| Autor |
Zpráva |
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 00:14
- Nahlásit
Kterej blbec jí dal do ruky ty sirky...
Už se mi klížej oči, tak dobrou a ohňostrojům zdar
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 00:18
- Nahlásit
vono mi to tady nějako hapruje, vokázalo mi to asi šest možností...mmjiné ty dvě cos sem dala a pak uuuž nic a přesejpala sem , neboli se to tvářilo, že pracuju, pracuju, pracuju, ale asi by t pracůvalo až do rána a to já nemožu, musim jít to, musim jít spát. abych mohla ráno zmlátit Brécu.
Hm, což mi připomíná, že mi dneska Brnik řiká , aniž b y tušil o čem teď tady bude řeč .... a co když Bréca je ten problém s kterym se máš čestně vypořádat??? ... hloubkově sem se zamyslela a řekla si, že takovádle kráva mi za ten problém kterej s sebou budu tahat dalších třebas 275 životů stojí - neboli, že jí prostě zmasim, ať se děje co se děje
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 00:20 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Kterej blbec jí dal do ruky ty sirky...
Já se s nima narodila, esli se ptáš na mě a dooobrou
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 00:22
- Nahlásit
PetraK
ašíbka!! jáá chačůůů.
ok nevyhodim, uskovám ji pro těbjáá tedááá,
Jak to že ještě nespíš???
Já už asi pudu bo su mrkvolné
zas sem nedodělala co sem potřebovala ach jo..tak ráááno ...
|
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 00:23
- Nahlásit
No, ale eště na dobrou noc dám šláftruňk s Big Lebowskim
|
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 00:29 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
PetraK
... hloubkově sem se zamyslela a řekla si, že takovádle kráva mi za ten problém kterej s sebou budu tahat dalších třebas 275 životů stojí - neboli, že jí prostě zmasim, ať se děje co se děje
:
A cos hledala? Je lepší hledat podle hlavního jména než podrobně, lidi popisujou fotky hajdalácky
Třeba:
http://www.google.cz/search?tbm=isch&hl=cs&source= hp&biw=1619&bih=986&q=rammstein+benzin+animated+gi f&btnG=Hledat+obr%C3%A1zky&gbv=2&oq=rammstein+benz in+animated+gif&aq=f&aqi=&aql=&gs_sm=s&gs_upl=1365 l12907l0l15518l29l29l0l20l20l0l276l1861l0.4.5l9l0
A prokousat se tím... Já je neznám, tak nepoznám, co je benzíííííín. Je to vono?
|
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 00:34
- Nahlásit
PetraK
Já se s nima narodila
....no, tak hlavně, že nejsi mejbelííín...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 08:24 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
RRRRRRR
RRRRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRRRRRRR
RRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!!
Mno, na radu Hipíka sem chtěla dát sem hejblací kucí, áále tuto mi to nejde, asi zde máme zábrany/já teda nemám žádný zábrany / no takže pro dnešek se musíte kochat tim co sem dávala HIPÍK včera páč se mi líbí jak se to hejbe
Já je neznám, tak nepoznám, co je benzíííííín.
joooooooo JE !! JE TO BENCÝÝÝÝÝN!!! GIB MIR BENCÝÝÝÝN!! velmi krásnej bencýýýn. Fajfka bude vokouzlena
Třeba:
Ááááá to je krásnej návod už vim tetkon, díkuju, zadávala jsem to překvapivě předtím opět blbě
proč sem tak tupá?
mejbelííín
najn, já sem majnbencýýýýn
ale eště na dobrou noc dám šláftruňk
to žampuňský sem nedopila ešče tam na prst zbylo sem nemocná
Fajka
ok nevyhodim, uskovám ji pro těbjáá tedááá,
bitte bitte sei sooooo nett, danke zééééééér.
nespala sem páč sem jen tak ponocovala. předtím sem byla moc aktivní..... byli jsme venku s hošíčkem a Brnikem a germánštinou a pak jsem dělala zas ten pečenej čaj a když už byla nahřátá ta trouba, upekla sem ešče chlébik olivovo sejrovej na víkendík, když přijede ta sestra moje doštudovaná a já jí budu dělat oslavu.
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 08:43
- Nahlásit
Brej den, sběratelé! Včera se tu rozjela velice zvláštní konverzace. Šípci, šampaňský a Ramštajni? Velmi divná kombinace.
Hele, Ešusová, ty nepotřebuješ spát? Jak jsi mohla zvládnout tady krafat pomalu do rána a teď pracovat?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 08:48
- Nahlásit
mishi
Brej den, sběratelé!
to je ňákej pozrdraf tudleto?? co to je , co to je??
Velmi divná kombinace
tady jinou asi ani nehledej. A zapomnělas na Big chLebofskýho
ty nepotřebuješ spát?
potřebuju, ale nechtělo se mi tak víš, co večer je to ejchuchůůů a ráno pak ty následky no ale!!! Asi fakt budu muset pít celej život už jen a jen žampuňský páč co?? páč mám po ňom naprosto vyžehlenej gezicht a žádný vosypky! asi ho budu požívati coby lék
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 08:53
- Nahlásit
Ramštáááááááááááááááááááááááááájn,
nestíhám
PetraK
bitte bitte sei sooooo nett, danke zééééééér.
ok ale až ji jí budeš od nás brát musíš bejt v černým s kapucou přes hlavu a odcházet s kosou na rameni
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 08:54
- Nahlásit
PetraK
asi ho budu požívati coby lék
Hele, to taky vyzkoušim!
Mastim se vzdělávati, kouknu odpoledne. čááááááááááááu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 09:09
- Nahlásit
Fajka
nestíhám
novinku nějakou sem dej
až ji jí budeš od nás brát musíš bejt v černým s kapucou přes hlavu
tak to je snad u mě ale standardka, ne?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 09:11
- Nahlásit
mishi
Hele, to taky vyzkoušim
nevim co to způsobuje, ale prostě když požiju žampuňský, mám hubu jako batole
ty ale tetkon musíš chvíli počkat, páč to by bylo nefér aby se Tonda narodil rovnou už jako alkahůlik, ať se k tomu propije hezky sám, žádný že mu to budeš usnadňovat
|
VerčaZ
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 10:03
- Nahlásit
RRRRRRaMMMMšTTTaJJJJn a dobrý den všem.
Teda nakrafáno je tady toho zasejc dost.
PetraK
Kvůli spolupracovnici Vás pani lituju. Je to naprd sedět v kanclu každej den s člověkem, kterej je na ránu.
Můžu se vrátit ještě k šípkům nebo už se zde pouze vkládají hejbací obrázky?
Když naříznete ty šípky a šušíte je, nemáte pak v čaji ty chloupky zevnitř? A s tím souvisí - kdo děláte šípkovou omáčku ze šípků, jak je sušíte na tohleto?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 10:06
- Nahlásit
VerčaZ
kdo děláte šípkovou omáčku ze šípků, jak je sušíte na tohleto?
se zelím..se šípkovou..se zelim..se šípkovou
no nic to mě jen tak blesklo hlavou..nedělám ani jedno
PS. na treku se nad potkáme
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 10:10
- Nahlásit
VerčaZ
pouze vkládají hejbací obrázky
ty předefšim. máš nějakej?
nemáte pak v čaji ty chloupky zevnitř?
nemáme, páč cedíme.
Omáčku se přiznám nedělám, páč sem vařící pako, přijde mi to složitý asi.
Fajka
se zelím..se šípkovou..se zelim..se šípkovo
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 10:23
- Nahlásit
PetraK
se zelím..se šípkovou..se zelim..se šípkovo
šiš ten má ouplnej emerickej smááájl
tyjo venku se ňák vochladilo je mi v kraťasech ziminkááááá
ALe bude dneska krásnej výhled dík tý zimě
|
VerčaZ
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 10:24
- Nahlásit
PetraK
nemáme, páč cedíme.
Mě právě ty chloupky přijdou jemný, že musí projít i sítkem. Tak jsem to jak vůl vloni rozkrojila a vnitřek vybírala. Strašná práce!!!! Pak jsem ten zbytek švácla do koše a koupila si v lékárně sušenej šípek a dělala si čaj z něj.
No, letos to zkusím s tím nakrojením...
Fajka
na treku se nad potkáme
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 10:34
- Nahlásit
VerčaZ
. Strašná práce!!!!
vim při prvním mém sušení mě takto nabádala máteř, tak sem to jak vůl vyďoubávala. Vyďoubala sem to až do konce, ale to už sem byla zas na konci svých sil . takže prostě jen překrojim a fertig, pak přecedím.
nevím jestlli sis všimla jak jsem psala, že je dobrý v době křípek večer trochu čípků hodit do trošky vody a ráno to nalačno do sebe -přecezený - kopnout. Normální jemnýsítko na čaj ty chloupky pořeší, neboj.
Já mám na chalupě mega moc čípkůch v podstatě od teď až do zámrazu asi nebudu dělat nic jnýho, než je ssbírat a sušit.
ALE milé dámy, u nás letos zbylo hodně čípkůch na keříkách v zimě, tak jsem nemusela mít pocit že úžírám divé zvěři a trhala si i v průběhu zimy při venčení v polích. Naškubala do pytlika, nechala v lednici v misce a vařila z toho čípkovo japkovej čaj s medikem.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 10:43
- Nahlásit
Fajka
šiš ten má ouplnej emerickej smááájl
viď??? no... je to říjnej kanec
tyjo venku se ňák vochladilo je mi v kraťasech ziminkááááá
zima je, dneska jsem si vytvořila na nožkách omrzliny na prstikách. To prase tlustý růžový už opět vytasilo silonky a má je přetažený přes potprdu
ALe bude dneska krásnej výhled dík tý zim
éééjch, závidim
VerčaZ
Kvůli spolupracovnici Vás pani lituju. Je to naprd sedět v kanclu každej den s člověkem, kterej je na ránu.
ani jsem ti neřekla dík za podporu. Prasnice tetkon obíhá dvorek a informuje kde může jakej jsem xindl (možná X? ) teď sedí u druhý prasnice a štká jí tam už hodinu. Se tady tlemim,páč úplně slyšim co z ní padá za perly
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 11:11
- Nahlásit
tyjo dneska mám samý lepší zákazníky pan Veselej, pan Štastnej, pan Sobota a paní Mastná ... se domluvili boco...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 11:19
- Nahlásit
Fajka
mám samý lepší zákazníky
Fajko??? a co na to Číííf
právě jsem pohovořila s Janiii - to je vám taková úleva nebrat si servítky a pohovořit zcela "otevřeně" o své kolegyni, která je navíc hovoru i přítomna natlemily jsme se s Janiii dost. Páč vona už Bréca zahájila tu svou punčochovou sezónu a Janiii má na její punčošky vhodný komentáře
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 11:47
- Nahlásit
to by bylo abys to tu hned nenaprášila co? na obed nejdu,ani poprvy ani pojedenacty!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 11:52
- Nahlásit
Janiii
to by bylo abys to tu hned nenaprášila co
a to sem se ani nerozepsala vo zelený, vo kuchyni, slepičkách a tak jako podobně.
,ani poprvy ani pojedenacty!
počkej!! ta svarba se žranicí je až ZEJTRA vodpoledne. NE DNESKA, cípneš na hlad a nikdá se nedopracuješ k lipocukci
|
brut
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 12:15
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Sem včera lítala po doktorech naprosto celý den a pak jsem si jako odměnu koupila jedny botičky ... za tři stovky botky na venčení plesnifců, trekofky kotníkofky. No a pak jsem byla ještě doplnit rodinné zásoby papůůů, páč byla prázdná lednička Myslím, že to byl úspěšný den
Dočítat vás nebudu, páč jste toho sesmolily moc a nestíhám ... musím poklidit, páč čekám vzácnou návštěvu
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 12:17
- Nahlásit
brut
musím poklidit, páč čekám vzácnou návštěvu
na to se vybodni bo vzácná návštěva nebude určo vzácná krom toho už ví že záftra na tuty nee ale asi dneska a na rychlofku a takže to bude tak je ahoj my jsme tu a zas frčíme
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 12:18
- Nahlásit
brut
u koupila jedny botičky
takhle nějak vypadaj?
Dočítat vás nebudu,
chyba, fčera byl plodnej večer
páč byla prázdná ledničk
to mě čeká dnes. Páč co můžeš odložit na zítra, to odlož, vono to počká, tim sem se řídila fčera.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 12:46
- Nahlásit
Fajka
na to se vybodni bo vzácná návštěva nebude určo vzácná krom toho už ví že záftra na tuty nee ale asi dneska a na rychlofku a takže to bude tak je ahoj my jsme tu a zas frčíme
vzácná bude, páč jí zase až tak často nevidím ..... i rychlofky se počítaj ( teda návštěvy, aby si to zase někdo nevykládal nějak jinak)
PetraK
takhle nějak vypadaj?
ani náhodou ...tohle bych si na nožičku vzít nemohla
chyba, fčera byl plodnej večer
sem to prolítla jen tak rychle jedním okem a opravdu to bylo moc plodné
to mě čeká dnes. Páč co můžeš odložit na zítra, to odlož, vono to počká, tim sem se řídila fčera.
u nás už to odložit nešlo, páč hladovci by se ani nenasnídali
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 12:47
- Nahlásit
Fajka
dneska a na rychlofku a takže to bude tak je ahoj my jsme tu a zas frčíme
kurnik vy ste tu??? a nestavěj se!!
ani pro teho kakáča ne?
|