Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1233 . 1234 . 1235 . 1236 . 1237 . 1238 . 1239 . 1240 . 1241 . 1242 . 1243 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2011 12:34
- Nahlásit

PetraK
Těšte se na Peeecku! Vezmu asi teda vaječňák
jo vožerem se jak čuňata !!! )))))))

PetraK
kachna_
přešel mě hlad žízen na čaj i na kafe

a du teda vyhnívat při práci

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2011 13:17
- Nahlásit

kachna_

kafe můžeš, k čaji se ale asi budu minimálně pár týdnů blížit s hrůzou v oku a pouze v gumovejch rukavicích

PROSÍM VYPNĚTE JI NĚKDO

Fajka

jo vožerem se jak čuňata !!!

s vaječňákem

du teda vyhnívat při prác

hele nemůžeš pracovat na zahradě?? to by ses místo vyhnívání mohla při tej práci vyhřívat

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2011 13:30
- Nahlásit

PetraK
s vaječňákem
no aa co jako ? víš jak nám bude blbě????

hele nemůžeš pracovat na zahradě?? to by ses místo vyhnívání mohla při tej práci vyhřívat
ted nemůžu sem v práci ... tak až vodpoludne nejdřív ato už moc zas hřát nebude

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2011 13:42
- Nahlásit

Fajka
víš jak nám bude blbě

no to může i po pořádným pití

ted nemůžu sem v práci .

no to sem právě myslela, že jako by sis tu práci z práce vzala na zahradu

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2011 13:48
- Nahlásit

PetraK
no to může i po pořádným pití
ale to se nám ostatní nebudou moc až tak škodolibě smát

to sem právě myslela, že jako by sis tu práci z práce vzala na zahradu
to mám jako zas stěhovat kancl nebo co ???

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2011 13:55
- Nahlásit

Fajka

ale to se nám ostatní nebudou moc až tak škodolibě smát
to by se nesmáli ale ani tak, bych je zmlátila

to mám jako zas stěhovat kancl nebo co ?

nestačil by nojbůk? ne?

letím, držet palčáky prosim.

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2011 13:57
- Nahlásit

PetraK
nestačil by nojbůk? ne?

ne přišlo zboží ...

letím, držet palčáky prosim
držím vám aj Deníkoj !!!

kachna_
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2011 14:03
- Nahlásit

Držim palčáky (lucčiny prouhatý), asi na mě budou na počtě koukat trošku divně, ale co

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2011 18:36
- Nahlásit

Rrrrrumstaajn,
uz muzou cubky packy a ja palce pustit???? Ocekavam reprtaz, urcite jsou oba zrzavci ok!

To vam bylo rano probuzeni, pred sedmou takova mrda prda, ze se vokna trasly, cubky vylitly vsema 4 do vzduchu - a to jsme od Pardubic nejakych 30 km. Myslela jsem, ze to je od letadla, ale vono ne. "Jeste ze" to odneslo jen par lidi, mohl to bejt slusnej masakr.

brut
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2011 19:12
- Nahlásit

Zdravím milé dámy a Čííífe

PetraK
DRŽIM VŠECHNO CO MÁM A EŠČE SI PUČIM!!!!!
poslala jsem ti mejlíík

vitej doma pani uklizečko, věřím, že teta byla ráda, tělo jaksi tvé asi moc ne, což? tak prosim tě teď dej chvíli relax.
teta byla nadšená... neuklízelo se u ní od doby, kdy jsem tam byla naposledy. Teď jsem to vzala včetně oken, záclon a závěsů. Tělo je totálně odrovnaný. Zítra odpočívám a na víkend jedu na chatu...

to se tak někdy stane
sem byla v šoku

Fajka
taky držím co mám at dneska všecko všem dopadne dobře !
taky máš mejlík

brut
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2011 19:15
- Nahlásit

Nebudete se zlobit, když nebudu dočítat? Jdu se najíst a pak hodit na chvilku ouško... Ale ještě se tu objevím

Fifi
pred sedmou takova mrda prda, ze se vokna trasly, cubky vylitly vsema 4 do vzduchu - a to jsme od Pardubic nejakych 30 km. Myslela jsem, ze to je od letadla, ale vono ne.
nitrák je svinstvo

denyk
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2011 19:29
- Nahlásit

BRÝ KAČÉR,
CHUDINTA MALÉJ, TAKOVÁ VOPERACÉ
Museli ho přispat aby se nehýbal a znovu mu tam dali tu hadičku, tentokrát teda ne za krk, ale pod krk vyásli jsme antibiotika na další týden a jelikož mu to zvldnu zítra propláchnout, máme přijet "až" v pátek. Vyplázla jsem dalších 1600Kč, ale vyprdnout se na prachy, hlavně aby se to hojilo....
Je to zvláštní, vidět takové bezvládné tělo, jsem měkýš, mi bylo téměř až do breku
Dostal krunýř, aby si to nevytrhl, ale asi si vemu zítra půl dne dovči, (aspoň tady trochen uklidím) a budu ho hlídat.
Fifi, v Pardubicích mám kámošky, dělváme srazíky na Bílém Kameni, super chalupa, pro 20 lidí, může se i s čoklísem
Bruťáčková, hezky odpočívej

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2011 19:39
- Nahlásit

denyk
Museli ho přispat aby se nehýbal a znovu mu tam dali tu hadičku,
Ech boze, to sou komlikace. Mel tam teda zanet nebo co ti k tomu konkretne vic rekli? At se dobre hoji, pelikan s trychtyrem!
Je to zvláštní, vidět takové bezvládné tělo, jsem měkýš, mi bylo téměř až do breku
Tak to ja sem placka, slzim bezne pri narkoze, nikdy nevis, esli se s tim psekem este potkas - smutny, ale je to tak. Kor slecnu Sadlo jsem si obulela pri pyjometre mohutne.
Fifi, v Pardubicích mám kámošky,
A vymlatilo jim to okna nebo jsou ok?

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2011 19:40
- Nahlásit

sem tu. Na rozdíl od Derika, kterej je kuchanej jsme my f celku. Prohlíželi Ešuska po centimetru, fšecky nožičky, voba páni, voba po svým, vočička mu zkoumali, hlavičku /to bylo marný )/ chodili jsme venku, chodili jsme po schodech. Pak sme si na něj fšicí tři lehli a kroutili mu nožičkama - teda voni. Od páteře, obratlů a žádnejch vošklivostí to nejni- juchééé, nejni to s největší pravděpodobností ani od toho ramene-jak se mi to zdálo kdysi zpočátku, ani z loktiku, vypadá to na prstéček, kde je cosi zbytnělého - si možná poškodil prstika??? Pak v průběhu hovorou jsem si vzpomněla na tu podříznutou operovanou nohu,na kterou jsem vůůůbec úplně zapomněla, tak musím vyfasovat zprávu - vůbec si nepamatuju která to byla a ani přesně místo, myslím, že to byla tuta kulhací a i si myslím, že to bylo šmiklý dole, ale nechci fabulovat, takže si vyzvednu zprávu. Kulhání páni dochtoři viděli , viděli aji "prošlap" na tej nožce, nicméně chromej hošiček zatim nebude . máme co?? Máme MĚSÍC!! klidovej režim tak sem je poslala voba do háje, voni poslali do háje mě a byli jsme si kvit , no "uhádala" jsem, že klidovat budeme až PO Pecce. Ale měsíc prostě nedáme, to nepůjde! Prej měsíc vyčurat a domu!! Doma taky nic, žádný hop do auta! na zahradě nic! MĚSÍC!! aby se vidělo. Spadli voba z višně, to sem jim taky řekla, voběma . Byla sranda, hošik dělal vyrvála, tak sem jim řikala, že ať se nedivěj, já když du k tomu zubaři, chci drogy a vyrvál dělám stejně , pak sem hošikovi řekla, že ať nevyvádí, dělá, jako že kdyby ho převoperovávali na ženckou a uřízli mu půlku mozku. Neurolog řek drze, že to by mu uřízli 3/4 mozku, tak to pak už měl dost na mále ale. Nicméně ečšče ho budem potřebovat, tak přežil . No zkrátka zatim dobrýýýýýý!!!! Jo a využili jsme povel Tač! páč potřebovali aby šlápnul na papír a stál a voni s tim papírem mohli cuknout. Potíž byla, že to umíme jen na jednu nohu a i tak to byl v ordinaci štréééz, ale hodilo se to, stejně jako povel Mrtvý péf!, to když jsme ho potřebovali zalehnout. Nemluví s nikym, na doktora "řval" že už ho sere, ať toho nechá , to byla sranda, fakt jako na něj holákal - to není štěkání, to je sprostý nadávání , voni se mu smáli. Taky se mu smáli, že je nerv a hystórka, páč celej ztuhnul a nešlo s nim hejbat, dělal dřevěnýho pejska . No prostě zase komédyje

DÍKY FŠEM MOC ZA DRŽENÍ PALČÁKŮ A DOUFÁM, ŽE DENYK UŽ TO MÁ ZA SEBOU, BUKÍŠE USPALI A ROZŘEZALI NA PUCLE

JAK DOPADLA BRŮTICE?

Fifi
To vam bylo rano probuzeni, pred sedmou

jo řikala mi na klinice Eva, že jí to vyrazilo okno, bydlí v Pardubkách- hošíček je od vás totiž. Tak to bylo aji u Tebe? až v chlumci??

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2011 19:44
- Nahlásit

ÉÉÉÉÉJ Denyk mě předběhla!! huš je tu!!

denyk

Museli ho přispat aby se nehýbal a znovu mu tam dali tu hadičku, tentokrát teda ne za krk, ale pod krk vyásli jsme antibiotika na další týden a jelikož mu to zvldnu zítra propláchnout, máme přijet "až" v pátek. Vyplázla jsem dalších 1600Kč, ale vyprdnout se na prachy, hlavně aby se to hojilo....

aj jaj jaj jaj a čim se to stalo neřikali?? Přesně jak píšeš, prachy fučik, hlavně aby se to už vyřešilo!!!

Já při narkóze panikuju, páč VON NEDEJCHÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! NEDEJCHÁÁÁ! když byl na operaci Murphy, Brtnik mě vyhodil, plákala jsem , musel mi dát panáka, abych nevomdlela, byla sem vyřízená, když šel do narkózy Ešus, už mě k tomu radši ani nepustil, abych nedělala vyrvál.

Fifi
Kor slecnu Sadlo jsem si obulela pri pyjometre mohutne.

no bať , nedivim se ti, taky je to průser a nebyla úplně mladice. Je šikovná, že to zvládla.

denyk
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2011 19:45
- Nahlásit

Fifi
rosol z kousnutí, nejdřív mu tam píchla jehlu a vytáhla ten humus, mělo to takovej název, ani si ho nepamatuju. Říkala, že by mu to mohla nechat tak, že by se to mohlo vstřebat, ale taky zhoršit...
Já nejsem plačka, síš naopak, téměř bez emocí, to už musí bejt, ale je to první pes a jediný pes, tak to prožívám, no
nikdy nevis, esli se s tim psekem este potkas
vím, vždy je to riziko no bude to drsný až jednou....nechci ani pomyslet.

Pardubandy jsou o.k.

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2011 19:47
- Nahlásit

PetraK
Tak to bylo aji u Tebe? až v chlumci??
Ee, dlime jiz jinde, ty trupko, takze vzdusnou carou nejakych 20 km od pardubic, proste tesne u HK. Jak je tu placka, neslo se to silne prevelmi, este, ze nespadla Kuňka.

Od páteře, obratlů a žádnejch vošklivostí to nejni-
tak supeer! A prsticky jsou u psu trouble, Dorota ma vykloubenej prst od mala, pakloub a staci blbe slapnout a pajda. Tak aspon vy ste v cajku - ad ten klidovej rezim - ti nevim, todle ja nejak nepobiram. Kdyz ti pes pajda jen tu a tam, tak holt at si belha, kdyz mas potvrzeno, ze nejde o nic vaznyho. Nechat ho mesic hnit a nehejbat, to mu akorat spadnou svaly a muze byt horsi pruser. Nerikam ho honit nejak v zatezi, ale plavani, bezny vychazky, proc ne?
A povely navic - cikovni stee! Nase vetka se dycky tlemi, kdyz rikam bojovy rotvici na stolku v klidu "Haaajiiii" a pak "Zaadickaa".. "Touch" bysme mely asi jen kontaktni, pekne do zivyho, teda.

denyk
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2011 19:50
- Nahlásit

PetraK
to jsme rádí za pana Ešusá šikovnej chlapák

Jeho přispali jen injekcí, dejchal, dejchal.....pak ho zase injekcí probudili...ležel a doktorka se ho ptala, esli teda s ní mluví, no začal vrťákovat ocáskem a pak šel pomalu na těch chůdičkách ke mně....

denyk
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2011 19:54
- Nahlásit

Konec světa http://aktualne.centrum.cz/zahranici/blizky-vychod /clanek.phtml?id=697780

Janiii
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2011 20:16
- Nahlásit

zdar lidi, jsem utahaná, hladová, zdrchaná a nervní, jsem ráda, že aspoň Ešusojc i Denýýýk jsou v pořádku a že vyšetření všichni přežili

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2011 20:52
- Nahlásit

denyk
rosol z kousnutí,

aha, takže ho stihnul rafnout aji tam?

Říkala, že by mu to mohla nechat tak, že by se to mohlo vstřebat, ale taky zhoršit...

tak to je lepší asi do toho rovnou jít , když už teď měl ATB a stejně to nezabralo. Tak hlavně ať už je to jen dobrý!!!
máš to masírovat nebo tak něco?

Fifi

Jak je tu placka

tetkon si mi trochu zavařila, sem nevěděla jak plačka o který jsme se bavili předtím souvisí s výbuchem a Kuňkou

já myslela, žes zvostala v Chlumci totiž. Jen že ses přesunula

A prsticky jsou u psu trouble, Dorota ma vykloubenej prst od mala, pakloub a staci blbe slapnout a pajda.

tááák to bude vono!!!, něco takovýho, jen on to má v tom kroku jakoby pořád. jsem fakt ráda, že se to vidí takhle, že tam není nic příšernýho

Nerikam ho honit nejak v zatezi, ale plavani, bezny vychazky, proc ne

jo takhle jsme se o tom bavily s Evou, kompromis. Oni to chcou, proto aby viděli jak se to zachová, jestli je to opravdu ono, kdyby se to nezlepšilo, bádali by asi dál. No já uvidím.

Nase vetka se dycky tlemi, kdyz rikam bojovy rotvici na stolku v klidu "Haaajiiii" a pak "Zaadickaa"..

taky dobrý, no on ten náš mrtvej péf funguje jen taááák jako že dokud hošik nezačne mít pocit, že mu jde o život, což začne mít záhy, ale pomůže to k tomu, že se dá položit a zalehnout. Kupodivu obrátit šel bez toho, že by měl tendence prchnout. Ale fůůůůněl fůůůněl, vypadalo to na žinfárkt, na jeho poslední chvilku.

denyk
Jeho přispali jen injekcí, dejchal, dejchal.....

jooj, tak aspoň, že ne úplná, tu nesnášim, to von je teda fakt statečnej, my máme posránka

ležel a doktorka se ho ptala, esli teda s ní mluví, no začal vrťákovat ocáskem
no tak to hošik teda nemluvil vůbec s nikym a doktorovi nadával, že je idiot

Konec světa

ech
tenhle svět nemám ráda.

Janiii
a nervní

z čoho??

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2011 21:11
- Nahlásit

Brej večííír vás dočíst dá fušku

denyk

posíláme pofoukání zrzavýmu marůdkoj hlavně sem si myslela že to pořešej ty ATB a né že do nej budou zas do chudáka strkat hadice
ach jo..taková jedna blbůstka a starostí nad hlavu hned ...

NO ale chci vidět klidovej režim měsíc u Ešusa ??? leda že by se mu ty nohy svázaly

du mrknout na mail...

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2011 21:16
- Nahlásit

Fajka
sem si myslela že to pořešej ty ATB a né že do nej budou zas do chudáka strkat hadice

No já jsem si to myslela taky, ale jak nad tím tak přemýšlím -třeba to vzniklo ne tím, že by prokous, ale zhmoždil- psala denyk, že mu jako "odendal" sval od kosti- jestli jsem to dobře pochopila????? a z toho vzniknul pak asi ten rosol , ne z infekce. No a na to to asi zabrat nemohlo, tam se to jen mohlo a nemuselo vstřebat??? ale to si jen tak přemýšlím.

Každopádně - jako Fajfka taky posílám pofučení na dálku

NO ale chci vidět klidovej režim měsíc u Ešusa ???

no to se obávám, že jaksi neprojde. Prej vyčůrat, vybobkovat a domů. 3x denně, doma nic, pomali uvázat na hmoždinku u boudy , to jako navrhovali teda , nesmí skočit do auta,z auta, žádný schody a skotačení se psama? nic. PROSTĚ MÁ JEN LEŽET!!! heh by bylo fakt veselo. Mají pravdu v tom, že je to o tom, jestli to dokázat člověk chce nebo ne, že je to na mě ten klidovej režim zvládnout, pes že to vydrží, ale ........ voni ho neznaj

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2011 21:19
- Nahlásit

PetraK
tetkon si mi trochu zavařila, sem nevěděla jak plačka o který jsme se bavili předtím souvisí s výbuchem a Kuňkou
Vid, mas to se mnou tezky, ja si tak relaxuju, cvakat prasacky bez interpunkce, pouceni jest "Neni placka jako placka" ! Ale aspon tu Kunku sem Kuňkla, si to mohla mit vetsi hlavolam.
Jen že ses přesunula
Dyk jo.
Oni to chcou, proto aby viděli jak se to zachová, jestli je to opravdu ono, kdyby se to nezlepšilo, bádali by asi dál. No já uvidím.
No to asi uvidis, az zacnes ten kompromis vysvetlovat de facto zdravymu esusovic magorovi.

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2011 21:22
- Nahlásit

Fifi
Neni placka jako placka" !

pravdu díš nebo díž?

Dyk jo

no jo, ale tak asi víc, než jsem předpokládala. nejsi třá v Kuklenech

No to asi uvidis, az zacnes ten kompromis vysvetlovat de facto zdravymu esusovic magorovi.

no tady vidim malililililinkatej problém

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2011 21:39
- Nahlásit

PetraK
nejsi třá v Kuklenech
Ne.
malililililinkatej problém
Zcela decentni, majijijijijijinkatej. Stacilo Sadlo po operaci kolenouch, a to byla rozkuchana, letel balon a hup pres zabradlicko atd.. Natoz de facto zdravy cokl. Joooo a Sadelnice prestava belhat! Asi si fakt hnat nekde narazila, Phytoveti megadavky zabiraji, jen si tak pajda umerne tomu pakloubku prstnimu.
denyk
rosol z kousnutí, nejdřív mu tam píchla jehlu a vytáhla ten humus,
A na to si koukala? Nešochtal ten rosol, jak kdyz srsas brckem v prazdnym kelimku?

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2011 21:43
- Nahlásit

Fifi
Asi si fakt hnat nekde narazila,

prima, že "jen narazila", že to de-facto nic nejni.

Hele a co sou Phytoveti megadavky ?

si řikam... zkoumat dál? nezkoumat dál?? mám tendence nezkoumat hnátu dál.

Nešochtal ten rosol, jak kdyz srsas brckem v prazdnym kelimku?

fůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůj hnus.

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2011 21:55
- Nahlásit

PetraK
Phytoveti megadavky ?
Tak mam Phytovet mobility pro kone. Toz sypu ted pri krmeni tak nak vic, nez primerene - staci ti to coby vysvetleni? Ja nic nevazim, neodmeruju, proste bud to je primerene nebo vic. Ale kdyz sem sypala driv jako treba popeprit decentne gulas, tak ted sypu jako udelat gulas hoodne sakra vostrej.
psala denyk, že mu jako "odendal" sval od kosti- jestli jsem to dobře pochopila???
Jo tak esli ho sejmul kamos klacickovaty az tak, a ze ty kratkochlupy ma cokl v hube hnedka naplnou, tak... proste hezky hojeni a malo srazek v trychtyri s realitou typu roh.. stena.. dvere.. A hlavne denykojc pevny nervy a pruchodne hadicky pri proplachovani.

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2011 22:15
- Nahlásit

Fifi
Ja nic nevazim, neodmeruju, proste bud to je primerene nebo vic. Ale kdyz sem sypala driv jako treba popeprit decentne gulas, tak ted sypu jako udelat gulas hoodne sakra vostrej

gůt, jo, ale na co je ten Phytovet? jako jestli by to třeba vzhledem k věku hošička a k potížím se jako nešiklo dávat taky?

Jo tak esli ho sejmul kamos klacickovaty az tak,

no vono když se to semele, tak čék moc neví co se stalo. teda já aspoň nevěděla moc, jen , že ho rval pod krkem. Měl to zhmoštěný, opuchlý, odtrženýho asi nic, já hned po příchodu dom desinfikovala třezalkovou tinkturou, ale to si nemyslím, že by na to mělo vliv, měl tehdá trochek větší prsíčka, ale to pak splasklo.

pevny nervy a pruchodne hadicky pri proplachovani

no přesně , to je pech, tohleto

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2011 22:21 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

PetraK
ale na co je ten Phytovet? jako jestli by to třeba vzhledem k věku hošička a k potížím se jako nešiklo dávat taky?
Tak ja nevim, co do nej ladujes, tohle jsou jen cisty bylinky, a ze slecna Sadlo je povestna svym citem pro plevele, ktere ma pozirat. Neumim ti vysvetlit PROC to funga, jen ze svy zkusenosti rikam, ZE FUNGA. Tohle je ten zazrak , kterym peprim zostra syrovy maso.
A jen si srovnej to slozeni, temer to same, proste konsky veci pro cokle fungaj.
Psi:
harpagofyt, kotvičník, kostival, ginkgo, pískavice, kopřiva, ostropestřec, řepík, tužebník, mochna, hloh, řebříček, měsíček
Kone:
harpagofyt, kotvičník, kostival, ginkgo, ostropestřec, smetánka, kopřiva, řepík, přeslička, jablko, hloh, len, petržel, tužebník, sléz, měsíček

<< 1 ... 1233 . 1234 . 1235 . 1236 . 1237 . 1238 . 1239 . 1240 . 1241 . 1242 . 1243 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání