Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1233 . 1234 . 1235 . 1236 . 1237 . 1238 . 1239 . 1240 . 1241 . 1242 . 1243 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 22:11
- Nahlásit

Fifi
A v zavarovacce by ses na ni pak mohla smat v praci.

ty si tak , ale tak hrozně blbá, že na to neni ani termit!

no ale růžový sádlo.... to nikdo nemá, to je fakt

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 22:14
- Nahlásit

PetraK
Ti asi poslu zavarovacku sadla, sadla jako sadla, ne jako Sadla, kdyz slibis, ze ji nesezerete doma. Das si pres ni ruzovou stuhu, vystavis viditelne v praci a kdykoliv te bude osoba srati, pohlednes, usmejes se a ...

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 22:14 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fifi
leniva
........... dokud ji nechceš sebrat kemílka

Das si pres ni ruzovou stuhu, vystavis viditelne v praci a kdykoliv te bude osoba srati, pohlednes, usmejes se a ...

ne, neeeeee, je ešče blbější než sme doufali

denyk
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 22:15
- Nahlásit

PetraK
jestli ho to bolí,
teď leží vedle mě na sedačce. Začal se klepat a vlezl mi ne klín a olizuje se....on si prostě takhle stěžuje, třeba než začne zvracet, nebo fakt stačí když
má škytavku...to by mi fakt nikdo nevěřil. Tak jsem ho sundala a potřela čumk bachovkami, už se snad trochu zklidnil

trochu mi trvalo, než mi došly souvislosti

jak to beru jako samozřejmost,
pro mě je to prostě zázrak

je vražedná což??
jo Fifi už mi s ní tadyk jednou vyhrožovala

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 22:16
- Nahlásit

PetraK
dokud ji nechceš sebrat kemílka
Ee, cottage kelimek se tam priplet nahodou, bubak ji chtel sebrat auti, astrenku a nas stan a jeji misky a vsecko. Nenavidi ho od mala, jen ho slysi, jiz se na nej tesi na tabore. Maji spolu takove korektni vztahy od doby, co ji jako male chtel ukrast misku se zradlem.

denyk
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 22:17 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit

Fifi
Nebudu zase rikat, co bych delala ja.
no já vím, ty bys to asi vyřešila sama, že?

A je to blbý? ona už mi v sobotu říkala, že tam ten rosol má...jestli myslela, že se to těmi antibiotiky vstřebá...

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 22:20
- Nahlásit

denyk

hm asi myslím, že mu není dobře, ešus takhle podobně signalizuje taky, když mu něco je

pro mě je to prostě zázrak

ale ono je to jednoduchý, nejdřív se do něj mluví jako do mikrofónu a pak už to jede samo a ty si drbeš hlavu, žes radši nebyla zticha

mi s ní tadyk jednou vyhrožovala

a jo vlastně , no vono je taky čeho se bát, když hlídala autíčko, myslim, že by na kliku nikdo nesáhl , já teda určo ne

LIDIJOVÉ DRAZÍ JDU DO PEŘÍ, právě jsem dověšela prádlo, až se rozední bude v řepích zase smutek u Brtniků se pralo

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 22:21
- Nahlásit

Fifi
Maji spolu takove korektni vztahy od doby, co ji jako male chtel ukrast misku se zradlem.

ty vole to by dneska neudělal ani náhodou!!! to si jako dovolil dost!!!! je tedy doopravdy přelíbezná, že ešče von dejchá

a jdu se mydliti, tak dobrou fšem a háský spaní. A Bukíškovi ať je líp.

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 22:24
- Nahlásit

denyk
Začal se klepat a vlezl mi ne klín a olizuje se....on si prostě takhle stěžuje, třeba než začne zvracet, nebo fakt stačí když
má škytavku...to by mi fakt nikdo nevěřil.

Pani, mam podobnyho stresatora Kremylka, ac bojovy plemeno. Nelitovat, necochnit na kline, normal chovani - di si lehnout, nevopruzuj. Olizovani, zivani, drbani = u nas stres u blbky Kremylka. Treba kdyz ma "projit" do pelechu kolem slecny Sadla, upozorni sama na sebe temahle tikama, reknu "si debil, jdi, ne" a ona kolem ni projde. Sama si to bez my podpory netroufne. Takze tucham, ze (pokud nema pes gastrostrevovitej problem) na sebe jen taky upozornuje a ty mu to zeres, a este konejsis. .
už mi s ní tadyk jednou vyhrožovala
Jo no, LÁZNĚ vid. No tak dobre, ze si to pamatujes.

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 22:30
- Nahlásit

denyk
A je to blbý? ona už mi v sobotu říkala, že tam ten rosol má...jestli myslela, že se to těmi antibiotiky vstřebá...
Ja ho nevidela, to ti rekne vet. A ano, bych se to snazila resit v ramci domaciho leceni hned po pokousani asi. Ted uz pozde bycha..
no já vím, ty bys to asi vyřešila sama, že?
Ne, kdyz je potreba veterinarni vedy, jsem za ni rada a nic nepodcenuju a supajdim za osvedcenou vetkou.

brut
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 22:38
- Nahlásit

Zdravím milé dámy a Čííífe

Jsem zpět... u tety to bylo šílené, ale má radost, že jsem uklidila. No a já jdu juknout, jak moc jste psaly a pak jdu spinkat. Ráno vstávám brzo, tak abych se vůbec vyhrabala z pelíšku...

denyk
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 22:38
- Nahlásit

Fifi
no on tam po pokousání nic neměl, to se začalo plnit až později a vetka mu to všechno prohlížela
Dírku měl jen na těch zádech, né pod tlamou

brut
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 22:46
- Nahlásit

Ježíííííííš, co se to tu dělo Jsem myslela, že tohle vlákno je klidný a ne že se tu budou lidi urážet a napadat Navíc se tu objeví někdo, koho vůbec neznáme a chová se jak pitomec...

Jestli se to týká akit, tak doporučuju všem, kdo mají akitu a neumí se chovat, aby se přesunuli na své vlákno!!!

Myslím, že kachna i Fifi to napsaly moooc pěkně ...

brut
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 22:58
- Nahlásit

PetraK
ej jej jej, no ... taky ne moc dobrá zpráva, možná někdo někde něco zapnul? Páč já jsem taky totál vypnutá - dneska jsem krom hraní s hošíčkem neďála nic.
zapnul a naplno...tohle je fakt chuťovka. Ti předvedu, až se uvidíme...

by dopásla, dříf, než by řekla švec

myslíš asi angličtinu, viď ??? tu klidně přenechám jinejm a nebudu tě menovat
jak víš, o čem se mi zdálo? Sem rozdávala nějaká telefonní čísla( žádné z nich neznám)

inu
Proto jsem se vzdálila z toho posledního flame, a ani nečetla, co jste na mě zase nasypali.
Nemělo to totiž kouska smyslu.

nějak nechápu o čem mluvíš ....

Fajka
ten můj výštěk do tmy byl jako jeden z mnoha a mnoha desítek co sem tu udělala za posledních 5 let desítky neli stovky... netušila jsem že jsem jak ostře sledované vlaky a nemůžu už napsat v podstatě vůbec nic. Ono už asi nesmím ani myslet ani se s nikým kamarádit....
bych to neřešila... on se blbec najde vždycky a všude a když je ještě k tomu vztahovačnej a myslí si že "umí" číst mezi řádkama, tak je neštěstí hotový ...

mrzí mě že tohle bylo moje domovský forum kam sem chodila s váma řešit všechno možný ale pokud to má být takhle tak to se rači vypnu....
tak to ať tě ani nenapadne!!!!!!! Myslím, že tohle by měl udělat ten, kdo všechno začal ....

já sem se nad tím jen zamyslela a prostě na čas chodit nebudu protože nevím co by se komu zase mohlo znelíbit a použíl by to jako důvod aby sem v padnul a kazil vám tu kvůli mě zbytečně jaro
Fajkooooooo, co to vyvádíš? Koukej se vrátit a nezlob

denyk
Fifi
ještě vy dvě začínejte být vztahovačný

Co se to tu dělo za ty dva dny .... vždyť tohle je naprostá hrůza. Ani nebudu dočítat, mám dost....

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 23:07
- Nahlásit

brut
klít pani sem tu a vy taky koukám to je dobře..ani to nedočítejte..akorát nebudete moct usnout

brut
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 23:15
- Nahlásit

PetraK
včera večer jsem si říkala, že reagovat nebudu, ale asi bych měla, protože bych měla něco vysvětlit.Nemělo by to být ukončený takhle stroze . nebylo by to vůči tobě fér.
hezky jsi vše shrnula ...

brut
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 23:18
- Nahlásit

Fajka
klít pani sem tu
uff, sem ráda, opravdu moooc ráda

a vy taky koukám
jj, jsem ..sice mrtvá, páč teta měla doma bordel jak v tanku. Nikdo jí prostě neuklidí, takže jsem musela opět komplet vygruntovat.

ani to nedočítejte..akorát nebudete moct usnout
myslíš vzteky nebo lítostí? Neboj, já usnu, páč jsem nebyla za svini a nikomu neublížila...

brut
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 23:24
- Nahlásit

Tak dámy a pane, jdu spát... ráno jedu do Střešovic, tak mi držte palčáčky, prosím..

denyk
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2011 06:15
- Nahlásit

Dobré ranko,
tak mi držte palčáčky
držím už 5 minut, jen co jsem to přečetla
ještě vy dvě začínejte být vztahovačný
ale vůbec paní, já to holkám vysvětila emilem, spíš me to mrzí že se tu někdo snaží vyrejpávat ale uš je to snad fuč

takže jsem musela opět komplet vygruntovat.
ty v tvém stavu? ach jo

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2011 08:33 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRRRRRRRRRRRÁÁÁÁÁMM
RRRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!

kucí sou tu!!!
ale su načtvaté, páč se hodlaj zase cárat po Emerice a Evropa jako nic?? To je furt v luftě někde, austrálie, emerika a já prt tady

brut

, tak mi držte palčáčky

DRŽIM DRŽIM VŠECHNO CO MÁM A EŠČE SI PUČIM!!!!!

a tož vitej doma pani uklizečko, věřím, že teta byla ráda, tělo jaksi tvé asi moc ne, což? tak prosim tě teď dej chvíli relax.

Co se to tu dělo za ty dva dny
no
to se tak někdy stane

Fajka

klít pani sem tu

a tos ani nepřísahal a na Sv. Pjoumatiku

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2011 08:50
- Nahlásit

Ramštajn a ještě k tomu dneska slunečnej a teplej
taky držím co mám at dneska všecko všem dopadne dobře !

PetraK
tos ani nepřísahal a na Sv. Pjoumatiku
kolikrát mám vopakovat že není svatá

Dneska sem venčila dvojmo ráno... přidal se k nám Artesík a Fája byla v klidu, hezky vedle sebe tělo na tělo ťapkali, Fája bez koše a pohoda..jen když se Artes vodvážil jí vyskočit na hřbet tak mu bylo jemně naznačeno... zaxichtěním se že hele kámo na mě nic nemachruj! jsme větší vo kus a mám vo deset kilo navíc.. . hezký bylo sledovat jak se naučila už že stačí se jen zaxichtíkovat že není třeba přehnaných reakcí a vraždění. Stačí jemně upozornit.... když si potom Artes dovolil vstoupit na hájenou půdu do zahrady tak tam musela drobátko hlas zvýšit něco ve stylu : To at tě ani nenapadne!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2011 08:54
- Nahlásit

Fajka

Ramštajn a ještě k tomu dneska slunečnej a teplej

ramštajn NIKDY NE TEPLEJ!!

jen blbni, jen blbni, příde čéf a bude to průseer

řidal se k nám Artesík

GDO JE ARTESÍÍÍÍK? Ešus ho zabije!

hezky vedle sebe tělo na tělo ťapkali, Fája bez koše
hezký bylo sledovat jak se naučila už že stačí se jen zaxichtíkovat

vona je baba šikovná totiš, víme!šak Ešusa taky nezabila, když jsme se tam tehdá v sobotu šmrdolili.

tak jak s tou ruličkou?

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2011 09:01
- Nahlásit

PetraK
ramštajn NIKDY NE TEPLEJ!!

jen blbni, jen blbni, příde čéf a bude to průseer

to ty si taky hrozná ty si umíš taky naprosto všecko vysvětlit dvojsmyslně !!!
takový dvě nevinný poznámky ! sááákra !!

GDO JE ARTESÍÍÍÍK? Ešus ho zabije
to je bordeří kjuk chodneeej, takovej ukecávač

tak jak s tou ruličkou
no co by nic mě nenapadá, mám vokousaný šecky nechty...
dyž byla malá tak je cupovala na kousíčky, takže pokud ji má sežrat i s párkem tak to jí možná pude

vlk
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2011 09:01
- Nahlásit

Rumštajn na věčné časy a teda studenej když - NIKDY NE TEPLEJ!!
jak de život dámy ????

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2011 09:04
- Nahlásit

tady ještě jedna intimní ....pusinková

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2011 09:06
- Nahlásit

Jo a včera mě celkem slušně vytočila nějaká dífčina s vižlou. Byli jsme na poli, potkali známou, má smečku pěti hafanů /dvě bordiny, dvě čibabky a křížence Maxe/ Ešus je všechny má rád,nejvíc bordinku Daibu, tu miluje úplně strašně, ač je vykastrovaná, asi tak 60x menší, naprosto jí zbožňuje. Je schopen si s ní hrát hodinu na tatínka s maminkou, válet se po ní a vyrábět z ní plakát, vona ho kouše do hlavy, von jí fackuje, prostě íídilka , ale smečku miluje prostě celou a bere jí jako ochránce. No a v dálce byly dvě holky s dvěma vižlákama. Nechaly je běžet směrem k nám. Dala jsem si Ešátora k noze, protože mi bylo jasný, že smečku si bude chránit. Tak jeden vižlík odfordil za chvilinku, a druhej tam vopruzoval pěkně dlouho,už jsem fakt začínala být nasraná, protože ostatním psům to taky nebylo příjemný, Daiba na něj vyjela, páč jí prudil - to samozřejmě Ešusa nasralo a vrčel na psa jako blázen.... vzhledem k tomu, že ta čibabka hárala, tak vižloun otravoval i jí, což zase rozčílilo jejího čibabího manžela............ a slečna vůbec nic, ani prd. Už jsem byla fakt nasraná a řikala si, že prostě Ešusa pustím. Nesnáším tohleto chování. Jasně dobře, pes jí odběhnul, třeba nemá přivolání, ale tak kurva má nohy a má si pro něj dojít, nána jedna bezohledná

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2011 09:07
- Nahlásit

vlk
časy a teda studenej když

jak de život dámy ????
momentálně hodně divně

sem koukala že v hlasování na čokloj už jsou šiby první

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2011 09:10
- Nahlásit

Fajka

to ty si taky hrozná

děkuju za poklonu

všecko vysvětlit dvojsmyslně !

jako promiň, ale!! Napsat, že nemáš sv. pjoumatiku to se asi ani jinak vysvětlit neda, ale můžem se klidně zeptat
ČÍÍÍÍÍÍFÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

to je bordeří kjuk

ten je roztomilej!!!!!

VONA HO LÍBÁ!!

NENI ROZTOMILEJ!! EŠUS HO ZABIJE!

Vy tam máte taky trávu a ne jen sních???? asi radši abych šla , že jo?

vlk
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2011 09:11
- Nahlásit

Fajka
sem koukala že v hlasování na čokloj už jsou šiby první

jsem zapojila šibaře aby zahlasovali v této "velmi objektivní " anketě, ale momentálně si tam někdo dělá srandičky a vede myslím ňákej řeckej honič.....

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2011 09:15
- Nahlásit

PetraK
jako promiň, ale!! Napsat, že nemáš sv. pjoumatiku to se asi ani jinak vysvětlit neda, ale můžem se klidně zeptat

no ještě mu to tu zvýrazni

VONA HO LÍBÁ!!

NENI ROZTOMILEJ!! EŠUS HO ZABIJE
co roztomilej ale jakje vodvážnej uplnej hrdina

Vy tam máte taky trávu a ne jen sních???
to je pěkně prosím dva roky staré foto

<< 1 ... 1233 . 1234 . 1235 . 1236 . 1237 . 1238 . 1239 . 1240 . 1241 . 1242 . 1243 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání