Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1242 . 1243 . 1244 . 1245 . 1246 . 1247 . 1248 . 1249 . 1250 . 1251 . 1252 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2011 22:26
- Nahlásit

Fifi
no já do něj právě nějak neláduju nic, teď teda jak jsem sobě objednala Colafit, tak jemu jednu butilku taky, ale jinak nic, vařím noženky, nebo mu je nechám požírat.

Prostuduju odkaz, ale ty to dávaš jako že na co, nebo jak prevenci čeho?je to na klouby, či jak?

aááha, přečteno. Dobře objednám, kilo by mi mohlo stačit, ne?
a dáváš tak jako čítám asi lžičku na psí osobu? eh, to je asi moc, ne?

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2011 22:32
- Nahlásit

PetraK
ale ty to dávaš jako že na co, nebo jak prevenci čeho?je to na klouby, či jak?
Pridavam Sadlu jiz par let, coby podporu jejich neresitelnych pooperacnich problemu. Ma sjety pneu s vykloubenym prstem na predni ose a na zadni ose problemy po 4 operacich kolennich. Takze coby podporu mobility. A ostatnim sypnu taky neco malo, kdyz uz sypu. Lzicku ci ted dve Sadlu, cajovy. Ja ti nic necpu, si to prostuduj dukladne, proste bylinky, chemii si slecna Sadlo nemuze dovolit. A ano, mozna by to pro Esuse mohla byt volba, ale tezko rict, zda mu to zabere aneb jen pisu svy zkusenosti smeckovity neprenosny na jiny cokle.

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2011 22:35
- Nahlásit

šiš vy ste grafomani! nestíhám číst co vy stíháte napsat

ale stihla sem konečně Bruuu odpovědět na maila

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2011 22:36
- Nahlásit

PetraK
ešuska to má v kopii bo sem při odeslání zapoměla jí tam přihodit

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2011 22:37
- Nahlásit

Fifi
Ja ti nic necpu

já vim , naopak vítám info.
jooojo jo,jo líbí se mi to, mám ráda bylinky. dík moc. já chtěla vědět účel na který to používáš, nebo proč jsi to začala dávat ty a na co ti to funguje. Taky si právě myslím, že by to mohlo být pro něj fajn. to kilčo by mohlo stačit na dost dlouho, ne? pro jednoho psa, což?

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2011 22:41
- Nahlásit

PetraK
to kilčo by mohlo stačit na dost dlouho, ne? pro jednoho psa, což?
No to bude mit nadosmrti. ja mam kilco tak na rok a neco pro 4 cokle a ted sem se delila s matheou. Takze se treba taky s nekym rozdel, kdo to bude potrebovat.

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2011 22:41
- Nahlásit

Lidijové drazí jdu chrápat.

Fifi, Fajko - přečtu si vás až ráno.

týý vole, sem nevěděla, že vypelichaná pudlice vod vedle umí dělat srnce vona normálně vydává zvuky jako srnec když "štěká", naprosto přesně, zblbla mě, šla jsem na balkon , sem zvyklá že tu máme zajíce, kuny a tak, ale srnec pod balgónem?? a vona to vypelichopudla

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2011 22:45
- Nahlásit

Fifi
ja mam kilco tak na rok a neco pro 4 cokle
ááá ha! no tak se zejtra povyptám zdejších dívek inteligentních, zdaliž se podělit nechtějí.

díky moc paní Fifi (já vím, že to nende, ale nevím proč mi mrzí, že si nemůžete vzít toho Hipíkatýho pséka, tak nějak aniž bych Hipíka ještě dočetla, sem si - asi v návaznosti na Váš dárek sama sobě k Silvestru - říkala, že tuten by měl být někde v podobným doma jako u vás. Můžeme vás naklonovat?

jdu chrápat, zívám a zítra mám být fit.

a jdu

denyk
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2011 07:09
- Nahlásit

Dobré ranko,
co se týče toho kousnutí, přesně jak píšete, bylo to hodně rychlý, prostě ho Knut tahal za kůži a že teda vižličce když se natáhne kůže, tak by z něj mohl bej šarpěj. Prostě ho tak nějak držel ze strany a tahal....a jak kámoška zatáhla tak se asi zasekl, možná předtím, kdo ví.
Ze začátku jsme řešili jen ta záda, vypadalo to, že pod tou čelistí to má jen utržený, až potom se mu tam začala tvořit boule. Vetka říkala, že je to tím odtržením, že to bude o.k. když tam není dirka, pak jsme ale našli takový jako jen škrábanec, nevím, jestli to bylo od zubu. No kdyby se to řešilo hned, tak už mohl mít pokoj, ale kdo mohl vědět, že to takhle bude zlobit
A přesně jak psala Fifi-bohužel, ráno jsem mu nandala krunýř, vrazil s ním do zdi, chytl záchvat, tak jsem ho pomalu odtáhla do pelechu, stál klepal se a čučel na mě....tak jsem mu ho sundala, přítel je do osmi doma a já sned půjdu klem devátý, snad s to packou nevytrhne.
V noci asi moc nespal, furt se olizoval, jak mu to teklo po nohách. Se dnes moc těším na to proplachování hlavně
A když mu to tahala, tak tam nic "neškrundalo"

A pana Ešuska šetři trošku, jo? já vím, že je to těžký, náš péf je hodně poddajnej, když jako vidí, že se nic neděje tak si lehne a chrní...např, když jsem byla po operaci, byl ták chódnej, nebo když venku prší a jdeme jen na chvíli, bo on to nemá rád, tak si chvíli pohrajem a sám si pak vleze do pelechu.

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2011 07:57
- Nahlásit

Dobreéé ramštajní jarní ránko ..
dopiju a musím mazat do města, mám spoustu zařizování a práce a huž bych potřála víkend bo na zahradě je práce jak na kostele !

Faja dneska byla hodnoučká, bud se zklidnuje čím dál víc a nebo stárne...dneska se nechala ukecat že nebude dělat vyrvál kůli tý blbý feně vodnaproti co se nesnášej... jen seděla a čučela... ještě tak 5 let a bude z ní hodnej péééf

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2011 09:03 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMM
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!!

Fajfka má pravdu, je jarní ránko, tak šup do přírody

dneska gůůůt noc píská nám topení něco jak když marťani vysílají morseovku volala jsem na teplárny a ....... lidi voni ešče existujou profesionálně pracující lidi , neuvěřitelně skvělej přístup toho pána, fakt že čumim , byla jsem připravená, že zas budu muset bojovat a ejhle - nááádhera. Proč takhle lidi nemůžou pracůvat fšade?

Fajka

nebude dělat vyrvál kůli tý blbý feně vodnaproti co se nesnášej... jen seděla a čučela.

Zííí ist ajnfach genyjál!! no a taky je to tím, že nejen psi ale aji my paničky moudříme a přistujpujeme k spoustě věcem jinak - mluvím-li za sebe

denyk

bylo to hodně rychlý, prostě ho Knut tahal za kůži a že teda vižličce když se natáhne kůže, tak by z něj mohl bej šarpě

hm, jo asi mu to tam odtáhnul von má fakt smůlu smůlovatou!! A nedivím se mu, že s krunýřem už hysterčí, chůdě malý. Ešusovi se včera nedělo vůbec nic, ale byl to boj a on pracoval k infarktu, Bukíšek je statečnej péf, že to vydrží!!

V noci asi moc nespal, furt se olizoval, jak mu to teklo po nohách. Se dnes moc těším na to proplachování hlavně
no ale zase se mu uleví - kdyby jim to tak člověk mohl vysvětlit, viď?

A pana Ešuska šetři trošku, jo?

jo uděláme nějakej kompromis,úplně vypnout - no to asi nepůjde, začnu po tý Pecce. Blbý je, že by když háraj feny, tak jediný řešení je právě ho utavit. No déšť se u nás neřeší, to by mu venku mohlo něco utéct :-D :-D. jen jednouu - to byl fakt šílenej slejvák, že pršelo vodorovně, odmítnul jít ven. Jinak fakt za jakýhokoliv počasí cáráme povenku. Jsem díky němu otužilá :-D

a tadykle něco pro lepčí Derikůf den :

denyk
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2011 10:17
- Nahlásit

píská nám topení
tak to je radost, já musím mít v noci ticho a tmu, jinak
a nám topení pořád cvká, jako když někdo do něj bouchá....ten můj je na to odborník, tak říkal, že je to předimenzovaný či co, ale nikdo to řešit nebude....to písknání ale musí být o moc horší.

U nás se to za poslední dny všechno krásně zazelenalo, hurá ten zrzavec je tak hedzkéj v tý zelený trávě....

jakýhokoliv počasí cáráme povenku

Fajka dostává rozum? se taky třeba dočkám

Tak jsem od 9-ti doma, pejfék je móc chodnéj .....abych mu trošku přilepšila, tak měl králíka, rýži, mrkvičku a vitamínky...včéra totiž mu už papat nedovolili, tak se hezky nadlábl jako desert měl bobíka (né psa) a teď spokojeně spinká....
Jinak jsem mu objednala nějaký ty "baktérie" aby byl co nejdříf fit http://www.rajkrmiv.cz/veterinarni-pripravky-pruje m-psa/doggy-care-adult-plv-100g
Já bych možná mohla umýt pár oken, jestli to výjde nevím

A mně teda dnes příjdou boténky na procházky, má je kámoška a říkala, že pohodlnější boty ešče neměla, toš uvidíme....
A nedržkovat nad barvou, ó, já mám prostě ráda barefný vjeci

denyk
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2011 10:19
- Nahlásit

PetraK
a tadykle něco pro lepčí Derikůf den :
ó děkuji, a ešče něco dobrýho pro pejsta, nemáš? on očividně trpí víc, chudínek

brut
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2011 10:34
- Nahlásit

Zdravím milé dámy a Čííífe

Měla jsem moc "fajn" noc. Jen doufám, že se nebude opakovat. Když se mi konečně povedlo usnout, tak mě vzbudil Brůtíkovec, který si vzpomněl, že něco zapomněl připravit do práce. Ve chvíli, kdy usnul, tak jsem byla úplně vzhůru a nemohla zabrat. No a k ránu jsem konečně usnula, jenže to se zase probral Brůtíkovec s tím, že nemůže spát ( celou noc slastně oddychoval) a tak jde do práce Takže jsem spala cca hodinu. Se nedivím, že jsem úplně mrtvolná, když se nevyspím ...

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2011 10:42
- Nahlásit

denyk

, já musím mít v noci ticho a tmu, jinak

jo mám to stejnak, takže jsem pak sbalila duchnu a polštář a utekla do obýváku, kde jsem provedla zatemování oken a po příšerně dlouhý době usnula. Vstávala jsem už mrtvá, teď tu mít v kanclu špačky, tak je tluču

a nám topení pořád cvká, jako když někdo do něj bouchá....ten můj je na to odborník, tak říkal, že je to předimenzovaný či co, ale nikdo to řešit nebude
aji v zimě? nebo jen tetkon na konci sezóny? Pán mi to vysvětloval, že tam musí být hromadně udělaná regulace a přepouštění tlaku či co.

hurá ten zrzavec je tak hedzkéj v tý zelený trávě....

jo voni jsou v trávě hrozně vzhledný, ešče když jsou kolem sedmikrásky... pampelišky..

sem si tetkon vzpomněla, jak byl hošíček Ešíček malý prdítko. první rok na chalupě. Nám tam nerostou právě sedmikrásky, vyskytla se tam vzácně jedna jediná v trávníku, volám na Brtnika, že :Jééé poď se podivat, je tu krásná sedmikrás....." to "ka" už jsem nedořekla, páč se přiřítilo zrzavý torpédo uďálo "Lup!" a v trávniku už se telelila jen zelená šťopka , tak tam díky jeho zásahu nemáme sedmikrásky ani nadále to stejný mi udělal s krásnou himalájskou prvosenkou, než jsem jí stačila Brtnikovi ukázat... Lup a už se mihotal jen stonek

se taky třeba dočkám

jistěže , naděje zmírá poslední

, tak se hezky nadlábl jako desert měl bobíka

paráda, jestli dlabe a s chutí, je to dobrý znamení.

u objednala nějaký ty "baktérie"

a co bílej džogurt, ten dlabe?

Já bych možná mohla umýt pár oken

fůůůůůůůůůůůůůj práce

A mně teda dnes příjdou boténky na procházk

tjo vypadaj, že to fakt budou bačkůrky, no ale ta barva teda.....
hele a to se nebojíš že Ti nebudou? Bych se bála si objednat boty, když bych si je nevyzkoušela.

A nedržkovat nad barvou

aha pozdě

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2011 10:46 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

denyk

ó děkuji,

háskej pán, že?

o pro pejsta,

brut

Měla jsem moc "fajn" noc

koukám hromadně asi
taky pěknej průběh , tak zkus usnout přes den, ať ti můžu závidět

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2011 10:47
- Nahlásit

Mom moc prááááceeeeee

jen se musim vyjádřit k těm botáááám vypadaj super
ale souhlas s Ešuskou, taky bych si netroufla objednat přes net zaručeně by mě byli malý velký oouzký široký bo co já vím co ještě..jedině snad v krámě vyzkoušet přesnou velikost a pak je přes net objednat

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2011 10:49
- Nahlásit

PetraK
brut
koukám hromadně asi
taky pěknej průběh , tak zkus usnout přes den, ať ti můžu závidět

tyjo...tak tohle je jediný co fakt neřeším... usnu ani nevím jak , vlastně vím tojako že hned, při plným světle, při hudbě nebo televizi a za noc se sotva kdy vzbudím. Nespim jen když mě někdo hodně ale hodně moc vytočí

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2011 10:51
- Nahlásit

Fajka

ale souhlas s Ešuskou
no aby ne, se mnou se nedá nesouhlasit přece

Nespim jen když mě někdo hodně ale hodně moc vytočí

takže na Pecce tě budu muset vytáčet, abys ponocovala?

denyk
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2011 10:52
- Nahlásit

brut
vyspíš se vůbec ještě někdy ?

PetraK
taky utíkám z lóže, hlavně když ti dva chrápou, ale ten čtyřnohej je vždy po 5-ti minutách u mě
cvaká to u ns téměř celou zimu...fakt na palici

už se mihotal jen stone
naschválníček uš od mala

jogurt občas dá, když je nálada....

? Bych se bála si objednat boty
vím, jakou otřebuju délku stélky a když mi nebudou, vrátím je zpět. Pošta je zdarma, platím je tu mojí odeslanou, to je furt míň, než jet někam 80km na nákup do Libercá a navíc by zas neměli tu velikost a celej den v háji, to mě neba

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2011 10:53
- Nahlásit

PetraK
no aby ne, se mnou se nedá nesouhlasit přece
tsss to určitě.... asi takle s timdle názoremm vyjímečně mohu souhlasit

takže na Pecce tě budu muset vytáčet, abys ponocovala
no to se nemusíš unavovat na to tam budu mít přece Fáju

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2011 10:58 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Joooo a sem se tu určitě zapoměla pochlubit
včera se mě podařil opět super kauf.... byla sem služebně v Liberci a stavovala sem se že koupím převislý muškáty do truhlíků sem to odkládala bo nebyl čas. NOrmálky maj ceny tak mezi 68-79 Kč za takový to plato jak jich tam je 10 ks no a narazila sem tam na jeden regál kde byla sleva na 19 Kč!!!
Vypadaly úpá stejně tak jako ty za plnou cenu jen občas měly dole nějakej uschlej lísteček kterej se odloupne a je jak novej
tak že mě jeden muškát stál 1,9 Kč a to se vyplatí bobe letos budu mít všude muškáty bo sem jich koupila 60

brut
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2011 11:00
- Nahlásit

PetraK
tak zkus usnout přes den, ať ti můžu závidět
neboj, usínám ve chvíli, kdy si sednu a nic nedělám nebo se na nic nesoustředím ...takže jak nebudu nic dělat, tak usnu jak špalek, ale jen na cca 10 min

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2011 11:43
- Nahlásit

http://www.novinky.cz/koktejl/231245-drevena-plank a-prorazila-ridicce-predni-sklo-a-minula-ji-jen-o- centimetry.html
tyjo tak to sem nečekala mám zajímavej reflex jukněte na vídijo

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2011 11:53
- Nahlásit

denyk

hlavně když ti dva chrápou,

a že zrzek chrápe nejvíc?
...fakt na palici

no to bych se zcvokla, já jo.

naschválníček uš od mala
.
: jo byl z toho děsně radostnej a dělal kozlika

o je furt míň, než jet někam 80km na nákup do Libercá a navíc by zas neměli tu velikost a celej den v háji, to mě neba

a to je fakt, to máš pravdu, no já mám po rozbití levý nohy tu haxnu větší, takže prostě zkoušet musím ať chcu nebo ne, teď po sto letech jak jsem si koupila ty ády v dětským tak to proběhlo dokonale - díky právě tý skvělý prodavačce, šlo to šup šup a měla jsem dokonalý boty

Fajka

si takle s timdle názoremm vyjímečně mohu souhlasi

myslíš s timhle, že jo? : se mnou se nedá nesouhlasit přece

no to se nemusíš unavovat na to tam budu mít přece Fáju

no abys nebyla překvapená, vona totiž bude hodná, víš??
Co ruličká? už vám jí ćííííf dal?

o a narazila sem tam na jeden regál kde byla sleva na 19 Kč!

žjooooooooooooo

bo sem jich koupila 60
si co? ma-gooooooooor

brut

ak usnu jak špalek, ale jen na cca 10 min

někdy i desetimimutovky vypomůžou

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2011 12:05
- Nahlásit

Fajka
tyjo tak to sem nečekala

no ty vado!

denyk
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2011 12:40
- Nahlásit

Fajka
u nás prodávají vietnamští spoluobčané muškáty kus za 40Kč já jsem si do truhlíku koupila pryskyřníky a krásně kvetou červený a džlutý....černý neměli
a krásně sse mi rozrůstají bylinky, tymián, rozmarýn, šalvěj, bazalka...a to poslední uš nevím co to je
Asi budu muset oškubat a hopí do mrazáku...
A konečně venku leze i medvědí česnek mňam.

rozbití levý nohy tu haxnu větší

a přišli jsme z venku, je to tam samej němec se psy typu bull bez vodítek a košíků. Se prostě rozkřiklo, že u nás můžou chodit na volno, super fakt
Teď jsem vypláchla pelikánkovi lalok a asi....asi určitě na vokna nedojde, si asi budu muset chvíli dáchnout, ať se tu péf sám nebojí...a navíc se ještě určitě nemám namáhat, že

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2011 12:57
- Nahlásit

denyk

..černý neměli

ŠLENDRYJÁN!!!

samej němec se psy typu bull bez vodítek a košíků. Se prostě rozkřiklo, že u nás můžou chodit na volno

kecáš!!!

Teď jsem vypláchla pelikánkovi lalok

a jak to šlo?

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2011 13:05
- Nahlásit

vyběhla sem na počtu a že se projdu po velikonočním trhu... sem těsně před počtou a volá přepravce kde séééééém že mě veze balíík (nečekanej) votočim se na kramfleku letím jak trůpka zpátky přeberu balík tady si ulevím a letím za na poooočtu

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2011 13:18
- Nahlásit

Fajka

tady si ulevím

TADY NE!!

tak velká holka a neví že k tomu účelu se používá tuto: ?

<< 1 ... 1242 . 1243 . 1244 . 1245 . 1246 . 1247 . 1248 . 1249 . 1250 . 1251 . 1252 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání