Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1251 . 1252 . 1253 . 1254 . 1255 . 1256 . 1257 . 1258 . 1259 . 1260 . 1261 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2011 21:16
- Nahlásit

Fajka
nechám to být a budu si myslet že všude jsou jen hodní a moudří a zodpovědní lidijové
...a pobihaji v loukach a usmivaji se na sebe navzajem a sve psicky a vsici jsou happy. Joooo.
Jinak nechapu, proc ti ten odkaz nefunga, ale kdyz o to tak moc stojis, tak tady este jeden pokus. Ja te varovala.
Janiii
to máš chlastat vod večera do noci resp. do rána, a pak jít rovnou zahřátá na stopy
To bude zrejme slusny oddil, pripomina mi to nas tabor.

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2011 21:21
- Nahlásit

Fifi
ty vole, to sou HOVADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Janiii
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2011 21:25
- Nahlásit

vemeš tu hru????
když mi to ještě 3x denně připomeneš tak i vezmu

Jinak nechapu, proc ti ten odkaz nefunga, ale kdyz o to tak moc stojis, tak tady este jeden pokus. Ja te varovala.
ale fůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůj tohle jsem před spaním neměla vidět. jak může bejt někdo taková svině ....

Janiii
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2011 14:45
- Nahlásit

tak asi tak nějak vypadá u nás 1.máj ...

Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2011 19:16
- Nahlásit

Bre vecir,
krom Janiii secky carodejnice odlitnuly?
My mely dnes krasny den, vzaly sme ze Skrivanku s Matheou na vorechijadu do Lysy biglici Bobinu a NO bonzaj Jenny - poradajici skola Superpes v azylu byla, podporuji je a pozvali nas.

Jenny svym temperamentem, barvou a unikatnim vzhledem zcela zaujala porotu a vyhrala svou kategorii "Malá fena - vořech" No a pak k nasemu velkemu prekvapeni vyhrala i celou Vorechijadu! Ale co bylo uplne nejlepsi, ze si tam zrovna nasla skvelou, akcni panicku, ktera s ni bude cvicit a kmitat mezi agi prekazkama.
Z akce jsme privezly zpatky do Skrivanku biglicku Bobinku (Esuskoooo - proste ceka na tebe) - ale bys ji nepoznala, vsak si ji pamatujes z drivejska. Normalne na svoji povahu zvladla takhle psychicky narocnou akci i s cestou zcela cajk, ozvuceni placu z beden, lidi, psove - krasne se predvedla, nechala se od cizich hladit, fakt udelala velky pokrok. A jako bonus jsme z akce odjizdeli s kufrem plnych darku pro Skrivanku.
Byla jsem na Vorechijade poprvy a teda nalada a atmosfera se s nejakou MVP neda srovnat. Zadny zaludnoste, lidi se bavili, smali, prali si uspech, tleskali... Dostali nas majitele ostatnich vorisku, kteri sve ceny (3kg pytle grancli + dalsi veci) zcela tak nejak automaticky sli predat nam, at to odvezem do azylu. Proste krasny den.
Jen at to tak dale pokracuje, slecna Sadlo se belha preukrutne, veterina ji tenhle tyden nemine.

denyk
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2011 19:41
- Nahlásit

Brý večer,
já fakt neodlítla mučím se, nemít psa, tak ani nevylezu v noci se dusím kašlem, rypák odřenej, hubu taky, ále nebudu si stěžovat, však je to jen rýmička.
Fifi
tak to jste měli vydařený den. je super když se takhle podobně "postižených" lidí sejde víc
Normálně jsem si po procházce doma sundala ponožky a nohy mám úpá žlutý
(pro rejpaly: ano, měla jsem i boty :lol

Janiii
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2011 19:48
- Nahlásit

krom Janiii secky carodejnice odlitnuly?
Janiii neni žádná čarodějnice

nevim, kde se všichni flákaj až budu v rachotě, tak tu zas zavaříte klávesnice co???

Fifi
tak to je paráda, že se to všechno tak vyvedlo!!!

brut
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2011 19:56
- Nahlásit

Zdravím milé dámy a Čííífe

Takhle blbej víkend jsem dlouho neměla... "prospala" jsem, co se dalo, neudělala vůbec nic užitečnýho a ještě se stihla chytit s Brůtovcem ohledně psů, až pojedu na Pecku

Nějaký erupce na SLunci či co to bylo...

Janiii
tak asi tak nějak vypadá u nás 1.máj ...
si měla štěstí a nedělala alespoň díru do stropu a do střechy, když ses o půlnoci vznášela na koštěti

Janiii
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2011 19:58
- Nahlásit

si měla štěstí a nedělala alespoň díru do stropu
tak to pozoro, díra do stropu by se už dala udělat - strop je přikrytej osb deskama ale páč Janiii neni žádná čarodějnice tak to nehrozilo

brut
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2011 20:02
- Nahlásit

Fifi
secky carodejnice odlitnuly?
ti nevím jak který, ale já lítala tak nějak mezi postelí a sedačkou, páč jsem nevěděla, kde usnu dřív

dnes krasny den, vzaly sme ze Skrivanku s Matheou na vorechijadu do Lysy biglici Bobinu a NO bonzaj Jenny - poradajici skola Superpes v azylu byla, podporuji je a pozvali nas.
to muselo být skvělý , až skorem závidím

No a pak k nasemu velkemu prekvapeni vyhrala i celou Vorechijadu! Ale co bylo uplne nejlepsi, ze si tam zrovna nasla skvelou, akcni panicku, ktera s ni bude cvicit a kmitat mezi agi prekazkama.
to je naprosto úžasný... mooooc grutuluju nejen k obrovskýmu úspěchu, ale i nalezení nové paničky

Byla jsem na Vorechijade poprvy a teda nalada a atmosfera se s nejakou MVP neda srovnat.
to říkám pořád, že klasický výstavy jsou na houbeles, protože se tam lidi honěj jen za titulama a nevěnujou pozornost ničemu okolo nich

A jako bonus jsme z akce odjizdeli s kufrem plnych darku pro Skrivanku.
úžasnýýý

slecna Sadlo se belha preukrutne, veterina ji tenhle tyden nemine.
chuděrka

brut
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2011 20:04
- Nahlásit

Janiii
tak to pozoro, díra do stropu by se už dala udělat - strop je přikrytej osb deskama
úúúúž ?

ale páč Janiii neni žádná čarodějnice tak to nehrozilo
ti nevííím, sem myslela, že seš alespoň mini čarodějnička ...ale to by ses zase protáhla nějakou skulinkou

Janiii
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2011 20:20
- Nahlásit

úúúúž ?
tsssss, už dávno

Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2011 20:24
- Nahlásit

brut
"prospala" jsem, co se dalo, neudělala vůbec nic užitečnýho a ještě se stihla chytit s Brůtovcem ohledně psů, až pojedu na Pecku
Hele, ty se proste relaxuj, ju? Osobo!!! Nemusis delat nic uzitecnyho, prece, staci, ze ses! Nez se to srovna, funguj v ramci svych moznosti a tak proste!
mooooc grutuluju nejen k obrovskýmu úspěchu, ale i nalezení nové paničky
Pani S. mela oobr radost, neverila, ze tu jepici si nekdo vezme. Pritom se tam taaak libila a proste, bylo to tam Super. Se tam jednu chvili muchlovala s 5mesicni vlkosedkou, ta byla dabl velikostne proti ni, ale vzheldove proste dabl. Bubaky ringovaci a figurovaci, co tam meli krasnou ukazku, taky Jenny huste vystekavala - zkratka, bude se mit blaze.
že klasický výstavy jsou na houbeles, protože se tam lidi honěj jen za titulama a nevěnujou pozornost ničemu okolo nich
Tak ja s coklama s PP na vorechijady fakt nelezla, ale ani na ty "slechticky" vystavy moc nelezu, to bylo dycky utrpeni. Krasnej, novej zazitek a este ted se usmivam.

Mathea
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2011 20:30
- Nahlásit

Ahoooooj
Ja sem tez rozesmata jak slunicko Bylo to naprosto uzasna akce s desne fajn lidma, jediny maly minus bylo dopoledni destivy pocasi a vzhledem k nemu i miziva navstevnost, ale i tak se toho pro azyl podarilo spousta! Nestihala sem moc fotit, takze zatim ode me jen takova kapka do vody.. http://skrivany.rajce.idnes.cz/Voriskiada_Lysa_nad _Labem/

Nicmene behem tydne ci vikendu pribudou fotky od muzskyho a taky nadsene ocekavam fotky primo od Superpsa

Tak vsem lidem dobre vule zdar!

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2011 21:10
- Nahlásit

Fifi
Mathea
jéééé mám radost, že se bonsajka ovčáčí umístila, ste dělali moc hezkou věc, jste dobré ženy! Jen se dloubete v uchách, ale dobře, nebudeme to teď zmiňovat.

brut
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2011 21:33
- Nahlásit

Janiii
tsssss, už dávno
myslíš teď někdy?

Fifi
Hele, ty se proste relaxuj, ju?
snažím se, fakt se snažím....ale já prostě neumím nic nedělat, sem z toho nervozní a prudím všechny okolo

Osobo!!! Nemusis delat nic uzitecnyho, prece, staci, ze ses! Nez se to srovna, funguj v ramci svych moznosti a tak proste!
neboj, nic nepřeháním... ono to ani jinak nejde, tělo samo nahlásí, že toho má dost a chce klíídek a chvilku chrupáníčka

Pani S. mela oobr radost, neverila, ze tu jepici si nekdo vezme.
to je tak krásný zvířátko a ty oči... jen promluvit

zkratka, bude se mit blaze.
to je dobře... moc krásně se to čte a být v reálu bylo o sto procent lepšejší

Tak ja s coklama s PP na vorechijady fakt nelezla, ale ani na ty "slechticky" vystavy moc nelezu
bych s papírákama taky na vořískyjádu nešla... možná tak max na kukandu a socializaci pirani. Na "slechtický" občas musím, abych tam ukázala piraňu, ale už jsem to stáhla jen na klubofku

bylo dycky utrpeni.
můžu vyprávět sáhodlouhé romány .. utrpení je slabý slovo

Krasnej, novej zazitek a este ted se usmivam.
to je moc dobře... přesně tohle člověka krásně nabije

Mathea
Ja sem tez rozesmata jak slunicko
supéééér

Bylo to naprosto uzasna akce s desne fajn lidma, jediny maly minus bylo dopoledni destivy pocasi a vzhledem k nemu i miziva navstevnost, ale i tak se toho pro azyl podarilo spousta!
myslím, že se toho povedlo víc než spousta ... ste byly skvělý

Nestihala sem moc fotit, takze zatim ode me jen takova kapka do vody..
nááádherná kapka vody...se moc těším na další fotečky

Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2011 21:56
- Nahlásit

Gerda
Jen se dloubete v uchách
...a este si to prohlizime, pfuuuj.
brut
že se toho povedlo víc než spousta ..
Hlavne Mathee nastenka . Vsimni si tech soumernych pismen, to by srdce meho ucitele VV (vytvarne vychovy) na ZS zaplesalo, a to je tetka levak.

Mathea
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2011 22:04 - Změnil/a: Mathea
- Nahlásit

Fifi
Jo, uplnej Bob Levak ale dik za pochvalu) (aneb jak rika muj braska "pochva, pochva" ). Jenze tys zas nadherne predvedla bonzaj (asi to bude tim, ze mas s bonzajema sve zkusenosti) a vubec.. vsecko se proste nadherne povedlo a nakonec pak i to cosapi vyslo!) Bylo to bajecny a ja ti timto oficialne dekuju za pomoc!

EDIT:// Fifinka je totiz profi dohazovackou.. Ono to uz uz vypadalo, ze domu pojedem i s Jenny, ale Fifitku se nakonec po celodennim usili podarilo to, ze ti novi majitele, kteri se kolem ni porad ochomejtali a premysleli, postouchla tim spravnym smerem! Byla to skvela souhra

brut
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2011 22:47
- Nahlásit

Fifi
Vsimni si tech soumernych pismen, to by srdce meho ucitele VV (vytvarne vychovy) na ZS zaplesalo, a to je tetka levak.
máš pravdu... na leváka naprostá dokonalost ( ještě že to tu nečete ségra, ta je taky levák a můj mladej je obouruč )

Mathea
tys zas nadherne predvedla bonzaj
takže máte oooobr zásluhu obě dvě a tak to má být

Fifinka je totiz profi dohazovackou..
postouchla tim spravnym smerem!
jj, přesvědčivá to ona je, ale jen v tom dobrém slova smyslu

brut
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2011 22:49
- Nahlásit

Dobrou ... jdu venčit piraňu... kdybych se tu zítra neukázala, tak jsem na návštěvě, kde řeším australáckej speciál

denyk
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2011 07:30
- Nahlásit

Bré ranko,
u nás zmrzlá tráva...a nezaprší, je to na prd, by to aspoň trochu spláchlo ten pyl

něco proti levákům tadyk ?!

Mathea
dívala jsem se na fotéčky, jste mocinky hodný lidijové

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2011 10:33
- Nahlásit

Brý deeeeen, rááááámštáááááájn,
víkend byl náročný náročný přenááááročnýýýýýýýý.

Ale úžasný, úžasný úžasný Není nad to když člověk pozná ty správné, lidi s kterýma si má co říct a může se od nich něco zajímavého naučit

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2011 10:34
- Nahlásit

RRRRRRRRRRRRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM
RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM
RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM M
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!!!

Dobrého ramštajní dne vinšuju milí lidijové!

Dnes jsem fstávala před pátou již, neb jsme se včera večír rozhodli, že nepojedem domů, alébrž zvostanem přes noc na apaluše a odfordíme až ráno. noooooooooo huůůůůůůůůůůstý, už spim

Gratulace od fšech sem předala a mám podíkovati, víkend byl moooc krátkej moc, krátkej, ten předchozí pětidenní byl mnohem lepčí ,

Jak ste se dařily?

denyk

tý, šišky žlutý.....všecko žlutý to tak asik nemá bejt.

kvetou opět periodýcky jehličnany, proto ten burdel, proto je alergikům hůř než jindá

Janiii
tak asi tak nějak vypadá u nás 1.máj

no týýý vole!! bez tej střechy to vypadá jak...... ubytovna pro dělňase
to máš za to, že na mě bonzuješ! Tak!!

Máme tu dvě náftěvy, táhla sem nákup jako kráva, páč sem si nebrala řidiče, že jak budu šetřit a vemu to vlastníma silama, a prej f tesku slevy!!
No a pani byla malinká /to je divný, že je někdo ešče menčí než já!!! / a nedosáhla nahoru do regála no!

Janiii neni žádná čarodějnice

a víš že lhát se nemá, jo??

Fifi

. Slaby povahy, nectete - mrdky lidsky.

nebudu, na některý věci prostě nemám. Podle toho co píšou holky ..... ne, nemůžu to otvírat

Ale co bylo uplne nejlepsi, ze si tam zrovna nasla skvelou, akcni panicku

TÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝ VOLEEEEEEEEEEEEE!!! MÁM RADOST NEJVĚTČÍ

biglicku Bobinku (Esuskoooo - proste ceka na tebe
tuto mi mrzí , ale myslím, že má větší šance než Jenny

(Esuskoooo - proste ceka na tebe)
vysvětlíš to Brtnikoj? Já bych do teho šla, fakt že jo. Jenže s ním není k hnutí

ale bys ji nepoznala, vsak si ji pamatujes z drivejska. Normalne na svoji povahu zvladla takhle psychicky narocnou akci i s cestou zcela cajk, ozvuceni placu z beden, lidi, psove - krasne se predvedla,nechala se od cizich hladit, fakt udelala velky pokro

ty vado, ty vado, tak ale z tohodle mám velkou radost, protože to je po půl roce naprosto jinej péf

. .. Dostali nas majitele ostatnich vorisku, kteri sve ceny (3kg pytle grancli + dalsi veci) zcela tak nejak automaticky sli predat nam, at to odvezem do azylu

eej, tak lidi nejsou enem svině, nejsou

slecna Sadlo se belha preukrutne, veterina ji tenhle tyden nemine.
držim fšecko.

Mathea

čůs čůs
já jí prostě miluju

Hlavne Mathee nastenka

to si nenech líbit tudleto!! to je totiš moc vzhlendá Nastěnka!!!

Fifitku se nakonec po celodennim usili podarilo to, ze ti novi majitele, kteri se kolem ni porad ochomejtali a premysleli, postouchla tim spravnym smerem

VIVAT LA FIFITKA, VIVAT LA FIFITKA.

Matheo, Fifi - jste převelmi šikovné ženy!!!!!!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2011 10:37
- Nahlásit

Fajka

víkend byl náročný náročný přenááááročnýýýýýýýý

se omluvuju, že jsem volala kvůlivá takový blbosti , kytí mám - v květnikách, ten jeden se dokonce vrátí domů

denyk

..a nezaprší, je to na prd, by to aspoň trochu spláchlo ten py

znáš takový to proplachování nosu lehce slanou vodou? aspoň na chvilililinku by ti to možná mohlo ulevit,?? plus bych asi kapek prosprchovala pséka, páč von to asi taky má v kožuchu.

Jo a omluvuju se, že jsem se už neozvala, ono mi o víkendu nesmíme používat služebáky

denyk
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2011 10:39
- Nahlásit

PetraK
mám chobútek, né nós....jo prodávají ty kapky do nosu s mořskou vodou, taky bobrý
Jo a dnes přišel náhubek http://www.chopo.cz/inshop/scripts/detail.asp?Item ID=464&Level=11
se mu moc nelíbí, je nasraté, ale smolík no

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2011 10:39
- Nahlásit

Fifi
Mathea

týý bláho to je nálož věcí, který jste přivezli!!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2011 10:41
- Nahlásit

denyk

Jo a dnes přišel náhubek

prima a jak mu sedí? šak on si zvykne. a co volátko už lepší???

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2011 10:45
- Nahlásit

PetraK
se omluvuju, že jsem volala kvůlivá takový blbosti , kytí mám - v květnikách, ten jeden se dokonce vrátí domů
se nevomluvuj si nemohla vědít že jsme v czině

já těžce nestíhám ale snad to klapne šecko a niz nezapomenu ani kytí pro vás pani...tenhle týden bude hustej ale tak snad to nějak zvládnem šecko

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2011 10:49
- Nahlásit

Fajka
ale snad to klapne šecko

MU-SÍ!! Jo a rozhodly jsme se s Janiii, že se PROSTĚ NETĚŠÍME. a vono se to vyřeší.

brut
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2011 10:53
- Nahlásit

Zdravím milé dámy a Čííífe

Sem doma, páč sem ráno prostě nevstala. Takže se doladění speciálu posouvá

denyk
něco proti levákům tadyk ?!
jak by mohlo

Fajka
víkend byl náročný náročný přenááááročnýýýýýýýý
bych řekla, já osobně sem ráda, že je za mnou

Není nad to když člověk pozná ty správné, lidi s kterýma si má co říct a může se od nich něco zajímavého naučit
v tom případě jste měli super víkendík a můžu tiše závidět...

PetraK
Gratulace od fšech sem předala a mám podíkovati,
eště že si nezapomněla, bych se ve čtvrtek Brtníka zeptala, jestli mu bylo vše přetlumočeno

<< 1 ... 1251 . 1252 . 1253 . 1254 . 1255 . 1256 . 1257 . 1258 . 1259 . 1260 . 1261 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání