Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1449 . 1450 . 1451 . 1452 . 1453 . 1454 . 1455 . 1456 . 1457 . 1458 . 1459 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2011 21:56 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

denyk

Já měla před lety dlouhou dobu hodně živou a hodně nepříjemnou noční můru, která trvala i pár sekund po probuzení. Našla jsem si spoustu informací z psychiatrie, neurologie, psychologie a jiné nejrůznější dušologie.
Konzultovala jsem se známejma doktorama a výsledek byl jen hokej v hlavě. Můra mě trápila furt a důsledky spánkovýho deficitu taky udělaly svý....
Nakonec jsem si pomohla sama kombinací modlitby (nevyznávám žádné náboženství) a posíláním "můry" do pryč...

V té době jsem se seznámila s kinezioložkou Mirkou - skvělou to ženou. Na první schůzce jsem jí řekla, že bych si potřebovala nejdřív jen tak povídat a pak se uvidí, jestli budeme pokračovat nebo ne.
Padly jsme si do noty, dlouho jsme kecaly ....a nakonec jsme se hrozně vožraly...
Nevzala si za první "sezení" samozřejmě ani kačku, i když jsme spolu vypily celej její bar...

Druhý den mi volala, abychom se dohodly na další schůzce. Tentokrát že už "na vostro"
Dopadlo to úplně stejně jako napoprvé a obě jsme dospěly k závěru, že ji vlastně jako terapeuta nepotřebuju, ale že je výborný, že jsme se potkaly .
I když mi, podle mě, pomohla i s mým problémem. Vykecala jsem se, neměla jsem obavy jí předestřít jako možnosti ani dost divoký hypotézy, a upustila jsem ventil.

Hodně lidem z mého okolí M. pomohla kineziologií - bolesti zad, hlavy, alergie a nejrůznější jiný problémy. Kamarádky jsme do dneška.

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2011 20:10
- Nahlásit

Zdravim pri sobotence... To je krasa, ze?

Hyena
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2011 20:16
- Nahlásit

denyk
Hele, právě že hypnoza je porti tomhle dost bezpečná- vím, co řikám- ale víc když tak po mailu. Na tyhle věci di fak t dávejte bacha, duševno se dá veeelmi rychle rozesrat a dooost blbě se dává dohromady.
Máte pravdu, že rozesrat může člověka i psycholog. Ale ti jsou přeci jenom hlídaní určitými profesními organizacemi a jsou na ně kladeny požadavky, co se vzdělání týká, což terapeuti v alternativním směru nejsou. Bohužel dost lidí, co sahají k těmto směrům nemají zpracováno svoje vlastní a pak nevědomky při práci " používají" své klienty pro dotování svých vlastních " děr".

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2011 20:40
- Nahlásit

Hyena
Ja jsem v tomhle asi jina, nenecham se stourat, navic predstava, ze nekym "cizim" a este v castecny ci celkovy hypnoze (pardon, prirovnavam k narkoze psu ) - proste nic pro me. Ale znama, psychiatricka, celkem vzdelana hodne zena, si regresi, pod samozrejme ze sve profese overenou osobou ze svych kontaktu prosla, a bylo to zajimavy, pomohlo ji to, nebo jen zajimalo, cert vi. Asi to je jak u vseho, proste bacha na sarlatany.
P.S. Jak ti bylo v patek ve 14:00 hod? Porad spokojena, vysmata? Po nocni kalbe?

Hyena
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2011 20:48
- Nahlásit

Fifi
JJ, ve 14h v pohodě-upadla jsem až v 16h, ale po hodince chrupky jsem zvládla i stopu s čubís

Člen
# Zasláno: 17 Zář 2011 20:56 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

Hyena
Bohužel dost lidí, co sahají k těmto směrům nemají zpracováno svoje vlastní a pak nevědomky při práci " používají" své klienty pro dotování svých vlastních " děr".

jj, to taky...

Na mojí bývalé kolegyni se docela brutálně podepsala ženská, která se prezentovala jako kinezioložka.
Podle toho, co kolegyně říkala, jí pravděpodobně uvedla "jen" do hladiny alfa (relax, stav mysli před usnutím), a přesto se "kinezioložce" podařilo nacpat kolegyni do hlavy vysloveně škodlivý sugesce.
Kolegyně posléze nebyla schopná rozeznat co jsou její faktické vzpomínky a co fikce vsugerované kinezioložkou.
Byla na ní absolutně závislá, žadonila o konzultace několikrát do týdne (cca 1.000,-/sezení) a byla úplně vyřízená, když "terapeutka" neměla čas.

Podle mě jí k. normálně vymejvala mozek - nejdřív jí zadupala do země a téměř donutila k sebevraždě, a pak jí podala "pomocnou ruku"...

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2011 21:00
- Nahlásit

nejdřív jí zadupala do země a téměř donutila k sebevraždě, a pak jí podala "pomocnou ruku"...
To je ale dobrej kseft, sakris!!

Člen
# Zasláno: 17 Zář 2011 21:00
- Nahlásit

Fifi
Ja jsem v tomhle asi jina, nenecham se stourat, navic predstava, ze nekym "cizim" a este v castecny ci celkovy hypnoze (pardon, prirovnavam k narkoze psu ) - proste nic pro me.

Mám to stejně, takhle bych k sobě nepustila ani tu kamarádku, které věřím... Jak se znám, tak při první známce "o nás bez nás", by se mě nastartovaly obranné mechanizmy. Taky vím, o čem mluvím...

Člen
# Zasláno: 17 Zář 2011 21:08 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

Fifi
To je ale dobrej kseft, sakris!!

No a to ta kolegyně byla vcelku pragmatická obchodnice a emoce jí určitě ušima nelezly. Šla k "terapeutce", aby líp zvládala stresy...

Pak jsem se o tom bavila s kamarádkou která učí psychologii na Lék. fakultě a ta mi říkala, že do takovýho absolutního područí se dostanou paradoxně spíš lidi u kterých převažuje racionální uvažování, protože jsou míň schopný se v transu bránit, než ti emotivnější, zvláštní...

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2011 21:12
- Nahlásit

Ahoj.
Jak se má Tonička?

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2011 21:15
- Nahlásit

A tak ja stresy zvladam lepe, jak uz tu nekdo psal, pokvokat s blizkou dusi, fajs tu fejs, k tomu naky to zrni k zobu a clovek vyjde do druhyho dne jak znovuzrozen. Takovych blizkych dusi, a tim fakt myslim dusi, miva clovek pomalu, o to vic si jich vazi.
Ale tim nechci nikterak shazovat ty metody, co tu jsou zminovane, nerozumim jim, pri spravnym vedeni urcite muzou nekomu pomoci.
absolutního područí se dostanou paradoxně spíš lidi s racionálním uvažováním
Jsem rada, ze mi nic takovyho nehrozi.

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2011 21:16
- Nahlásit

Vlčáčková
Ahoj, jak se ma Sabinka?

Člen
# Zasláno: 17 Zář 2011 21:19
- Nahlásit

Vlčáčková
Jak se má Tonička?

Ahoj, děkuju za optání , Tonička je náš mazááánek a je dobrá (klep, klep, klep...)

A jak je u vás?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2011 21:22
- Nahlásit

Zapomněla jsem, kolik jí je.

U nás celkově na prd. Ani se mi to sem nechce psát.

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2011 21:29
- Nahlásit

Vlčáčková
No tak to sem nepis, no.
Zase Prouteny kosik... A hec, ja vcera vytahla fakt po dvaceti letech kytaru a struny mela, holka, dobry, byla krasne rozladena, zpevniky z roku 1986 a kor my ilustrace nemely chybu.

Člen
# Zasláno: 17 Zář 2011 21:30
- Nahlásit

Vlčáčková
Zapomněla jsem, kolik jí je.

nevím přesně... 15, 16... když jsem si ji brala, řekl vet, že je jí přes 12 let...

Jestli máš chuť, tak písni mail....

Člen
# Zasláno: 17 Zář 2011 21:32
- Nahlásit

Fifi
A hec, ja vcera vytahla fakt po dvaceti letech kytaru a struny mela, holka, dobry, byla krasne rozladena, zpevniky z roku 1986 a kor my ilustrace nemely chybu.

Jéééééééé , a co jsi jela? Předpokládám, žes asi nestírala rosu na kolejích....

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2011 21:34
- Nahlásit

Je to tak rozkošná babička. Miluju úsměv starého spokojeného psíka.

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2011 21:54
- Nahlásit

No nejen rosu, ale aj na divoky kone prisla rec a dalsi odrhovacky jako andel a tak, nastesti to netrvalo moc dlouho. Bylo to jen velmi letme, tezko jsem ladila dle rozladenych strun uz tak svuj skrehotavy hlas, pamet mobilni prsty predvedly nadmiru dobrou, lec nestihaly i tak.. Bylo to proste hezka, chvilkova, vzpominka pro pametniky. Pristi program bude kreslo po pametniky.

denyk
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2011 21:56
- Nahlásit

Brý kačer,
holky tak to je drsný takový zkušenosti no tak to můžu bejt ráda, že jsem si "vyléčila" problém a nic víc, nic míň
Prostě dnes lidem není nic "svaté" a zneužijí co se dá....každej honí prachy bych blila fakt
To mi připomíná ty psí psychology, s těmi se taky roztrhl pytel .

Fifi
fakt po dvaceti letech kytaru
romantika jak vyšitá

my jsme grilovali žebra ále už je kosa, tak jsem mazala dom a kluci si dali ještě svařák, aby nezmrzli
Hyena
hypnoza je porti tomhle dost bezpečná- vím, co řikám-
fakt? tak až budeš mít chvilku, písni sem emila na tebe, docela mě to zajímá.....
A dobrou

denyk
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2011 21:58
- Nahlásit

Fifi
bude kreslo po pametniky
snad né elektrický

Člen
# Zasláno: 17 Zář 2011 22:13
- Nahlásit

Fifi
Pristi program bude kreslo po pametniky.

tak dej vědět...

denyk
snad né elektrický

no, když jsme s Fifinou onehdá vzpomínaly na dětství, padala jména jako Janis Joplin a Jimi Hendrix... trocha tý elektriky...

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2011 22:22
- Nahlásit

Jdu spát. Dobrou.

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2011 22:25
- Nahlásit

Neboj, ozvu se.
denyk
my jsme grilovali žebra ále už je kos
To je jasny, je potreba zacit s grilazi uz kolem paty, nez se to rozjede a tak... Proste podzim zacina, orechove velky zacinaji od vrchu uz schnout listy, taaakze, sychravo a destnato je tu!! Porostou houby!

Člen
# Zasláno: 17 Zář 2011 22:29 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

denyk
Prostě dnes lidem není nic "svaté" a zneužijí co se dá....každej honí prachy bych blila fakt
To mi připomíná ty psí psychology, s těmi se taky roztrhl pytel .

Nojo, dyk to je zlatej důl... Lidi, co vyhledávaj pomoc, jsou dostatečně rozhozený a zranitelný, ale jěště ve stavu, kdy s tím něco chtěj dělat. Uvedení do stavu změněného vnímání to jistí... snadná kořist...

Ta moje kolegyně se z toho nakonec dostala. Ale dost dlouho trvalo, než si vůbec pomoci nechala.
Bylo to zvláštní, komunikovala normálně a pak najednou přehodila výhybku a mluvila, jakoby memorovala. Její mantrou bylo: "Růženka řekla..." (Pravé jméno "léčitelky" si už nepamatuju). Když jsem jí řekla něco jako: "fajn, tak co chce Růženka už vím, a co na to TY?", tak jí to úplně rozhodilo sandál a byla dezorientovaná.

Nakonec jí pomohl profík. Tohle už bylo nad rámec amatérský přátelský výpomoci. Chtělo to přetáhnout ji k sobě, postupně jí srovnat a v pravou chvíli nakopnout, aby už šla sama...

Člen
# Zasláno: 17 Zář 2011 22:41 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

Fifi
Neboj, ozvu se.

to doufám... ... hodím do kabelky rumbakoule a jedu...

Přeju dobrou noc všem

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2011 23:25
- Nahlásit

Ahojky...
nesnídám nesvačím, nestíhám..su mrkvolné a du spááát....
akurát sem dneska stihla kultuuuuurníííí zááážitek
schválně essi někdo uhodne kde sem dneska byla dobrovolně přiznávám že by mě něco takovýho ani ve snu nenapadlo ale jako konstatuju byla to bomba bože bože ..čkoda že sem neměla foťááák

brou noooc

Člen
# Zasláno: 18 Zář 2011 08:51 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

Dobré ráno všem,

mám dotaz, moudré ženy, máte někdo zkušenost se sušením ovoce v troubě?

Urodilo se spousta jablek, hrušek, švestek i ořechů... Nějaký ovoce uskladním, z něčeho udělám marmeládu (jabka nebo hrušky s hřebíčkem a vanilkovým cukrem jsou strašně dobrý), ale křížaly mám taky ráda, ovšem nemám sušičku...

Fajka
schválně essi někdo uhodne kde sem dneska byla

Nechám se podat...

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2011 09:36
- Nahlásit

Ramštáááááááááááááájn,
du makat...včera sem čekala jestli se sám naplní kontejner a kupodivu nic... tak asik budu muset já

máte někdo zkušenost se sušením ovoce v troubě
mám tchýně takhle sušila jeden rok japka..když se jich hodně urodilo...křížalky výborný dobroučký slaďoučký...zhořkly ve chvíli kdy přišel účet za elektřinu

spočítala si že jí to stálo přes 8 tisíc tož bacha

Nechám se podat
tak počkáme na další tip

brut
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2011 10:26
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Koukám, že to tu večer krásně žilo nejen děsivýma příhodama, ale i grilováním a hrou na kytáááru ... ještě to chtělo ohýnek, vínečko a bylo by to dokonalý

Fajka
mám taky hádat nebo raději ne?
Já taky stihla kulturní zážiteček ... konaly se u nás Letorosty a od brzkých večerních hodin jsem mohla poslouchat různé produkce, páč jim to řvalo tak šíleně, že jsem vše slyšela přes půl města a stačilo by mi k tomu otevřené okno nebo procházka s Al ( taky díky tomu jsem kus opravdu slyšela, jinak zrovna navečer tam nebyl nikdo, kdo by mě nějak extra zajímal)

, máte někdo zkušenost se sušením ovoce v troubě?
mám ze švestkama a dost blbý ... rychle karamelizují i přes nízkou teplotu, dlouho to trvá a cena za elektriku neodpovídá výsledku. Jabka v troubě sušila babička a říkala, že se musí moc hlídat... já mám sušičku, která tolik nežere a pokud tam zůstanou jabka či jiné ovoce dýl, tak to nespálím... Ale možná Ešuska používá troubu, tak počkej do zítra, co ona na to...

<< 1 ... 1449 . 1450 . 1451 . 1452 . 1453 . 1454 . 1455 . 1456 . 1457 . 1458 . 1459 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání