Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1449 . 1450 . 1451 . 1452 . 1453 . 1454 . 1455 . 1456 . 1457 . 1458 . 1459 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
brut
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2011 22:37
- Nahlásit

Fajka
jo... ještě, kdyby jste čekali na Brůtíkovce, tak by jste tu ještě seděli

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2011 22:52
- Nahlásit

Hipík a Tonička a Rozinka

hááááááááá Hipíku, ty ani nevíš, jak moc je tomu podobná

takže záftra první co udělám, že si to vystísknu a ..... vyvěsím, kolem toho udělám kruhy - tedy terč a.... budu se trefovat

docela práci Žofce vysvětlit, že velblouda si k večeři prostě lovit nebudem...

mohli ste mít ale spoustu masa a nebo trusu na topení aspoň

Fifi
Tak to je dokonala ruzofka.

že jo?? vona fakt takhle vypadá, až přijde Janiii, potvrdí to a to si piš, že si to zejtra vyvěsim

Odmenou mi jsou poskrabany, zabahneny a poskakany dvere

to je debilos

Do psích pochev urousanejch!!"

co je zas tuto??
mishi
páč mi najednou začalo chutnat pivečko a dopřávám si.
si jak moje ségra, když byla těhotná s prvním prckem, byla jak pivovarskej šiml, jak viděla hospodu už to tam točila do tý doby jí pivo nechutnalo

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2011 23:13
- Nahlásit

PetraK
co je zas tuto??
To je Polrajch a "Ano, šéfe" na Prime. Zaujalo mne to, musim nekde vystrachat tu knihu nadavek od ksindl mathey, a nekde si to tam dopsat barevnym brkem.
a to si piš, že si to zejtra vyvěsim
Te pak uz nebude v realu tak stresit, este tu sklinku sadla, vedle obrazku, co sem kdysi navrhovala, a budes s nadhledem proplouvat pracovnimi dny.

Člen
# Zasláno: 15 Zář 2011 23:46
- Nahlásit

PetraK
takže záftra první co udělám, že si to vystísknu a ..... vyvěsím, kolem toho udělám kruhy - tedy terč a.... budu se trefovat

...protože bych měla dělat něco úplně jinýho a nechce se mi, radši jsem ti překopla nejedlé želé do vektorovýho formátu, a můžeš si z něj udělat třeba bilboard a strefovat se pancrfaustem ... posílám mailem

brut
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2011 06:43
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Áááá, koukám, že babizny ještě chrápou nebo jsou na cestě do rachoty ... některé celé natěšené tisknutím Brécy

Já odcházím k lékařské vědě pro jednu důležitou velezprávu, tak tu buďte hodné, moc nepište, ať toho nemám kolem poledního tolik na dočítání a hlavně, když už budete zlobit, tak si dejte na uši sluchátka, páč jinak budete hluché, až velkomajitelka fory začne řvát a k tomu pouštět Benzíííííín

denyk
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2011 09:05
- Nahlásit

Mrgéneček při pátku,
u nás byly 4 stupně
Ešusáková, sere tě ten růžový rosol ...vytrhni jí růžovej chlup z bradavice a kup si panenku wůdů

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2011 09:19
- Nahlásit

RÁÁÁÁRARÁÁÁÁ
RÁÁÁRARÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
RRRRRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!

nejdou mi ty hejblací vobrásky tady nejdou

enem hejblací logo asi tady na to nejni zařízení nebo co,

denyk

..vytrhni jí růžovej chlup z bradavice a kup si panenku wůdů

to sem se chystala dělat vo sobotě, pak mi ale přišlo líto mojí karmy kterou bych si zasrala takže na to jdu jinak systematicky jí zničim.

Fifi
To je Polrajch a "Ano, šéfe" na Prim

áha, no já sem televizní neználek Fifi

t barevnym brkem

zas ty brka?? chytlas Fajfkitýdu ??

Te pak uz nebude v realu tak stresit, este tu sklinku sadla, vedle obrazku, co sem kdysi navrhovala, a budes s nadhledem proplouvat pracovnimi dny.

si piš, si piš, za chvílu jdu na to

posílám mailem

JOO?? DU TAM!!

, a můžeš si z něj udělat třeba bilboard a strefovat se pancrfaustem

pomooooooooooooooooooooct, pomoooooooooooc - sem si to tak nějak pěkně vykreslila před očima a koukám tetkon z vokna, jak tu na dvoře, stojí blibord s růžovym gelé a malá černá steklá postavička po tom hází obří pancrfaust

pooooooooooooomooooooooooooct

brut

dobře dopadni u vědy.

hlavně, když už budete zlobit

dyš nebudou zlobit s růžovou tak řvát nebudu

a k tomu pouštět Benzíííííín

žiš, ešče žes mi to připomněla!!!!

BENCÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝN!!
BENCÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝ!!
ICH BRAUCH BENCÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝN!!

rtsp://v8.cache5.c.youtube.com/CjgLENy73wIaLwkwF_T hZVBPkhMYESARFEIJbXYtZ29vZ2xlSARSB3Jlc3VsdHNg6pLR8 fOqg_dNDA==/0/0/0/video.3gp

Hyena
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2011 09:30 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit

Joj dámy,odtáhout ráno z báru do práce může bejt veelmi příjemné

denyk
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2011 09:46
- Nahlásit

ale přišlo líto mojí karmy
tak to máš svatojánskou pravdu...víš, mně bylo jednou řečeno (v souvislosti s tou schízou-kolegyní) že něco máme prostě nevyřešenýho z minulých životů a když se od toho osvobodím tj. že mi to přestane vadit a povznesu se nad to, tak jsem prostě vyhrála...a že je to můj problém, protože ona je úpá v pohodě (ale já když jí potkám, tak se mi vždycky o ní zdá, že chce zabít třá mojí ségru atd...) ale co si budem povídat, je těžký, povznést se nad tím....
Hyena
odtáhout ráno z báru do práce může bejt veelmi příjemné
to jsem provozovala ve dvaceti, do tří ve vinárně a na pátou do práce

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2011 09:54
- Nahlásit

Hyena

může bejt veelmi příjemné

ty vole konečně někdo kdo taky kope první ligu

no enem sem žádostivá, esli todle zvopákněš tak řekněmeee ve dvě odpolko???

denyk

máš svatojánskou pravd

to je boží, to jsem ešče neslyšlea

něco máme prostě nevyřešenýho z minulých životů a když se od toho osvobodím tj. že mi to přestane vadit a povznesu se nad to, tak jsem prostě vyhrála

jo, to mi Brtnik taky řikal a že když to nevyřešim, potáhnu to zas sebou, to je mi ovšem fučik, jediný co mi zní ušima je ZABÍT, ZABÍT, ZABÍT

ááčkoliv... tetkon si tak řikám... ty vole ale to já už bych jí pak v příštím životě nemusela potkat?? ne??? možná to zkusim

povznést se nad tím....

to mi NEEEEJDÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ VŮBEC, asi že sem taková přízemní

Hyena
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2011 09:57
- Nahlásit

denyk
to jsem provozovala ve dvaceti, do tří ve vinárně a na pátou do práce
Já též, ale zjišťuju, že může bejt užitečný oprášit starý zvyky i o skoro dvacet let později
PetraK
ty vole konečně někdo kdo taky kope první ligu

no enem sem žádostivá, esli todle zvopákněš tak řekněmeee ve dvě odpolko???

No dneska eště jo

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2011 10:04
- Nahlásit

Hyena

No dneska eště jo

tak se ve dvě hlaš

denyk
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2011 10:28
- Nahlásit

PetraK
to je boží, to jsem ešče neslyšlea
já taky ne

a povznést se taky neumím...mám ehm, řekněme dost kilo

ty vole ale to já už bych jí pak v příštím životě nemusela potkat
no když si to nevyřešíš, potkáš a budete to řešit znova...a třá to bude tvá matka, nebo dokonce syn
a já jsem zjistila, že jsem s tím svým skoro mužem už 5 životů....asik jsme ešče všechno nevyřešili

Hyena
že může bejt užitečný oprášit starý zvyky
no já bych pak spala aspoň tři dny

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2011 10:48
- Nahlásit

denyk

já taky ne

v tom případku si nech patentovat autorství

mám ehm, řekněme dost kilo

no ty rozhodně. Ty vole, přijeď se podivat ke mě do kanclu, abys věděla, co to je MÍT DOST KILO

..a třá to bude tvá matka

panebože!! panebože!!

ne já vim, máš pravdu, máš pravdu, máš, ale kurva nevim jak to v sobě zařídit, abych to já dokázala a zůstal mi čistej štít. Zase ale... přemýšlej, to že to zvládnu já neznamená asi, že když to nezvládne vona, že tu krávu zase nepotkám a to jen proto, že je neschopná to vyřešit?? Není to tak??? abychom se navzájem sebe zbavily, musely bychom to zvládnou obě strany?? nebo se pletu???

Kurnik hrozně ti závidim, žes sebrala odvahu a prošla si tim.

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2011 10:50
- Nahlásit

denyk

že jsem s tím svým skoro mužem už 5 životů...

no, tak já ty jo ale nechci bejt v příštím životě bez Brtnika!! ale musí to bejt zas brtnik jako myslim, že aby byl můj muž, musim to nějak vymyslet, jak tuto zařídit , hrozně by se mi stejskalo.

brut
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2011 11:24
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Koukám, že babizny jsou zde a ani se moc nesnažily drápat ... jste hodnééééé, že toho na dočítání nemám tolik, za odměnu dostanete pičkůůůůtek

denyk
u nás byly 4 stupně
nevím, kolik bylo u nás v 7 ráno, ale jen v mikině jsem nešla, zbaběle jsem si oblíkla ještě tenkou bundičku, páč mi byla hrozná kosa....

Woodůůůů bych do ničeho netahala... ono funguje, ač se to mnohým nezdá a zbytečně by čék na sebe přivolával neštěstí.

PetraK
dobře dopadni u vědy.
dopadla jsem dobře... nos mám celej a malinofka netekla .... ale jinak mám první zprávu pro posudkový napsanou, teď ještě ten zbytek....

dyš nebudou zlobit s růžovou tak řvát nebudu
ty řveš aniž by si viděla růůůůžovou, tak nepovídej

žiš, ešče žes mi to připomněla!!!!
no vidíš a to abych ještě za tebe myslela, to je úroveň, to je úroveň panebóóžeeee

Hyena
Joj dámy,odtáhout ráno z báru do práce může bejt veelmi příjemné
to je fajn, jen já bych byla jak průtokáč, páč po všech těch vodách a čajích bych si musela pořídit přenosný hajzlík, než bych dojela

brut
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2011 11:27
- Nahlásit

PetraK
povznést se nad něco je děsně těžký a chce to spoustu sebeovládání ..... možná by byla lepší v tvým případě ignorace, protože ta se dá zvládnout spíš... i když při každodenním pohledu na růůůůžovou rozteklou hroudu, bych možná potřebovala vedle stolu kyblíček na odlehčení žaludku ..... nechceš to pojmout jako odtučňovací kůru?

Fajka
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2011 11:30
- Nahlásit

Rááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
mštááááááááááááááááááááááááááááááájnnnnnnnn...
a to je asi tak jediný co dneska zvládnu..pořádně si zařvat

brut
pojmout jako odtučňovací kůru
bé z ní anorektička???????????? a nebo twiggi

Fajka
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2011 11:31
- Nahlásit

nééé vlastně twüggü

denyk
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2011 11:33 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit

PetraK
abys věděla, co to je MÍT DOST KILO
já jsem se od tý doby co jsem ti posílala foto ehm trochen zakulatila...prostě mám stejně jak před operací no ku*va ale hlavně že jsem zdravá bo to mě stálo nervů, prostě jsem si tím musela projít, no
nebo se pletu???
není to dle mě tak....prostě stačí, když si to vyřešíš TY. Co ona bude příště prožívat, to ti může být jedno. Když se toho zbavíš, budeš o stupínek výš...ale lehce se mi to kdáká, bo já to taky nedokážu a děsím se toho až se vrátí a budu jí vidět denně ...budu z toho psych, to vím už teď.
Každopádně na regresi se chystám ještě letos, ale kvůli něčemu jinému....no je toho dost, co by čék chtěl změnit, že

žes sebrala odvahu a prošla si tim
no není to o odvaze, nebylo to horší než návštěva zubaře a hlavně to bylo hrozně zajímavý...a těším se. co nového se dovím dám si to jako dárek k vánocům

brut
páč mi byla hrozná kosa
tak u tebe mi to je jasný

Woodůůůů bych do ničeho netahala
dělám si srandu, tímto by se zas posunula o stupeň níž

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2011 11:53
- Nahlásit

brut

. nos mám celej a malinofka netekla

takže si vyhrála a držku má zmalovanou doktor?

ty řveš aniž

ale nene, to neni pravda vůbec

RRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!

o vidíš a to abych ještě za tebe myslela

no a příště už to sem můžeš dávat rovnou. Asi i budeš muset, mi to tady nejde

případě ignorace, protože ta se dá zvládnout spíš..

ale joo, já jí běžně ignoruju, nebo si z ní max. dělám prdel, ale když se pak řeši nějaký problém, tak to už jí ignorovat nemůžu i kdybych sebevíc chtěla, páč to bych na to doplácela já a to teda rozhodně ne.

Fajka
a to je asi tak jediný co dneska zvládnu..pořádně si zařvat

ale řveš moc a moc pěkný věci

nééé vlastně twüggü

si blbá , jako že úplně ale joooo beru i twiggi i twügü enem kdyby to bylo zrealizovatelný. I když je fakt, že pohled na ty její špeky, mě dost brzdí, když mě popadne žravá, to je fakt.

Fajka
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2011 11:58
- Nahlásit

PetraK
si blbá , jako že úplně
no šák!! dyk nic se nemá dělat napůl

že pohled na ty její špeky, mě dost brzdí, když mě popadne žravá, to je fakt.

tak to bych jednu taky potřálo bo nemám tedlecten vzor, žeru čšecko žeru rát a hodně a tak vůbec

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2011 11:59
- Nahlásit

denyk

co jsem ti posílala foto ehm trochen zakulatila.

no jistě, budem ti říkat sude. Nebo ne, SÜDE ať se držíme lajny

ku*va ale hlavně že jsem zdravá

no jistěže! to je nejdůležitější ........... a ta hlava, ta už neni tak podstatná

prostě stačí, když si to vyřešíš TY. Co ona bude příště prožívat, to ti může být jedno.

ano??? no dobře. Ale teda nemusim na ní bejt hodná, že ne? stačí když jí nezabiju, je to tak?

děsím se toho až se vrátí a budu jí vidět denně ...budu z toho psych, to vím už te

hele jednak tady budem s tebou na ní nadávat a věř, že to se člověku slušně na chvíli uleví, když se může tomu debilovi co ho prudí vysmívat , jo je to přízemní ale je mi to fuck, hlavně, že se mi uleví a druhak, ešče tam není, taky se vrátit nemusí.

a hlavně to bylo hrozně zajímavý...a těším se. co nového se dovím

no zajímavý určitě, já myslím odvážná právě proto, že bych se bála, co se třeba dozvim. Nevím, jestli bych měla právě odvahu šťourat do věcí, který nevím jestli třeba bych ustála.??????

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2011 12:01
- Nahlásit

Fajka

, žeru čšecko žeru rát a hodně

ale ty můůůžeš, ty můžeš.

dyk nic se nemá dělat napůl

aha, tak pak teda budu muset zabít Brécu uplně, což znamená, že jí krávu blbou tupou tlustou megerovitou potkám v příštím životě zas

Fajka
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2011 12:08
- Nahlásit

PetraK
ale ty můůůžeš, ty můžeš.

jo ale taky né věčně

, tak pak teda budu muset zabít Brécu uplně, což znamená, že jí krávu blbou tupou tlustou megerovitou potkám v příštím životě zas
si nevybereš..dyž né tudle tak zas jinou

Jo a hele kámenky co sem si od vás odvezla z Apalůchy již mají své stálé čestné místo ! zbyl mě takovej kouteček mezi zámkovkou a domem tak sem si tam zasadila tři traviny zasypala hásky kačírkem vod vás (až to vyfotim počlu fotku ) no a tak se tim tam tak kochám a du dělat něco jinýho...za nějako dobu se vrátim a co myšlíš že dělal ten malej flekatej blb?????
seděl nad tím a ládoval se tou mojí krásnou červenou trávou a žral jí jak nevázanej!!!!!
sem myslela že ho zabiju!!zabiju!!
nepomohlo asi ani dvacetkrát zabékat že je to fuj že se to nedělá a odvést ho loupnul vokem a šel znova
sem myslela že ho zazdim do výkopu...je to fakt vofce

brut
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2011 12:11
- Nahlásit

Fajka
to je asi tak jediný co dneska zvládnu..pořádně si zařvat
tak řvi... u vás to nikdo nepozná

bé z ní anorektička???????????? a nebo twiggi
bé z ní tukááán twiggi

nééé vlastně twüggü
si blbááááááááááá

denyk
tak u tebe mi to je jasný
koukám, že sem tím pověstná

dělám si srandu, tímto by se zas posunula o stupeň níž
nejen o stupeň, to učení je dost složitý a v podstatě pro nás těžko pochopitelný... ale pokud někdo něco takovýho chce páchat, tak se mu to vrátí jak bumerang, protože u nás neexistuje proti síla, kterou by jsi měla použít...

PetraK
takže si vyhrála a držku má zmalovanou doktor?
ne držku má zmalovanou nějaká ženská, co otravovala s Oriflajm či co to bylo a já jí nechala, aby mi ukázala kde jaký vzorek...samozřejmě ne na sobě, ale na ní

ale nene, to neni pravda vůbec
nééé? Sem teda asi slyšela někoho jinýho

no a příště už to sem můžeš dávat rovnou. Asi i budeš muset, mi to tady nejde
nenene, stačí, že myslím, ještě dělat, to nemůžu ... bych pak byla zaměstnaná a víš, jak to končí ..sebrali by mi důchod

já jí běžně ignoruju, nebo si z ní max. dělám prdel, ale když se pak řeši nějaký problém, tak to už jí ignorovat nemůžu i kdybych sebevíc chtěla, páč to bych na to doplácela já a to teda rozhodně ne
v tu chvíli jí fakt ignorovat nemůžeš, ale můžeš se chovat jako by byla vzduch a mlýt si svoje jak kafemlejnek .... neuhnout ani o píď, ale nemluvit nijak jinak....

Fajka
tak to bych jednu taky potřálo bo nemám tedlecten vzor, žeru čšecko žeru rát a hodně a tak vůbec
a vůbec to na tobě není vidět, tak nepotřebuješ žádnej vzor ..... teda Ešuska taky ne, ale když už s jedním sedí v kanclu, tak slepá holt není .....

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2011 12:13
- Nahlásit

Fajka

dyž né tudle tak zas jinou

hele já fakt za celej svůj život měla asi štěstí, že jsem dlouhodobě s nikým takovým nepřišla do styku.

kačírkem vod vás (až to vyfotim počlu fotku
JOOOOOOOO - dokumentace sem.

.je to fakt vofce

ten vůl si splet stranu hřiště na který má hrát

brut
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2011 12:14
- Nahlásit

Fajka
myšlíš že dělal ten malej flekatej blb?????
seděl nad tím a ládoval se tou mojí krásnou červenou trávou a žral jí jak nevázanej!!!!!

je nějaká výživná, že mu chutná ...Al si taky vybírá na rozdíl od Bruta, kterej spase kde co

Hyena
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2011 12:16
- Nahlásit

PtraK, denyk
ještě stále si myslím, že jít ráno z báru do práce bylo úžasné .-)

Fajka
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2011 12:16
- Nahlásit

PetraK
JOOOOOOOO - dokumentace sem.
joooo záftra vyfootim

[i]ten vůl si splet stranu hřiště na který má hrát

jo trávu žere ve velkým..jakoukoliv ale tadle mu asi zachutnala

[/i]

brut
tadle je to :

z bohatýho trsu mám pár stébel

a letím..musím na poooočtu...

<< 1 ... 1449 . 1450 . 1451 . 1452 . 1453 . 1454 . 1455 . 1456 . 1457 . 1458 . 1459 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání