Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1260 . 1261 . 1262 . 1263 . 1264 . 1265 . 1266 . 1267 . 1268 . 1269 . 1270 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
kachna_
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 10:15
- Nahlásit

brut
jestli dojde k tomu, co neustále hlásaj a to k zeštíhlení míst, tak se dost dobře může stát, že ona bude mezi těma, co díky svým neschopnostem odejde.
neodejde, páč umí podlejzat. Nikdy neodcházej ti neschopní (zkušenost od mamči z práce)

brut
Člen
- Nahlásit

PetraK
tjo no vono to ale bez topení v baráku nende
kor, když není zateplenej ...

ale moje hobby to rozhodně neni!! brr, je mi zima ešče tetkon.
si udělej hrnek horkýho čaje, ať se prohřeješ a nenastydneš

potkali novej psí přírůstek - krásná černá kříženečka- sedm měsíců. Mno tak se s hošíčkem museli nutně, nutně pobratřit, pofackovat se a poválet se.
jůůů, jak je veliká? To měl Ešusek radost, viď?

PetraK
Člen
- Nahlásit

brut

páč vyzvídat, co má kdo pod oblečením dělá pouho pouze ouhyla

a nebo ten, kdo chce vědět, esli neni zbytečně zimomřivej, a to sem já

nevím, jak je stará kolegyně, ale v jistém období se republiky Sovětské moc neprobírali a když tak jen letem světem.

je o něco mladši než já, ale zrovna dífčina to neni. ale víš co, já sem fakt zeměpisný tupo a hodně , hodně velký, ale nemyslím, že by slovo Riga nikdy nemohla slyšet. Jenž vono to neni ani růžový, ani čekuládový, neni to ani hard, ani se tim nedá napatlat 3cm vrstva na xicht, tak jí to prostě mozek nepobral. že třá nebude vědět, kde tak přesně Rigu hledat, jo no dobrý, ale nevěřím tomu, že nikdy neslyšela o městu, který se jmenuje Riga a když někdo řekne, že se bude pohybovat v Rize, tak vzhledem k tomu, že jede i do dalších dvou sousedních státu, čekala bych, že jí to dojde.

denyk
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 10:17
- Nahlásit

PetraK
, že úplně nebyla čarokrásná, jak společnost, protože kde se to ta holka měla naučit, když rodiče chlastali
esli mluvíš vo mně, tak jako u nás chlastal jen fotr

brut
ale tý do dneška malej baští grancle
to by třá Kačence nevadilo

Mno tak se s hošíčkem museli nutně, nutně pobratřit
tak to ten můj mag** včera hučel zase i na štěndo

denyk
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 10:18 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit

brut
co neustále hlásaj a to k zeštíhlení míst
no jo, voe, toš když zeštíhlej místa, tak se rosůlek už ani na židli nevejde.....

brut
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 10:20
- Nahlásit

kachna_
neodejde, páč umí podlejzat. Nikdy neodcházej ti neschopní (zkušenost od mamči z práce)
tohle je v úřadech,bohužel, naprostá pravda

PetraK
nebo ten, kdo chce vědět, esli neni zbytečně zimomřivej, a to sem já
nene, tohle dělaj jen ouhylové

je o něco mladši než já, ale zrovna dífčina to neni.
aha, takže to je ještě ročník, kdy to brala ve škole...

Jenž vono to neni ani růžový, ani čekuládový, neni to ani hard, ani se tim nedá napatlat 3cm vrstva na xicht, tak jí to prostě mozek nepobral.
no joooo, jenže ty chceš, aby věděla i jiný věci, než jsou kokínka, barvičky a podobné serepetičky... najivo

když někdo řekne, že se bude pohybovat v Rize, tak vzhledem k tomu, že jede i do dalších dvou sousedních státu, čekala bych, že jí to dojde.
nedojde, páč nad tím nepřemejšlí

denyk
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 10:21
- Nahlásit

PetraK
Jenž vono to neni ani růžový, ani čekuládový, neni to ani hard, ani se tim nedá napatlat 3cm vrstva na xicht, tak jí to prostě mozek nepobral
úplně blbá

brut
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 10:22
- Nahlásit

denyk
no jo, voe, toš když zeštíhlej místa, tak se rosůlek už ani na židli nevejde.....
si myslím, že časem budou muset objednat jinou, páč jí tahle bude malá...

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 10:26 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

kachna_

Ale jo, já jenom reagovala na tu maturitu
Jinak plně chápu tvé spravedlivé zhnusení nad neschopnou a línou a podlézavou kolegyní

, hele já nejsem zrovna ajnštajn ( a kurnik čím dýl píšu toudle naší hatmatilkou, tím hořší mám normální psaný projef ), nemám třeba takovej ten všeobecnej přehled, co mají moji kolegové na mém domácím oddělení, jsem tupounek, to bez debaty, ale v součtu dalších věcí a jejího projevu, prostě mi to přijde hrozný, že tu může sedět někdo až takhle hloupý. podle mě by neměl . Mi udivuje právě, že tu někdo takhle omezený prostě může pracovat , no.

brut

proč tě teda překvapuje, že Růžovka neumí vyskloňovat RIGA, když není schopná ani ničeho jinýho?

páč pak tu podle mýho názoru nemá sedět. a to ne proto, že mi není sympatická a nejradši bych jí zabila. ale proto, že pak to prostě nikdy nebude mít tu úroveň co by mělo mít.

tak se dost dobře může stát, že ona bude mezi těma, c

ne to se právě nestane, víš. Načíhla jsem, jak to tak chodí

kachna_ má svatou pravdu

eodejde, páč umí podlejzat. Nikdy neodcházej ti neschopní

a to se rozčiluju tak jako obecně, ne ani ze svýho pohledu, jen mi to prostě přijde PŘÍŠERNÝ!!

brut

si udělej hrnek horkýho čaje

mám kafe, shánim do něj rum

jůůů, jak je veliká? To měl Ešusek radost, viď?
Úplně hroznou, domů šel s držkou kolem celý hlavy, slintama na zádech a ščastným výrazem, že panička se neroztaví ani do vánoc mu bylo fučik

brut
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 10:38
- Nahlásit

PetraK
páč pak tu podle mýho názoru nemá sedět. a to ne proto, že mi není sympatická a nejradši bych jí zabila. ale proto, že pak to prostě nikdy nebude mít tu úroveň co by mělo mít.
ale tohle je přece všude, na všech úřadech ti sedí valná většina lidí, co tam vůbec nemaj být..... o úrovni se ani nezmiňuju.

ne to se právě nestane, víš. Načíhla jsem, jak to tak chodí
kachna_ má svatou pravdu
třeba nemá...stále doufám, že se najde někdo, kdo prokoukne a při pořádném rozhlídnutí dvě třetiny neschopnejch úředníků vyhází ...

to se rozčiluju tak jako obecně, ne ani ze svýho pohledu, jen mi to prostě přijde PŘÍŠERNÝ!!
já vím, mě taky, jenže jsme moc malí páni na to, aby sme zrovna tohle pořešily

si udělej hrnek horkýho čaje
mám kafe, shánim do něj rum

jak jinak

Úplně hroznou, domů šel s držkou kolem celý hlavy, slintama na zádech a ščastným výrazem, že panička se neroztaví ani do vánoc mu bylo fučik
to je dobře, mooooc dobře .. panička nemá po ránu chrupkat a má vykouknout ven, aby viděla, že je tam zima a řádně se oblíkla

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 10:38
- Nahlásit

denyk

esli mluvíš vo mně, tak jako u nás chlastal jen fotr

a pak že já su blbé

Nasrali mě tehdy, omluvou jim budiž fakt, že nám bylo devatenáct. Ale dostali čočku fšichni fčetně Brtnika, kreténi. A když pak někdo v trapný sebeobraně plácnul, že je ešče vošklivá a nesnaží se s tím něco dělat, seznámiili se s tajfunem. Jak kurva ta holka asi měla vědět, co a jak se sebou dělat, když znala jen krmení malejch dětí, praní plínek..... tý vole zase sem se znovuvytočila , tehdy jsem řvala jak prorvaný Slapy, pamatuju si to, jak mě to naštvalo, ty idioti s gulema vůbec nechápali

včera hučel zase i na štěndo

to se ale dalo čekat, opravdu. Ešus tehdy jak ho vymet ten picbům a dva dny na to neurotická velká křženka ovčáka, tak se taky takhle choval. A do dneška to nemá v hlavě srovnaný , nejsem tak dobrá, aby se mi to podařilo odbourat úplně sem lajka. Dej tomu čas- myšleno v tom smyslu, že to bude chvilku trvat a musíš mu pomoct najít aspoň trochu jistoty.

no jo, voe, toš když zeštíhlej místa, tak se rosůlek už ani na židli nevejde
ne ty vole ty seš fakt jemen!!!

(výraz jemen je můůůj dyslektickej vynález- chtěla jsem ondynoj o dvou politicích říct, že jeden je větší dement, než druhej a vyšlo mi z toho, že sou voba jemen

úplně blbá

si tak máme co vyčítat

kachna_

Jo a nemáte někdo velkokinekologickou radu, jak vysvětlit dítěti,že ze psí misky se nepije

vole, to je jednoduchý, ne? Upevni zákazovej povel! vem to přes traverzu

kachna_
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 10:47
- Nahlásit

PetraK
(výraz jemen je můůůj dyslektickej vynález- chtěla jsem ondynoj o dvou politicích říct, že jeden je větší dement, než druhej a vyšlo mi z toho, že sou voba jemen
a jak k tomu přijde chudák Jemen?

kachna_
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 10:56
- Nahlásit

Téda, potěšila mě allianz. Spojili mi dvě pojistky nemovitosti, uzavřený ve stejnej den, do jedný obálky, jsem ráda, když se neplejtvá.

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 10:58
- Nahlásit

brut

tohle dělaj jen ouhylové

dobře, nemůžeš mi vyjít trochu vstříc?? co takhle aspoň zimomřivý ouhylové?

aha, takže to je ještě ročník, kdy to brala ve škole..

ano , ale jak vidno tak čistě pouze teoreticky

páč nad tím nepřemejšlí

no ano. ona právě nezvládne víc, než to přepojování a poštu. kruci ale kde to jsme????????????? Ona nebyla schopná si vyhledat seznam ambasád na netu, vytáhnout si adresy a posoudit, že je třeba na Slovenskou ambasádu jaksi nevhodný poslat dopis v angličtině. Páč prostě jí dali dopisy v angličtině, tak to poslala v AJ úúpa všade! Že byl rozdil Slovinsko a Slovensko, to se ani rozepisovat nebudu

na všech úřadech ti sedí valná většina lidí, co tam vůbec nemaj být.
ale já vim! no. ale nezvyknu si, dycky mě něco dostane.

třeba nemá..
má. já nedoufám.

jak jinak

je zima, tak co!

nemá po ránu chrupkat

nechrupkala právě, cvičila a ešče jí zbyl čas na miniprochajdu místo jen čůráního u podesty a proto zmrzla

má vykouknout ven
vykoukla, ale špatně vyhodnotila, páč si nevšimla rozdílu mezi zelenou trávou a bílou trávou. Je tupá jako její kolegyně Růžofka Rosůlková

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 11:00
- Nahlásit

kachna_

a jak k tomu přijde chudák Jemen?
no blbě, no. ale co nadělám, že jo. navíc jak řikám... zeměpis mi moc nejde.....

Spojili mi dvě pojistky nemovitosti, uzavřený ve stejnej den, do jedný obálky, jsem ráda, když se neplejtvá.

kecáš? někdo má mozek!! Hm, na mě dycky u kasy třá v DM koukaj divně, když nechci edelitku a řikám, že budem šetřit životní prostředí, ano? a slečna kouká udiveně a nechápe, že nechci jednu tužku do obří edelitky

brut
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 11:14
- Nahlásit

PetraK
dobře, nemůžeš mi vyjít trochu vstříc?? co takhle aspoň zimomřivý ouhylové?
mnoooo, že seš to ty, tak souhlasím, ale jen pro tentokrát ... si zimomřivej ouhyla

ano , ale jak vidno tak čistě pouze teoreticky
to víš, ona už má tak zarostlý mozeček tukem, že jí nemyslí

no ano. ona právě nezvládne víc, než to přepojování a poštu. kruci ale kde to jsme?????????????
u nás v Čechách, holka, u nás...

Ona nebyla schopná si vyhledat seznam ambasád na netu, vytáhnout si adresy a posoudit, že je třeba na Slovenskou ambasádu jaksi nevhodný poslat dopis v angličtině. Páč prostě jí dali dopisy v angličtině, tak to poslala v AJ úúpa všade!
řekni mi, proč by se namáhala, když jí to prochází? Kdyby jí za každej kiks strhli penízky nebo jí pohrozili výpovědí, tak by se asi začala snažit. Ale teď? Co jí hrozí... že nedostane bombony nebo dortík? Hmm, to je blbý, ale na tyhle lidi trochu víc nedůsledný ...

ale já vim! no. ale nezvyknu si, dycky mě něco dostane.
to mě sice taky, ale pokud se nezmění celkový přístup a nezačnou se tihle "rádoby" úředníci vyhazovat, tak to nezměníme... páč jsme moooc malí páni na vytváření změn

má. já nedoufám

je zima, tak co!
dobrá výmluva

nechrupkala právě, cvičila a ešče jí zbyl čas na miniprochajdu místo jen čůráního u podesty a proto zmrzla
cvičila se zavřenýma očima, páč jinak by viděla, jak je venku hnusně bílo

vykoukla, ale špatně vyhodnotila, páč si nevšimla rozdílu mezi zelenou trávou a bílou trávou.
takže potřebuje ještě ke všemu brejle

denyk
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 11:17
- Nahlásit

Že byl rozdil Slovinsko a Slovensko,
páč Slovinci jsou na tom líp
a my nemáme moře
no oni mají kósek, dobrá
a nemaj slívku

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 11:27
- Nahlásit

brut
mnoooo
hele ty chytrolíne, ty si nezapomeň pořádně zabalit,

arostlý mozeček tukem, že jí nemyslí

nemůže jí zarůst něco co nemá! i slepice má větší mozek

u nás v Čechách, holka, u nás
já vim

ekni mi, proč by se namáhala, když jí to prochází?

no páč se pokaždý asi najde debil, kterej jí z toho na poslední chvili vytáhne, já jí to taky nenehala odeslat. Páč bychom vypadali jako kreténi my, ne vona.

výmluva

TO NEJNI VÝMLUVA!!

cvičila se zavřenýma očima, páč jinak by viděla, jak je venku hnusně bílo
nene, su blbé

brejle

voni vyráběj brejle na blbost?? v tom případku jich sem vobědnám vagon

denyk
páč Slovinci jsou na tom líp
a my nemáme moře
no oni mají kósek, dobrá
a nemaj slívku

no jistě písmeno sem, písmenko tam

slívku

eh sem četla původně slinifku, nechápala proč nemaj slinifku moc spěchám no

denyk
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 11:33 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit

PetraK
ty vole, co ty obrázky? Si horší jak Mengele (neplíst s Mendělejevem)

Hnus, ešče že jsem doma, byste mě tam vykostili

nechápala proč nemaj slinifku
játra ešče možná z tý slífky

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 11:41
- Nahlásit

denyk
ty vole, co ty obrázky? Si horší jak Mengele

Jááá? Já ne, to brůtice přece! Chce si hrát s Brtnikem na holičku či co přece. ,

byste mě tam vykostili

co vykostili, ale vono dyby bejvala byla Pecka na začátku února, mohly jsme tě zbavit toho slepáku

játra ešče možná z tý slífky

no ty budu mít zatvrdlý po tom zmrzlim víkendu asi já, abych si nakonec nepropíchla játrama plíci až se vohnu

kachna_
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 11:42
- Nahlásit

denyk
Si horší jak Mengele (neplíst s Mendělejevem)

neplíst s Mendělejevem
hele ale ten vymyslel recepturu vodky, ten asi slinifku taky nemá

denyk
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 11:49
- Nahlásit

PetraK
Chce si hrát s Brtnikem na holičku či co přece
jsem četla na "holčičku "

nepropíchla játrama plíci až se vohnu
tě vošetřim, vim jak na to

kachna_
vymyslel recepturu vodky
tak vodku mám ráda, ale tu bez k
tu s k bych nepozřela

brut
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 11:58
- Nahlásit

PetraK
hele ty chytrolíne, ty si nezapomeň pořádně zabalit,
tsss, takový podružnostě nechám na tobě, páč já pojedu jen s batohem a nebudu se stěhovat

nemůže jí zarůst něco co nemá! i slepice má větší mozek
ale má mozeček, jenže plný tuku a ne rozumu a myšlenek

já vim

páč se pokaždý asi najde debil, kterej jí z toho na poslední chvili vytáhne, já jí to taky nenehala odeslat. Páč bychom vypadali jako kreténi my, ne vona.
hmm, tak pak se nedivím, že tam ještě furt sedí

TO NEJNI VÝMLUVA!!
je!!!!!

nene, su blbé
oooo, koukám, že ses rozhodla zpytovat sama sebe

voni vyráběj brejle na blbost?? v tom případku jich sem vobědnám vagon
na blbost ne, ale na slepotu jo

Jááá? Já ne, to brůtice přece! Chce si hrát s Brtnikem na holičku či co přece. ,
jááá? Co mě do toho taháš? Tohle je tvoje chujovina a ne moje

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 12:00
- Nahlásit

kachna_

neplíst s Mendělejevem
hele ale ten vymyslel recepturu vodky, ten asi slinifku taky nemá

jo?to sem nevědíla to je šikovnej pán ešče víc teda a to byl asi vedlejší produkt z tý tabulky, ne?

denyk
jsem četla na "holčičku

hele tak já nevim jak si to vona plánuje, esli bé z ní Lolitka či co? No myslim, že Brtnik bude jako koukat, co ho cestou čeká.

tě vošetřim, vim jak na to

ajo!! Máš prax!! Tak to je dobrý, to se nemám čeho bát

tu s k bych nepozřela
jééj, když je kvalitní a když je dobře vychlazená..... hm. Máma dostala tudle nějakou zahr votku. Dali jsme jí na chalupě do mrožáka mrožit. mrožila se do druhýho dne, páč sme prt alkehůlky a zapomněly na ní , ale ! Mrožák je evidentně výkonný, dotáhnul jí do stavu tahu, tzn, že netekla ale hásky se táhla, to to se mi povidlo naposled před stopadesáti lety , když jsme měli s Brtnikem naši první prastarou (neplést s prostatou ) lednici která mrožila neustále a furt a taky tu vodku dotáhla k tahu. to čék naleje a zrmzne sklínka .

brut
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 12:01
- Nahlásit

denyk
tak vodku mám ráda, ale tu bez k
tu s k bych nepozřela

sme na tom stejně

denyk
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 12:10
- Nahlásit

PetraK
votku ani mroženou ble ble ble vůbec, tvrdéj alkéhúl ble

k nám se žene voláká búrka, či co...se zatmělo
Zítra zas jedem s pelkánkem k vetovi, to jsem zvědavá, co si na nás zase vymyslej. Boulička zdá se mi celý týden stejná-velikosti třešně, jak psala paní vetrinářová....

A pořád nějak nechce jíst- hárafky už cca. 14 dní, no mrzí mě, bo je hubenej....mám chuť mu něco uvařit, ale zase aby si nezvykl, že mu jako podstrojuju

kachna_
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 12:19
- Nahlásit

PetraK
Vodka Russian Standard je vyráběna na základě výsledků práce slavného ruského vědce D. I. Mendělejeva z roku 1894. Tento otec periodické tabulky chemických prvků předsedal carské vládní radě zodpovědné za normu a recepturu pro výrobu kvalitní ruské vodky. Norma, známá pod názvem Ruskij Standart, nařizovala používání kvalitní pšenice a nejjemnější ledovcové vody, vícenásobnou destilaci a filtraci přes dřevěné uhlí, aby byly odstraněny nečistoty, ale stanovila i 40 % jako ideální objem alkoholu.
zdroj: http://www.upb.cz/portfolio/shop/15-Vodka/11-Russi an-Standard
já totiž tuhle vodku chtěla koupit tátovi k vánocům

kachna_
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 12:22
- Nahlásit

zrmzne sklínka
a jsme zase u slífky

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 12:36 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

brut

já pojedu jen s batohem

neměla by sis vzít taky něco na sebe?? nejde ani tak vo to, že je to úchylný, ale mohla bys nastydnou

já vim

, tak pak se nedivím

je!!!!!

hele sem starší, tak pravdu mámjá

zpytovat sama sebe
a měla bych u toho zvostat je to asi užitečnější, než zpytovat jiné

Tohle je tvoje chujovina a ne moje

ty vole Brůůůtice, ty už si jako nepamatuješ co hodláš s Brtnikem provozovat, jo?? Ne??

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 12:39 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

kachna_

Vodka Russian Standard je vyráběna na základě výsledků práce slavného ruského vědce D. I. Mendělejeva z roku 1894.

žjooo! to sou užitečný informace, byl šikovnej pan Mendělejef! Hele a pročs jí nekoupila?

denyk

o...se zatmělo

mi taky a nejen počasim .

<< 1 ... 1260 . 1261 . 1262 . 1263 . 1264 . 1265 . 1266 . 1267 . 1268 . 1269 . 1270 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání