Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1260 . 1261 . 1262 . 1263 . 1264 . 1265 . 1266 . 1267 . 1268 . 1269 . 1270 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
brut
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 11:09
- Nahlásit

PetraK
Já si bundu nakonec nekoupila, takže černou nemám, ale von jo, no ale nepotřebuje jí, NE-PO-TŘE-BU-JE JÍ!vůbec, vůbec jí nepotřebuje, je to jen další krám, neni to k ničemu....... a blábláblááááábláááblááá. ..................... dnes ráno přišel s dotazem: "Koláčeee?? Hele, kde je ta černá bunda cos mi koupila?????" HÁÁÁHÁÁÁÁHÁÁÁÁ prej jí nepotřebujeeee, je to jen další krááááám! Měla sem v hrudním košíčku velmi hřejivý pocit zadostiučinění
víš, oni chlapečci celkově nemají rádi, když je někdo do něčeho tlačí ( a popravdě, to nemají rády ani holčičky). Takže pak dělají trochu fory

denyk
nemám psoj sundavat košik na požádání
nemám psoj sundavat košik na požádání....

co to jééé? , vypadá to na záchvat šílenství

kachna_
našli jsme opravnu, kde nám renaulta opravěj za tisícovku, to je šestina toho, co chtěl autorizovanej servis.
výborná zpráva

našli jsme klíč k renaultu, takže tam to auto můžeme dopravit (samozřejmě, že jsem ho našla já na místě kde, Michal "důkladně" hledal )
ne že bych se nesmála , ale důležité je, že můžete odvézt auto do servisu

Michalův švára má štěňata, tak jestli někdo potřebujete boseróna
ti sou krásní

brut
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 11:18
- Nahlásit

Fajka
dneska už lepčí u mě ale včera sem myslela že umřu
to ti věřím...tyhle blbý změny zamávaj snad s každým

co ty?
celou noc vzhůru, ráno jsem spala skoro dvě hoďky a včera přes den x-krát po chvílích. Cítím se o mini fousíček líp, ale pořád to není ono. Ale už můžu připravovat fotky na Pecku , tak snad vše stihnu
Jo a asi přivezu něco upečeného, páč synek slíbil, že buď upeče sám nebo mi pomůže

PetraK
bude
v tu chvíli si říkám.... zaplaťpánbu, budu tam jen jeden den, tak snad nestihnu nastydnout

je to furt stejný.Na nožce má Sádlo něco. Ženský, prostě držte i to co nemáme!!!! Já furt ešče hodlám vzplanout oheň optimismu!!
sem si říkala, že to bude stejný...a samo že držíme všechno co se dá i nedá, aby holky dobře dopadly a byla to jen nějaká prkotina

dyby plakal, zmlátila bych ho aby měl důvod plakat
chudák péééf... nejen, že je chudák Brtník, ale teď i péééf ...si asi budu muset s Brtníkem pořádně promluvit, až s váma pojedu .

Joooo, cinknu ti večír( cca šestá, sedmá), aby sme doladily odjezd, ju?

denyk
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 11:36
- Nahlásit

kachna_
Michalův švára má štěňata, tak jestli někdo potřebujete boseróna
šmudlíci

brut
odměnila jsi ho na konci něčím, co má rád ( buď dobrůtkou nebo třá balonkem či jinou hračkou)?
jo odměnila, aspoň to jsem udělala správně "šikulká a masíčko"

Takže i přes klepání, smutný koukání atd mu nech hezky košík na tlamce a buď vtomhle případě moooc tvrdá
ešče 50x otčenáš a za rohem už jsem si nafackovala

PetraK
si šéfová, a víš, že se snažím (občas) držet se tvých pokynů

brut
nemám psoj sundavat košik na požádání....
co to jééé? , vypadá to na záchvat šílenství

to mi nařídila frau Eschuss

páč synek slíbil, že buď upeče sám nebo mi pomůže
móc hódný

samo že držíme všechno co se dá i nedá, aby holky dobře dopadly a byla to jen nějaká prkotina
přesně tak

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 11:37
- Nahlásit

brut

oni chlapečci celkově nemají rádi, když je někdo do něčeho tlačí

pani nebojte, žiju s tutim exemplářem tak dlouho už, že mě málo co překvapí. Já s nějakou podobnou variantou počítala. Vzhledem k tomu, že trpělivá sem v tomto případku byla několik let, tak ten poslední rok byl jednoduše rozhodnej. Já sem rozhodla a hotovo. A dneska je exemplář rád, že má bundu, kterou, když nebude odpoledne pršet, bude moct dát do malého batohu a ne jí vláčet v ruce.

To stejný s tílkem. Vždycky má pod batohem příšerně mokrý tričko, pak ho chytnou záda z toho, ale rozhodně, rozhodně je naprostá hovadina, kupovat mu Craftový tílko, který odvádí pot. Jsou to nefunkční krámy, který nikdo nebude nosit a von je rozhodně nechce. Nikdy. No tak nikdy, no. Byl výprodej tudle. To stejný tílko, který skvěle funguje, měli za poloviční cenu, než jsem kupovala sobě. Tak sem ho koupila, že ho dostane k naroskám. A...... zapomněla na něj , fčera večír jsem ho našla , tak jdu do kůchně a řikám "jááá sem tak blbá, víš, že sem Ti zapomněla dát ešče jeden dárek?" a podala mu tílko. a věděla co bude následovat a taky následovalo :"Koláče, já nic takovýho nechci, proč to kupuješ takový krámy, bude to tady jen ležet........, já to nosit nebudu.............!" stará vesta táááák sem se přelíbezně usmála a řekla mu, že mě moc těší, jakou radost má ze svého narozeninového dárku, že kdybych věděla, jak se mu bude líbit, hnedle bych mu koupila minimálně ještě další dvě tílka ........ a šla se tlemit do kópelky tam přišel a tvářil se jako baset, že mi nechtěl zkazit radost.jehehéé, jehehééé sem se mu smála, páč sem mu řekla, že mi žádnou radost nezkazil, že sem s tim počítala, a že se mi na něm líbí, jak von se umí krásně a upřímě radovat z dárků . si piš, že to tílko bude nosit

vypadá to na záchvat šílenství

ne to psala za trest! sem jí to nařídila, páč nemá co sundavat hérečce košik na požádání

a byla to jen nějaká prkotina

tak! no prkotina to asi nebůde, ale doufám že to nebude ani to fatální. NESMI, NECHCI TO!

.si asi budu muset s Brtníkem pořádně promluvit, až s váma pojedu

No jistě, vem si na to ten holičskej plášť a nůšky

sedmá

sedmá. páč se du střihat

archie
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 11:47
- Nahlásit

Taky myslíme na slečnu Sádlíčko a držíme a mačkáme palce a tlapky!!!!!!
Jooo a víte co? Nevíte, že jo? Už přílítly jiřičky a šmidříkujou v bydlíku. Větraj peřiny a uklízí !!! Juchééj!

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 12:06
- Nahlásit

archie

Už přílítly jiřičky a

u nás už sou taky teda na chalupě, tady v paneláku je leda tak kulovaný (nebo ne, jsou tam poštolky a holuby, kosi, sýkorky, zvonci a budou rorýsi, taky pěnkavu jsem našla)

Hele pani a kdy já vůbec nevim co vy to máte za psékuse?? Esli byste fotku a popisek nedala?

brut
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 12:15
- Nahlásit

denyk
jo odměnila, aspoň to jsem udělala správně "šikulká a masíčko"
pašááák, dostaneš kokínko... jednou

ešče 50x otčenáš a za rohem už jsem si nafackovala
to nemusíš, chyby děláme každej... jen si na to vždycky vzpomeň a bude to v poho

to mi nařídila frau Eschuss
až takhle hnusně? Týýý jo, abych se začala bát, co si vymyslí na mě ve čtvrtek

móc hódný
jj, to on je a hlavně ho to bavíííí, což je velké plus

PetraK
pani nebojte, žiju s tutim exemplářem tak dlouho už, že mě málo co překvapí. Já s nějakou podobnou variantou počítala.
mám to stejnýýý, jen dvakrát

Byl výprodej tudle. To stejný tílko, který skvěle funguje, měli za poloviční cenu, než jsem kupovala sobě. Tak sem ho koupila, že ho dostane k naroskám. A...... zapomněla na něj
tyhle trika mám ráda... a nikdy jich není dost ... o zapomínání mi ani nemluv, sem našla synkův dárek k vánocům ..tak ho dostane teď k svátku

tam přišel a tvářil se jako baset, že mi nechtěl zkazit radost.jehehéé, jehehééé sem se mu smála, páč sem mu řekla, že mi žádnou radost nezkazil, že sem s tim počítala, a že se mi na něm líbí, jak von se umí krásně a upřímě radovat z dárků
koukám, že i přístup máme podobnej... jen já se chodím chechtat ven na dvorek

si piš, že to tílko bude nosit
tomu věříím

to psala za trest! sem jí to nařídila, páč nemá co sundavat hérečce košik na požádání
eště že ve čtvrtek nebude kde psát, jinak bych měla taky nějakej bojovej úkol, když tě tak pozoruju

no prkotina to asi nebůde, ale doufám že to nebude ani to fatální. NESMI, NECHCI TO!
prkotinou jsem myslela něco, co se dá pořešit a pevně doufám, že to fakt ta prkotina bude

No jistě, vem si na to ten holičskej plášť a nůšky
týýý voe, tohle si pamatuješ, ale žes mi slíbila recept na buchtu to ne a navíc ještě nevíš na kterou

sedmá. páč se du střihat
ok, ozvu se ... jen kdybych se náááhodou neozývala, tak se neděs, sem usnula...

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 12:21
- Nahlásit

brut

jen dvakrát

no fšak to víme fšecky, že je dělaj na kopírce

tyhle trika mám ráda

jo jo, fachčí to a navíc stačí fakt jen jedna základní vrstva a je fučik co máš na tom.

..tak ho dostane teď k svátku

tomu řikám úspora

koukám, že i přístup máme podobnej

éééjch, já se bavila , dyš von je taková pipináááá hodnáááá

tomu věříím

h měla taky nějakej bojovej úkol,

ty si sháněj holičskej vohoz frajerko

a pevně doufám

já taky

tohle si pamatuješ

jistě, páč takovou úhylárnu čék hned tak nevidí

mi slíbila recept na buchtu to ne

to jo, ale nevim halt na kterou

, sem usnula..

šak já stejnak ešče nic nevim, přijedu v pět, za jak dlouho to může bejt fšechno v autě?? v šest??

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 12:28
- Nahlásit

PetraK
brut

šak já stejnak ešče nic nevim, přijedu v pět, za jak dlouho to může bejt fšechno v autě?? v šest

zatím co vy budete hásky balit a přesouvat se na Pecku tak já už tam budu od devídti ráááno, trotlovat na place booože booože musím sebou vzít flašu něčeho na zahřátí asi ten vaječňák vod Ešusky..ještě není načnutej

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 12:33 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fajka

.ještě není načnutej

CO JE TUTO ZA ZHŮVĚŘILOST?????????

No a mimochodem, esli se chceš zahřát vaječňákem, tak to abys do něj šplíchla kapek víc rumu, než tam je

edit.: HELE A BUDEŠ NÁM PŘIHŘEJVAT VEČEŘI?

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 12:34
- Nahlásit

PetraK
CO JE TUTO ZA ZHŮVĚŘILOST?????????

no to víš my akoholici ....

a mimochodem, esli se chceš zahřát vaječňákem, tak to abys do něj šplíchla kapek víc rumu, než tam je
a tak mě to stačí i tak

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 12:36
- Nahlásit

Fajka
no to víš my akoholici .

ty vole to je matryjál, to je matryjál tudleto!!

a tak mě to stačí

no vzhledem k tomu, že už ho máš tak dlouho, tak se možná už i stihnul zkazit, takže jak budeš běhat na butku, se zahřeješ aš aš

denyk
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 12:37
- Nahlásit

Chce to BOMBARDÍNO, jak jsem se již zmiňovala,
to určo neonemocnite

Tady je Bombardíno

* 1dcl vaječného koňaku
* 0,4dcl mléka
* 0,4dcl whisky
* šlehačka na ozdobení

Vaječný koňak zahřejeme s mlékem a whisky maximálně do teploty 80°, tekutina se nesmí vařit. Na závěr ozdobíme šlehačkou a můžeme podávat.
Zdroj: S Italem v kuchyni http://www.sitalemvkuchyni.cz/recepty/bombardino/ sitalemvkuchyni.cz

brut
pašááák, dostaneš kokínko... jednou
jo už jsem si dala, pařížskou roládku, říkejte mi Rosůlková

denyk
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 12:38
- Nahlásit

no to víš my akoholici
tak mi napadá, že bych přijela s lahví té whisky a zrzafce nechala doma....můžete studovat mě

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 12:46
- Nahlásit

denyk
Chce to BOMBARDÍNO
Tady je Bombardíno

souhlasim, chce to se zbombardovat, jedině tak můžem přežít

ale přemejšlim, esli mi tam udělaj někde grůůůček??

že bych přijela s lahví té whisky a

a to je nápad!!
a zrzafce vem s sebou.

brut
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 12:49
- Nahlásit

PetraK
no fšak to víme fšecky, že je dělaj na kopírce
by občas mohli udělat změnu, by byla vítaná

jo, fachčí to a navíc stačí fakt jen jedna základní vrstva a je fučik co máš na tom.
přesně tak.... se mi moje oblíbené po děsně dlouhé době používání zničilo, ale ještě se mnou absolvovalo dovču

tomu řikám úspora
tomu říkám blbost

éééjch, já se bavila , dyš von je taková pipináááá hodnáááá
já se taky většinou bavím, jen občas si povzdechnu, že by to mohlo jít i jinak

ty si sháněj holičskej vohoz frajerko
tsss, bude potřeba?

jistě, páč takovou úhylárnu čék hned tak nevidí
tu úhylárnu si z toho udělala až ty, jinak to bylo naprosto nevinný

to jo, ale nevim halt na kterou
a já to snad mám vědět?

šak já stejnak ešče nic nevim, přijedu v pět, za jak dlouho to může bejt fšechno v autě?? v šest??
to nevím, u nás je to většinou otázka deseti minut ... jinak mi jede autobus v každou celou 21 a cesta trvá cca 48 min na síldiště Řepy.

Fajka
zatím co vy budete hásky balit a přesouvat se na Pecku tak já už tam budu od devídti ráááno, trotlovat na place
tam pojede už ráno?

booože booože musím sebou vzít flašu něčeho na zahřátí asi ten vaječňák vod Ešusky..ještě není načnutej
ti nevím, estli tě zrovna vaječňák zahřeje

denyk
jo už jsem si dala, pařížskou roládku, říkejte mi Rosůlková
hmm, tak zrovna tohle kokíno sem nemyslela , ale přeji příjemné zažívání

brut
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 12:57
- Nahlásit

PetraK
ale přemejšlim, esli mi tam udělaj někde grůůůček??
že by si si s sebou brala ještě velkou flašku rumu?

denyk
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 12:59
- Nahlásit

PetraK
a to je nápad!!
kdybych to věděla, pošlu ti jí v balíku

brut
tohle kokíno sem nemyslela
jsem si měla dát špíček, nebo?

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 13:00
- Nahlásit

brut

změnu, by byla vítaná

ále dity, dyš už si člověk zvykne, proč to měnit

používání zničilo

ejch blbý, škoda žes to nevěděla dřív, tady u nás je obchod Moira and spol a měli hodně výhodnej výprodej před sézónou . no možná po sezóně taky něco bude, dám echo.

že by to mohlo jít i jinak

ejch to by byla nuda

tsss, bude potřeba?

vim já snad, co máš v plánu?

nevinný

ehm, ehm, heeehm

a já to snad mám vědět?no jistě, kdo jinej

. jinak mi jede autobus v každou celou 21 a cesta trvá cca 48 min na síldiště Řepy.

hm, tak jeď tím v celou.

archie
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 13:01
- Nahlásit

PetraK

Hele pani a kdy já vůbec nevim co vy to máte za psékuse?? Esli byste fotku a popisek nedala?
Ráda bych, ale neumím vkládat fotkýý. Mám přeciž dva mopsíky. Chicco má čerstvě 11 let, teď 28. dubna slavil, až se hory zelenaly, a Archie má 10 let, ten slavil v březnu.
Já su na ty obrázky levá

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 13:01
- Nahlásit

brut

ještě velkou flašku rumu?

jistěže, v tomdle počasí se neni čemu divit.

denyk

kdybych to věděla, pošlu ti jí v balíku

to ne, lepčejší by bylo, dybyste se voba dovalilili se zrzafcem osobně, co s neosobní flanděrou

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 13:11 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

archie
Ráda bych, ale neumím vkládat fotkýý

a na rajčeti, nebo někde je nemáte?? esli ne a chtěla byste nám hošíčky vokázat, tož mi žo můžete hodit na emila, já to hodím doma k sobě na rajče a pak sem a můžete nám vo nich k vobráskům pak vykládat!!

dva mopsíky.

já mám ráda mopsíky.!!!Jednoho jsme občas mívali doma. Menoval se Corado, byl to čudinka, (panička kráva no, pes nevěděl moc co je psí život) moje hodná psí sůseda, ho občas hlídávala své šéfce a já si půjčovala k nám. Sedával pod Kostižerovou klecí a psal disértašku na téma Život andulky v kosce , hrozně prděl a chroptěl. Brtnik se mu nejdřív představil jako velikej šaman - páč nejdřív byl v kůchni a pak!!! Psí světe dif se, během jedný sekundy z kůchně zmizel( to když překročil protipsí plůtek do jídelního kůtku a zmizel tak milýmu Korádovi z dohledu (proti psí plůtek byl z důvodu jisté Korádovi čistotné nečistotnosti ) a pak se zase najednou ve vteřině zjevil (dyš to překročil zpátky ) čímž Koráda naprosto ohromil a stal se jeho božstvem. Posléze mu Brtnik sdělil "Hele ty vole, co furt chroptíš?? Seš snad debil, abys furt chroptěl? Nechropti!" A!! Korádo poslechl velkého šamana a PŘESTAL CHROPTĚT!! nechroptěl ještě asi 14 dní poté co se vrátil domů Měla jsem ho moc ráda, Koráda chroptivýho, když umřel Kostičik mohla sem mu brečet do kožichu, byl se mnou.
Ve vedlejším domě maji taky mopsíka, jmenuje se Frenkie, dycky se ho ptám esli Gous tu Holyvůd , Ešus nejdřív dycky musí zistit, že opravdu jen chroptí a nevrčí a pak kolem něj dělá hopiky

denyk
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 13:12
- Nahlásit

archie
Já su na ty obrázky levá
gdyš jsem to zmákla já, že šak je kreslit nemusíš

PetraK
to ne, lepčejší by bylo, dybyste se voba dovalilili se zrzafcem osobně, co s neosobní flanděrou
díky paní, příště, rýmičku uš jsem měla a ten můj navíc jede do teho Norska, tak budem prát a džehlit a balit a pak se 2 víkendy neuvidíme
a jsem plachá, fšak víte, paní

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 13:16
- Nahlásit

denyk

ýmičku uš jsem měla

tetkon bys mohla mít třá rovnou zápal plic, podle toho počasi, nechceš???

šak já vim, ono ta cesta vlakem taky jako nic vůbec moc. Já bych taky nejela. Já vás tak enem škádlim. Navíc, když se dva tejdny s mužikem neuvidíte, bylo by to plejtvání času, to ne. Tak pošlete jen Bukíše, dejte ho do klece, dejte mu košik a až ho vyndaj, bude ščastnej, že je venku a bude to nejhodnější péf na celym táboře

jsem plachá,

hmmmmm, to je kupříkladu Tilda taky a... jaký umí věci

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 13:26
- Nahlásit

Nesnasim cekani, nesnasim cekani, nesnasim cekani!!!!!!!!
Diky vsem za drzeni palce, do vecera nepoustet a ve tri se soustredovat co nejvic.
A jakoooo - tady pred chvili zcela huste chumelilo! Nastesti to hned taje, ale humus. To asi muskaty v truhlikach nerozdejchaj.

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 13:42
- Nahlásit

Fifi
Diky vsem za drzeni palce, do vecera nepoustet a ve tri se soustredovat co nejvic
komu? Co se děje?????

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 13:44
- Nahlásit

Gerda
http://www.cz-pes.cz/diskuse/1_2159_555.html#4
Slecne Sadlu je prevelice spatne.

brut
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 13:49
- Nahlásit

denyk
jsem si měla dát špíček, nebo?
špíček? Ten já ráda s chlebíkem a kyselou okurkou

PetraK
ále dity, dyš už si člověk zvykne, proč to měnit
ráda měním zaběhlé, člověk pak neustrne

blbý, škoda žes to nevěděla dřív, tady u nás je obchod Moira and spol a měli hodně výhodnej výprodej před sézónou
škoda, no

no možná po sezóně taky něco bude, dám echo.
to budeš hodná, díík

ejch to by byla nuda
nuda?

vim já snad, co máš v plánu?
spááát nebo možná vám ukázat pár fotek?

ehm, ehm, heeehm
tomu raději nerozumím

no jistě, kdo jinej
to máš vědět ty a ne já, kor když slibuješ

hm, tak jeď tím v celou.
v celou nejede... jede v celou a 21 min ( např. v 16:21)

jistěže, v tomdle počasí se neni čemu divit.
to budou rána, po flašce rumu

denyk
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 13:49
- Nahlásit

Fifi
Nesnasim cekani, nesnasim cekani, nesnasim cekani
jo taky jsem toho leptos měla dost....
držíííííííme

PetraK
no abych řekla pravdu tak žirafa s pelikánem raději volí cestu vlakem, auto mocinky nemusí....furt říkám, že jsme stejní...aš na to ,že já nejsem asi až taková hérečka

brut
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 13:53 - Změnil/a: brut
- Nahlásit

Fifi
taky nesnáším čekání, ale už za chvíli budeš vědět, ještě chvilku vydrž, držíme moc place

Slecne Sadlu je prevelice spatne.
koukla jsem na foto ... a máš pravdu, ten pohled mluví jasně, je jí moooc zle

<< 1 ... 1260 . 1261 . 1262 . 1263 . 1264 . 1265 . 1266 . 1267 . 1268 . 1269 . 1270 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání