Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1242 . 1243 . 1244 . 1245 . 1246 . 1247 . 1248 . 1249 . 1250 . 1251 . 1252 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2011 12:55
- Nahlásit

Fajka

no že si blbá přece ne?

cože řikáš???

vyklíčilo ti tam toho jako vela
no ehm, aspoň nemusim, jako někdo tim pádem vybrakovat dva regále sazenic,páč mám svůj výpěstek někomu to klíčí jedna radost, někdo musí kupovat

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2011 13:02
- Nahlásit

PetraK
cože řikáš??? uš nic...

někomu to klíčí jedna radost, někdo musí kupovat
stejnak komu není schůry dáno v apatice nekoupí

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2011 13:16
- Nahlásit

Fajka

uš nic

a je ticho po pěšině

dáno v apatice nekoupí

no jen debil by v apatice kupoval klíčky

brut
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2011 13:39
- Nahlásit

Fajka
díky moc za výcuc

to je děsný..nedovedu si představit nespat asi bych byla protivná a nikdo by se mnou nevydržel
však taky protivná jsem a raději se celá rodinka dekuje pryč ... ale sem fakt hrozně utahaná, hlavně psychicky. Ale večer odjíždím na chatu a doufám, že mi příroda pomůže, alespoň v tom spaní...

tyjo..to sem na to stej
ani nevíš, jak jsem ráda, že nejsem sama

nestihla sem ti odpovědět na mailose tak tak učiním pravděpodobně dnes nebo zítra... anšto budu ráda když to zvládnu do pondělka
v klidu, za chvíli odjíždím na chatu a tam jsem bez elektriky, takže si stejnak vše přečtu nejdřív v pondělí večer

Doufám, že Číííf udělá pár foteček nové zahrádky, když jsi tak pilná a sázíš kytičky
PetraK
ááá telepatie, zrovna jsem si říkala, copa že je s brůůticí a vona už tu
brůtice je mrtvolná, takže ani sem moc nechodí.... ale neboj, zase se dá do pořádku a bude se hlásit pravidelně

zabrala mi kombinace hluchafka a meduňka, S-P-I-M!!!
nechceš to zkusit?

zkoušela jsem ... nezabírají ani bylinky. Tahle potvora je prostě silnější Jen doufám, že antivirotika začnou brzy účinkovat..

sim tě kachna je cynická sviň

Denyk má pelikána a nový boty a žere beranům hlavy

Fajfka je Skrblik a vykoupila květinářství.

Fifijový smrděj kšíry a rozplácnul se jí křížek

já jediná sem normální. Jo a sem fčera pekla mazanec, jak vypadá se můžeš podivat na minulý stránce, je moc vzhlednej.

aha, takže nic novýho, páč jestli ty jsi jediná normální, tak já jsem úplně zdravá

brut
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2011 13:43
- Nahlásit

PetraK
to je krutý tuto!! Brtnik pravil, že je to:
Přistávací čtverec pro mimozemšťany. Je prej vidět, že přistáli a bohužel je prej nikdo neviděl!!!

naprosto dokonalý, včetně Brtníkova popisu
Mi vysvětli, jak se ti tahle přistávací dráha mohla povést?

má cenu tady se vo něco pokoušet???
to je doufám jen povzdech a nemyslíš to vážně, že ne?

pravda, že ve skutečnosti to vypadá ešče hůř, je to tmafší a avíc placatý
si dovedu představit

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2011 13:46
- Nahlásit

brut

. Ale večer odjíždím na chatu a doufám
to by mohlo pomoct!! ono se to načetlo aji s tou cestou totiž.

ale neboj, zase se dá do pořádk

však to je jasný, tak klídeček.

Tahle potvora je prostě silnější

jo jasně, ono jsem to nemyslela jako na vyřešení, ale jako podpůrný, teď zjara mají bylinky sílu, mi t nejdřív fungovalo tak, že se mi vůbec nechce spát, pak jsem měla celkem hlubokej spánek a teď už to jde krásně. Ale musela jsem tomu dát čas.

jestli ty jsi jediná normální, tak já jsem úplně zdravá
aha

takže:

aby ste si s Fajfkou neměly co vyčítat

POMOCT - Růžofka rozebírá se slepičím sborem svůj pupek, že už ho neschová. No to je poslední, kdo si toho fšimnul .

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2011 13:49 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

brut

naprosto dokonalý

ŽE JO!! Takovejdle mazanec ešče nikdo nikdá nevyrobil.

Mi vysvětli, jak se ti tahle přistávací dráha mohla povést?

esli to neni tim, že Brtnik čte večer Součka a ty jeho mimozemský teóryje??

ááááááááááááááj pupek už probraly, tetkon probíraj šatičky, co si Růžofka koupila v butíčku a světe dif se, voni sou jí malýýýýý!! Univerzální velikost si koupila, nedošlo jí, že to neni univerzální velikost pro slonice

si dovedu představit

ne , myslim že nedovedeš

kachna_
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2011 13:50
- Nahlásit

sakra můžete mi někdo říct, jestli to je jako nějakej druhotnej pohlavní znak, že mužský nepoznaj trávu od kytek?!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2011 13:52
- Nahlásit

kachna_
nějakej druhotnej pohlavní znak, že mužský nepoznaj trávu od kytek?!!!

e......eh, asi sem mužskej... taky mám druhotnej pohlavní znak, že mám problém potíže rozeznat plevel od kytí.

co ti zničil?

kachna_
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2011 14:13 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

PetraK
zatim takový žlutý kytky (edit. ne pampelišky, jen prostě nevim, jak se jmenujou), ale začal před půl hodinou, takže má před sebou tak 3/4 zahrady (seká křoviňákem, tak to trvá dlouho)

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2011 14:32
- Nahlásit

kachna_

zatim takový žlutý kytky

kamzičníky?

takže má před sebou tak 3/4 zahrady (seká křoviňákem, tak to trvá dlouh

to zní nebezpečně

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2011 14:34 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

už ani na maminky neni spolehnutí. Fčera večer jsem máteři poslala fotku svého mazancového výtvoru. nazvala ho PATVAREM!!! , nevěděla sem, že mě tak moc nemá ráda

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2011 14:36
- Nahlásit

tak hošíček se svýma rozevlátýma pyskama je........ břídil

http://www.youtube.com/watch?v=RgwzlD8GYJE&feature =player_embedded

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2011 14:38
- Nahlásit

Milé děti, za chvíli, zaaaaa chvííííliiii to vypukne, třísknu dveřma a na pár dní zmizím a.... budu až ve čvrteeeeek! takže kdybyste se tu už nikdo nevokázal než vysublimuju, tak

UŽIJTE SI VELIKONOČKY, VOLNO, SLUNÍČKO A FŠECKO CO K TOMU PATŘÍ.

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2011 14:46
- Nahlásit

UŽIJTE SI VELIKONOČKY, VOLNO, SLUNÍČKO A FŠECKO CO K TOMU PATŘÍ.
vám taky všem všem háááskýý volnooo já tu ještě něco dopatlám (doslova a dopísmene) a už padám ven

brut
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2011 15:11
- Nahlásit

PetraK
to by mohlo pomoct!! ono se to načetlo aji s tou cestou totiž
to ne, výsledky byly ještě před cestou... a fakt doufám, že chata pomůže, jako už několikrát předtím

však to je jasný, tak klídeček
by si se měla zeptat doma... by ti řekli, že já mám klídeček, ale oni ne

jsem to nemyslela jako na vyřešení, ale jako podpůrný, teď zjara mají bylinky sílu, mi t nejdřív fungovalo tak, že se mi vůbec nechce spát, pak jsem měla celkem hlubokej spánek a teď už to jde krásně. Ale musela jsem tomu dát čas.
jenže já piju bylinky naprosto běžně a během celýho roku

aha
sem ráda, že souhlasíš se mnou

aby ste si s Fajfkou neměly co vyčítat
tsss, nějakej kouřovej signál nás dvě nemůže zničit

Růžofka rozebírá se slepičím sborem svůj pupek, že už ho neschová. No to je poslední, kdo si toho fšimnul
buď ráda, že se s tím neobrátila na tebe, když vidí, jak jsi jak tyčka u plotu

ŽE JO!! Takovejdle mazanec ešče nikdo nikdá nevyrobil.
musím říct, že seš stejnej expert jak Davídkojc s vánočkou

Brtnik čte večer Součka a ty jeho mimozemský teóryje??
to tím nebude, páč by musel mazanec péct sám a předpokládám, že tahle činnost je mu na hony vzdálená

myslim že nedovedeš
myslíš?

probíraj šatičky, co si Růžofka koupila v butíčku a světe dif se, voni sou jí malýýýýý!! Univerzální velikost si koupila, nedošlo jí, že to neni univerzální velikost pro slonice
njn, slonice taky mívaj univerzální velikost XXXXXL

už ani na maminky neni spolehnutí. Fčera večer jsem máteři poslala fotku svého mazancového výtvoru. nazvala ho PATVAREM!!!
myslím, že Brtník byl k určení tvaru blíííž

zaaaaa chvííííliiii to vypukne, třísknu dveřma a na pár dní zmizím a.... budu až ve čvrteeeeek!
jůůůů, ty budeš mít prodlouženej víkendík ...a to sem si myslela, že bych se za tebou ve středu zastavila, páč pojedu na angličtinu
Užij si ho, buď hodná na Brtníka a hošíčka a hlavně to nepřeháněj se sekáním či jinou činností, ať se nestrhneš.... papáááá

brut
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2011 15:14
- Nahlásit

Fajka
vám taky všem všem háááskýý volnooo já tu ještě něco dopatlám (doslova a dopísmene) a už padám ven
koukám, že ven padáme všechny... některé doslova

Takže se tu mějte krásně, užívejte si nejen volna, ale i sluníčka a hlavně si dejte v pondělí pozor na zadní část těla, aby nedošla k úhoně .... já též padám, dobalit a hurááá na chatičku, do klídku, do lesíčka

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2011 21:07
- Nahlásit

šiš to nám to hezky začíná to volno...něco mě ďoblo a mám na noze bouly jako pěst

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2011 14:02
- Nahlásit

Rrrruzovy den preji.
Fajka
něco mě ďoblo a mám na noze bouly jako pěst
Boule lepsi?
To je ficak venku, dela si ten prach z poli krasny mini tornadka.
Proc hlavne pisu, az se Brutofky odpocata, vyspana a zrelaxovana vrati z chaticky, muze si pridat na australaky v nouzi jednu krasnou krizenku, esli o ni uz nevi..

Pardubicanda je to, krasavice.

Janiii
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2011 20:26
- Nahlásit

zas trapně hlásim, že beránek je upečenej, tentokrát pravej, z formy, a zas se poved - já sem snad budu muset přestat chodit, jaká zdatná pekařka jsem
jinak už mam i obarvený vajíčka, babi je chce mít totiž zítra už u nich, páč v pondělí než tam přijedem, tak už budou chodit děcka, tak ať jim má co dávat.
a teď sebou jdu po celodenním maratonu někam plácnout

denyk
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2011 17:32
- Nahlásit

Hezké velikonoční pondělní odpo,
Janiii
už je i zežranej, viď?
Jsem zase v pátek na veterině trávila celé odpoledne.
Hadička-drén vyndaný, ale řekl mi, že to mám ještě vyplachovat a ikdyž to vypadalo dobře, boule tam je a řekla bych tvrdší . Tak jsem zvědavá, co mi ve středu řeknou.
Nijak moc nejí, ale to není nic vyjímečného, jsem byla ráda, že přibral 1 a půl kila, tak si zas asi připadá tlustý bo co.
Jinak víkend byl nádherný, dnes je zataženo, (aspoň se dá dýchat) a bolí mě v krku . Včera jsme byli celé odpoledne na "pivní" zahrádce. V sobotu jsme grilovali, á si dala křídla, ale zjišťuju, že po tom kuřecím mi není tak nějak nejlépe ...ono taky gdo to gdy viděl, aby slépka žrala kuře .
Budu objednávat vitamíny atd. za dobrý peníz přímo z německa, takže jestli některá máte zájem zde jsou stránky: www.canina.de

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2011 18:58
- Nahlásit

Brýýý večéééer,
su mrtvolnééééé ze slunéčka z práce a z nic nedělání, procházkování, výletění a táááák

nic sem nepekla narozdíl od Janii, koledníků mraky (jiný roky nikdo )letos hodně... a takiy mě bolí fkrku jako Deníka bo byl hic a pak večer ziminka a foukalo a já nalehko, tak pšíkám

Fifi
ta ušiplesková je roztomilá

Boule lepsi?
boule lepší ale zjištuju že tyhle sviňuchy jsou čím dál tím jedovatější a že čím sem starší tím tyhle kousance od sviňuch hůř snáším a šmarjá to je zase dvoujsmyslý tak já rači du

denyk
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2011 19:05
- Nahlásit

Fajka
se štípanci mám taky problém, nateklý horký fleky, se mi dělaj a nejvíc na prd je to, že kdejaké mušky přenášejí boreliózu a podobná svinstva . Mojí ségře ochrnula 3letá holčina, bohudík vysekali jí z toho.

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2011 19:10
- Nahlásit

denyk
se štípanci mám taky problém, nateklý horký fleky, se mi dělaj a nejvíc na prd je to, že kdejaké mušky přenášejí boreliózu a podobná svinstva
no to mě povídej, mě te štíplo něco..ani nevím co ani sem to při štípnutí nezlistila, zjistila jsme to až když sem měla horkost v noze, nateklou nohu a modráka kolim vpichu kterýho se nešlo ani dotknout... už začínám panikařit a jestli mě dobne vosa nebo včela ta už to bude fakt na dochtora bo je to čím dál horší

Mojí ségře ochrnula 3letá holčina, bohudík vysekali jí z toho.
to je hrozný dycky si vzpomenu na pani co šla po Praze štípla ji vosa a byl konec člověk by řekl..taková blbost a banalita

Janiii
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2011 19:30
- Nahlásit

denyk
už je i zežranej, viď?
neni, páč u nás se načíná až na velikonoční pondělí, tak ještě hlava zbyla a je výbornej dovolila jsem si ochutnat

u nás byly velikonočky pracovní, pod heslem "k jaru patří zelená" jsem celý tři dny natírala latě na střechu zeleným mořidlem koledníky jsem vítala slovy "pomocníci jdou!!!!" - asi se to rozkřiklo a skoro nikdo letos nepřišel asi šli všichni radši k Fajkýšový

Janiii
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2011 20:30
- Nahlásit

jé, než zapomenu, jedna otázka na číííííííífa
řešila jsem s kamarádem focení, posílala jsem mu odkazy na tvoje fotky z coursingu atd., a kámoš se ptá na tvoji výbavu fotografickou samozřejmě
můžeš mi napsat tip foťáku a objektivy, prosím?
kujuuuuuuuu!!!!

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2011 20:39
- Nahlásit

Janiii
asi šli všichni radši k Fajkýšový
jo tak vodtud koledníci vanou

načíná až na velikonoční pondělí, tak ještě hlava zbyla
já zas dneska dostala čokoládovýho zajocha...a po vzoru Deníka sem začla vod hlavy a padnul celej

můžeš mi napsat tip foťáku a objektivy, prosím?
kujuuuuuuuu!!!!
mu řeknu aby sem záftra načíhnul a hodil to sem

Janiii
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2011 20:42
- Nahlásit

Fajka
mu řeknu aby sem záftra načíhnul a hodil to sem
kdyžtak ať mi to hodí do mailu, vy se tu zejtra rozjedete a já to večer nenajdu a takhle to aspoň zrovna přepošlu kámošovi, aby věděl, kterou banku vykrást, aby na to měl
jo tak vodtud koledníci vanou
no jasně, já jim řikala, že když půjdou rovnou za nosem, narazej na takovýho přerostlýho sádrovýho trpaslika s rejčem, jak stojí v záhoně ...

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2011 20:44
- Nahlásit

Janiii
kdyžtak ať mi to hodí do mailu, vy se tu zejtra rozjedete a já to večer nenajdu
oookáááááá !

aby věděl, kterou banku vykrást, aby na to měl
no hlavně aby to četl v sedě bo se mu z celkové cifry asi udělá drobátko mdlo

no jasně, já jim řikala, že když půjdou rovnou za nosem, narazej na takovýho přerostlýho sádrovýho trpaslika s rejčem, jak stojí v záho
tak už seš prakticky mrtvá bo zapomínáš že Pecka je tu co by DUP

Janiii
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2011 20:47
- Nahlásit

bo zapomínáš že Pecka je tu co by DUP
zapomínám. já si Pecku vůbec nepřipouštim totiž!!!
protože vždycky, když se na něco těšim, tak se něco podělá. takže neřešim, netěšim, neplánuju ...
vždyť já ani nevim, jestli jedu sama, s Berni, s tlumočníkem, nebo i s kocourem

<< 1 ... 1242 . 1243 . 1244 . 1245 . 1246 . 1247 . 1248 . 1249 . 1250 . 1251 . 1252 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání