o ty naše podělila s Číííífem a vybavila asi jabko

asi že rovnou hned nepřišel s nabídkou kvalitního seksu?
přesně tak... byl neurvalej, tak dostal do držtičky hned na začátku a by si nemyslel, že je nějaká "héééj, počkéééj"

Hyena
Na founu i na skype
ok, ozvu se

VerčaZ
No, koukám, že Brůtovci a Ešusovci si taky o víkendu pořádně užívali. Teda asik hlavně hafánci, ale to je jedno, odměnou jest unavený pes i fena, jucheeee
my si užívali stejně jak pséci, minimálně jejich pozorováním a sledováním toho, jak myslej a jak jsou vyčůraný popř. zamilovaný

Fifi
Hezky pekne!
ta za ty tři dny fakt odpadla a to regeneruje docela rychle...ale ten poslední vlak už holt neustála

Ag se coby mala vypinala primo ve skoku, po celodennim radeni najednou cvak a spala, kde upadla, tam upadla.
ježííííš, to bych ráda viděla,bych se lekla, že jí kleplo

je fajne, ze ste si to bezva uzili!
nejen my, ale i oba čtyřnožci, což bylo skvělý

brut
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2011 18:00
- Nahlásit

PetraK
hlavně esli má ručnik
a je ztuhlý a je mu to krajně nepříjemný

kachna_
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2011 18:27
- Nahlásit

brut
hlavně esli má ručnik
a je ztuhlý

a je mu to krajně nepříjemný
ještě že tak, jinak by ti tam brutíkovec asi zakázal jezdit
Fifi
Ostnak ani EO jsem nikdy na psovi nemela, podotykam, ale zkratka to neodsuzuju, tedy v pripadech, kdyz lide vedi, co cini.
jo, vidim to stejně
Zaroven chapu presne, cos chtela rict
je to vypisovatelka šikovná
VerčaZ
Opět je zde období, kdy chodíme zvenku sprasený a smradlavý
u nás už hnusolouže vyschly

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2011 18:59
- Nahlásit

kachna_
u nás už hnusolouže vyschly
Tady snad ani zadny nebyly, jen se druhy den po destich lepila mirne horni vrstva bahynka na podrazky a tlapky.
e to vypisovatelka šikovná
To je.
brut
ježííííš, to bych ráda viděla,bych se lekla, že jí kleplo

Nastesti neklepalo. V tomhle jsou tuki tuk - zdravym vemenem. A proste bezela, delala kravicku buuu na Spekatou a nahle chrupala. A echjo, zitra 4 mesice bez Sadla, jen takovy povzdech.

brut
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2011 19:14
- Nahlásit

kachna_
ještě že tak, jinak by ti tam brutíkovec asi zakázal jezdit
bych ti přála vidět Ešusky výraz .... jsem málem potřebovala nejen jedny, ale hned dvoje pemprzy

Fifi
Nastesti neklepalo. V tomhle jsou tuki tuk - zdravym vemenem
to je dobře.... taky jsem ráda, že plesnifcíí jsou zdravým vemenem.

proste bezela, delala kravicku buuu na Spekatou a nahle chrupala.
tak to má Al ještě co dohánět

zitra 4 mesice bez Sadla, jen takovy povzdech
už, strašně to letí...

VerčaZ
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2011 19:47
- Nahlásit

Fifi
zitra 4 mesice bez Sadla, jen takovy povzdech
Jééé, to jseš ty, se slečnou Sádlo. Já si pamatuju, jak tady vždycky někde v nějakým tématu byla ta úžasná fotka, jak si slečna Sádlo hlídala kelímek s Cotagge nebo co to bylo.
Nojo, je to smutný, že nám hafani odcházejí...
Mysli na to, jak si užívala života...

denyk
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2011 20:38 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit

Ábend, musím dočíst až mórgen
ale jsem celá nabitá enerdžijí bo jsem si dnes zastřílela z brokovnice, na asfaltový holuby s myslifcema....supér, sice jsem ani jednou netrefila, ale náznaky tam byly ješče že mám toho péf , bo jsem vypadala jako pravej myslivec, jen péro za klobúkem nebylo

kachna_
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2011 20:45
- Nahlásit

hele, mám tu pro nějakého němčináře překlad (stačí Ešuska, už to mám přeložený)

Prodám dvě pětiměsíční štěňata plemene Beauceron s rodokmenem FCI. Jedná se o samce v barvě harlekýn. Štěňata jsou očkovaná,odčervená,tetovaná a čipovaná.Jsou povahově vyrovnaný, vhodný na výstavy i výcvik. Matka je šampion CZ a klubový šampion práce.Otec je import z Francie kde se věnoval pasení.Odběr Praha CZ

Základ je - žádný zamordovat, rozstřílet, ani pekelný plameny !!!

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2011 21:01
- Nahlásit

kachna_
nějakého němčináře překlad (stačí Ešuska, už to mám přeložený
tak ted nevím chceš to přeložit nebo nechceš ? su natvrdlééé

Tak u nás hnusolouže nevyschnuli jen se snížila hladina...a bo se snížila hladina a nedosahuje bahno po břuch je třeba udělat co??? aaaaaano lehnout si do bahna na bok

kachna_
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2011 21:03
- Nahlásit

Fajka
tak ted nevím chceš to přeložit nebo nechceš ?
né, jenom jsem to sem hodila Ešusce, aby měla taky něco jinýho než Gib mir Bencýýýýýn

denyk
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2011 21:04
- Nahlásit

PetraK
brut
krásně jste si to užili

VerčaZ
Snad Tě to trošku uklidní...
díky, ale však já vím, že nenaháněl, byla to blbá náhoda a kámoška mi dnes ještě potvrdila, že byl fakt flekatej....

PetraK
do lesa chodíme pořád, cca 4x týdně, takže cvičím skorem pořád

kachna_
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2011 21:05
- Nahlásit

Fajka
lehnout si do bahna na bok
Hele Batu se tam před tim ještě vyčůrá

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2011 21:06
- Nahlásit

VerčaZ
Já si pamatuju, jak tady vždycky někde v nějakým tématu byla ta úžasná fotka, jak si slečna Sádlo hlídala kelímek s Cotagge nebo co to bylo.
Ano, to sme my. Zivota jsme si uzili spolecnyho moc pekne, jen to holt porad boli, ale nechci to tu rozplyzavat. Takze jen z nostalgie si sem hodim triptycha, jak asi ted vita ty novy psiska za Duhacem.

kachna_
Ich habe schene beauceron xindle mit Pedigree. Der hunde ist harlekyne. Die xindle habe nicht shaize mit frojnde, aber haben tatoo und chip and dale. atd.. Skoda, ze nechces preklad do aj.

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2011 21:06
- Nahlásit

kachna_
né, jenom jsem to sem hodila Ešusce, aby měla taky něco jinýho než Gib mir Bencýýýýýn
dyk to řikám že su natvrdléééé já huž bych to překládala

hmmm su nějaké přepracované asik...ale ve středu je volnooooo tak snad dobiju baterky ..na sluníčku

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2011 21:08
- Nahlásit

kachna_
Hele Batu se tam před tim ještě vyčůrá
tak to my naštěstí ne..ale ta radost v těch očích dyž se sprasí je to matěj ...
sem se nezmohla ani nadávat...
křičím, DO ....DO....DO....Doprdele už je tam
jináč je to ale pusinka

Hyena
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2011 21:09
- Nahlásit

kachna_
Fajka
Hele Hyena si tam nejen zalehne celá, ale ještě si tam poreje čumáčkem, takže si rovnoměrně pokreje vrstvou bahna i celou hlavu- svítí je pouze bělmo

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2011 21:12
- Nahlásit

Hyena
bahna i celou hlavu- svítí je pouze bělmo
jeh..tak to naštěstí néééé hlavišku má dycky čístou
no i když ..prolítne vysokou trávou ..to miluje... a na hlavě má od semínek přes bodláky až po slimáky
zlatá Fája estééétka..ta je furt špígl nýgl

denyk
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2011 21:16
- Nahlásit

Vy máte fakt taková prasátečka?
My do bahýnka nešlapem, natož abychom jsme se v něm váleli ale když už se nedá jinak, tak po špičkách a pomalu

kachna_
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2011 21:16 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Fifi
Die xindle habe nicht shaize mit frojnde, aber haben tatoo und chip and dale. atd..
Skoda, ze nechces preklad do aj.
no, už asi ani ne
Ale vážně, ráda, já myslim, že budou rádi i za to.
Fifi
jak asi ted vita ty novy psiska za Duhacem.
No, jsem poměrně ráda, že na něj nevěřim

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2011 21:22
- Nahlásit

kachna_
na Duhaka taky neverim, ale Sadlo coby klicnik vypada dobre.
Aj beru seriozneji, nezli nemcinu, esli to chces, dej vedet a poslu emilem.
denyk
Vy máte fakt taková prasátečka?
U nas se bahenni koupele konaji jen vyjimecne, natoz se fuuuj do toho este vychcat predem, to uz vubec, to by slechticny trefilo. Pokud nejsou nejak uhraty, tak obchazi louze velkym obloukem, i bahno. Pokud je jim hic, flaknou se do rigolu i s brckama.

brut
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2011 21:23
- Nahlásit

Milé dámy.... jsem si překládala zprávu z aj ... objevilo se tam jedno slovo, které ne a ne přeložit. Použila jsem slovník, překladač a pořád nic ( upozorňuju, že šlo o ofiko zprávu nadace)... teprve ve chvíli, kdy jsem začala nadávat, tak mi došlo, že už se snažím přeložit češtinu , jsem totální trotl, jinak se to ani říct nedá ....

Fajka
pošlu ti smsku, doufám, že máš už telefon ... nebo můžu ještě volat?

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2011 21:24
- Nahlásit

brut
pošlu ti smsku, doufám, že máš už telefon ... nebo můžu ještě volat?

volej !

kachna_
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2011 21:49
- Nahlásit

Fifi
Aj beru seriozneji, nezli nemcinu, esli to chces, dej vedet a poslu emilem
Budu ráda, přeci jen, pětiměsíční štěňata se tak dobře neprodávají. Doufám, že už krýt nebudou

kachna_
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2011 00:22
- Nahlásit

Fifi
Boseroní děkují (tenhle je teda prodanej, ale je super)

tenhle je volnej:

denyk
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2011 07:15
- Nahlásit

Bré ranko,
dnes to zas vypadá na příjemný teploučký den
kachna_
ty nechodíš spát
plesnifci jsou nádherní...a ten druhej s tím nevinným kukučem jéje,

Fajka
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2011 09:13
- Nahlásit

Je krááááááááááásněěěěěěěěěě
Ramštáááááááááááááááááááááááááááááááájn

Hyena
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2011 09:16 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit

RUUUM štááájn ve spolek.Ráno je krásné a já mám díky tomu KOPR, bo bych chtěla bejt někde venku

Fajka
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2011 09:21
- Nahlásit

Hyena
ve spolek.Ráno je krásné a já mám díky tomu KOPR, bo bych chtěla bejt někde venku

eh to přežiješ..mysli na to by taky mohl bejt normální tejden a zítra bys musela makat ale nemusíš nemusíš bo záftra je volnoooooooo

<< 1 ... 1467 . 1468 . 1469 . 1470 . 1471 . 1472 . 1473 . 1474 . 1475 . 1476 . 1477 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání