| Autor |
Zpráva |
kachna_
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2011 09:16
- Nahlásit
denyk
jo tak to je jak u nás...se rozhlasem řeší známky na popelnice, nějaký poplatky z hrobů či co, poplatky za psy a kdy bude hasičská zábava a nakonec nám zazpívá Maruška Rotrová....
tak to bych eště snesla, holt takovej praintranet , ale přát někomu k svátku, to je na mě trochu moc
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2011 09:17
- Nahlásit
PetraK
Z chalupy jsem si přivezla ty růžový tepláky, abyste měly megery čemu se smát na Pecce.
fotít se mosí
Fajka
co pá ste snědla že ste blinkala?
spíš pila? esli si z těch vykoledovanejch vařenejch vajec neudělala vaječňák
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2011 09:21
- Nahlásit
denyk
fotít se mosí
nebuuj bude..na to máme čííífa
spíš pila? esli si z těch vykoledovanejch vařenejch vajec neudělala vaječňák
a háááá no jooo vlastně
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2011 09:23 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
kachna_
Janiiii se zjevuje jen v noci
HA!!! TAKŽE TO VONA MĚ CHODÍ STRAŠIT!!!!!
Jinak pani, to je teda krásnej vejcuc!!! Mocinky krásnej
Včera tu přáli rozhlasem Jaroslavům k svátku!!!
Dorazili to písničkou "Včelka Mája"
Božeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
počkej, počkej, na chalupě maji tudle vymoženost taky, ondynoj hráli "Malovaný džbánku z nějakýho zámku... trádýdá!" Zapla sem si tedy svůj rozhlas
Fajka
to už tu dlouho nebylo
no sem si taky řikala. Mám díru do palečku heč!
co pá ste snědla že ste blinkala?
to nevim, buďto to byl moribundus a nebo růžový žampuňský na lačnej žaludek??
všechny !!! a střídáme se aby ti po nás nebylo smutno
to sem si moch myslet!! to je hroznej spolek tady to!!
jo a já tobě zase džlutý a ještě ty netřesky
tak sem si to dobře pamatovala (až na ty netřesky , ty mi teda z hlavy vypadly )
kachna je talent!!!!
že jo??? Ešusí fǒra má talent!! Uděláme z toho taky pořad!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2011 09:27
- Nahlásit
no sem si taky řikala. Mám díru do palečku heč!
minule já, ted ty...tak kdo pá bude další a řadě ?
tak sem si to dobře pamatovala (až na ty netřesky , ty mi teda z hlavy vypadly
jo musim si to napsat abych je nenechala doma...mám jich fakt hodně druhů a velký tak nejni problém ti nějakej udloopnoot
Ešusí fǒra má talent!! Uděláme z toho taky pořad
jo..bueee to komedie
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2011 09:27
- Nahlásit
denyk
esli si z těch vykoledovanejch vařenejch vajec neudělala vaječňák
esi ty si spíš nevykoleduješ průser
Fajka
denyk
fotít se mosí
nebuuj bude..na to máme čííífa
se budu modlit aby s tim vyhozením fotek na veřejnost moc nespěchal
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2011 09:29
- Nahlásit
PetraK
se budu modlit aby s tim vyhozením fotek na veřejnost moc nespěchal
já myslím že kuli růůůžovejm tepláááškuuum určitě bude
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2011 09:29
- Nahlásit
Fajka
.tak kdo pá bude další a řadě
asi denyk, páč si koleduje
mám jich fakt hodně druhů a velký tak nejni problém ti nějakej udloopno.
díkuju, a já taky něco pro tě ešče mám. Bude to takovej pokus! Znáš Liliochvostec?
.bueee to komedie
něco jako sitkom?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2011 09:33
- Nahlásit
PetraK
asi denyk, páč si koleduje
tak to víš někdo blbne s vánočkama 3 měsíce dopředuu a někdo blbne ještě tejden po velikonocích s koledováním...si nevybereš
a já taky něco pro tě ešče mám. Bude to takovej pokus! Znáš Liliochvostec
sem já snad nějakej pokusnej krlík????
krz králíky je tu Kachna! ...tamto tento ..neznám
něco jako sitkom
a s dublem nebo bez dubla?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2011 09:35
- Nahlásit
Fajka
já myslím že kuli růůůžovejm tepláááškuuum určitě bude
a hele nemůže se to?? ztratit na nějakou dobu pak kabel nějakej? Nemyslim kabel co vám do baráku přivádí életriku ale vod foťáku třebas nějakej......co?
Jo a už si zkoušela tu ruličku?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2011 09:40
- Nahlásit
PetraK
a hele nemůže se to?? ztratit na nějakou dobu pak kabel nějakej? Nemyslim kabel co vám do baráku přivádí életriku ale vod foťáku třebas nějakej......co
nemůůůže
přece tady defčatům co nebudou na Pecce nebudem kazit potěšení
Jo a už si zkoušela tu ruličku?
jo..jednou velkou ranou do toho drcla vysypal se salám sežrala ho a bylo..otázka dvou fteřin asik to bylo moc jednoduchý... už přemejšlím že ty vokraje nějak nastčihnu zlomim dovnitř aby to tam vydrželo trochu dýlejc
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2011 09:43
- Nahlásit
Fajka
dopředuu a někdo blbne ještě tejden po velikonocích s koledováním
no jo, nojo, já už se těšim, jak si jednou udělá ten vejlet do Prahéé... apropóo, sem nějak zahlídla..... že tady má někdo něco proti pražákům??? nebo se pletuuuu?
krz králíky je tu Kachna!
Kachnoooooooooooooooooooooooooooooo poď sem, z Fajfky budeš dělat pokusnýho králika!
.tamto tento ..neznám
tak se seznamte:
mám to od paní vedoucí z kantýny. Pokus ofšem spočívá v tom, že hlíza se dává do země na podzim, takže nevíme esli to vyleze, když to ešče neni v zemi. Já si myslím, že by mělo, kdyby ne, dostaneš na podzim novou hlízu, aleee, ona nutně chce vědít, zdaliž to vylezlo, tak bys musela pak podat hlásání. Já jsem si ju nejdřív vzala pro sebe tu hlízu, ale už od ní jednu mám, tak mi napadlo, že jestli to nechceš vyzkoušet ty? letos by to asi nekvetlo, až příští rok. chceš to?
dublem nebo bez dubla?
tady spíš asi s debilem či bez debila, nezapmínej, kdo se tady scházíme , jeden větší magor, než druhej
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2011 09:53
- Nahlásit
PetraK
jak si jednou udělá ten vejlet do Prahéé... apropóo, sem nějak zahlídla..... že tady má někdo něco proti pražákům??? nebo se pletuuuu
nepleteš !!!
Kachnoooooooooooooooooooooooooooooo poď sem, z Fajfky budeš dělat pokusnýho králika!
jako že mě má sežrat Cireček joooooo ????
tady spíš asi s debilem či bez debila, nezapmínej, kdo se tady scházíme , jeden větší magor, než druhej
ňáká přemoudřelá po tý dofče
vyzkoušet ty? letos by to asi nekvetlo, až příští rok. chceš to? jéééé to je křásnýýýýý!!! chcu to ! pokus klíďo udělám
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2011 09:53
- Nahlásit
Fajka
přece tady defčatům co nebudou na Pecce nebudem kazit potěšení
si najednou nějaká měkkosrdcatá
jo..jednou velkou ranou do toho drcla vysypal se salám sežrala ho a bylo..otázka dvou fteřin
no fajn, fajn, to je dobře no a teď jí to dej do tej ruličky od papírovejch utěrek.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2011 09:58
- Nahlásit
Fajka
nepleteš !!!
aha, aha... no dobře, to si budu pamatovat - aspoň do Pecky DOUFÁM!
jako že mě má sežrat Cireček joooooo ????
ano ano, každýho kdo nemá rád Pražácííí změníme na králika a sežere ho Cireček
ňáká přemoudřelá po tý dofče
ale tak víš co, člověk s odstupem od věci, vidí věci kapek jako objektivně
křásnýýýýý!!! chcu to ! pokus klíďo udělám
myslela jsem si to, no snad to vyleze a udělá ti to radost, , chce to jen lehčí písčitou půdu- má to sklony přes zimu vyhnívat - doporučuje se tomu na zimu udělat "domeček"/třá dvě cihly a na ně desku nějakou/, ale já se na to vykašlala, prdla sem to do země a snaž se. Už to leze ven. vypadá to jako ananas. Je to vysoká kytka, tak to chce někam ku plotu.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2011 10:04
- Nahlásit
PetraK
esi ty si spíš nevykoleduješ průser
Fajka
nějak nastčihnu zlomim dovnitř aby to tam vydrželo trochu dýlejc
já to temu zrzavýmu strkám do papírovejch plat vod vajíček
a taky adventní kalendáře jsou dobrý, když do nich zavřeš nakrájený párečky
PetraK
ty džlutý kytí jsou kjásný...zrovna mám na sobě džlutou mikču
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2011 10:08
- Nahlásit
denyk
džlutou mikču
ty si nemocná!!!!! džlutou mikču!! víš jak je to nebezpečný???
já to temu zrzavýmu strkám do papírovejch plat vod vajíček
jojojojooooo! To je taky dobrá věc!! Fajfko- Derik má pravdu. A nebo to taky můžeš dát do krabičky od sýra, od čaje nebo tak.
adventní kalendáře j
ejch to je nápadeček!!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2011 11:24
- Nahlásit
Zdravím milé dámy a Čííífe
Sem na dnešek spala skoro hodinu a půl ... ale až k ránu
Fajka
výdej energie si myslím mám taky vysokej ale to spalování moje nějak pokulhává asi má zlomenou nohu
nebo obě?
to sem na tom vlastně ještě dobře
seš ... občas si říkám, kdo mi nakukal, že sem si pořídila dva čoklíky, ale pak jdu okolo nich a oba mají takovou radost, že si tyhle myšlenky zakazuju.
myslím že rozdíl tu bude jeden podstatnej...já netrávila týdny ve čtyřicítkách
to je fakt ... mě to už večer vůbec nemyslelo
dyk už je mám koupený
tak to máš blbýýýýý
sem to měla vobrátit a začít tím pařeništěm a ještě bych ušetřila
jj, to si měla ... se tu příště zeptej, než začneš s nákupama a sestavováním pařníku, by jsme ti to vysvětlily naprosto věděcky
to mě povídej,čííf už z toho má taky bžundu
jestli to funguje jak postýlka, tak se mu ani nedivím .... sem se pak smála též ( ale až když byla sestavená ... jo a chyběly tam nějaký dva důležitý šrouby s maticema, tak si dej pozor, aby si měla všechno)
nazývá mě paní inžinýrko stavitelko nejčastějš ve chvílích kdy zjistí že je něco blbě
pacholek
uuuf, hrozný... a nepomáhá ani třá meduňka nebo tak něco?
nepomáhá vůbec nic, bylinky piju normálně, takže je na ně tělo zvyklý a další pokusy s třá s teplým mlíkem skončily bez úspěchu.
Sova letěla zpět
denyk
můžeš mi prosím upřesnit url adrés? Nevím teda co je Mařenka za rasu, aby to na ohaře nestálu 5 tisíc
my máme lehký domeček a do něj by se ohař vešel, páč Brut má v kohoutku 61cm , stál teda 3.500,-, ale potřebovali jsme něco na honem. Když by jsi chtěla pořizovat, tak na výstavách, jsou tam daleko levnější
Dostat tam bázlifku, bude asi trochen těžší úkol....a navíc když je trochen nežravec
nebude to problém, páč tam jako první vlezeš ty a dáš mu tam nějaký svoje triko či něco, co si měla na sobě... no a pak mu vymyslíš nějakou echt gůůůtovou dobrůtku a máš vyhráno
PetraK
áááá, koukám, že se nám vrátila přecedkyně velkofora ... tož vítej
pátek večer sem si vyřizla kus palce mám do něj díru. v sobotu ráno sem se poblila v neděli večer sem se už jen skoro poblila
radovala sem se, že mám aspoň dobrý spaní na chalupě, tak to už taky nemám, mám nějaký noční můry,
tohle vypadá na zajímavou dovolenku .. pane jo, takhle pestrou jsem ti ani nepřály
Z chalupy jsem si přivezla ty růžový tepláky, abyste měly megery čemu se smát na Pecce.
tak to musím jet, i kdyby koza na praseti jezdila...
ty už si cajk?
ani se neptej
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2011 11:35
- Nahlásit
brut
ani se neptej
aha takže hůř?? Pořád? pobyt na chalupě nepomohl??
to se ti možná i splní, páč se cestou hodlám stavit v cirkusu a nechat jim tam toho vola zrzavýho. na cvičení si pučim na táboře nějakýho jinýho.
tohle vypadá na zajímavou dovolenku
no byla, byla v sobotu jsem ležela a čekala až mě vopustí moribundus blitkus migrénikus (viděla jsem tak trochu dofijalova,fůůůůůůůůůj) a palec - díra nejni nijak velká, ale je kráterovitá a jak tam fšecko chybí a dorůstá to, tak když palec ohnu potřbuju něco vzít, tak to za praskne, páč je to na kloubu.
hele pani příští týden ve čtvrtek - já budu doma tak v pět- jestli se něco nepotento. Páč budeme pospíchati- přece jen, cesta nějakou dobu bude trvat a tak než se sbalíme - tak jet do Berouna by byla zajížďka. Myslíte si pani, že můžete skočit na 380 autobus, ta vás doveze k nám přímo ?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2011 11:39
- Nahlásit
kachna_
krásnej výcuc ... dostaneš pochvalu před nastoupenou jednotkou
Včera tu přáli rozhlasem Jaroslavům k svátku!!!
Dorazili to písničkou "Včelka Mája"
Božeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
to je hezkýýýý, buď ráda, že nehlásej každou neděli v sedm ráno a předtím nepouštěj půlhodinovej blok přihřátejch písniček
Fajka
doufám že už tododěláme .. hodim vám sem fotí
ehm, ehm... můžu se potichoučku smát a vrtět hlavou nad tvojí najivitou?
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2011 11:42
- Nahlásit
PetraK
ty si nemocná!!!!! džlutou mikču!! víš jak je to nebezpečný???
je to nějaká nemoc mít džlutou?
brut
my máme lehký domeček a do něj by se ohař vešel, páč Brut má v kohoutku 61cm , stál teda 3.500,-, ale potřebovali jsme něco na honem. Když by jsi chtěla pořizovat, tak na výstavách, jsou tam daleko levnější
děkuju, ale my vystavujem jedině srny a myši takže bych jí objednala přes net. Potřebovala bych nějakou vyzkoušenou, bo prodávaj i za velký peníz šunty
nebude to problém, páč tam jako první vlezeš ty a dáš mu tam nějaký svoje triko či něco, co si měla na sobě... no a pak mu vymyslíš nějakou echt gůůůtovou dobrůtku a máš vyhráno
má Ešuska ešče přistávací plochu pro marťany?
na cvičení si pučim na táboře nějakýho jinýho.
blbýho...pošli mi adrées prosím
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2011 11:43
- Nahlásit
denyk
od doggearu za 2500 korun
můžeš mi prosím upřesnit url adrés? Nevím teda co je Mařenka za rasu, aby to na ohaře nestálu 5 tisíc
Dostat tam bázlifku, bude asi trochen těžší úkol....a navíc když je trochen nežravec
Mařena je bázlivka, teda teď už moc ne, snažim se s ní moc nesrati, páč když sme vše dělali jen pozvolna a opatrně a jakoby nejistě, bylo to mnohem horší. Mařena je vořech dosahující 49cm v kohoutě, budka je velká myslim že XL, braná tak, aby si v ní čokla mohla sednouti, lehnouti i s nataženýma nohama a s kokřicí se mi tam vejdou obě dost pohodlně. Zde na výstavě v Polsku s chrtima ve vedlejší garsonce, Maryje vyčihuje krs strop. Vylézt nesmí, to by dostala na držku, neboť jest zakázáno ničit domek této hodnoty:
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2011 11:48
- Nahlásit
Gerda
díky super komentář s chrtima v garsonce
a ten ušatec co tam čučí je krásnej....to asi není faraón, že?
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2011 11:50
- Nahlásit
Gerda
Maryje vyčihuje krs strop
jú to je dzvědafka
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2011 11:50
- Nahlásit
A pak má ještě domek cestovní, používám hodne v práci, vejde se mi stočenej dokulata do batohu. To je určo XL, od psích hrátek, velice lehonkej a tenounkej, ten chce fakt psa, co neničí vůbec:
Mařka je děsnej neřád, furt se bojí, že jí někde zavřu, nesnáší to, nesnáší jezdit autem, nesnáší spoustu věcí, i domek nesnášela, ale halt když se žvejkaj morkový kosti, tak se žvejkaj v domku, do bytu se netahaj, jinak nebudou vůbec. Takže buď kost v domku, nebo nic. Stejně tak se všema dobrotama. A jednou sem jí omylem zavřela na balgoně, neni moc vidět ve tmě, jak je černá, zůstala tam celou noc, pěkně se zavrtala do boudy a velmi moudře spala v ní )) Jiank by jí totiž byla zima.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2011 11:52
- Nahlásit
denyk
to asi není faraón, že?
To je Pardálčin ibizský podenco - Biši. Kluci maj ten domek dvakrát tak velikej, ale taky neničej, jinak by v tom nemohli být. Teď už má Pardálka tři, tak už maj kovový klece, v dodávce ))
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2011 11:55
- Nahlásit
Už zas volal makléř z finančních trhůůů , řekněme si to otevřeně vážení přátelé je to deb***vůůl...včera sem mu řekla že nemám zájem a že minimálně dalšípůl rok až rok mít nebudu (nechtěla sem ho poslat hned do řiti že nebudu mít zájem nikdy )....... a on zavolá dneska znova
Až zavolá příště....de pro kliku...jináč to uš není možný
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2011 12:08
- Nahlásit
Gerda
domek cestovní
já to potřebuju do toho auta, ono nejde o to, že by byl ničitel, ale snažil by se dostat z něj v autě určo ven
ibizský podenco
kjásnej, já jsem hold na ty ušatý a dzrzavý, jsem si myslela, že faraóni nejsu flekatí
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2011 12:09
- Nahlásit
Gerda
A jednou sem jí omylem zavřela na balgoně, neni moc vidět ve tmě, jak je černá, zůstala tam celou noc, pěkně se zavrtala do boudy a velmi moudře spala v ní )) Jiank by jí totiž byla zima.
si tedyk maceška
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2011 12:12
- Nahlásit
denyk
já to potřebuju do toho auta
v tom přípatku bych šla do plastový. Nebo na míru do kufru mříže.
jsem si myslela, že faraóni nejsu flekatí
myslim, že jsou jen oranžoví, já zas moc nejsem na ty hambatý psy, tak nevim, kolik a jakejch mají variant, vím jen, že ti podenkové jsou i dlouhovlasí...nebo drsnovlasí....
|