Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1242 . 1243 . 1244 . 1245 . 1246 . 1247 . 1248 . 1249 . 1250 . 1251 . 1252 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2011 20:57
- Nahlásit

Janiii
zapomínám. já si Pecku vůbec nepřipouštim totiž!!!
to já taky

vždyť já ani nevim, jestli jedu sama, s Berni, s tlumočníkem, nebo i s kocourem
no někdo by s tebou jet měl aby pak mohl po to bě aspon vyklidit chatku
kocoura ber...dyž bude Fája stávkovat tak si ho pučim...modrá jako modrá a podle chování nepozná rozdíl nikdo

denyk
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2011 20:59
- Nahlásit

Fajka
tak alergii na vosí a včelí bodnutí mám taky

Janiii
tak ještě hlava zbyla
a ty nevíš, že se má ž... jíst od hlavy?

fotografickou samozřejmě
to sem psát nemůže, bo by je mohl něgdo vybílit

Fajka
sem začla vod hlavy

a co mozeček, byl ?

Janiii
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2011 21:01
- Nahlásit

no někdo by s tebou jet měl
spíš budu muset bejt doma hodná, abych jela aspoň já
podle stavu střechy / nestřechy to zatim nevypadá
neměli jsme s sebou foťák, ale zítra to tam vyblejsknem, abyste viděli aktuální stav ...

kocoura ber...dyž bude Fája stávkovat tak si ho pučim...modrá jako modrá a podle chování nepozná rozdíl nikdo
to abys ale Fáju ještě pěkně vykrmila - Bucíšek má pupek skoro na zem ale to je jen povislá kůže, neni vyžranej

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2011 21:02
- Nahlásit

denyk
tak alergii na vosí a včelí bodnutí mám taky
já dřív nebyla ale ted co bodnutí to čím dál horší reakce

to sem psát nemůže, bo by je mohl něgdo vybílit
a tak vymalovat by jsme docela potřebovali ale takhle jak myslí teda nee

a co mozeček, byl
nebyl byl dutej

Janiii
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2011 21:03
- Nahlásit

a ty nevíš, že se má ž... jíst od hlavy?
u nás se jí teda vždycky vod prd***
a neudělala jsem mu z ničeho vočička, takže je to slepej beránek - aspoň nevidí, když jdem na něj s nožem

jdu chrnět, tělo si žádá odpočinek před pracovním maratonem - už je zas konec měsíce

ALE!!! vypadá to, že se blejská na lepčí časy, proběhly pohovory na "majne noje kolégyn" ale opět se netěšim, nebo zas budu litovat

denyk
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2011 21:13
- Nahlásit

Fajka
čím dál horší reakce
já si spíš myslím, že ty sviňuchy jsou čím dá tím víc jedovatější

byl dutej
čkoda

já mám strach z hadů, už jsme jich několik potkali. To bych začala asi hodně zmatkovat, kdyby psa něco takovýho gryzlo proto já nosím dlouhý kalhoty a kotníkový boty.

A včera jsme málem zežrali fenku, takovou hodnou ...

brut
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2011 21:19
- Nahlásit

Zdravím milé dámy a Čííífe

Jsem doma a živá... jen stále utahaná a ne moc odpočinutá. Ovšem počasíčko bylo skvělé a i dnešní odpolední slejvák s kroupama byl spíš osvěžující než otravnej.
O zbytek se podělím zítra... teď jdu dodělat několik nezbytností, co se mi tu nahromadily a pak spinkat ( teda doufám, že spinkat a ne zase dvě třetiny noci čučet do zdi)

Číííííf
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2011 22:12
- Nahlásit

Zdravím Babinec!

Janiii
Foťák (tělo) tu:
URL

Objektiv č.1 tu (špička):
URL

Objektiv č.2 tu (lepší průměr):
URL
Levnější a podstatně horší - myslím na coursing - pomaleji ostří, což se negativně projeví především při pohybu k foťáku, nebo směrem od něj. Dá se to vyřešit tím, že si najdeš pozici ve který pes běží pořád ve zhruba stejný vzdálenosti od foťáku.
Zjednodušeně řečeno, čím horší nářadí, tím víc je potřeba přemýšlet (k dosažení dobrého výsledku).
Další podstatný rozdíl je světelnost.

brut
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2011 23:06
- Nahlásit

Fifi
odpocata, vyspana a zrelaxovana vrati z chaticky, muze si pridat na australaky v nouzi jednu krasnou krizenku, esli o ni uz nevi..
nevíí a moc děkuje

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 09:39 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Guten Morgen liiibe Kindrrrrrrrrrr

Koupila jsem si k snidani pražský loupáčééék..už vím proč se jmenuje pražský... jednak cena byla jak dyby se pekl přímo na hraděě či na Kárlsbricku a druhák měl býti s tvarochééém ale na ten jaxi pražský pekař drobátko zapoměěěěl

Je mě úpá fuk jak moc dvoj - čí více smyslný to jé, je mě šumák kdo je z prahééé a je mě uplně u zadele koho se to dotknéééé

Konec hlásání z hooooor....

kachna_
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 10:00
- Nahlásit

Rumštajnvespolek
Fajka
Je mě úpá fuk jak moc dvoj - čí více smyslný to jé, je mě šumák kdo je z prahééé a je mě uplně u zadele koho se to dotknéééé
Si troufáš, když je Ešuska na apaluše, co?
Úžasně jsme si užili víkend, byli na dvou výletech a užívali si, že bydlíme na Kokořínsku, tak jsme chodili z kopce a do kopce a z kopce a do kopce atd.

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 10:09
- Nahlásit

kachna_
Si troufáš, když je Ešuska na apaluše, co?
ajo ty vado sem zapoměla že vona se ještě dovolenkuje no neva hnet jak se vrátí tak jí to zvopáknu

užívali si, že bydlíme na Kokořínsku,
to si myslím že tam se krásně prochajdí, příroda je tam nádherná taky se tam delší dobu chystáme ale zatím to nějak nevyšlo .

kachna_
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 10:30
- Nahlásit

Fajka
taky se tam delší dobu chystáme
Tak přijeďte k nám

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 10:35
- Nahlásit

kachna_
Tak přijeďte k nám
jé kujem za pozvání
No tak jestli to letos přes léto výjde a pojedeme tím směrem tak dáme určo vědět

dneska mě ňááák bojí hlaviška ..asi jak se honěj ty fronty pršecí ... ale zakropit zahradu už bylo potřeba bylo to strašně suchý

brut
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 11:05
- Nahlásit

Zdravím milé dámy a Čííífe

Dneska jsem po delší době spala víc jak hodinu a jsem utahaná jako kotě Občas přemýšlím, jestli jsem vůbec normální...ale asi ne, když stále chodím sem mezi bláznivé

Jinak v chatě to bylo skvělý. Konečně jsem se chvíli neklepala jak ratlík a dokonce vytáhla kraťasy. Udělali jsme spoustu dřeva na topení, poklidili okolí, páč po zimě to tam bylo dost zanesený a večer jsme hráli hry, vyprávěli a popíjeli dobré čajíčky (někteří i jiné pochutiny ) Jo a procházky byly taky... jen tentokrát bez koupání plesnifců, páč okolo vody se táhly zástupy výletníků a samozřejmě se psama na volno....
V noci si ke mě chodila lehat piraňa. Krásně hřála, ovšem jen do chvíle, než se rozhodla ze mě udělat pohovku ... její špičatý kosti jsem měla zaražený postupně snad všude. Moc se divila, že několikrát skončila na zemi

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 12:01 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

brut
Dneska jsem po delší době spala víc jak hodinu a jsem utahaná jako kotě Občas přemýšlím, jestli jsem vůbec normální...ale asi ne, když stále chodím sem mezi bláznivé
dyby jen bláznivé..ale ještě k tomu naprosto neschopnééééé
mluvím vo sobě ....
sem zas něco potentoooooooooooo....... ach jo ach jo...
nooo není každej den posvícení

skvělý. Konečně jsem se chvíli neklepala jak ratlík a dokonce vytáhla kraťasy
no šak byl pařák úplnej letní!
mám spálený ruce a gesicht bo sem byla furt venku

než se rozhodla ze mě udělat pohovku ... její špičatý kosti jsem měla zaražený postupně snad všude. Moc se divila, že několikrát skončila na zemi
tejá svýho psa a ještě to veřejně ventiluje!!
Srstku na tebe !!!

denyk
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 12:11
- Nahlásit

Zdarec,
uš zase poledne a u nás typicky aprílový počásko, sluníčko a prší....
K obídku jsem měla kulajdu mňam
Kachna- z kopce do kopce to je i u nás...budu asi muset na výlet na pardubicko
brut
jo ti psi na volno jsou super, nijak zvlášť mi nevadí, psu už víc mně teda vadí jen ty typu bull-fakt z nich nemám dobrý pocit....když na nás vyběhl tuhle z roští tak jsem zvolala jak starej chlap: Vemte si toho psa!" a hle, zjistila jsem, že i němci někdy česky porozumí

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 12:11
- Nahlásit

Zdrrrrrrrrrravim, milovnice hmyzu.
Pravdu dite, hmyzaci hnusaci sou cim dal jedovatejsi, vloni me do lejtka jebla vosa a mela se tam este po dvou mesicich apartni krater, normalne mi jedem vyzrala kousek masa. ble.
denyk
A včera jsme málem zežrali fenku, takovou hodnou ...
Co zase vymejslel, pakopes? Fenky se nepapaj, to by mel coby gentlas vedit!
A jak pelikani lalok - je to uz dobry?
brut
spala víc jak hodinu a jsem utahaná jako kotě
booze, jak muzes vubec fungovat, s takovym spankovym deficitem? Snad se ti to uz upravi. Ad ta fenka - nz.
Fajka
ale zakropit zahradu už bylo potřeba bylo to strašně suchý
To teda, sucho bylo uz fakt desny, clovek by po pomerne dost snehovaty zime rekl, vody bude dosti a prt. Tu dneska prsinkuje, je to prijemny, pyly aspon nelitaj.

denyk
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 12:12
- Nahlásit

Fajka
sem zas něco potentoooooooooooo
spletla sis pytliky?

denyk
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 12:19
- Nahlásit

Fifi
normalne mi jedem vyzrala kousek masa.
gdby tak žrala aspoň sádlo sviňa

Co zase vymejslel, pakopes
on má prostě bobky, stačí jeden prudší pohyb (protivníkův) a startuje budu mu to muset začít důrazněji vysvětlovat, že prostě nechci, aby něco řešil. Důrazně to prostě bude o dost důrazněji než normálně. Budu se muset začít učit "pořádně se nasrat"
Dík za optání, v pátek mu vytáhli dren, já mu to na doporučení 1x denně ještě proplachovala, ale zdá se mi, že se mu to tam tvoří znova...prostě asi jak je ta kůže pod spodní čelistí volná...
příjde mi to, že to je ale tvrdší. Nevím, uvidím, co mi řeknou zítra. Jestli to nechají, že se to vstřebá....nevím

denyk
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 12:21
- Nahlásit

Fifi
jó a do ušních svící jdu taky, to bude nářez, pak dej vědět, jestli gút

Děcka a fakt nechcete nic z té Caniny? V NDR jsou ceny fakt o něčem jiném než v ČR a je to super firma na kloubní výživu, problémy se srstí....čímkoliv

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 12:25 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

denyk
gdby tak žrala aspoň sádlo sviňa
tak toho na lejtku zrovna moc nemam. A predstava vos na pnojmatice neni prilis lakava...
stačí jeden prudší pohyb (protivníkův) a startuje
To je roura psi. Njn, pokud nenajdes klidny vencici vyrovnany fenky, ktery mu to v pohode vysvetli, ze jako "cooo blbnes, blbecku, dyk ja ti hlavu neukousnu, hod se do klidu" tak holt jit na to pres poslusnost. S tim "poradnym nasranim" opatrne, aby si ho neznervila este vic.
prostě asi jak je ta kůže pod spodní čelistí volná...
Pelikan, no. Tak drzim palce na zitrek, dej vedet, jak dopadnete. A matlas mu to este nakou tou masti z venku?
jó a do ušních svící jdu taky, to bude nářez, pak dej vědět, jestli gút
Neboj, dam, zitra bude vycuc usni. Sem na to sama zvedava.

denyk
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 12:34
- Nahlásit

Fifi
tak toho na lejtku zrovna moc nemam
no já to brala na sebe, bo gdyš tu vidím tu partičku, tak jsou to děvuchy štíhlé a ještě štíhlejší......

"poradnym nasranim
no to mi radila kámoška, která chová psy několik let. Já fakt nevím jakna něj, zkoušela jsem po dobrým, to je hodnej pejsek, šikovnej....a pak po zlým, chytnout za tlamu nebo ucho a podívat se do očí-nesmííííš a písknul, bo ho ucho bolelo a vrčel dál...
Ale nechci ho omlouvat, je fakt bázlivka a spíš posera.
Dokonce se bojí mojí skorošvagrový, bo se skorošvagrem nejsou dlouho a on na ní vrčákoval, tak jsem šla k ní jako v pohoě, zkoušela mu dát grilovaný stehno, nejdřív ho rychle ňafl a zdrhnul, po druhý už si nevzal, když jsme šli kolem ní-seděla na židli obcházel jí obloukem a schovával se za mě.

brut
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 12:37
- Nahlásit

Sem v neděli měla drobný výstup s jedněma "výletníkama". Nejen, že se hrabali strání k nám nahoru, ale vadili jim plesnifci, kteří hlásali, že k nám jde někdo cizí. Ovšem na mou otázku, co u nás chtěj dělat paní odpověděla, že zabloudili ( nějak jsem to nepobrala, páč stezka vede z jedný vesnici do druhý a to celou dobu podél vody... nikde se nedá odbočit a ani se nějakým jiným způsobem ztratit). No a pán hlásil, že hledají ohniště. Tak jsem se ho ptala , jestli to myslí vážně, když je les naprosto vysušenej a všude jsou cedule, že je zákaz rozdělávání ohně. Místo odpovědi sebral dva klacky a začal je lámat, asi aby mi dokázal, že je mu to fuk. Takže jsem ho ujistila, že zavolám porybnýho, ať mu dá pokutu....

Nějak jsem to nepochopila... Bych ho chtěla vidět, kdy les podpálil....

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 13:02
- Nahlásit

denyk
Já fakt nevím jakna něj, zkoušela jsem po dobrým, to je hodnej pejsek, šikovnej....a pak po zlým, chytnout za tlamu nebo ucho a podívat se do očí-nesmííííš a písknul, bo ho ucho bolelo a vrčel dál...
Tezko radit takhle na dalku. Mladsi rtw je taky fest nervacek, bojka moc teda ne. Ale ja ji na to prdim a kdyz ma naky svy "stavy", tak ji moc neresim, dam ji povel - treba Lehni. Lehne, vychladne a jedeme dal. Kdybych po ni sla silou, pretoci se totalne, kdybych ji nunala, taky by to bylo spatne. Necpu ji do kontaktu s lidma, ktery se ji nelibej, to samy ji nenutim kamaradit s cizima coklama. Uvidis, az se vrati esuska, ta ma tyhle vemena v maliku, co ti poradi ona.
brut
No a pán hlásil, že hledají ohniště.
Blb. Romantika v prirodee, precee, nee, kdyz uz mamu jednou vyvez, tak to chtel mit se vsim vsudy.

denyk
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 13:09
- Nahlásit

Fifi
treba Lehni
máš pravdu, a svižlí se musí citlivě, fakt je to cíťa občas si tak říkám, že je celej já..máte to taky tak? Já a cizí lidi-nedůvěra. A máš pravdu, co se týče lidí, neřešila bych to, kdyby to neřešili oni, že je jako nějakej divnej, nebo že z ní cejtí psa, takový blbosti. Prostě ho ta osoba sere a čím, to je mezi nebem a zemí

Uvidis, az se vrati esuska
jo ta mi už k tomuto tématu taky psala, vím, že je těžko radit na dálku, když neznáte ani mě, ani psa.
Ještě jsem myslela, že s ním začnu chodit na "cvičák" teda doufám, že to tam bude v pohodě, žádní magoři, aby zjistil, že mu ti psi prostě fakt nic neudělají.

brut
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 14:21
- Nahlásit

Fajka
dyby jen bláznivé..ale ještě k tomu naprosto neschopnééééé
a jéééééje, ty si byla u nás doma?

nooo není každej den posvícení
to je fakt.... na posvícení musím napéct koláčky a na ty momentálně nemám chuť

no šak byl pařák úplnej letní!
možná tam u vás... u nás v lese to zase až tak horký nebylo

tejá svýho psa a ještě to veřejně ventiluje!!
Srstku na tebe !!!

to víš, holka to má těžký, panička má sama sebe dost ráda a nerada je za postel pro chlupaté obludky

denyk
jo ti psi na volno jsou super, nijak zvlášť mi nevadí
mě nevadí pokud chodí tam, kde není jen úzoučká cestička a navíc neustále plná zatáček a hlavně ne tam, kde je vstup ze psem na volno zakázán

Fifi
booze, jak muzes vubec fungovat, s takovym spankovym deficitem?
blbě

Snad se ti to uz upravi
v to pevně doufám, jinak skončím v blázinci

Pravdu dite, hmyzaci hnusaci sou cim dal jedovatejsi, vloni me do lejtka jebla vosa a mela se tam este po dvou mesicich apartni krater, normalne mi jedem vyzrala kousek masa. ble.
tohle dělají i muchničky a boláky sou po nich setsakra hnusný ...ale o alergii na ďobance bych taky mohla vyprávět. Všude chodím s prednisonem a dalšíma antialergikama....

zitra bude vycuc usni. Sem na to sama zvedava.
já taky.... chci podrobnej popis

brut
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 14:24
- Nahlásit

Fifi
Blb. Romantika v prirodee, precee, nee, kdyz uz mamu jednou vyvez, tak to chtel mit se vsim vsudy
ti nějak nevím... od tý doby, co nás neustále někdo vykrádá, tak jsem dost nedůvěřivá, kor, když si oba vzájemně odporují.... navíc tohle byl dost prapodivnej páreček a jejich další chování jasně dokazovalo, že o přírodě vědí akorát prdlajs....

kachna_
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 14:58
- Nahlásit

denyk
no já to brala na sebe, bo gdyš tu vidím tu partičku, tak jsou to děvuchy štíhlé a ještě štíhlejší......
nebo sem vychytrale nedávají svoje fotky páč se neni čim chlubit
neřešila bych to, kdyby to neřešili oni, že je jako nějakej divnej, nebo že z ní cejtí psa, takový blbosti
Jsme to někde řešily s Mayou od špiců, vymyslet si nějakou dostatečně rozumnou výmluvu - třeba, že mu kluk hodil pod nohy petardu a proto se bojí. Já říkala na takové to zhnusené "jééé, vona se bojí?" "aspoň mi jí nikdo neukradne"
Taky hlasuju pro poslušnost.
A našla jsem fotku mladoCira

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 15:16
- Nahlásit

denyk
neřešila bych to, kdyby to neřešili oni, že je jako nějakej divnej,
jako řeš to samo dokud máš sil chuť a proutek se dá ohýbat ale na lidi nedej, my jsme taky difný a dybych dala na lidi už jsme vobě fblásinci

brut
tjo, jak ty to děláš že nespíš???? já huž by sem asi šahla po práškách na spaní a nebo po alkehůůlu

kachna_
jééé ten je háskeeej

jináč vás nestíhám!!! a mám zásadní problém, pracovati ani nemohu bo nemá v práci pastelky netušila jsem že kdy budu ke svojí práci potřebovat pastelky tak budu asi až doma ..musim je ukract neteři ještě že nás v mateřský školce učili kreslit

<< 1 ... 1242 . 1243 . 1244 . 1245 . 1246 . 1247 . 1248 . 1249 . 1250 . 1251 . 1252 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání