| Autor |
Zpráva |
Janiii
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 22:09
- Nahlásit
dobrovolně si radši nasadíš režim vyčůrat a honem zpátky do chatky
nenene, pokud pojedu bez psa, tak naopak - sednu si na terasu před jídelnu, budu mít výcvik plac jako na dlani, dám si svařáček, a budu se KOCHAT!!!!!
za drobného předpokladu - že to ve čtvrtek do odpoledne stihnu v práci zvládnout tak, abych tam v pátek nemusela
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 22:10
- Nahlásit
a vůbec!!!! jsem vám neřekla, že mam novou kolegyni!!! a vypadá celkem normálně, chápavě a použitelně - ale NEBUDU SE RADOVAT!!!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 22:11
- Nahlásit
Janiii
za drobného předpokladu - že to ve čtvrtek do odpoledne stihnu v práci zvládnout tak, abych tam v pátek nemusela
musíš, Kájo, musííííš
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 22:12
- Nahlásit
To bude akce panečku
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 22:12
- Nahlásit
Janiii
rum, rum, rum, vaječňák, rum, rum, rum ...
aha, takže to nemám teda sbaleno vůbec
holiny už sou v autě, baterku teda nemám a už jí nemám kde vzít je to velkej průser?
prášky na nervy, prášky na žaludek, prášky na kocovinu,
nepotřebuju, nepotřebuju, nepotřebuju. ani jedno, hodlám se chovat slušně a psa zmlátim hned po příjezdu, takže se bude bát udělat i krok a bude klid
dám si svařáček, a budu se KOCHAT,
udělám to taky tak!
jdu dál balit.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 22:13
- Nahlásit
Janiii
jsem vám neřekla, že mam novou kolegyni!!! a vypadá celkem normálně, chápavě a použitelně
takže to vypadá na rozdělení práce nebo spíš na převzetí části úkolů a zástup?
denyk
To bude akce panečku
sem čím dál zvědavější ... hlavně na Ešusky šatník
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 22:14
- Nahlásit
a už jí nemám kde vzít je to velkej průser?
já sice radim, ale taky ji nemam - resp. mam, ale někde v krabicích na baráku na půdě
o to víc musíš chlastat, aby sis svítila vočkama při venčení
jako šikne se, když sbíráš po tmě bóbika, abys nemusela jít po hmatu
hodlám se chovat slušně
hmmm, taková jedna s náma taky první rok byla ... podrobnosti povyprávim osobně
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 22:15
- Nahlásit
PetraK
aha, takže to nemám teda sbaleno vůbec
jdu dál balit.
to s sebou bereš i skříně?
baterku teda nemám a už jí nemám kde vzít je to velkej průser?
se juknu, jestli tu mám náhradní z chaty a dám ti vědět....
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 22:16
- Nahlásit
takže to vypadá na rozdělení práce nebo spíš na převzetí části úkolů a zástup?
přestěhovala jsem se do jiný kanceláře, kde teď sedíme spolu, takže pokud to půjde tak jak má, tak budeme dělat moji práci paralelně dvě dohromady, tak by mohl být časem klídek a možnost vybrat si dovču ... ale jak řikám, ani nápad o tom zaradovat se.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 22:21
- Nahlásit
Janiii
teď sedíme spolu, takže pokud to půjde tak jak má, tak budeme dělat moji práci paralelně dvě dohromady, tak by mohl být časem klídek a možnost vybrat si dovču ...
kéž by... konečně by jsi měla trošku klidu ..ale jak říkáš, neradujme se předčasně
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 22:25
- Nahlásit
jdu chrnět!!!
pokud byste zítra něco potřebovali ohledně balení a ták tak jen na mailu
večer sem pokusim načíhnout, ikdyž nevim v kolik se mi povede přijet domu
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2011 00:07
- Nahlásit
Tak tady zbytek vorechoidnich fotek z Lysy.. az budou primo od Superpsa, dam echo.
http://skrivany.rajce.idnes.cz/Voriskiada_Lysa_nad _Labem/
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2011 08:17
- Nahlásit
RRRRRRRRRRRRRRRDDDDDDDRRRRRRRRÁÁÁÁÁÁMMŠŠŠŠTTTTAAAA AAJJJJJN!
cvakaj mi zuby zimou, nemužu křičet
JE UKRUTNÁ ZIMA!! TOPIM MOC NA NEJVÍC!!!
Ráno jsem optimisticky vyskočila s postele a čvrthoťku si zacvičila, Venku za oknem slunko, krása.... optimisticky jsem si říkala, že šest z dvanácti mikin bych mohla z tý tašky vyhodit, když je tak krásně, optimisticky sem vyrazila ven s čoklem jen v tílku a mikince. To že tráva neni zelená ale bílá sem přehlídla. Kráva. Otřískala jsem si sklovinu, jak mi cvakaly zuby. Dnes přibalím ještě dalších šest mikin. Brtnik si bere tim pádem asi jen kapesnik
Mathea
Fifi
no ty voleéééééééééééééé!!
vy ste ju vyměnili to nejnvi vůbec vona
a pánčička od Jenny je sympatická hrozmě moc!! to byl hodně moc povedenej víkend
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2011 08:36
- Nahlásit
Bré ranko,
jak mi cvakaly zuby.
uš jseš jak Ešus
a pánčička od Jenny je sympatická hrozmě moc!! to
má černý vlasy a mikču, viď?
Ano u nás taky ráno mrzlo, ale jsem jen v mikině, fšak vono se vyčasí....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2011 08:40 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
denyk
uš jseš jak Ešus
a ty seš zas hrozná kravěna
má černý vlasy a mikču, viď?
hééj, to jsem si vůbec nefšimlaaa?? fakt?? ale sympa je moc, Jennuše se bude mít určo dobře, o zábavu nouze nebude
EDIT - to máš popletný to nejni nová pánčička od Jenny, to v černý mikče a s černejma vlastama je Mathea a ta je ale taky sympatická moc, viď Fifi? nová pánčička od Jenny - ten vlčák varianta brod má bílou mikču a vestu
ale jsem jen v mikině,
a máš něco pod ní? teda jako ne že bych ouchylně vyzvídala , ale jako že esli seš tak úplně votužilá. Já mám enem tílko pod tou mikčou a nějak mi ta zima tetkon nesedla.
vono se vyčasí..
až do sněží, tak jo
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2011 08:44
- Nahlásit
PetraK
a máš něco pod ní?
tričínko, džlutý ale né vod pylu, ten uš snad spláhl fčerejší déšť.
Ikdyž nakonec jsme včera měli krásnou procházku, udělalo se hezky.
Šli jsme pěkně po "velkoměstě" u nohy bez vodítka.....(s košem )
ale jako že esli seš tak úplně blbá
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2011 09:00
- Nahlásit
Rumštajnvespolek
PetraK
Tak jsem se včera přikohátala z dětskýho pokoje, že jako našiju pár obojků. No a co myslíš???!!! vony jsou ty přesky oúzký.
Jo a nemáte někdo velkokinekologickou radu, jak vysvětlit dítěti,že ze psí misky se nepije?Zákaz prostý ani vysvětlení rozvité nefungují
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2011 09:00
- Nahlásit
uuuuš mě zase bolí hlavááááá...brýýýýýý rááááááno vespolek
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2011 09:03
- Nahlásit
denyk
tričínko, džlutý
jo tak tudle vrstu já nemám, v tom t možná bylo. Ty jo ale zima mi je furt, nejde mi rozmrznout, ona ta mikča taky je spíš jako trochu tričko s kapucou a kapsiškama, grrrr sem zamrzlá
Šli jsme pěkně po "velkoměstě" u nohy bez vodítka.
von je čikovná pipinaaa. No vidiš, jak mu to s košikem de! a ešče ušetříš za vodítko
ale jako že esli seš tak úplně blbá
to jako bez debaty, blbá si uplně :
žeru mrkef, brzy mi asi narostou hlodáky , ale když tady dole f kantýně maj hrozně dobrou mrkef, slatkou, nakrájenou na špaliky. Tak zatimco Bréca sežere na posezení půl kila čokošky, já si tu hezky hraju na králika Bagsbanyho
joo a když jsme u toho mršení názvů.... právě jsem upadla pod stůl. Kolegyně nějak při svém vzdělání opomněla zaregistrovat že hlavní město Lotyšska nese název Riga. Potřebovala cosi zaregistrovat na podatelně a pravila do telefonu....."bláblábláá a no a to poslední je Riza". na druhý straně telef. bylo evidentně nějkaou dobu ticho a pak jí někdo vysvětlil, že to je Riga. On jí totiž kolega, který to zaevidování záležitosti potřeboval , předtím sdělil, že se budou stavovat v Rize. Vzhledem k tomu, že asi o městu Riga v životě neslyšela, nenapadlo jí ani to sklonit. ááách jo, to je matroš. Jak může mít proboha madurýdu? to jí snad dělala na zvláštní střední škole ne?
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2011 09:12
- Nahlásit
Fajka
mě zase bolí hlavááááá
vem si prášek, neš to propukne v něco mnohem horšího
PetraK
já tílka nenosím, je mi v nich chrozný vedro
Kolegyně nějak při svém vzdělání
vy jste tam povedená partička to jako dojde i mě slovence
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2011 09:13
- Nahlásit
PetraK
Jak může mít proboha madurýdu? to jí snad dělala na zvláštní střední škole ne?
stačí třeba průmyslovka, my zeměpis taky neměli, v občanský nauce jsme to taky neměli,páč to nebylo členem EU a ze sedmý třídy bych to asi fakt dohromady nedala .
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2011 09:23
- Nahlásit
kachna_
tak já to hlavní město taky nevěděla, ale jde o to skloňování, ne?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2011 09:37 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
denyk
tak já to hlavní město taky nevěděla, ale jde o to skloňování, ne?
hele my jsme pravopis trochu brali snad jenom ve třeťáku, když jsme měli jeden rok kvalitní učitelku.
I maturitní otázky se u nás probíraly tím způsobem, že jsme si někdy v lednu stěžovali, že se pravopisu nevěnuje žádný čas, tak je profesor týden na to začal zkoušet.
A spolužák se pravopis doučoval v práci. edit Mi (sakra ) to normálně posílal mailem ke kontrole. Takže o výuce jazyka českého na středních školách (mj prof. učil i na gymplu) fakt nemám iluze.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2011 09:55
- Nahlásit
kachna_
já nemám ani maturytu (a nejde to poznat, že? )bo maminka na nás byla (a bila nás sama) sama, takže jsme byly se ségrou hrozný puberťačky a na školu jsem sr***
|
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2011 09:59
- Nahlásit
Zdravím milé dámy a Čííífe
Tohle počasí je akorát tak k nastydnutí Brůtíkovec mi už dva večery po sobě zatopil v kamnech, aby se prý nemusel koukat na to, jak sem zabalená v dekách
Venku za oknem slunko, krása.... optimisticky jsem si říkala, že šest z dvanácti mikin bych mohla z tý tašky vyhodit, když je tak krásně, optimisticky sem vyrazila ven s čoklem jen v tílku a mikince.
si k tomu cvičení měla i otužování, což je zdravý
Mathea
Tak tady zbytek vorechoidnich fotek z Lysy..
jedna hezčí než druhá
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2011 10:02 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
denyk
vy jste tam povedená partička
viď? Já zas neumim počítat
to jako dojde i mě slovence
kachna_
my zeměpis taky neměli,
ale tak já sem spešl na zemák fakt tupá a na Rusko a bývalý země SSSR vůbec, Brtnik si ze mě dělá furt srandu, ale todle jsou věci, který prostě i čék pochytí tak nějak mimoděk ze všeobecných informací, který jsou v TV (a že na ní nějak nekoukám ), novinách nebo tak nějak. prostě přijde mi to hrozný, vzhledem k platu kterej bere, schopnostem který nemá, nápln i práce. Když to totiž porovnám s mojí sestrou, kterážto krom střední školy má odbornou nástavbu, teď si dělá VŠ, dělá skutečnou práci a dělá jí dobře, tak v porovnání tady s Růžofkou, která přenese papír zleva doprava, neumí používat počítač, který by tedy měl být jejím hlavním pracovním nástrojem a jediný co umí je přepovojovat telefon, tak je mi z toho smutno. Ona je tak tupá prostě povšechně - měla jsi vidět co předváděla, když měla kontaktovat ambasády . ááále což toho si nefšímej. to je jen taková eeerupce . Já si nemyslím, že by fšicí museli vědít fšecko a že kdo se netrefí s mě či mně ve větě, je debil (jeden náš kamarád měl ženu, kterážto i vzhledem k zázemí v rodině na tom se vzděláním nebyla vůbec dobře a měla ještě smůlu, že úplně nebyla čarokrásná, jak společnost požaduje, kluci měli tendenci se tomu smát, smetla jsem je tehdy za to z povrchu zemskýho,idioty-včetně svého muže, protože kde se to ta holka měla naučit, když rodiče chlastali a ona se starala o sourozence?) , to jen teď tady v těch souvislostech mě to dostalo.
Fajka
uuuuš mě zase bolí hlavááááá...brýýýýýý rááááááno vespolek
denyk má pravdu, vem si piluly, ať se to moc nerozjede
|
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2011 10:06
- Nahlásit
PetraK
a máš něco pod ní? teda jako ne že bych ouchylně vyzvídala
vidíš a tady máš jasnou ukázku, žes ouhyla, páč vyzvídat, co má kdo pod oblečením dělá pouho pouze ouhyla
denyk
Šli jsme pěkně po "velkoměstě" u nohy bez vodítka.....(s košem)
supééér, hodnej plašan, moooc hodnej
kachna_
nemáte někdo velkokinekologickou radu, jak vysvětlit dítěti,že ze psí misky se nepije?Zákaz prostý ani vysvětlení rozvité nefungují
zkus Jablunku , ale tý do dneška malej baští grancle , tak si myslím, že rada neexistuje....
Fajka
uuuuš mě zase bolí hlavááááá...
mě taky od noci
PetraK
Potřebovala cosi zaregistrovat na podatelně a pravila do telefonu....."bláblábláá a no a to poslední je Riza". na druhý straně telef. bylo evidentně nějkaou dobu ticho a pak jí někdo vysvětlil, že to je Riga. On jí totiž kolega, který to zaevidování záležitosti potřeboval , předtím sdělil, že se budou stavovat v Rize. Vzhledem k tomu, že asi o městu Riga v životě neslyšela, nenapadlo jí ani to sklonit. ááách jo, to je matroš.
nevím, jak je stará kolegyně, ale v jistém období se republiky Sovětské moc neprobírali a když tak jen letem světem.
Na rozdíl od nás, kdy jsme museli umět všechny vyjmenovat i s hlavníma městama, tak postupně tenhle trend odpadl.
No a když jméno nikdy neslyšela, tak jí ani nenapadlo ho skloňovat...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2011 10:10
- Nahlásit
brut
Brůtíkovec mi už dva večery po sobě zatopil v kamnech
tjo no vono to ale bez topení v baráku nende
i otužování, což je zdravý
no ale moje hobby to rozhodně neni!! brr, je mi zima ešče tetkon. Páč jsme i potkali novej psí přírůstek - krásná černá kříženečka- sedm měsíců. Mno tak se s hošíčkem museli nutně, nutně pobratřit, pofackovat se a poválet se. No voni se hejbali, já ne. klepu se ešče tetkonjak drahej pes před sámoškou.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2011 10:10
- Nahlásit
PetraK
Ale jo, já jenom reagovala na tu maturitu
Jinak plně chápu tvé spravedlivé zhnusení nad neschopnou a línou a podlézavou kolegyní.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2011 10:13
- Nahlásit
PetraK
tak já sem spešl na zemák fakt tupá a na Rusko a bývalý země SSSR vůbec,
vzhledem ke svým kořenům by jsi ale neměla být
prostě přijde mi to hrozný, vzhledem k platu kterej bere, schopnostem který nemá, nápln i práce. Když to totiž porovnám s mojí sestrou, kterážto krom střední školy má odbornou nástavbu, teď si dělá VŠ, dělá skutečnou práci a dělá jí dobře, tak v porovnání tady s Růžofkou, která přenese papír zleva doprava, neumí používat počítač, který by tedy měl být jejím hlavním pracovním nástrojem a jediný co umí je přepovojovat telefon, tak je mi z toho smutno. Ona je tak tupá prostě povšechně - měla jsi vidět co předváděla, když měla kontaktovat ambasády . ááále což
proč tě teda překvapuje, že Růžovka neumí vyskloňovat RIGA, když není schopná ani ničeho jinýho?
Tvoje ségra ale žije v trochu jiném světě a je si vědoma toho, že bez dalšího vzdělání by mohla přijít o práci nebo v ní ustrnout. Což evidentně Růžofka neřeší... jestli dojde k tomu, co neustále hlásaj a to k zeštíhlení míst, tak se dost dobře může stát, že ona bude mezi těma, co díky svým neschopnostem odejde. Ale zřejmě jí to nezajímá...
|