Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1233 . 1234 . 1235 . 1236 . 1237 . 1238 . 1239 . 1240 . 1241 . 1242 . 1243 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
brut
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2011 16:15
- Nahlásit

Zdravím ... jsem zpět a bolej mě nožičky
Co jste tu zase načmáraly, písalky? Jdu se juknout...

PetraK
dobře dopadni
tak dopadla... na pérdel, páč mám únavový syndrom opět zaktivován

bylo zvolání do davu, páč jsem si ráno -nevím proč až zrovna ráno v posteli
bych čekala, že v posteli budeš myslet na něco jinýho než na skloňování německých slovíček

Bez bodlin prej nuda
lepší bez bodlin než mít bodliny obtištěný na tváři

má od včera světlou chvilku
to je dobře

má štěstí, že jí Sviníí nedá do držky
by se holka divila

Fajka
Když dva dělaí totéž nikdy to totéž nejni
to tak většinou bývá

sem třá musel fčéra vyvenčit tchýninýho šibáka jooooo.... a první moje smrt byla dyž sem dostala do ruky jojošnůru to sem myslela že jí zadupu do země a druhá smrt nastala ve chvíli dyž pes dostal kšíííírky epesnííí háčkovanééé mad in home ala tchýýně ve svítivě oranžové barvě
chudák pes ... si představuju jak jsi venčila a pořádně se bavím

denyk
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2011 18:46
- Nahlásit

Brý pod-kačer ,
tak přítel odjel na Pink Floyd a u nás to vypadá na brzké zalehnutí do peří....
Fajka, co orchidky, dáte? My bohužel nejedem, zítra musím opět k vetovi pelikánovi se zvětšuje lalok ona mu to teda prohlížela, když jsme tam byli a konstatovala, že je to škrábnutý, já bych taky neřekla, že to byl druhý kousanec. Jestli ale to bylo od zubu a taky se mu tam něco dostalo nevím raději pojedu než čekat do pondělka.

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2011 19:05
- Nahlásit

Rumstajn..
denyk
Zdravim lalok ptaka pelikana, to sou mordyje ale radosti.

Hele, zkus mu laloka proukoumat mm po milimetru, nekde tam muze byt stroupecek pidi midi. Ten kdyz odmacis treba v repiku a jemne roztahnes ranku, mohl by treba obsah laloku vyteci samovolne, bez cesty vlakem zase. Ale samo zase cesta za vetem lepsi a jistejsi, urco necekat do pindelka, jen bych tohle zkusila, za to nic nedas.
brut
páč mám únavový syndrom opět zaktivován

Tak ho zase deaktivuj!!! Nekdy si tak taky pripadam, ale asi to neni zadna prdel, co?

denyk
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2011 19:40
- Nahlásit

Fifi
jo asi je to ono, to co vypadalo jako škrábnutý. Jsem domluvená s kámoškou, nakonec tam prý taky má cestu, tak nás veme autem

Číííííf
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2011 19:56
- Nahlásit

PetraK
Já miluju i velkoprasátečka
Ty woe, to sem nepiš, sem jejich velitel!
Jo a fšechno sem si pozorně pročet a si horký adept na roztrhání prdele do psíčkova žrádla!

brut
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2011 20:14
- Nahlásit

Fifi
Tak ho zase deaktivuj!!!
pokusím se.... dostala jsem prášečky na tři měsíce, pak se uvidí

Nekdy si tak taky pripadam, ale asi to neni zadna prdel, co?
jestli si tak připadáš dýl jak tři neděle, tak si nech udělat odběry..... ale prdel to fakt není. Mimo šílený únavy, neustálýho usínání máš ještě problém třeba se vstáváním, s prací a vůbec se vším, co vyžaduje nějakou aktivitu...musíš se hodně přemlouvat a přemáhat, aby jsi vůbec nějak fungovala..

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2011 20:23
- Nahlásit

brut
Tak krom toho neustalyho usinani to sedi. Nevstava se mi dobre, unavena sem, ale aktivity urdrzuju, takze u me to je fakt jen jarni sezonni pylova unava spojena s alergii - svine kocicky a jehnedy sou cely obaleny, nad zlatym destem nealergik jasa a krade ho v parku, pak si to este navic placne na stul do vazy spolu s brizkou, at je jaro v dome...
Hele, tak at prasky zaberou! Drzim palce. A mas nakej i spesl rezim nastavenej? - jako abych te neunavovala este vic, vis jak.. Jak se na tohle delaj odbery? To poznaj z krve ci ???

brut
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2011 20:36
- Nahlásit

Fifi
Tak krom toho neustalyho usinani to sedi.
škoda, by si mohla skončit jak já včera, když jsem usnula s nůžkama v ruce

takze u me to je fakt jen jarni sezonni pylova unava spojena s alergii -
to bohatě stačí ... vzhledem k počtu alergiků v rodině vím, o čem mluvíš

Hele, tak at prasky zaberou!
díky, doufám v to

A mas nakej i spesl rezim nastavenej? - jako abych te neunavovala este vic, vis jak..
na tohle není žádný režim, každý je individualitou a tak si musí určit sám, co zvládne a co ne.... Takže neboj,nenechám se přetáhnout a navíc doufám, že první dávka léků zabere skoro obratem

Jak se na tohle delaj odbery? To poznaj z krve ci ???
dělají se odběry krve a z ní pak vyšetření na EBviry a další podobné potvory... no a pokud máš únavový syndrom, tak máš většinu vysoce pozitivní. Samozřejmě k tomu musí být ještě odpovídající příznaky

denyk
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2011 20:42
- Nahlásit

brut
jo ten únavový syndrom to musí být fakt něco. Měl nebo má ho kamarád. Kdysi usnul za volantem jel přes přejezd, zrovna jel vlak, ale bohudík se mu nic nestalo. Se podruhý narodil

brut
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2011 20:46
- Nahlásit

denyk
Kdysi usnul za volantem jel přes přejezd, zrovna jel vlak, ale bohudík se mu nic nestalo. Se podruhý narodil
to jo ... na tohle je to fakt hrůza

denyk
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2011 20:52
- Nahlásit

brut
tak paní dávej na sebe pozor

brut
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2011 21:47
- Nahlásit

denyk
dávám, dávám pořád

brut
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2011 21:39
- Nahlásit

Zdravím milé dámy a Čííífe

Zítra ráno odjíždím k tetě na Moravu, tak tu nezlobte, moc nepište a v úterý večer se na Vás těším

denyk
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2011 22:04
- Nahlásit

dávej na sebe pozor brute

denyk
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2011 22:09
- Nahlásit

A teď vážně, jo?
Brý kačér, tak jsme byli s pelikánem u veta, prý tam má trochu rosol, tak mu to oholili a dali mi mastičku. Jsem ráda, že se nekonaly žádné hadičky.
No a byla ho navštívit mamka se ségrou ( jeho né moje )
takže jsem zjistila, že když jdeme s "cizími" psy pes se drží u mě asi se cítí víc v bezpečí. Dokonce když byl úplně blízko mě, začal na "ségru" povrčávat a ježit se tak to vypadá, že budem muset chodit už napořád jen s kámoškou labradorkou...

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2011 11:57
- Nahlásit

Heslo pro tento a včerejší den!
Čím více poznávám lidi, tím více miluji svého psa! Aneb i ta moje hyenka má mnohem víc charakteru než mnoho rádoby-expertů

denyk
byl úplně blízko mě, začal na "ségru" povrčávat a ježit se tak to vypadá, že budem muset chodit už napořád jen s kámoškou labradorkou...
oani v klidu.. o akitách sem taky četla že budoucí majitel se musí připravit a to že venčit bude pouze a vždycky sám...a jaká je to blbost !

anatolik
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2011 12:47 - Změnil/a: anatolik
- Nahlásit

Životní heslo pro Fajku
I lezení do zadku má své meze!!!!

denyk
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2011 13:26
- Nahlásit

Fajka
Heslo pro tento a včerejší den!
Čím více poznávám lidi, tím více miluji svého psa!

já bych řekla, že to je mé celoživotní heslo bo na světě je magorů-lidí ažaž takže heslo dne zní:
"Bav se z blbcem bez hole "

venčit bude pouze a vždycky sám..
jasně paní, když tady je to těžký...mi volala majitelka Knuta, jako že kdy se uvidíme, tak jsem jí navrhla, že až se mu ty dirky zacelí, že jim raději dáme košíky a půjdem. No a ona na to, že víš, on na to není zvyklý no můj pes není na koš taky zvyklý, ale nechci aby měl kousance, že

tak Fajko priznáj sa, komu si lezla do....

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2011 14:35
- Nahlásit

denyk
Bav se z blbcem bez hole
píšu si do deníčku děkuji....

že jim raději dáme košíky a půjdem. No a ona na to, že víš, on na to není zvyklý no můj pes není na koš taky zvyklý, ale nechci aby měl kousance, že
ani nevíš jak tě chápu ...sem na tom úpá stejně...

tak Fajko priznáj sa, komu si lezla do....

Já se vám tímto všem strašně moc omlouvám, protože sem si myslela, že se s váma všema (a mnoha jinejma který tu ani nejsou) kamarádím a ono je to vlastně lezení do zadku !

anatolik
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2011 17:50
- Nahlásit

Fajka
Bohužel je mi líto, ale tvoje heslo včerejšího a dnešního dne moc o kamarádství se všema nevypovídá.
Ale i tak si myslím, že je zbytečné se nějakým způsobem napadat ,jsou daleko důležitější věci na řešení ,např. zdraví psů
A ty zadky jsou jenom tři.

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2011 18:05
- Nahlásit

anatolik
Bohužel je mi líto, ale tvoje heslo včerejšího a dnešního dne moc o kamarádství se všema nevypovídá
jak vůbec můžete vědět čeho se to týká? vás nikdo nikdy nenaštval v obchodě, v rodině, v práci nebo při venčení na ulici????

A ty zadky jsou jenom tři
Můžete mě prosím specifikovat jak oněm třem zadkům do nich lezu????? Co konkrétně považujete z mého chování za lezení do zadku????? moc mě to zajímá. děkuji

Ale i tak si myslím, že je zbytečné se nějakým způsobem napadat ,jsou daleko důležitější věci na řešení ,např. zdraví psů
to je jediná věc s kterou mohu souhlasit

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2011 18:15
- Nahlásit

Rrrrumstaajn,
prilitly vlastovickyyy! Krasne zpivaji, jaro je tuuuu, opravdicky! Tim padem probehla prvni seč, traviny prilis vystrkovaly ruzky, to je skorem anglickej travnik, teda az na ty fleky po zime, vycurany na stejnych mistech, co by cupky chodily vice kroku ve snehu od dveri, ze - co s tim? prolejt vodou, nasypat semeno - travni? ).
denyk
tak jsme byli s pelikánem u veta, prý tam má trochu rosol, tak mu to oholili a dali mi mastičku. Jsem ráda, že se nekonaly žádné hadičky.
Oholenej pelikan? Fotoooo! Ale jen dobre, ze je bezhadickovy a jen mazaci, to si musi uzivat. A dromedar zadovy se hoji dobre?
tak to vypadá, že budem muset chodit už napořád jen s kámoškou labradorkou...
Na tohle jsou expertky rtw. Do urcityho veku snesou samyce i samce psi. Pak slus, zacnou se xichtit a povrkavat, jak to ma taky frndu, staci blbej pohled a .. Ja je mam teda zmakly, nic si k cizim fenam nedovolej, nebo maj kosik, ale to pak neni zadna pohodova vychazka. Furt byt jak dustojnik STB a koukat, co ktera fena kde dela, esli se ji nelibi stejna mysi dira, klacicek, motylek, nepijou vedle sebe moc blizko z potoka, esli ta cizi moc hlasite nesteka a blabla. Proto je vencim jen s pindourama, a je klid.
Treba si najdete vic vencicich fenek a bude klidek, nez riskovat dalsi kousi kous se sameckem. Nebo, jak si psala, ty kosiky. A jestli neni znama pristupna kosikum, tak na to radsi prdnout.

inu
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2011 18:24
- Nahlásit

To vám nestačil ten včerejší shitstorm?
Asi ne..

teď už jen čekám, kdo mě začne obviňovat z toho, že si zakládám duplicitní identity

anatolik
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2011 18:25
- Nahlásit

Fajka
Není nad upřímnost a statečnost .
Diskuzi s vámi končím nikam by to nevedlo.

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2011 18:29
- Nahlásit

kdo mě začne obviňovat z toho, že si zakládám duplicitní identity
já nejsem tak hloupá abych si nepřečetla že nick anatolik byl založen Arumou.

Diskuzi s vámi končím nikam by to nevedlo
zatím žádná nebyla... žádala sem vysvětlit toto:

Můžete mě prosím specifikovat jak oněm třem zadkům do nich lezu????? Co konkrétně považujete z mého chování za lezení do zadku????? moc mě to zajímá. děkuji

inu
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2011 18:32
- Nahlásit

Tak to se mi opravdu ulevilo, dneska jsem dostala zase pár super emailů s mými "přečiny", tak jsem byla zvědavá, jestli k nim přibude i další

Fakt vám stojí ty shitstormy furt za to? Nechápu... ale svět se zbláznil už dávno...

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2011 18:34
- Nahlásit

inu
Fakt vám stojí ty shitstormy furt za to? Nechápu... ale svět se zbláznil už dávno...
můžeš mi říct jakej šitstorm sem včera předvedla???????????????????

kachna_
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2011 18:38
- Nahlásit

anatolik
je mi celkem jedno, čeho se týká tvůj spor s Fajkou, ale takhle anonymně si někoho zaurážet na fóru je humus.

jablunka
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2011 18:38
- Nahlásit

Fajka
inu
Tý vole holky,svět se v prdel obrací,když už je zle i tutaj.......stačí krásný anonym mejly,kterejma sem byla poctěna já.

inu
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2011 18:39
- Nahlásit

Fajka
můžeš mi říct jakej šitstorm sem včera předvedla?

Kde jsem to psala? Proč jsi v poslední době pořád tak nešťastně vztahovačná?

Shitstormu byla včera plná schůze. Bude probíhat i tady? To je fakt strašně super, když do sebe řežou lidi, kteří by za normálních okolností spolu mohli vycházet slušně a mít třeba nedejbože i stejnej cíl. Ale to není ono, že? To se radši budem tvářit, že neexistujem, propírat se, vymejšlet divoké konspirační teorie, vztahovat na sebe každou poznámku a zase tu máme flame jak vyšitej. A co z toho? Akorát zraněný city, nasranost a místo normálního vyjasňování je každej uraženej a domýšlí si i to, co není.
Fakt super. Je nám sedm a mlátíme se lopatičkama.

<< 1 ... 1233 . 1234 . 1235 . 1236 . 1237 . 1238 . 1239 . 1240 . 1241 . 1242 . 1243 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání