| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 19:03
- Nahlásit
Rrrrumstaajn,
asi mam uzeh. Ale taky nasetej hrasek, zasazeny muskaty, presazeny kvetouci kyticky venkovni a..a.. spinavy vokna. Kazda hospodynka blazni a visi ve vokenicich, drhnou jak prasteny (nektery klasicky a lesti novinama - nepochopim! ). A taky mi zacla lezt lodyha zase metrova z toho jednoho nenarocnyho pokojovyho sukulentu, antialergicke to je a vypada to skvele.
PetraK
Drzim na st palce, at nic nenajdou a ty jen zbytecne vyhodis prachy.
denyk
Tak hafi začal v noci navíc kašlat
Co furt vymejsli, pako psi.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 19:14 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit
PetraK
no jo je to můj bobánek
taky bobánek
Denifky sou vlastně kytky přesně pro Denyk
nemá dzahrádku, chodíme jen ke kámošce labradorce se zahrádkovat....
a nebo některá ta bloncka/
můj tedyk není promiskuitní, maluje enem tu jednu a ta jde v pátek na kastraci, nefím, co bude potom
Fifi
Co furt vymejsli, pako psi.
taky nefím, navíc to volátko se mu zvětšuje...no asi bylo už na čase přestat řešit sebe a začít řešit pesa.....
Kazda hospodynka blazni a visi ve vokenicich, drhnou jak prasteny
se teda vymykám obsolútně a vymlouvám se a rekonvalescenci slepáčí (neplýst se slepičí ) a nfím, asi to bude trvat dlouho
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 19:18
- Nahlásit
denyk
taky nefím, navíc to volátko se mu zvětšuje...no asi bylo už na čase přestat řešit sebe a začít řešit pesa.....
ti zavidel kuchanec, ted si na to kvapla. A uzliny nema natekly?
vymlouvám se a rekonvalescenci slepáčí (neplýst se slepičí ) a nfím, asi to bude trvat dlouho
Jj, to mas pooperacni rekonvalescenci srustaci - cca 3 mesice. Pak mas LÁZNĚ!!! a po nich zase rekonvalescence.. No a pred vanocema to uz nebude mit cenu myt, bo proc luftovat vyhraty pokoje.
Ma slepice slepák?
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 19:52
- Nahlásit
Fifi
Ma slepice slepák
uš né
A uzliny nema natekly
doktorka ho prohlížela hlava nehlava, tak snad o.k....prostě nějaký rosol, fakt neví, esli mu to zas budou řezat, když se to nevstřebá... ve středu dobere antibiotika. A tu mast si vždy setře, teď jsem mu na to dala kus fáče a zavázala kolem hlavy...on je takový bobek, že leží a čučí
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 20:04 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit
tak jsem přečetla jen tuhle stránku a zpátky teda radši nejdu číst ...
Edit: aha, skočila jsem na novou stránku, tak tim pádem jsem prostě přečetla tu poslední stránku
takže doufám, že se za dobu mé bnepřítomnosti nic nestalo!!! nebo dostanete na prd** všichni, preventivně
Ešuskáááá
vy wole pani, já tohle číslo nemam uložený a zastihla jste mě v prekérní situaci, ve zkušební kabince ve snaze koupit si jeden děsně důležitej oděv smsku jsem si musela přečít asi 4x než mi secvaklo, že to neni ani omyl ani že si někdo nedělá prču
právě jsem snědla pečenýho pangase na sušených rajčatech a k tomu vařenou brokolici, veliká bašta
mě na Pecce nepoznáte, jaká budu frajerka
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2011 08:00 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Raaamštáááááááááááájn,
Janiii
nebo dostanete na prd** všichni
nebud sprostá jo ! stačí že na to sem tu já
mě na Pecce nepoznáte, jaká budu frajerka
libová?
Petra K
laskavě tě slušně žádám , aby si mě napsala co s tou rolí a párkem, nebo párek sním, roličku vyhodim, prdne mě céfka a budu tahat nohu!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2011 08:36 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
RÁÁÁTRARÝÝÝÝ
RÁÁÁÁÁÁÁÁMMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!!
venku je cháladno, tak přiložim jo? mám jen tričko s kr.rukávem a mikinu, sem cestou klepala kosu
Uuuuuš jen
středa
čvrtek a paparapapááááááááá hnusná Praho. juchéééé. bude dofča!!
a esli vydrží počo, bude to krása.
jen ze zítřka mám kapek ty bopky, snad fakt jen vyhodím peníze.
jo a fčera sem byla velkokynološka co rozdává rady páč jsme šli do civilizace a já si používala lidi a jejich pséky coby učební pomůcky. U lékárny byl pán s kokrem (což pak se ukázalo býti kokřicí), ty sem použila taky. pak jsme dorazili na takovou velkou louku, chvíli pseudocvičili , pak si hráli se psékama a pak že půjdem a přidal se k nám ten pán s kokrovou, že tam na nás koukal, jak mě pes poslouchá, že ta jeho na něj prdí - což teda jako ho má fest na háku, jenže von je na ní moc hodnej, nedůslednej a když zavolá ke mně, tak je v tom hlase i pro mě slyšet nejistota.Tož sem mu řekla, že su jen lajka, ale že dělá pár základních chyb. A navíc jí chválí úplně pokaždý když kokrová dotáhne k němu - že to je na třetí volání, že to bere vobloukem a vleče se u toho, počuchává.... jedno, stejnak je rád že došla. Sem mu řekla, že když todle udělá, že neni teda vůbec za co chválit, ať to nedělá, ať si odstupńuje odměny, pochvaly- i posazením nadšení v hlase. Heh, to bylo diveního, když se dáma pak znovu konečně dovalila (ty jo, to by mě hrozně vytáčelo!) a von ani nemuk , dáma čekala, že bude pamlsek a nic a jak si ho pak si hleděla .
Fajka
prdne mě céfka a budu tahat nohu!
to budeš tahat stejnak, esli Číííf už nezačal bušit tim kladífkem v obvváku
no a kde sme to s tou rolí skončili?? Máme roličku, máme nakrájený párky .... tak co nám tak asi zbejvá???
EDIT - NA ŽÁDOST DENIKA SEM TEN NÁVOD SMAZALA, PÁČ JAK PREJ BUDEŠ ZVĚDAVÁ, TAK SEM BUDEŠ CHODIT!!! VYMYSLEL TO DOBŘE DERRICK, JE ŠIKOVNÁ!!!
libová?
:
no ale asi jo vzhledem k tomu jak se zdravě stravuje.
Janiii
i musela přečít asi 4x než mi secvaklo, že to neni ani omyl ani že si někdo nedělá prču
milá pani , na to ale nemá flif ani koupě důležitýho jégrova prádla ani uložení čísla ani nic, páč na to má vlif jen a jen vaše dlouuhý vedení, podepíše-li se někdo do nezáme SMS jako Ešuska, podepsal se tam sválně aby byl identifikován, příště teda radši pošlu i vočkovák, občanku, ešusůf vočkovák, ať vám to usnadnim
(ta mi zabije )
denyk
bobánek
no jistě, když mě zrovna nevytočí
nemá dzahrádku.
já vim, ale bylo by to háský Denyk, co má na zahrádce Denifky
můj tedyk není promiskuitní
no, můj je teda prostě prasák no. A navíc pedofil dneska se zamiloval do novýho přírůstku u nás v baráku - fenka NO , z lásky jí celou voslintal, šla sem domů kanálama
navíc to volátko se mu zvětšuje.
..prostě nějaký rosol, fakt neví, esli mu to zas budou řezat, když se to nevstřebá..
a jejda, no ten má teda smůlu chůdě malý!! aspoň že je takovej trpělivej pacientík!!!!
kachna_
Batunka nesnáší česání, od malička,
batunka je můj čék !! nesnášim česání!!
no a je problém to předat až budeš mít dost času?
ne-e-e, nejni, jen jsem ve svým svatým nadšení už ti to chtěla dát, nejlépe fčera
sem ma-gooor, no,
Fifi
ÚÚÚŽECH? Z čoho?
Kazda hospodynka blazni a visi ve vokenicich
ešče že nejsem každá hospodyňka , vokna máme...jako prase
nenarocnyho pokojovyho sukulentu,
tjo to je vzhledná květena!!
.
denyk
Fifi
Ma slepice slepák
uš né
vy ste kravěnyyyy!!
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2011 08:43
- Nahlásit
Ramštáááááájn ráno,
Prosím Petru aby nezveřejňovala informace pro paní Fajfkovatou (aby si mě napsala co s tou rolí a párkem)
, bo ona bude pořád zvědavá a gdyš bude zvědavá, bude sem pořád lozit, což je velmi gút .
U nás to dnes vypadá na krásný den, už se těším na procházku lesem...doufám tedyk, že nigdo nezdrhne bo pelikán by mohl i vodletět, že?
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2011 08:51
- Nahlásit
PetraK
že dělá pár základních chyb
jo tak písni, kam chodíš venčákovat, až uvidíš žirafu bez slepáku se zrzavým pelikánem, to jsme my, pudem jako náhodou kolem a můžeš mi poradit
aspoň že je takovej trpělivej pacientík!!!!
j´to zas jó, jsme fčera přišli z venku, lehnul do pelíšku, já vzala kosmetický tampóny, namazala jsem mu tu bouli a obvazem zavázala kolem hlavy, vypadal chudák jak gdyš ho bolí zoubek ale když jsem mu to mazala předtím, tak si vždy lehnul a mast byla všude jinde jen né na psu ...tak jsem vymyslela, totok, no ležel ani se nehnul, jen na mě občas koukl do postele, jako proč ho tak tejrám...měl to asi hoďu, pak jse ho vosvobodila.....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2011 09:34
- Nahlásit
denyk
JÉÉJDA TILDÍK to je hnedle lepčejší den
bo pelikán by mohl i vodletět, že?
si blbé, blbé, naprosto úplně blbé
nezlepšilo se to- vole myslim, ne srnky
pudem jako náhodou kolem a můžeš mi poradit
hehehe, tak musíš do Řep, k Lékárně
když von byl na ní tak hodnej a jí z vočí svini mrňavý koukalo jak na něj peče. Byl od předchozí kokřice zvyklej, že to šlo tak nějak samo... no ne vždycky to tak je, no
mu tu bouli a obvazem zavázala kolem hlavy, vypadal chudák jak gdyš ho bolí zoubek
jak to, že nemáme foto! musí vypadat naprosto roztomile.
jen na mě občas koukl do postele, jako proč ho tak tejrám..
jo!! todle přesně vidím, naprosto přesně
.měl to asi hoďu, pak jse ho vosvobodila.....
bylo hopikání?
Prosím Petru aby nezveřejňovala informace pro paní Fajfkovatou (aby si mě napsala co s tou rolí a párkem)
, bo ona bude pořád zvědavá a
AJO JÁ SU BLBÁ, HNED TO PŮJDU SMAZAT
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2011 09:47
- Nahlásit
PetraK
denyk
EDIT - NA ŽÁDOST DENIKA SEM TEN NÁVOD SMAZALA, PÁČ JAK PREJ BUDEŠ ZVĚDAVÁ, TAK SEM BUDEŠ CHODIT!!! VYMYSLEL TO DOBŘE DERRICK, JE ŠIKOVNÁ!!!
Vy jste naprosto strašný buuuuuuuuuuuuuuuuuu!
PS:
1) pod pojmem buuuuuuuuuuuuuuuu myslím stračeny..
2) pod pojmem vy myslím Ešusová + Derrick...
..aby tu zas nevznikly nějaký pochybnostě
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2011 09:50
- Nahlásit
Fajka
buuuuuuuuuuuuuuuuuu
BUBUBUBUBU my se tě neleknem
stihlas to přečíst nebo ne?
s nevznikly nějaký pochybnostě
pochybnostě nezvniknou my víme co si vo nás myslíš, tak se nemůžem splést
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2011 09:59 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
PetraK
stihlas to přečíst nebo ne
NE
pochybnostě nezvniknou my víme co si vo nás myslíš, tak se nemůžem splést
tak to mě teda vodlehlo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2011 10:03
- Nahlásit
Fajka
NE
tak to mi dost vodlehlo teda , páč sem taktak stíhala mazat
ak to mě teda vodlehlo
jo ta ozvěna šutru co ti spadnul na palec byla slyšet až sem
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2011 10:05
- Nahlásit
jo hele a až pojedem z Pecky- nechcete to vzít přes Skřivany? jsou kousek, číhnout se na naše pacošky? koukala jsem, že jsou v nabídce furt.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2011 10:09
- Nahlásit
PetraK
páč sem taktak stíhala mazat
ach já ubohá neščastná
jo hele a až pojedem z Pecky- nechcete to vzít přes Skřivany? jsou kousek, číhnout se na naše pacošky? koukala jsem, že jsou v nabídce furt.
a tak to by jsme jako mohli, v neděli se končí v poledne takže čas na to asi bude
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2011 10:12
- Nahlásit
Rrrrrumstaajn.
PetraK
nechcete to vzít přes Skřivany? jsou kousek, číhnout se na naše pacošky? koukala jsem, že jsou v nabídce furt.
Pani, vy mate pri outerku docela dobry napady! Jo joooo!
denyk
až uvidíš žirafu bez slepáku se zrzavým pelikánem,
.....je treba zmenit dealera.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2011 10:33
- Nahlásit
Fajka
ach já ubohá neščastná
dyš slíbíš na holej pupek, že sem budeš chodit tak, když mi tadykle Derrick dá svolení, tak ti to sem nakopčim zpátky
a tak to by jsme jako mohli, v neděli se končí v poledne takže čas na to asi bude
viď? je to po cestě na dálnici HK-Praha, takže pro vás asi zajížka malilinkatá, ale když koukneš na mapu tak ne moc.
Fifi
Pani, vy mate pri outerku docela dobry napady!
že jo!! Moje celý méno totiž je Koláče S Těmanejlepčímanápadama
hele já myslela, že moje oblíbená paní Bíglová už našla nový doma??? sem si to vyfabulovala, či je zpět??
až uvidíš žirafu bez slepáku se zrzavým pelikánem,
.....je treba zmenit dealera.
máš pravdu přecetkyně
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2011 10:35
- Nahlásit
PetraK
sem si to vyfabulovala, či je zpět??
Nevyfabulovala (fuj, to je slovo ) . Je zpatky.
A kdyze se tam teda budete vyskytovat?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2011 10:56
- Nahlásit
Fifi
Je zpatky
ještě, že v tomhle případku jde de-facto domů, ne do nějakého příšerného prostředí. Jak to vzala, nevíš? a proč jí vracelí?
A kdyze se tam teda budete vyskytovat?
tetkon za chvílu 5-8/5.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2011 10:57
- Nahlásit
PetraK
dyš slíbíš na holej pupek
nemůůůžu! mám totiž krajně neseriooozní pupek
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2011 10:59
- Nahlásit
Fajka
hele je to tadykle
http://www.mapy.cz/#mm=ZTtTcP@sa=r@st=sr@ssq=pecka @sss=1@ssp=124574828_127250124_146005100_145878732 @srq=route%28fast%2Ctoll%29%3Aobec%20Pecka%2C%20ok res%20Ji%C4%8D%C3%ADn%2C%20%C4%8Cesk%C3%A1%20repub lika%3Eobec%20Sk%C5%99ivany%2C%20okres%20Hradec%20 Kr%C3%A1lov%C3%A9%2C%20%C4%8Cesk%C3%A1%20republika @scrd=135780913,137350901,135538542,136595381,2860 16693@x=135262208@y=136658944@z=8
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2011 11:13
- Nahlásit
PetraK
no ale víííš jak strašně moc si zajedem????????????????
místo na sever pojedem na jich
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2011 11:18
- Nahlásit
Fajka
no ale víííš jak strašně moc si zajedem???????????????
no ale dyš pojedete na ten jich dlouho, tak nakonec stejnak dojedete na sever, ne? takže je to cajk
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2011 11:57
- Nahlásit
PetraK
bylo hopikání?
nebylo trvá dýl, než mi odpustí
Fajka
aby tu zas nevznikly nějaký pochybnostě
jasně, bo pak jsou z teho problémy
Fifi
je treba zmenit dealera.
no to víš, na malým městě se nedá moc vybírat...drogy jsou svinstvo
PetraK
když mi tadykle Derrick dá svolení
jo ať nejdříf slíbí, že se na nás nevytento
Fajka
neseriooozní pupek
a jéje, klusťoška
místo na sever pojedem na jich
pojeďe na sevér, tu je taky hecký
PetraK
tak nakonec stejnak dojedete na sever
všecky cesty vedou do Dý Pí do uš byste jako mohly vědět, soudržky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2011 12:08 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
denyk
nebylo trvá dýl, než mi odpustí
páč jsi pravděpodobně tyran největčí
jo ať nejdříf slíbí, že se na nás nevytento
no jistě, dokud nesloží přísahu:
"Svatá má Pjoumatiko, slibuju na tvou čest, že nikdá tudle fóru nevopustim!"
tak nyc neřeknu , sem hrop.
Dý Pí
to zní nebezpečně
pojeďe na sevér, tu je taky heck
přijeď na Péécku, tam bude taky moc hecky
Fajka
nemůůůžu! mám totiž krajně neseriooozní pupek
hele tady nejsme ve vašem kraji, ani vokrese, nám je jedno jak na tvůj pupek koukaj ve vašem kraji, koukej přísahat nebo nyc
SAKRA CO JE S BRŮTICÍ? unavově se svalila?
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2011 12:14
- Nahlásit
PetraK
Svatá má Pjoumatiko
tak to je spíš můj křípad, navíc vpravo pneu se sešitou boulí
páč jsi pravděpodobně tyran největčí
jo my se střídáme, já ho seru doma a on mě venku
Dý Pí
to zní nebezpečně
téměř jako f těch duchaplných seriálech "Vošinkgton Dý Sí"
přijeď na Péécku, tam bude taky moc hecky
to jo a vy nás pokoušete, tos uhodla
navíc uš jste neměli místo a jí su pincezna na hrášku a péf je princátko.....a nemám žůžové tepláky
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2011 12:18
- Nahlásit
denyk
jasně, bo pak jsou z teho problémy
ale vono jako sou dyž čék jmenuje i nejmenuje..tak já nevím co je jako horší tedkonc
jo ať nejdříf slíbí, že se nevytento
no momént? jako to je nejhorší trest dyž se někdo nemůže vytento? to jako slibovat nebudu
všecky cesty vedou do Dý Pí do uš byste jako mohly vědět, soudržky
soudržko, chybí vám tam Hááá... pokud ne tak laskavě přesně specifikujte co je Dí Pí aby z toho zase nebyly nějaký nepříjemnostě , laskavě. Děkuji.
PetraK
no ale dyš pojedete na ten jich dlouho, tak nakonec stejnak dojedete na sever, ne?
ano souhlasím zeměpisný experte
to zní nebezpečně
taky si myslím !
SAKRA CO JE S BRŮTICÍ? unavově se svalila
psala že bude až v úterý sklerozo
Svatá má Pjoumatiko, slibuju na tvou čest, že nikdá tudle fóru nevopustim!" hele tady nejsme ve vašem kraji, ani vokrese, nám je jedno jak na tvůj pupek koukaj ve vašem kraji, koukej přísahat nebo nyc
což vo to já to slíbim klidně, ale nebudu to já komu prdnou šecky céfky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2011 12:19
- Nahlásit
denyk
navíc vpravo pneu se sešitou boulí
si asi někde drhla vo vobrubnik?
já ho seru doma a on mě venku
hezky ste si to rozdělili
to jo a vy nás pokoušete,
já náhodou nekoušu
...a nemám žůžové tepláky
ti klidně pučim!! ale zase máš pelikána, toho na výcvikáči ešče nikdá nikdo neměl
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2011 12:21
- Nahlásit
PetraK
navíc vpravo pneu se sešitou boulí
si asi někde drhla vo vobrubnik?
sešitá píchnutá pnojumatika s boulí na pravoboku...
není to uš dijagnoza?
ti klidně pučim!! ale zase máš pelikána, toho na výcvikáči ešče nikdá nikdo neměl
to je fakt zatím je tam jen prohovaná bábofka
já ho seru doma a on mě venku
hezky ste si to rozdělili
ach bože...
|