| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2011 12:41 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
denyk
oulička zdá se mi celý týden stejná-velikosti třešně,
a lalok už nemá? jen tu bouličku???
zase aby si nezvykl, že mu jako podstrojuju
i jen mu dej flákotu, neboj se toho. Asi si ho pučim někdy, uděláme výměnu psů, dyš se dělá výměna manželek vrátim Ti domu vyžrance
edit- mi napadlo a když mu jeden den jako úúúplně vysadíš? nebo - krmíš dvakrát denně - já jo, tak co nedat prostě snídaňku, večeře si pak bude vážit?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2011 12:52
- Nahlásit
PetraK
neměla by sis vzít taky něco na sebe?? nejde ani tak vo to, že je to úchylný, ale mohla bys nastydnou
a není to zbytečný? Stačí snad batoh, aby mi netáhlo na záda, ne?
hele sem starší, tak pravdu mámjá
jen o fousíííneček seš starší, se nevytahuj, kšando ... a pravdu mám samozřejmě jááá
měla bych u toho zvostat je to asi užitečnější, než zpytovat jiné
ty máš dneska fakt den plný sebezpytování...nejseš nemocná?
ty vole Brůůůtice, ty už si jako nepamatuješ co hodláš s Brtnikem provozovat, jo?? Ne??
já s ním nehodlám provozovat vůbec nic... jen snad pojedu s ním, s tebou a Ešusem v jednom autíku ..teda, jestli se tam vůbec vejdu, když stěhuješ půl bytu
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2011 13:05
- Nahlásit
PetraK
Hele a pročs jí nekoupila?
velká sleva na tvrdý alkohol v tescu
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2011 13:14
- Nahlásit
vrátim Ti domu vyžrance
hele, víš, že bych mu dala první poslední,ale jako co? když nic necé??? jako kachnu (promiň) mu fakt píct nebudu
uš mám s kámoškou domluveno, že mu vemu ten komplet BARF z NDR a esli to nebude žrát, půjde to do útulku i s ním
neměla by sis vzít taky něco na sebe??
zase to je sodómyje
jo krmím 2x denně, ráno a večer...ale sní tak půlku než by měl, já mu klído vysadím, myslím, že bude mít radost a já nervy
Nejvíc mu samo chutná vařený, třá hovjezí, rýže, zeleninka...ale z toho nic moc vitamínů a jako vařit denně fakt nebudu.
Fšak jó, furt dělá naschvály, něgdy ani bobika nece, prostě odvrátí hlavu.....
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2011 13:44
- Nahlásit
Tak jsem koukla na seznam a to jsem neměla dělat. Zas nějakej magor ze slovenska utýral psa takovejch zmrdů běhá po světě, pracky bych jim usekla
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2011 14:02
- Nahlásit
NĚCO PRO POBAVENÍ http://www.youtube.com/watch_popup?v=EVwlMVYqMu4&v q=medium#t=125
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2011 14:46
- Nahlásit
Děkuji vážené paní Ešusové za zavolání a důležité info, že barva jejího bratra je zelená!
Kurňa už sem chtěla odejít dom a zákazníci začli votravovat takže ještě nemůžu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2011 15:25
- Nahlásit
Fajka
že barva jejího bratra je zelená!
sděluju Ti timto, že ty si mrtvá
Původně sem ti chtěla říct svý celý stanovisko ke smrti Hnusárna Bim Vládíka, ale abych nezdržovala, shrnula sem to do jedný věty
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2011 15:31
- Nahlásit
denyk
Fšak jó, furt dělá naschvály, něgdy ani bobika nece, prostě odvrátí hlavu.....
eeejch dala bych si Bóbikaaaaa
půjde to do útulku i s ním
pošleš mi ho f obálce ????
jako kachnu (promiň) mu fakt píct nebudu
no některý psi prostě nejsou takový popelnice jako Ešíček hošíček, kerej sežere i misku a pánčičku a pánika, boudičku, pelíšek.....
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2011 15:32
- Nahlásit
PetraK
pro mě to je velká novinka, vůbec sem nevěděla že máš bratra, a už vůbec sem netušila že jeho barva je zelená asi místo vaječňáku chlastal zelenou
sděluju Ti timto, že ty si mrtvá
tak potom už sem pochopila proč se tak strašně těšíš na zítřek.....konečně se mě zbavíš-te
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2011 15:43
- Nahlásit
[b]Fajka[/b
]pro mě to je velká novinka,vůbec sem nevěděla že máš bratra
čoveče a víš, že nejsi jediná? Taky sem byla překvapená, dodnes mi tudle informaci utajili
proč se tak strašně těšíš na zítřek.
hotovej Čůrlok Džouns seš, hotovej Čůrlok
hele ty jo to je nějak hromadný - myslela jsem jak si vyčistím stůl a vono se to hromadí!§
|
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2011 15:43
- Nahlásit
Sem, dámy, usnula ... , dítě prohlásilo, že bych měla zůstat doma, páč má strach, aby se mi někde něco nestalo a abych ještě nenastydla. že tohle moje usínání není normální.... Alespoň z části s ním souhlasím, páč normální to fakt není
|
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2011 15:45
- Nahlásit
Fajka
Děkuji vážené paní Ešusové za zavolání a důležité info, že barva jejího bratra je zelená!
Ešuska má bratra? A Zelenýho k tomu? Sem netušila, že má v rodině mimo monarchy ještě vodníka
Kurňa už sem chtěla odejít dom a zákazníci začli votravovat
víš, jak se tomu říká? Zákon schválnosti....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2011 15:56
- Nahlásit
brut
Sem, dámy, usnula ..
no ale dyk ses vo to furt snažila, ne?!! Potřebuješ to dospat. Normální to neni, to ne, páč máš totál deficit.
Ešuska má bratra? A Zelenýho k tomu?.
no jo, je to grýnpís bratr!!
Fajfko, Fajfko, já tě zkapalnim!!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2011 16:03
- Nahlásit
PetraK
no ale dyk ses vo to furt snažila, ne?!!
to jo, ale mám chrnět v pelechu a ne zkroucená u pc v křesle
Potřebuješ to dospat. Normální to neni, to ne, páč máš totál deficit.
vím , sem sama zvědavá, co ustojím a co ne ... páč tělo si fakt hraje na "hádej, hádej, hadači"
no jo, je to grýnpís bratr!!
to říkáš teď, páč se z toho chceš vykroutit
Fajfko, Fajfko, já tě zkapalnim!!
proč? Konečně víme, jak na tom jsi a co máš v rodině za podivný příšerky, a navíc víme, proč si tak rozumíš s vodou
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2011 16:08 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
SEM TU SAMÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!
PUSTILA SEM SI ŠPÍÍÍL ŮŮŮR A VYBOULILY SE VOKNA
http://www.youtube.com/watch?v=ze1DI_DQZ1c
brut
ale mám chrnět v pelechu a ne zkroucená u pc v křesle
to ano, ale to se na to připravuješ, tak to nefunguje, teď si tělo vynutilo svoje, a je mu určo o fouslíp
to říkáš teď, páč se z toho chceš vykroutit
hele za svý příbuzný nikdo nemůže, co já si bratra vybírala?? dyk sem vo ňo do dnešního odpoledne nevěděla
proč?
protože je drzá!! Udělala sem politycký prohlášení v němčině a vona - stejně jako novináři - to vytrhla z kontextu
(se člověk nemá chlubit že něco umí, páč se pak ukáže jak neumí lautr nic sem chtěla Fajfce říct, že už umim říct docela složitý věty jako že třeba Barva bratrova auta je zelená. No. to auto sem nějak zapomněla znínit a tim pádem mi zezelenal ten bratr ) )
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2011 16:20 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
PetraK
protože je drzá!! Udělala sem politycký prohlášení v němčině a vona - stejně jako novináři - to vytrhla z kontextu
kecáš sem to sem napsala celý!!!! já nemůžu za to žes vynechala to auto !!!
jako že třeba Barva bratrova auta je zelená. No. to auto sem nějak zapomněla znínit a tim pádem mi zezelenal ten bratr
ale jako já nevím proč si to všichni tak komlikujou...řekla bys v normální řeči že barva bratrova auta je zelená?????
Neřekla ! já taky ne...
já v cizí řeči dycky řikám jednoduchý věty a tím nic nezkazíš.
Můj bratr má zelený auto..Fertig
brut
proč? Konečně víme, jak na tom jsi a co máš v rodině za podivný příšerky, a navíc víme, proč si tak rozumíš s vodou
viď taky nechápu proč se čuří sem zvědavá co přes víkend ještě všechno dovíme
|
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2011 16:21
- Nahlásit
PetraK
SEM TU SAMÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!
PUSTILA SEM SI ŠPÍÍÍL ŮŮŮR A VYBOULILY SE VOKNA
to ano, ale to se na to připravuješ, tak to nefunguje, teď si tělo vynutilo svoje, a je mu určo o fouslíp
vynutilo, to máš pravdu... . a lííp? Sem byla zkroucená jak preclík, takže sem krásně ztuhlá..asi budu muset začít cvičit, jako ty po ránu, abych se narovnala
hele za svý příbuzný nikdo nemůže, co já si bratra vybírala?? dyk sem vo ňo do dnešního odpoledne nevěděla
to už nezachráníš
ti vrátila polífčičku, nooo ... je holka šikovná, moooc šikovná
(se člověk nemá chlubit že něco umí, páč se pak ukáže jak neumí lautr nic
tak to nehrozí, že bych se někdy do tohodle stádia dostala. si můžu oddychnout
sem chtěla Fajfce říct, že už umim říct docela složitý věty jako že třeba Barva bratrova auta je zelená. No. to auto sem nějak zapomněla znínit a tim pádem mi zezelenal ten bratr
ještě, že jen zezelenal a nezčernal .... se raději nebudu chlubit tím, co dokážu já vytvořit z aj, to je podobná hrůza ( jen s tím rozdílem, že já tyhle šílenosti píšu do mejlů a smsek )
|
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2011 16:24
- Nahlásit
Fajka
ale jako já nevím proč si to všichni tak komlikujou...řekla bys v normální řeči že barva bratrova auta je zelená?????
Neřekla ! já taky ne...
já v cizí řeči dycky řikám jednoduchý věty a tím nic nezkazíš.
tohle mi otloukají všichni učitelé angličtiny furt o hlavu, abych používala co nejjednodušší varianty vět a nevymýšlela chujoviny
viď taky nechápu proč se čuří
to ona musí, na oko, aby nebyla za velkou trůůůpku, ale jen za malou
sem zvědavá co přes víkend ještě všechno dovíme
ježíííš, tahle varianta mě vůbec nenapadla
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2011 16:26
- Nahlásit
Fajka
já nemůžu za to žes vynechala to auto
hele - seš germánsky zdělaná? Seš, tak sis ho tam mohla dodat! Klidně to vaše, dyk je zelený, ne?
Můj bratr má zelený auto..
sem myslela, že zelený auto máš ty?
no já si to nekomplikuju, komplikuje mi to ta učebnice, která to po mě chce!! Sem pilná Študentin, taks e učim. otázka je, jak moc dobře mi to de
sem zvědavá co přes víkend ještě všechno dovíme
no ty už rozhodně nic, Drápale
brut
Sem byla zkroucená jak preclík, takže sem krásně ztuhlá..asi budu muset začít cvičit, jako ty po ránu, abych se narovnala
no ale uvnitř v hrudniku se kapek ulevit muselo, to že tělo po tomhle spánku bolí fyzicky je normoš, aby ne, když je jak paragraf, ale bylo to hluboký spaní, to je úlevný.
nezachráníš
tak zabiju Fajfku no.
polífčičku
sem měla dneska rajskou, mám ji na mikině, dalši nepotřebuju
se raději nebudu chlubit tím, co dokážu já vytvořit z aj,
tuto naštěstí anglina ve svý jednoduchosti nemáááá!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2011 16:35
- Nahlásit
PetraK
ale uvnitř v hrudniku se kapek ulevit muselo, to že tělo po tomhle spánku bolí fyzicky je normoš, aby ne, když je jak paragraf, ale bylo to hluboký spaní, to je úlevný
ti nevím, převážila ta preclíkovská pozice, z níž jsem se nemohla vymotat
tak zabiju Fajfku no.
proč? Ona nemůže za to, že seš z části vodník a chtělas nám to zatajit
sem měla dneska rajskou, mám ji na mikině, dalši nepotřebuju
no jo, jenže tu na mikině si nevyvolala a ani neuvařila
tuto naštěstí anglina ve svý jednoduchosti nemáááá!
víš, ono pro člověka, kterej se něco učí je fuk, jestli przní němčinu nebo angličtinu... obojí vyjde na stejno
|
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2011 16:38
- Nahlásit
PetraK
Právě mi volala cééérka, že má práci ... zatím prý na dohodu, ale alespoň něco... bude dělat ve Fresh juice na Andělu
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2011 16:45
- Nahlásit
brut
tohle mi otloukají všichni učitelé angličtiny furt o hlavu, abych používala co nejjednodušší varianty vět a nevymýšlela chujoviny
no vidiš a to ani nemusím bejt učitelka abych na to přišla
ježíííš, tahle varianta mě vůbec nenapadla
nooo to bude asi příští týden na story
PetraK
seš germánsky zdělaná? Seš, tak sis ho tam mohla dodat! Klidně to vaše, dyk je zelený, ne
a co má jako společnýcho tvůj bratr s mým zeleným autem
no já si to nekomplikuju, komplikuje mi to ta učebnice, která to po mě chce!! Sem pilná Študentin, taks e učim. otázka je, jak moc dobře mi to de
deš na to příliš vědecky chce to selskej rozum kerej ovšem fprahééé nenajdeš
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2011 16:46
- Nahlásit
brut
Právě mi volala cééérka, že má práci ... zatím prý na dohodu, ale alespoň něco... bude dělat ve Fresh juice na Andělu
aš pojedem do Prahééé tak se stavíme na juice
|
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2011 17:01
- Nahlásit
Fajka
no vidiš a to ani nemusím bejt učitelka abych na to přišla
to je fakt
nooo to bude asi příští týden na story
si myslím, že příští týden raději nebude přitápět, aby na sebe moc neupozorňovala
aš pojedem do Prahééé tak se stavíme na juice
vyřídím jí to, bude mít radost
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2011 17:05
- Nahlásit
Damy, uzijte si Pecku, hlavne, at vam klapne pocasi!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2011 17:10
- Nahlásit
Fifi
ještě zítra tu alespoň část z nás bude ...ale za sebe díííky, v pátek večer sem zpět, tak podám jednodenní hlášení
Jak je u vás?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2011 17:15
- Nahlásit
brut
v pátek večer sem zpět,
Jo ty jedes jen takhle na otocku? Ale i tak, proste pocasi je to nejdulezitejsi, snad to vyjde.
U nas sviti slunicko, prasky malinko zabiraji, ja sem taky prifetla, bo po vcerejsku me chytil prisernej bolehlav, migrena snad ci co to bylo. Neschopna pohybu, jen sem pred chvili sjela zaplatit poplatky za cokle. Miluju vesnicke rite, stovka za psa...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2011 17:33
- Nahlásit
Fifi
Pani, vy blázne starý, na migrénu si dejte velkolék a zavřete se do temného spaní pořádně.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2011 17:43 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
DŮLEŽITÉ HLÁSÁNÍ DŮLEŽITÉ HLÁSÁNÍ
NEPŘEHLÍDNOUT
DENYK JE STRAČENA!!
ZÍTRA POZNÁTE PROČ
Fifi
paní díkujem,
migrena snad ci co to bylo.