Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1449 . 1450 . 1451 . 1452 . 1453 . 1454 . 1455 . 1456 . 1457 . 1458 . 1459 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2011 12:58
- Nahlásit

PetraK
kurnik vy ste tu??? a nestavěj se!!

ani pro teho kakáča ne?

néé my jsme furt tadyk pani je to šecko nějaký komplikovaný...nestavíme se bo já nevím co kdy a jak..nevim prostě nic a ani nejni jistý essi dovalíme až k Brut tak jí tu píšu
BRUT AT HLAVNE NIC NEUKLIZI KULI NAM!!!!!!!!!!!!!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2011 13:05
- Nahlásit

Fajka

no jistě, nic kuli nim neuklízej Brůtice, stačí udělat průvan.

Tak právě sem přehodnotila svou stratégyji. Na sobotu sem plánovala woodo mejdan, bude u nás ségra, ta má mnohem horší varijantu mojí Bréci (tam už je to opravdu o průser), tak sem si říkala, že to jako vemen z jedný vody načisto ale právě sem zijstila, že proč si zbytečně budu tolik zaprasovat karmu a bojlér, když to je zbytečný. Bréca je celá vystíhovaná, vypadá, že to s ní za chvíli šlehne, furt si tady dokolečká achjoachjojuje a papá. hlavně papááá. Ona totiž štréz zahání žrádlem. Takže já jí prostě zasádlim a mám vystaráno, už jen chvilku a těma futrama neprojde. A nebo jí šlehne z toho, jak furt do sebe láduje nějaký bobule... na hubnutí, na žlučník, na játro, béčko, céčko, celou abecedu....

Hyena
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2011 13:06
- Nahlásit

Rumštajn ve spolek
Brut
ad víkend- ozvu se ti zítra a nějak to doladíme.

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2011 14:14
- Nahlásit

háááááááááááááááááááááááááá stal se sasrak!!
stal se sasrak!! Moje máma sice nepřímo, ale uznala, že nějak asi tu pravdu budu mít. Mám hroznou radost, ne proto, že mám pravdu, ale proto, že se nezachovala jako íkvoň a nemusim na ní bejt načtvatá

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2011 14:32
- Nahlásit

no a prosim vás dífčata, u nás včera taková důležitá ftipná věc a vy byste se jí nedozvěděly, páč já sem sklerotik. Fčera sem se málem strhla, jak byl Brtnik ftipnej. Fčera totiž byl večerní program s názvem DNES VAŘÍ MUŽ!

muž vařil tousty

byl to sáhodlouhý proces, který započal rozbalením fšech toustůch v balíčku, jejich rozložením po stole tak, aby bylo vidět na tévé, kde zrovna začaly tydlevizní zprávy. Když skončily zprávy bylo TÉMĚŘ hotovo a mohlo se započít toustovač zapínati. A zde nám nastává problém.!! Páč muž když tousty strčí do toustovače a ten zavře, tak jeho mozek pravděpodobně již činnost pokládá tímto úkonem za ukončenou. Já jsem mezitím dělala psoj žrádlo, zadělávala těsto na chleba a vyráběla ten pečenej čaj, neboli čistila a vykrajovala ovoce, krájela a tak jako podobně. Pouze tři věci najednou sem dělala. tudíž jsem měla možnost zasáhnout dřív, než tousty zuhelnatěly na uhliky a taktně tak navést muže k tomu, že vaří, dotazem: Nepálí se Ti to náhodou???..... Odpovědí mi bylo zasmykování Brtnika na židli u počítače a sprinty k toustovači s výkřiky : Pozor pozor, vařim!!!!!! Upadla sem na dlaždičky a smála se asi půl hodiny, byl děsně roztomilej

brut
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2011 14:45
- Nahlásit

Fajka
ani nejni jistý essi dovalíme až k Brut tak jí tu píšu

tsss, si myslíš, že uklízím jen kvůli vám? ..... neboj, zase až tak moc se tomu úklidu nevěnuju, na to je moc vedro

PetraK
no jistě, nic kuli nim neuklízej Brůtice, stačí udělat průvan.
tak ten sem právě udělala a je hotovo .... šak říkám, že nějak velkej úklid nehrozí.

brut
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2011 14:52
- Nahlásit

Hyena
ad víkend- ozvu se ti zítra a nějak to doladíme.
ok, v pohodě, máme spoustu času

PetraK
ale proto, že se nezachovala jako íkvoň a nemusim na ní bejt načtvatá
supéééér

Pozor pozor, vařim!!!!!! Upadla sem na dlaždičky a smála se asi půl hodiny, byl děsně roztomilej
Brtník, kterej vaří tousty ...koukej si pořídit kameru a natáčet!!!! Ať z toho taky něco máme

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2011 15:59
- Nahlásit

brut

na to je moc vedro

ty vado todle zaneste do análů či jak se tomu řika???? BRŮTICE ŘEKLA, ŽE JE VJĚDRO!!! já padám!!

ačkoliv možná peče něco ,tak má puštěnou troubu na plný kule?

supéééér

no moc často to nedělá, překvápko bylo

koukej si pořídit kameru a natáčet!!!!

no tohle zrovna chtělo, to jsem řikala už včera, když sem dohýkala a postavila se na nohy

Hyena
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2011 16:01
- Nahlásit

PetraKty vado todle zaneste do análů či jak se tomu řika???? BRŮTICE ŘEKLA, ŽE JE VJĚDRO!!! já padám!!

Do análů bych raději nic nezanášela, sami u psáků víte, jak to může bejt nepříjemný !

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2011 16:08 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Hyena
Do análů

neni anál jajko anál, ne? bože bože, todle je nebezpečná rozprava

EDIT - JAKO LETOPISY MYSLIM , aby nedošlo k mejlce ,

brut
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2011 16:21
- Nahlásit

PetraK
ty vado todle zaneste do análů či jak se tomu řika???? BRŮTICE ŘEKLA, ŽE JE VJĚDRO!!! já padám!!
sem řekla, že na úklid je moc vedro, ale to neznamená, že je vedro celkově

ačkoliv možná peče něco ,tak má puštěnou troubu na plný kule?
nepeču, sem chtěla udělat houstičky s oříškama a skořičníčky, ale namám droždí a došla mi skořice

no moc často to nedělá, překvápko bylo
si dovedu představit

to jsem řikala už včera, když sem dohýkala a postavila se na nohy
tak dělééééj, ať máme nenápadný recept na zlepšení nálady

Hyena
Do análů bych raději nic nezanášela, sami u psáků víte, jak to může bejt nepříjemný !
někteří to vědí i osobně a nejen od psáků

PetraK
EDIT - JAKO LETOPISY MYSLIM , aby nedošlo k mejlce
to už evidentně došlo ...a hlavně, je vidět, jak seš ouhyla a na co pořád myslíš

Hyena
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2011 16:22
- Nahlásit

PetraK
EDIT - JAKO LETOPISY MYSLIM , aby nedošlo k mejlce ,

Tak tam jako můžete pani, to jo, bo ucpat Letopis dá dost práce

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2011 18:22
- Nahlásit

brut

Ahoj , prosím tě, balíček pošlu zítra. Myslela jsem, že jsem ho strčila do kabelky a houby, zůstal na stole. Zítra stejně musím do lékárny, tak ho pošlu.

PetraK

Kolegyni jsem nikdy neviděla, ale představuju si jí jako kydanec růžovýho toxickýho želéééé.

Něco jako tohle:

Fifi

Fifinko, ty překládáš z angl.? Až budeš mít čas a chuť, chtěla bych tě moc poprosit o překlad cca stránky z angl. Angl. umím málo a google je fajn, ale má svý limity .

Našla jsem si nějaké informace o přírodních odčervovacích metodách. Je toho víc, ale základní text bych raději měla přeloženej pořádně. Ostatní texty si už s pomocí google překladače a odvozením dám dohromady.

Dneska se mnou byla nakupovat Žofinka. Byl to výborný nápad , na náměstí přijela pouť . Dalo mi docela práci Žofce vysvětlit, že velblouda si k večeři prostě lovit nebudem...

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2011 18:30
- Nahlásit

Tak to je dokonala ruzofka. Tu by si mela esuska vytisknout a zaramovat a dat na pracovni stul.
Hod mi to v mail.
že velblouda si k večeři prostě lovit nebudem...

Aaaa, madam je labuznice.

Člen
# Zasláno: 15 Zář 2011 18:51
- Nahlásit

Fifi
Hod mi to v mail.

Díky moc , najdu a vhodím...

Aaaa, madam je labuznice.

... a bylo by ho hodně.. Nejdřív na ně vystrkovala zadek, hopsala a ňafala, že si jako budou hrát... , a když velbloudi jen koukali a nijak nereagovali, dospěla k závěru, že když teda nic, tak by se mohli sežrat...

Člen
# Zasláno: 15 Zář 2011 18:59
- Nahlásit

Jo, a udělala jsem si radost . Vyzvedla jsem si dneska objednanou knížku Jan Kusmirek - Tekuté slunce.

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2011 19:15
- Nahlásit

Ja si radost zadnou neudelala, zato me dost nasral stofardi zenich. Sem ho v noci malem prejela, musela jsem se vracet, neb pelasil na ferovku za mym autem po silnici vstric velmi rusne vypadovce. Takze zastavit, cokla nalozit, vylozit u nej doma za plot.. Odmenou mi jsou poskrabany, zabahneny a poskakany dvere u auta, kdyz tam v noci kralova a asi hledal feneckyl.

Člen
# Zasláno: 15 Zář 2011 19:27
- Nahlásit

Fifi
Ja si radost zadnou neudelala, zato me dost nasral stofardi zenich. Sem ho v noci malem prejela, musela jsem se vracet, neb pelasil na ferovku za mym autem po silnici vstric velmi rusne vypadovce. Takze zastavit, cokla nalozit, vylozit u nej doma za plot.. Odmenou mi jsou poskrabany, zabahneny a poskakany dvere u auta, kdyz tam v noci kralova a asi hledal feneckyl

Ach jooo , poslední dobou moc nestíhám dočítat, tak promiň, jestlis to už psala...
Co na to jeho majitelé?
Jednak tobě votravuje život, ničí majetek, a hlavně - pes může bejt s takouhle brzy zraněnej nebo mrtvej, a nejen on, při srážce s autem...

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2011 19:46
- Nahlásit

Nepsala, stalo se to vcera v noci, rano jsem jen cumela na auto. Majitel na to nic, protoze zvonek doma nemaji, ale chystam se na ne, jak je zahlidnu. Proste voser, no. Na noc ho vypustej, at si smejdi, cumacek sympatickej. Asi jim je jedno, ze ho neco muze prezvejknout a blabla...

brut
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2011 20:08
- Nahlásit

Sem tu měla velevzácnou návštěvu ... sice se zdržela jen na momentík, ale udělala mi velikou radost

prosím tě, balíček pošlu zítra. Myslela jsem, že jsem ho strčila do kabelky a houby, zůstal na stole. Zítra stejně musím do lékárny, tak ho pošlu.
v klidu, vůbec se nestresuj , plesnivec vydržel do teďka, tak vydrží dál s kartáčkem a pastou

Dneska se mnou byla nakupovat Žofinka
Dalo mi docela práci Žofce vysvětlit, že velblouda si k večeři prostě lovit nebudem...
šikovnáááá holka jeto, poznala, že by jste měli masíčko na hoooodně dlouho

Fifi
Sem ho v noci malem prejela, musela jsem se vracet, neb pelasil na ferovku za mym autem po silnici vstric velmi rusne vypadovce. Takze zastavit, cokla nalozit, vylozit u nej doma za plot.. Odmenou mi jsou poskrabany, zabahneny a poskakany dvere u auta, kdyz tam v noci kralova a asi hledal feneckyl.
ach jo, to je blbý, kor, když majitelé jsou trupci na entou a nic s ním nedělají

mishi
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2011 21:30
- Nahlásit

PetraK
ty ale tetkon musíš chvíli počkat, páč to by bylo nefér aby se Tonda narodil rovnou už jako alkahůlik, ať se k tomu propije hezky sám, žádný že mu to budeš usnadňovat
Tak teď jsem si málem učůrla! Hele, pani, základ má, páč mi najednou začalo chutnat pivečko a dopřávám si.

Helejte, dneska jsem normálně netsihla ani oběd, jak jsem se zasekla plánováním tý akce v Krompachu a do toho jsem byla okouknout ještě neziskovku v Jablonci a bylo to tam tak úžasný, že bych jim dobrovolně nechala celou vejplatu.

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2011 21:35
- Nahlásit

"Do psích pochev urousanejch!!" Polrajch opet boduje. Navic velmi tematicky vzhledem k haravkam.

mishi
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2011 21:37
- Nahlásit

Fifi
Taky koukám! A dneska perlili i na nově ve zprávách. Hláška Auto které mělo uváděnou spotřebu že jezdí skoro na vzduch ve skutečnosti žere i trávu podel silnice taky nemá chybu.

brut
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2011 21:53
- Nahlásit

Fifi
mishi
Včera říkala doktorka o nejmladším ( je děsně dlouhej a hubenej), že vypadá jak "ramínko na mokrý svetry" ... sem se málem popo smíchy

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2011 22:06
- Nahlásit

"Shit v pevným skupenství".. Bavi me dneska, hodne.
mishi
že jezdí skoro na vzduch ve skutečnosti žere i trávu podel silnice

brut
ramínko na mokrý svetry"
To je pekny, to neznam.

brut
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2011 22:16
- Nahlásit

Fifi
To je pekny, to neznam
já taky ne a hlavně při pohledu na mladýho to i odpovídá, když si představíš, jak se na ramínku dokáže svetr vytáhnout , tak stejnak dlouhej on je ...

Zase jedno dsot kontroverzní téma :
http://ona.idnes.cz/nechci-byt-matkou-znamena-to-z e-jsem-jako-zena-selhala-pdz-/deti.aspx?c=A110914_ 161504_deti_job

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2011 22:25
- Nahlásit

brut
Co je na tom kontroverzniho? Proste kazdymu, co jeho jest. Muj postoj a nazory znas, nemusim je propirat zde.

brut
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2011 22:27
- Nahlásit

Fifi
Co je na tom kontroverzniho?
pro nás tady nic, ale pro spoustu lidí okolo hodně

Muj postoj a nazory znas, nemusim je propirat zde.
ježííííš, to bych ani nechtěla....a po svých zkušenostech? Pevně doufám, že ještě dlouho nebudu babičkou

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2011 22:32
- Nahlásit

čááááu jsme doma a huž mám i vyvenčíno
a du upadnout do peří.

brut
Bruuuuuu děkujem za milé přijetí při čekaě nečekané přepadovce
eh se omlouvám že jsme tak pospíchali a přijeli pozdě..a tak vůbec ...hovor dokončíme příště huuuuž se těšíme

brut
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2011 22:36
- Nahlásit

Fajka
čááááu jsme doma a huž mám i vyvenčíno
jsem ráda, že jste dojeli v pořádku a že se prcek neukňučel

děkujem za milé přijetí při čekaě nečekané přepadovce
trůůůpko, sem se na vás těšila

se omlouvám že jsme tak pospíchali a přijeli pozdě..a tak vůbec ...hovor dokončíme příště huuuuž se těšíme
já taky, moc a moc .... neomlouvej se, až doděláte Kárlštejn, tak bude času mnohem víc a probereme všechna načatá témata

<< 1 ... 1449 . 1450 . 1451 . 1452 . 1453 . 1454 . 1455 . 1456 . 1457 . 1458 . 1459 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání