Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1251 . 1252 . 1253 . 1254 . 1255 . 1256 . 1257 . 1258 . 1259 . 1260 . 1261 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 17:22
- Nahlásit

Gerda
máš pravdu naprosto zcela jistou, obě dvě píšou strašně dlouhý příspěfky. Ostatní jsou relativně normální.
sem moc rád, že nejsem sama kdo si to myslí

kachna_
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 17:33
- Nahlásit

Fajka
Ostatní jsou relativně normální.
sem moc rád, že nejsem sama kdo si to myslí

nejsi sama

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 17:46
- Nahlásit

Fajka
kachna_
měl by jim dát někdo nějakej limit. A nemusí to bejt majitel fory... ))))) sou bezlimitní. Anebo za trest vypnout, vono je to přejde rychle.

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 17:50 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Kachna

díííky bohu

Gerda
měl by jim dát někdo nějakej limit. A nemusí to bejt majitel fory... ))))) sou bezlimitní. Anebo za trest vypnout, vono je to přejde rychle.

dyž ale to by se třá konkrétně Ešuska okamžitě vypnout hnet po ranním uvítání

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 17:52
- Nahlásit

Fajka
pro konkrétního uživatele by se mohl nastavit limit 150 znaků v příspěfku. Dál by to prostě nešlo. Takže by možná ešuska nemohla říct ani rrrrrraaaaammmmmššššštááááááááájjjjjjjnnnnnn))) Vyplejtvala by si tim zásobu na v podstatě celý den.

kachna_
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 18:01
- Nahlásit

Gerda
pro konkrétního uživatele by se mohl nastavit limit 150 znaků v příspěfku
já bych limitovala počet citací v jednom příspěvku

denyk
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 18:37
- Nahlásit

Abend,
tak jsme zpět....tákže boulička sice menší, ale antibiotika ještě na týden, takže to není úpá o.k..
A světe div se, v cizím prostředí se nevztekáme, jen čučíme....psi za plotem, ne vedlejším chodníku...gut

Jo a to vám musím napsat, než jsme jeli, tak jsem šli na malou procházku a nejednou v dáli vidím mlhu, prostě nebyl vidět les, začali se ztrácet baráky, vypadalo to, že hoří ale žlutě ...byla to pylová bouře. Seděli jsme s pelikánem na nádru a najednou začal fókat šílenej vítr a sněžily květy ze stromů a přihnal se ten šílenej pyl. Vlak konečně přijel a tak jsme se schovali a pelikán byl celej džlutej chudák, i s rypáčkem.
No hnusný to bylo slzí mi oči ještě teď a svědí celej xicht
Bude konec světa

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 18:46
- Nahlásit

denyk
tákže boulička sice menší
To je dobreee!
ale antibiotika ještě na týden
To uz min. Davas pelikanovi naky probiotika? - bo on ty antb uz ma docela dlouho, vid? Kdyz bylo nemocny Sadlo, tak ji pak hrkalo, nebo prujmik.. Chjo, tak snad uz po tom tydnu budete mit naprostej klid.
byla to pylová bouře.
Fuuuuuuj, nechte si ji u vas! Tu byla pres den takova mirna, normalni, a ted se zase slusne mraci.

denyk
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 18:54
- Nahlásit

naky probiotika?
jo dávám totok http://www.rajkrmiv.cz/veterinarni-pripravky-pruje m-psa/doggy-care-adult-plv-100g ale je to s ním pruda, bo to nesní ani v Bobíkovi takže ředím vodou a stříkačkou do huby...jinak to nejde
jo antibiotika už má 14 dní, takže to pak budou 3 týdny

denyk
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 18:56
- Nahlásit

Kdy vlastně valíte do pecky? a fšici, jo? to si tu budu povídat sama

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 19:01 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

denyk
takže ředím vodou a stříkačkou do huby...jinak to nejde
Aspon vis, ze to polkne, ale verim, ze se xichti. Ja mam ozkousenej ten Aptus Aptobalance na znamych fence, granularka miva obcas to traveni rozhozeny.
A asi se fakt chysta slusna bourka, uz ze dvou stran, soused zrovna hnal ovecky s jehnatkama na kole do salase, kozu s kuzlatkama uz taky zavrel.

Co svice, uz je mas? probehne dnes paleni hlav?

Hele, to je dobra smažka. Tvrdil, že auto jezdí na vodu, proto musí všechny nepotřebné díly odstranit. Na kapotu si nasypal hlínu a začal ji šňupat. "Žijeme v Matrixu, odejděte nebo vás nechám zmizet."
http://www.novinky.cz/krimi/232007-muz-prosluly-hr ozbou-vymazanim-z-matrixu-opet-uradoval-ritil-se-v -protismeru.html?ref=boxE

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 19:45
- Nahlásit

TÁÁÁÁKŽE:

Gerda
Fajka
kachna_

PÁPÁÁ MEGERY!

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 19:48
- Nahlásit

denyk
, takže to není úpá o.k

hééérgot

cizím prostředí se nevztekáme, jen čučíme

no jasně, páč tam nemá tu jistotku. tak šupo co cizího prostředí a cvičíme, cvičíme

že hoří ale žlutě ...byla to pylová bouře.

tý brďo fuj, hnus, hnus, chudáci alergici

hnusný to bylo slzí mi oči ještě teď a svědí celej xicht

do vany a umejt.

Kdy vlastně valíte do pecky?

příští čvrtek večír. Nemáš šanci přijet ani na chvilinku?

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 19:57
- Nahlásit

jo a nejenom, že sem psovod na prt, ale taky sem ptákovod na prt. Sem se zapomněla zdůvěřit, že Kostižer zcela prdí na ňáký přivolání. Teď o víkendu jel prvně s námi. Tak první, kdo pracoval k infakrktu byl v sobotu ráno Brtnik. Vypustil Kostika z klece, ten se udadil na smrku a pak trááááádáááááááááááá vylít asi deset metrů do vejšky a odplachtil na sousedovic pole. Obhlédl mu polnostě a poté, co se Kolařík loučil nejen s Kostižerem ale i se svým vlastním životem,páč mu bylo jasný, že hozabiju si Kostik doplachtil zpět, zakroužil nad loukou a usedl na nabídnutou klécku. Odpoledne posléze se mnou bivakoval na zahradě, kde jsme spolu pili kafíčko a jedli spálenej mazanec. Ovšem v neděli ho zas chytla toulavá. Lítal bůhví kde a pak když už jsem začla ztrácet naději, byl objeven v rožku zahrady, usalašenej na špendliku, kde cosi vykládal vrabcům Odmítal asi tak hodinu opustit korunu, což mě už nebavilo čekat až sleze a tak pro něj Brtnik musel vylézt do koruny a nabídnout milostpánovi klec. Tam se po přemýšlení ten kretén spokojeně přemístil. ASi mu přistřihnem křidýlka, nebaví mě vysedávat pod stromama a čumět, kde mám ptáka

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 19:57
- Nahlásit

Tak mi teď ňák přijde, že se majitelka fory zlobí, anebo šla do sebe a zkrátila pozdraf....)))))))

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 19:59
- Nahlásit

Gerda
Tak mi teď ňák přijde, že se majitelka fory zlobí,

vy ste osobo neobyčejně bystrá žena, víte o tom??? asi vám taky přistřihnu křidýlka, jako Kostižerovi.

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 20:02
- Nahlásit

PetraK
ty si vodičkaaaaaaa....nessssserrrrr )))))

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 20:04 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Gerda
ty si vodičkaaaaaaa....nessssserrrrr

Týýýý hruštičko!

tudle řikal... "Kolega Tolstoj!" tak nevim esli začne sepisovat memoáry nějaký.... ?

Edit: právě prohlásil: Važ si kolik to stojí!

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 20:14
- Nahlásit

PetraK
Kosťa je nejvíc pipinkáááá )))

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 20:17
- Nahlásit

Gerda
Kosťa je nejvíc pipinkáááá

no já nevim, myslíš, že pipinkáááá mluví s dikcí diktátora? von totiž jinak nemluví von rovnou nařizuje

Janiii
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 20:19
- Nahlásit

chtěla jsem původně zajásat, že v pondělí mi nastoupí kolegyně, ale nebudu jásat!!! nebo si to při mý smůle přes víkend rozmyslí. každopádně, máme vybráno

PetraK
děkuju za teeeelefonát, můžeš prudit naši slečnu asistentku častěji vlastně netušim, jak ses k ní mohla dozvonit ani nevim, že má pevnou linku

brut
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 20:23
- Nahlásit

Fajka
jen se vrhnem na pařeniště a začnem dělat tak skončíme bo se přihnala buřina a pršení
tady byl tayk odpolko šílenej mazec

FORMULUJ přesně!!!
Petra Kááá a Bruuuut píšou děsně dlouhý příspěfky !!!

:smirkotforo, to ty taky

Gerda
píšete strašně dlouhý příspěfky, to vůbec neni pro nás, autisty, vhodný todle.
to zvládneš... jsou rozkouskovaný

měl by jim dát někdo nějakej limit.
Anebo za trest vypnout, vono je to přejde rychle.
se vypínám sama, to stačí nééé?

Fajka
ale to by se třá konkrétně Ešuska okamžitě vypnout hnet po ranním uvít
si koleduješ

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 20:29
- Nahlásit

Janiii
každopádně, máme vybráno

tak paráda, snad ti odlehne už

vlastně netušim, jak ses k ní mohla dozvonit

hele já, která se dokážu v ajfru dostat klíčema od svý kanceláře do zcela cizího zámku a totéž provést i s autem , ale je pravda, že vždycky jen jednou, pak už ne, takže příště se mi to asi nepovede.

brut
si koleduješ

vona si nefšimla, že velikonoce už skončily a do vánoček daleko

brut
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 20:30
- Nahlásit

Gerda
pro konkrétního uživatele by se mohl nastavit limit 150 znaků v příspěfku. Dál by to prostě nešlo.
dobrej nápad... jen naštěstí nerealizovatelnej, páč by byůo vypnuto víc lidí, než sem chodí

kachna_
já bych limitovala počet citací v jednom příspěvku
to je taky pěkná blbost, páč to dlouhý by pak bylo rozsekáno do mnoha a mnoha menších

denyk
tákže boulička sice menší, ale antibiotika ještě na týden, takže to není úpá o.k.
důležité je, že se to pomalu lepší .. za týden bude úplně fit

světe div se, v cizím prostředí se nevztekáme, jen čučíme....psi za plotem, ne vedlejším chodníku...gut
klasika, ve svém se cítí bezpečněji... má to tam "osahané" a tak dělá víc ramena Zkuste víc trénovat v místech, akm často nechodíte nebo nejezdíte. Aby měl změnu a musel se víc soustředit na tebe ..

nejednou v dáli vidím mlhu
vypadalo to, že hoří ale žlutě
byla to pylová bouře
tfůůůj, to je hnus... by spousta lidí nemohla vylézt z baráku

No hnusný to bylo slzí mi oči ještě teď a svědí celej xicht
omýt vlažnou vodou a vykapat oči třá oftalmoseptonexem ...

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 20:33
- Nahlásit

PetraK
Sem se zapomněla zdůvěřit, že Kostižer zcela prdí na ňáký přivolání.
Dyk kdyby ho podebral vitr, je v peeerdeli, mate silny nerv - a pan Káň ho asi lovit nebude, vid, kdyz je tak barevnej.. Ale zase aby se vam nezalit skrz haravy ptaci samicky, kdyz to zrzavohubec tak proziva, ptak jako ptak, ma priklad dany a bude si pak ocuchavat curanky ptacich samycek a klapat zobakem..

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 20:35
- Nahlásit

brut
pani, zrovna vás by měli limitovat, neboť jste úplnej lenin krs ty paměti, co tu sepisujete ))))

brut
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 20:39
- Nahlásit

denyk
Kdy vlastně valíte do pecky? a fšici, jo? to si tu budu povídat sama
neboj ... já jestli pojedu, tak jen na jeden den. Pak musím dom, páč se nemá kdo postarat o plesnifce, když páníček má pracovní víkend

PetraK
Sem se zapomněla zdůvěřit, že Kostižer zcela prdí na ňáký přivolání.
jaký pán taký pták

ASi mu přistřihnem křidýlka, nebaví mě vysedávat pod stromama a čumět, kde mám ptáka
holt má toulavý křidýlka

myslíš, že pipinkáááá mluví s dikcí diktátora? von totiž jinak nemluví von rovnou nařizuje
jak říkám .... jakej pán takej pták

Janiii
ale nebudu jásat!!!
nejásej... nebo to zakřikneš

každopádně, máme vybráno
to zní super

PetraK
vona si nefšimla, že velikonoce už skončily a do vánoček daleko
ani jedna si nevšimla... dostanou do kokosu všechny tři, potfory ušatý

brut
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 20:41
- Nahlásit

Gerda
zrovna vás by měli limitovat, neboť jste úplnej lenin krs ty paměti, co tu sepisujete
to mám trochu lepší den, víííš ... jinak sem ráda, že nacvakám pozdrav

denyk
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 20:48
- Nahlásit

PetraKpáč tam nemá tu jistotku. tak šupo co cizího prostředí a cvičíme, cvičíme

jo to už mám vyzkoušený z loňska, ani když je v krkonošách bez vodítka nezdrhne

chudáci alergici
hnusný to bylo slzí mi oči ještě teď a svědí celej xicht

no o tom ti povyprávím

Nemáš šanci přijet ani na chvilinku?
si hodná, uš jsem zas zapomněla gde to je?
chybí vám tam nějakej studyjní materiál, že?

ten váš kostěj je neuvěřitelnej

brut
jo umytej xicht mám a vzala jsem si prášek na alergii. Budu chodit v roušce jako Džeksn

na moji gdysi prasklou plíci to taky není nic moc

denyk
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 20:51
- Nahlásit

Jéžiši, než do dosmolím, zase píšou

brut
se nemá kdo postarat o plesnifce,
ho pošli, já posílám psa Ešušový tak abych nebyla sama

<< 1 ... 1251 . 1252 . 1253 . 1254 . 1255 . 1256 . 1257 . 1258 . 1259 . 1260 . 1261 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání