| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 19:43
- Nahlásit
Fifi
Pravdu melo Sadlo, rekla mi to.
já vím, však jsme o tom mluvily, ale stejnak jsem v koutku duše doufala..
Dle rtg to je v pocatku, ale prave diky tomu si myslim, ze to pujde rychleji, nez u Bernase a hlavne on to mel na zadni, ona v rameni.
ti nevím, kde tohle je "lepší" nebo "horší", ale podle toho, jak jsi to popisovala, tak s tebou musím chca nechca souhlasit...
Myslim, ze svy jedenacty narozky 6.6. uz neoslavi.
Je to bojovnice, kdyby mohla, kousla by raka do prdele a pekne s nim zamavala, ale bohuzel...
já myslím, že ještě jo, právě kvůli tomu, že je bojovník...zase až tak rychle to nepůjde
Zbytek smecky vi, ze je Sadlo nemocne, snazi se ji, hlavne perdelky osetrovat - ale nema na ne naladu
ono, až jí alespon trochu zaberou prášky, tak bude o fousek líp a i bude mít lepšejší náladu na holky
Pohladte si sve pejsky a skutecne si vazte kazdyho dne s nima, ikdyz vas vytacej a prudej.
tak o tom žádná pochybnost
Podrbej Sádýlko, ať jí prášky zaberou rychle, aby zase měla svůj krásně usměvavý výraz... a ty se hlavně hoď do klidu, aby ona měla sílu bojovat a nerušila jsi jí, i když vím, jak strašně moc těžký tohle pro tebe je ( a bohužel ještě bude).
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 20:13
- Nahlásit
brut
ť jí prášky zaberou rychle, aby zase měla svůj krásně usměvavý výraz...
Ver never, ja se vybulela vcera a v noci a pak dneska tesne po... Ted mam jiz zaplej nouzovy rezim bez emoci, kdy hledim hlavne na komfort psa a jeho oci, bulet si muzu zase az pak.
ať jí prášky zaberou rychle, aby zase měla svůj krásně usměvavý výraz...
Zabiraj asi uz ted, dostala prvni davku hned po prijezdu a proste ted se po zradle vykutalela ven relativne mene bolestive, asistovala u krmeni. Navic jsem ji zvedla misku, aby se nemusela tak pri dlabanci ohybat, masova a zeleninova dijeta nadorova dvakrat denne je pro ni ted samozrejmost. Dokud bude mit soucasnou jiskru, budu rada.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 20:13
- Nahlásit
nazdar lidi a psi
mrzí mě, že sem jdu do takový smutný atmosféry tohle není nikdy jednoduchý
Fifi
pani držte se
trochu jsem vás prolítla zpětně a odlehčím, mohu-li
PetraK
ad grůůůůček, no my berem rychlovarnou konvici, tak estli vezmeš rum, groček neni problém ikdyž jak znám lidi kolem, tak i rum bude - teda min. punč, kterej lejem nenápadně do ovocnýho čaje
jináč v jídelně u vokýnka ti vždycky kolem oběda a večeře kafe atd. uvařej ...
našla jsem spacáááák a nepromokavou bundu, tak ještě zítra na důmečku holiny a jsem vybavená!
dneska mi volal taťka, jestli jedu na Pecku na sáňkách a pak mě uklidňoval, že o víkendu má být 20 - akorát nevim, jestli 20 stupňů, nebo 20 cm sněhu ?mad:
jinač definitivně - jedu bez Tlumočníka zítra přijde zedník, takže Míra nemůže odjet ...
a dneska jsem kontrolovala Berni, sice ještě nehárá, ale zkušeným okem a tím, že už ji znám - línání a její chování - obávám se, že zítra začne
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 20:41
- Nahlásit
Fifi
jako všichni-doufala jsem v lepší zprávy,
nenávidim tohle, nenávidim a psi si to nezaslouží vůbec.
máš naprostou pravdu...Mrdka hlodava
přeju vám oběma moc sil ať máte před sebou ještě klidný a společný chvíle.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 20:45
- Nahlásit
Fifi
Ver never, ja se vybulela vcera a v noci a pak dneska tesne po...
to je dobře, ale fakt věřím, měla jsem to taky tak...
Ted mam jiz zaplej nouzovy rezim bez emoci, kdy hledim hlavne na komfort psa a jeho oci, bulet si muzu zase az pak.
přesnýý
Zabiraj asi uz ted, dostala prvni davku hned po prijezdu a proste ted se po zradle vykutalela ven relativne mene bolestive, asistovala u krmeni.
supéér , tohle je přesně to, co jsem měla na mysli
Navic jsem ji zvedla misku, aby se nemusela tak pri dlabanci ohybat, masova a zeleninova dijeta nadorova dvakrat denne je pro ni ted samozrejmost.
Dokud bude mit soucasnou jiskru, budu rada.
bude, bude mít součastnou jiskru, uvidíš...
Janiii
našla jsem spacáááák a nepromokavou bundu, tak ještě zítra na důmečku holiny a jsem vybavená!
jedu bez Tlumočníka zítra přijde zedník, takže Míra nemůže odjet ...
škoda , sem se těšila, že ho po dlouhý době uvidím
obávám se, že zítra začne
že by fungoval zákon schválnosti nebo se jí jen nechce cvičit?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 20:52
- Nahlásit
škoda, sem se těšila, že ho po dlouhý době uvidím
to je prostě přesný - v neděli odpoledne jsme si domluvili hlídání pro kocůrika, abysme ho netáhli s sebou, protože Míra se tak nějak rozhod, že pojede ... a já VŮŮŮŮL se začala těšit ikdyž jsem si to 100000000000x zakázala!!!
v pondělí ráno přišel tchán z noční a řiká Mírovi, ať s víkendem nepočítá, že dorazí zedník ... a bylo po radování
že by fungoval zákon schválnosti nebo se jí jen nechce cvičit?
když vidim, jaká je nervní, protivná, no prostě předhárací klasika. k tomu to vylínání a má už nateklou pipinu. a to jí fakt bude líp s Mírou doma na zahradě, než zavřená v chatce - vyčurat - a do chatky ...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 21:06
- Nahlásit
Janiii
to je prostě přesný - v neděli odpoledne jsme si domluvili hlídání pro kocůrika, abysme ho netáhli s sebou, protože Míra se tak nějak rozhod, že pojede ... a já VŮŮŮŮL se začala těšit
a jéééje, se nemáš vůbec těšit, to je nejhorší varianta
jaká je nervní, protivná, no prostě předhárací klasika. k tomu to vylínání a má už nateklou pipinu.
hmmm, tak to spustí každým dnem
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 21:12
- Nahlásit
jéééje, se nemáš vůbec těšit
ale já se netěšila veřejně!!!! jen tak v koutku duše mě to na chvíli napadlo, jaký to bude fajn
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 21:28
- Nahlásit
Janiii
ale já se netěšila veřejně!!!! jen tak v koutku duše mě to na chvíli napadlo, jaký to bude fajn
to tě nesmí ani napadnout... fakt ne
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 21:35 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Zdravíme Fifi a Sádélko, ach jo...člověk ví že už je to rizikový věk a musí počítat se vším ale stejnak je z toho vyřízenej i kdyby se na to připravoval na některý věci se prostě připravit nedá
držíme palčáky aby těch společných sluníčkových dnů bylo ještě co nejvíce!
U nás je umrzlo ledová krusta na všem...už se vidím jak z toho záftra vyrypuju z podsněhu kytí pro Ešusku no uvidíme, když né tak jí to hodím až na apaluchu...
Sim vás zkuste někdo skočit na www.centrum.cz
Chodí vám to? mě se ta stránka ani nenačte ale nevím essi není problém u mě, mám to dneska celý nějaký difný
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 21:41
- Nahlásit
Fajka
centrum-mi déle nabíhá, ale šlape
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 21:41
- Nahlásit
Janiii
tak estli vezmeš rum,
otázka je, zdaliž se zítra dostanu ešče nakoupit, potřebovala bych, páč chci koupit pičkoty do útulků.
Hm tak asi abych si vzala konvici taky, to je dobrej nápad?? Esli nezapomenu teda, páč kávičku bych si ráda uvařila i tak nějak jako mimo.
Neupeču vůbec nic -chtěla jsem olivovej chleba, ale ty jo nestihnu nejspíš ani blbou bábofku nevadí to? Přijedu jako socka.
Mám v obří tašce všechny svoje mikiny, teplý trička, tepláky, kalhoty, kam si asi zabalí Brtnik??
Kulicha, kulicha musim vzít!!
DYBY BYLO NEJHŮŘ - vezu do útulku "kožíšek" a zimní bundu, možná se nám ešče budou šiknout?????
jedu bez Tlumočníkaa
samý lepší , takže to by Berni nejela, esli tomu rozumim?
Fifi - já na vás furt myslim
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 21:45 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit
Hm tak asi abych si vzala konvici taky, to je dobrej nápad?? Esli nezapomenu teda, páč kávičku bych si ráda uvařila i tak nějak jako mimo.
buď vem konvici, nebo se přifaříš s hrnkem, to je v pohodě jsme jedna rodina hlavně když přineseš vodu z umývárky
Mám v obří tašce všechny svoje mikiny, teplý trička, tepláky, kalhoty, kam si asi zabalí Brtnik??
tak to jsem v klidu a beru si kraťasy páč jakmile se všichni nabalej jak žumpy, tak bude nakonec teplo
otázka je, zdaliž se zítra dostanu ešče nakoupit
tsss, odcházej z kanclu se slovy "to je hrozný, zase přijede návštěva, musim nakoupit ..."
Neupeču vůbec nic
tak nějak se mi chce napsat, že je to jedno, mazanec už oloupal Brtnik, my to rádi oželíme ...
takže to by Berni nejela, esli tomu rozumim?
dobře rozumíš uvidim zítra večer, až se tam dostanu ...
Fajka
mně teda centrum nešlape - ani na kompu, ani mi to nestáhne maily do mobilu
a aby toho nebylo málo!!!! tak jsem si vypsala telefóní čísla a zítra obvolávám zubaře místní doktorka mi řekla, že mě nevezme (a to před dvěma roky řekla, že bere, ale jen rodinné příslušníky - vždyť já se kvůli ní vlastně vdala!!! ), tak zkusím někoho v Benešově. pořádně mi cuká v zubu sice tak obden, a prášek to utlumí, tak snad to vydržim přes Pecku!!! ale po víkendu už mušim někam vyrazit
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 21:52
- Nahlásit
denyk
Janiii
díky mě to právě nechodí
buď vem konvici, nebo se přifaříš s hrnkem, to je v pohodě jsme jedna rodina hlavně když přineseš vodu z umývárky
asi tak dojdu klidně pro vodu ale s konvicí se tahat nebudu...přifařím se jako dycky
no ještě todle do toho
jo a jináč já taky nepeču, já na to peču bo bych to stejnak připekla..nakoupit záftra stíhám tak dyby jste někdo něco chtěl tak piště
takže to by Berni nejela, esli tomu rozumim?
dobře rozumíš uvidim zítra večer, až se tam dostanu ...
si na tom jak já..nutně potřebuješ ještě jednoho psa !
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 21:54
- Nahlásit
Fajka
Sim vás zkuste někdo skočit na www.centrum.cz
Chodí vám to? mě se ta stránka ani nenačte ale nevím essi není problém u mě, mám to dneska celý nějaký difný
nefunguje
PetraK
ty se stěhuješ?
Neupeču vůbec nic -chtěla jsem olivovej chleba, ale ty jo nestihnu nejspíš ani blbou bábofku nevadí to? Přijedu jako socka.
tsss, ty nepřijedeš jako socka, ty přijedeš jako královna ...s plnou parádou
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 21:55 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit
si na tom jak já..nutně potřebuješ ještě jednoho psa
si zas někde nějakýho pučim jako vloni
jo a jináč já taky nepeču, já na to peču bo bych to stejnak připekla
no páč jede Lenka Montíková, tak všichni tajně doufáme v ostružinové koláče její maminky ikdyž ostružiny v tuhle dobu ... no snad zamrazili
ty se stěhuješ?
Ešuskoooooo, nejedeš na módní přehlídku!!!!!
edit: jsou mi velký psí tepláky teda jako tepláky ke psům - ne Beruščiny tepláky
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 21:55
- Nahlásit
Fajka
si na tom jak já..nutně potřebuješ ještě jednoho psa !
Vy jedete ve čtvrtek ráno nebo zítra večer ?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 21:56
- Nahlásit
Janiii
jsme jedna rodina
zapomnělas napsat ... velká!
mazanec už oloupal Brtnik
todle je PODPÁSOFKA!! Jednou jí vyjde beran a uš se pasuje na hospodyńku
beru si kraťasy
+no jo! ty si taky asi musim vzít!
"to je hrozný, zase přijede návštěva, musim nakoupit
hele, možná radši abys nejela. Aby pak Pecka nepředčila Midsomer v počtu mrtvol na metr čtvereční
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 21:58
- Nahlásit
PetraK
jo a kromě toho že s sebou bereš celej šatník, tak to to bylo za zmínku během dne - jdu se stříhat - to jsi jako kvůli pobytu v luzích a hájích šla ke kadeřnici???? to abys vystajlovala ty tůžový tepláky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 21:59
- Nahlásit
Fajka
někdo něco chtěl tak piště
rum,
rum
rum
rum
rum
piškoty
piškoty
piškoty
piškoty
piškoty
nějakou tu vodu na pití
rum
rum
rum.....
ne zítra to musim stihnout
Janiii
uvidim zítra večer, až se tam dostanu ...
šak a ona by nemohla jet? tak by tam dělala rušivej element, ne?
brut
ty se stěhuješ?
ne, to normálně balim.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 22:00
- Nahlásit
brut
Vy jedete ve čtvrtek ráno nebo zítra večer
ve čtvrtek ráno..už se vidim jak tam jsme v devět nula nula
nefunguje
dííky aspon vím že nemusím noutbuka házet z vokna
vy už máte sbaleno?
já teprv píšu seznam
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 22:00
- Nahlásit
Janiii
šla ke kadeřnici????
kůli pobytu ne, ale byla sem před dvěma měsícema, přes ofinu sem neviděla a ofina se navíc transformovala do debilní patky na prdelku vypadala sem jak kráva. Teď vypadám jak tele ,
ty tůžový tepláky
tu nevzhlednou obludnost nevystajluje vůbec nic
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 22:01
- Nahlásit
PetraK
ne, to normálně balim.
tohle vypadá jako rušení šatníku a ne balení
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 22:01
- Nahlásit
šak a ona by nemohla jet?
šak mohla, ale nervy mam jen jedny a ty si tam jedu léčit - ikdyž v týhle společnosti ....
háravky tam samozřejmě maj omezenej režim. a vona je fakt pitomá - ne že by jindy nebyla - ale hárající má prostě mozek přepnutej na "demolišn wumen". tak mi prostě přijde lepší než trápit vobě, tak ji nechat v klídku doma mírovi, kde by nebyla sama.
uvidim zítra
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 22:02
- Nahlásit
Fajka
píšu seznam
co tam máš? Ať vim co ešče přibalit
brut
brůtice jeď prosim Tě tim 16:21, to přijedeš chvilinku po mě. Já toho mám na naložení do auta víc, jednak normoš věci, jednak věci do outulku, ale taky navíc musim do chladící tašky naházet hošikovi maso. Jak se znám budu pobíhat jak kreténská slepice a zmatkovat. Ty budeš sedět v kuchyni a dělat že se ti vůbec nechce smát. JASNÝ?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 22:03
- Nahlásit
já teprv píšu seznam
Fajka
nekecej, beztak máš sbaleno vod loňska
na co seznam???? vždyť vozíte každej rok to samý - to musíš mít natrénovaný
mamča hlásila - mam sbaleno, nachystala jsem punč
takže já ke spacáku a bundě přidám hrneček a můžu vyrazit
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 22:04
- Nahlásit
Fajka
ve čtvrtek ráno..už se vidim jak tam jsme v devět nula nula
to nemáte daleko, tak stíháte
dííky aspon vím že nemusím noutbuka házet z vokna
neházej, bylo by ho škoda, nemohla by si pracovat
já teprv píšu seznam
ahááá, seš lepší jak Ešuska, která totálně vybílila šatník
PetraK
tu nevzhlednou obludnost nevystajluje vůbec nic
tss, to říkáš ty a není to podstatný, páč tomu nerozumíš
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 22:04
- Nahlásit
Janiii
a ty si tam jedu léčit - ikdyž v týhle společnosti
ešče slovo a máš to zpečetěný, dobrovolně si radši nasadíš režim vyčůrat a honem zpátky do chatky
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 22:06
- Nahlásit
PetraK
píšu seznam
co tam máš?
rum, rum, rum, vaječňák, rum, rum, rum ...
ale jinak vážně - co se tak jako ze zkušenosti šikne - holiny, pravda, když se psék rozeběhne za jiným psem tak to trochá kloooože, ale jinak jsou fajné , pláštěnka nebo něco nepromokavýho, BATERKA - na noční venčákování, OČKOVÁK pro psa (apropo, to je u nás další průůů*** - nebudu řešit veřejně ), polštářek pro lepší spaní
a pak klasika - traverza (vy v pokojíkách máte výhodu, máte radiátor), prášky na nervy, prášky na žaludek, prášky na kocovinu, blitsáček (nejste li v domečku s vlastním wc případně v chatce u keře) ... a ták
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 22:07
- Nahlásit
PetraK
brůtice jeď prosim Tě tim 16:21, to přijedeš chvilinku po mě
rozkaz, paní velitelko!!!
Já toho mám na naložení do auta víc, jednak normoš věci, jednak věci do outulku, ale taky navíc musim do chladící tašky naházet hošikovi maso.
a vejdu se já s batůžkem?
Ty budeš sedět v kuchyni a dělat že se ti vůbec nechce smát. JASNÝ?
budu to mít na paměti, takže budu sedět, dusit se a doufat, že nepoznáš, jak moc se bavím, ju?
Janiii
takže já ke spacáku a bundě přidám hrneček a můžu vyrazit
tohle je dobrej systém balení... mám tím pádem zabaleno
|