Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1449 . 1450 . 1451 . 1452 . 1453 . 1454 . 1455 . 1456 . 1457 . 1458 . 1459 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
denyk
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2011 12:19
- Nahlásit

PetraK
ta už neni tak podstatná
kdyby byla, tak vás nenajdu

nemusim na ní bejt hodná, že ne
no zkus to, pak bude řešit ona co se jako stalo.

tady budem s tebou na ní nadávat a věř
no to je právě ne dobré, měla bych jí ignorovat...já mě začne hořet hlava a vypadám jak vzteklej krocan upá tě chápu, co prožíváš

a vím, že jí nezabiješ, ty ne bo si zvíře a to zabíjí jen kvůli žrádlu ...snad ti pro bůh nesežrala svačinu

a ještě něco, to je prostě energie ty i bréca, prostě to není možný aby byli všichni kolem tebe .o.k. vždy musí být to mínus. Bohužel

který nevím jestli třeba bych ustála
ustála, hele já jsem proti tobě psychicky labilnější, určitě a kdykoliv můžeš skončit ale jak říkám, k tomu musí čék dospět sám....

denyk
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2011 12:21
- Nahlásit

Fajka
dyž né tudle tak zas jinou
jo to je taky svatojánská pravda a věř, že může být i hůř

denyk
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2011 12:23
- Nahlásit

PetraK
že jsem dlouhodobě s nikým takovým nepřišla do styku.
to je právě ono, to jako aby sis asi nemyslela, že život je procházka (růžovým) sadem....
Prostě nás furt jako někdo zkouší

brut
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2011 12:27
- Nahlásit

Fajka
bohatýho trsu mám pár stébel
no a až se vrátíš, tak nebudeš mít ani to stébélko

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2011 13:05
- Nahlásit

Hyena

eště stále si myslím, že jít ráno z báru do práce bylo úžasné

ešče nejsou DVĚ!

denyk

kdyby byla, tak vás nenajdu

no zkus to, pak bude řešit ona co se jako stalo.

jenže to nefunguje, jakmile nastane situace že není po jejím vypukne třetí světová,hysterický výstupy a tak, není možný se domluvit.

měla bych jí ignorovat...

to mi jde, když se nic neděje, to už jsem myslím zvládla -myslím, teda, jistá si nejsem /možná ne,když si z ní furt dělám srandu, co? / ale prostě dokážu jí přežít, ale nesmí začít prudit. zas na druhou stranu mi nepřijde že by člověk musel takovýmle lidem ustupovat a nechat je na sobě páchat určitý nepřiměřenosti. že se bránit musí. to mi snad tu karmu takmoc nezasviní

upá tě chápu, co prožíváš

, jo hlava šponuje, jak když má prasknout. ale jak říkámuž jen když vyvolá konflikt, a to se pak s ní teda ale nemažu, řekla jsem jí normálně že je prostě magor, co se má léčit, protože kdokoliv sem příde, tak i kdyby to byl sv. Aurélyjus, tak ona začne vyvolávat konflikty. Kolega, kterej se k tomu nechtěně nachomejt se málem u mýho počítače, kterej opravoval, udusil

.snad ti pro bůh nesežrala svačinu

ty si tak, ale tak blbá!!! hele - vem si z tohodle příklad, takhle si zesměšni tu důru, bude se ti líp dejchat, když k tomu budeš přistupovat takhle a budeš mít potíž jen, když se vyrojí nějakej problém, ne pokaždý, když jí uvidíš.

prostě to není možný aby byli všichni kolem tebe .o.k. vždy musí být to mínus.

jojo, to je fakt. No jo, prostě jsem doteď měla to štěstí, že žádnej velkej problém nebyl buďto jsme si s lidma sedli a nebo to fungovalo jako mezi inteligentníma lidma, který se sice nemusej, ale RESPEKTUJOU se. Divný je, že až tady v týhle práci jsem na takový lidí podobnýho ražení jako je Bréca narazazila už víckrát , je tu slušná koncentrace. Nevím čim toje.

ustála, hele já jsem proti tobě psychicky labilnější, určitě a kdykoliv můžeš skončit ale jak říkám, k tomu musí čék dospět sám

a máš kontakt??

víš já se jen bojím, že aby mi to nerozházelo to všechno pěkný co kolem sebe mám a čeho si hrozně vážim. Protože mám kolem sebe opravdu v podstatě jen to pěkný, potíže žádný, za což jsem hrozně vděčná. bojím se abych nehrábla do něčeho co pak spadne????

Fajka.

joooo záftra vyfootim

tak jo jsem zdvědavo

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2011 13:07
- Nahlásit

denyk

to je právě ono, to jako aby sis asi nemyslela, že život je procházka (růžovým) sadem.

proto do sadů nechodim, páč sou růžový
ne jávím, vím, že prostě rovnováha musí být.

Prostě nás furt jako někdo zkouší

jo no ale kdyby mi taky kurva někdo dal učebnici, abych věděla, jak ten příklad vyřešit!

denyk
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2011 13:11
- Nahlásit

PetraK
a máš kontakt??
posllal jsem ti mejlem ten můj výslech? jako co jsem prožila, nebo ne ?

bojím se abych nehrábla do něčeho co pak spadne????
naopak, myslím, že člověk se nad hodně věcí povznese...

denyk
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2011 13:14
- Nahlásit

Hyena
já už si to nemyslím, bo o půlnoci usnu děj se co děj (spíš teda spím už v jedenáct )

brut
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2011 13:29
- Nahlásit

PetraK
a máš kontakt??
ty chceš na psychoterapii kvůli Bréce? :

denyk
mě ne

bo o půlnoci usnu děj se co děj (spíš teda spím už v jedenáct
tsss, vůbec nejsi noční ptáče? To budeš mít holka na srazíku blbýýýýý, páč tam některé strašej do pozdních ranních hodin a pak chtějí jít na stopy, ale zachrápnou

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2011 13:30
- Nahlásit

denyk

nene, myslím že ne??, ale prosím tě nechci bejt zvědavá, vůbec ne, je to takový osobní

naopak, myslím, že člověk se nad hodně věcí povznese..

nerozbije to vztahy?? tohodle bych se bála, že nahlídnutím do toho co bylo, jestli to unesu?

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2011 13:31
- Nahlásit

brut

ty chceš na psychoterapii kvůli Bréce? :

néé vůbec ne. já se o to tak jako zajímám, už dýl.

brut
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2011 13:34
- Nahlásit

PetraK
néé vůbec ne. já se o to tak jako zajímám, už dýl.
ufff, už jsem se lekla .... nemyslím, že bys potřebovala psychoterapeuta, spíš kouli na nohu, aby jsi chodila pomalu a tak šíleně nelítala

denyk
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2011 13:37
- Nahlásit

Ale to je reikarnační regrese, ne psychoterapie
Pošlu vám to, není se přece za co stydět, naopak, kdyby to mělo zase někomu pomoct, bylo by to skvlěý, ne

brut
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2011 13:40
- Nahlásit

denyk
tak to pak jo .... to je tak, když čééék čte jen kousky

denyk
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2011 13:42
- Nahlásit

Máte to tam, je to trochen zmatený, ale je to přesný zápis toho, co jsem prožila

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2011 13:51 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

denyk
PetraK

....a když se od toho osvobodím tj. že mi to přestane vadit a povznesu se nad to, tak jsem prostě vyhrála... ale co si budem povídat, je těžký, povznést se nad tím....

Je to tak... Ale moc mi to v těhle situacích taky nejde..

Co se týče taktiky, tak sestřelit intrikou bych sice intelektem zvládla, ale hrozně mě to neba... Pak zbývají přímočarý řešení jako třeba: "di do hajzlu, ty rosole...", což je mnohem zábavnější...

Ale pravdu dí Denyk, že zdaleka nejlepší je dostat se nad to - s čímž má moje výbušná povaha docela problém...
Trochu zabere, když si opakuju, že si kvůli "takovýmu rosolu" nebudu votravovat život a myšlenky, stačí, že mě prudí v práci a eště si jí tahat sebou domů?! A zasírat si duši něčím jako je nenávist, je taky protivný. Člověku se žije mnohem líp, když se podobných pocitů dokáže zbavit.
... No, ale musím si to opakovat hooooodně často...

Mimochodem, v přímém střetu mi dost pomáhá, abych se nevytočila, když si v duchu přehraju svou oblíbenou scénku s Indiana Jonesem. (Místo tatrmana s kinžálem dosadím prudiče... atd.)

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2011 14:14
- Nahlásit

brut

ufff, už jsem se lekla .... nemyslím, že bys potřebovala psychoterapeuta,

prosim tebe, tolik jí zas nežeru

spíš kouli na nohu, aby jsi chodila pomalu a tak šíleně nelítal

Trochu zabere, když si opakuju, že si kvůli "takovýmu rosolu" nebudu votravovat život a myšlenky, stačí, že mě prudí v práci a eště si jí tahat sebou domů?!
...no, ale musím si to opakovat hooooodně často.

jo to jo, ale to jen tak v běžných mezích-páč vona se nikdy nechová normálně, ale jak to vygraduje, tak to prostě fakt nejde, nejde ustupovat do nekonečna.Mohu ustoupit,

když si v duchu přehraju svou oblíbenou scénku s Indiana Jonesem.

DÍKUJU, prosím Tě můžeš to sem dát tak ešče několikrát do tejdne?? abych se to naučila zpaměni, vono po víkendu už t otady v tom bordelu nenadu.

a díky moc za toho emiláááá, mám vytištěno už jenom nakreslim soustředný kruhy, očíslovat je od 1-10 a můžu začít

Člen
# Zasláno: 16 Zář 2011 14:17
- Nahlásit

PetraK
DÍKUJU, prosím Tě můžeš to sem dát tak ešče několikrát do tejdne?? abych se to naučila zpaměni, vono po víkendu už t otady v tom bordelu nenadu.

dobře dobře...

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2011 14:17
- Nahlásit

denyk

Máte to tam, je to trochen zmatený, ale je to přesný zápis toho, co jsem prožila

Dík moc , číhnu asi ale až po neděli, chce to na to klid, a to tetkon neni, odbírhám sem a tma.

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2011 15:10
- Nahlásit

háskej a pohodovej víkend milé rebjónky a nezlobte dědečka

brut
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2011 17:04
- Nahlásit

Tak jsem dámy zase usnula.... pak šla vyvenčit plesnifce, piraňa dostála své pověsti a cikáňatům prokousla balon. Je mi jich sice líto, ale pořád jim říkat, aby si šli hrát někam dál od našich vrátek a našeho baráku, je jak když mluvím do vzduchu. Tak tohle snad bude důvod k tomu, aby se "přestěhovali" na jiné a vhodné místo.

denyk
díííky, juknu na to

brut
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2011 17:07
- Nahlásit

PetraK
háskej a pohodovej víkend milé rebjónky a nezlobte dědečka
a ty si dej pozor na játra .... užijte si to

Hyena
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2011 20:01
- Nahlásit

denyk
Ty jo, tak na tohle si dejte hodně bacha. Znám dost lidí, kteří se skrze tyto techniky dostali do slušného područí regresního " terapeuta"

denyk
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2011 20:20
- Nahlásit

Hyena
ani omylem, tohle je sice hypnóza, ale v bdělém stavu, vnímáš vše, pamatuješ si vše, není to klasická hynóza uspání-kdy se probudíš a nevíš co si vyprávělu a k čemu tě vlastně terapeut "naváděl"
Navíc jsem předtím četla na onu paní na netu recenze.

brut
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2011 20:31
- Nahlásit

Hyena
Znám dost lidí, kteří se skrze tyto techniky dostali do slušného područí regresního " terapeuta"
taky znám jednu slečnu ... do dneška trpí poměrně slušnýma následkama

denyk
tohle je sice hypnóza, ale v bdělém stavu, vnímáš vše, pamatuješ si vše, není to klasická hynóza uspání-
ještě jsem nečetla... musím na to mít klid a to zatím nemám....

denyk
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2011 20:53
- Nahlásit

brut
já pořád nevím, jak se to dá zneužít ?

ještě jsem nečetla
tak samo to nespěchá je to dost dlouhý...a opakování pořád dokola

Člen
# Zasláno: 16 Zář 2011 21:08 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

Hyena
Ty jo, tak na tohle si dejte hodně bacha. Znám dost lidí, kteří se skrze tyto techniky dostali do slušného područí regresního " terapeuta"

I já... A nešlo jen o područí, ale i o důsledky špatného vedení terapie. Určitě bych si ze všech stran a pořádně proklepla terapeuta. I když, jak píše Denyk, se nejedná o hlubokou hypnózu, tak se ale také nejedná o plně bdělý stav.
Spíš se to dá nazvat hypnotickým transem, ve kterém o sobě sice člověk ví, ale také je hodně zranitelný a pod špatným vedením může mít z takové terapie docela velké problémy.

Čímž to neodpaluju jako celek, spíš nabádám k obezřetnosti... (Velký škody může napáchat i normální špatný psycholog...)

denyk
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2011 21:18 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit

já měla terapeutku a jak říkám, nešla jsem do toho po hlavě, psaly jsme si volaly....a opravdu to pomohlo vyřešit můj velký problém.
Já už byla ve stavu, že jsem téměř nebyla schopná nastoupit do auta jak jsem se bála. Vlak ani bus mi nevadil.
Je to 2 roky kdy jsem tam byla a mám dobrou zkušenost, navíc mi to otevřelo nové obzory, hodně věcí neřeším, jsem klidnější....
Nicméně hodně škody může napáchat i špatná kamarádka (jedincům, kteří se nechají snadno ovlivnit )

Člen
# Zasláno: 16 Zář 2011 21:27
- Nahlásit

denyk
já měla terapeutku a jak říkám, nešla jsem do toho po hlavě, psaly jsme si volaly....a opravdu to pomohlo vyřešit můj velký problém.

Promiň, já nedočítala... Věřím ti a je moc dobře, že ti to pomohlo . A taky to nezavrhuju.
Jen znám lidi, kteří z toho problém měli , protože do toho po hlavě šli a kápli na neumětela nebo/a podvodníka, kterejch je v týhle sféře za korunu kornout.

denyk
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2011 21:35
- Nahlásit

Hipíkovatá ale však se neomlouvej, diskutujeme, ne
Větší problém byl, že jsem pak zjistila že jsem vlastně ten strach z cestování ze sebe přenesla na psa ale už se zlepšuje
Je to dva roky, co jsem tam byla..a paní má taky pejska-dalmatina, tak jsme si hned padli do oka
Mně to přišlo lepší, než zobat nějaký huhu prášky

<< 1 ... 1449 . 1450 . 1451 . 1452 . 1453 . 1454 . 1455 . 1456 . 1457 . 1458 . 1459 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání