Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1242 . 1243 . 1244 . 1245 . 1246 . 1247 . 1248 . 1249 . 1250 . 1251 . 1252 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 18:36
- Nahlásit

kachna_
Mája taky, jezdit v kočárku
no Mřena se naučila i tim louděnim v řadě, že se po psu, co se tlačí, nevyjíždí, že nemusí reagovat na každej bodyček, co dostane, že pes, co probíhá, jen probíhá, že si nemusí hlídat zadnici před každym vořechem, a takový užitečný věci.

Fifi
děfče, my to měli taky krutý, pes nejdříve vylučoval všemi otvory, to sem začala jezdit s batohem plnym desinfekce a úklidovejch prostředkůch, pak taky v busu na ní každej šlapal, jak je malá, ani ho nesměla kousnout, já furt stála jak chobotnice, aby měl pes místo, prostě auto je auto, velká pohoda, jezdit se jezdí, tak asi nebude náruživej motorista už nikdy, ale dojedem, kam potřebujem, bez blitky i srágory )))

denyk
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 18:46 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit

Gerda
nikdy si v autě nelehne, i když sme jeli na výstavu do splitu,
tak to má větší výdrž než pelikán, když jsme jeli do Brna. tak si lehnul až v Hradci

Odbourala sama sobe naku neurozu,
on nemá kinetózu, neblije, je nervák, klepe se, zrychleně dýchá...

Fifi
Odkud ty vlastne si
až z dalekéj perdele, paní , skorem až z eNDéeR až za Českoj Lípoj na hranicách.
A mejlík jestli můžeš písni sem svůj, já mám jen s celým jménem tak to sem nechci dávat, aby mě nějaká Sosáková nevotravovala, že jsem slovenka

denyk
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 18:51
- Nahlásit

Gerda
pes nejdříve vylučoval všemi otvory
chudák

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 18:53 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

denyk
za Rumburkem
Tak to je fakt prdel sveta.
Gerda
tak asi nebude náruživej motorista už nikdy, ale dojedem, kam potřebujem, bez blitky i srágory )))
Jakej pan, takovej pes. Hlavne jezdit zvolna a opatrne a moc se neztracet.

denyk
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 18:56
- Nahlásit

Fifi
změnila jsem příspěvek, mrkni

brut
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 18:59
- Nahlásit

Koukám, že se tu pro změnu řeší jízda autem .... u nás zaplaťpánbu není žádný problém. Jen s Brutem v dopravních prostředcích je... lidi raději nastupují jinými dveřmi nebo ve vlaku pro jistotu vůbec nevcházejí. Stačí, když se zvedne a kouká Sice nevím proč, páč zrovna on by je rád přivítal Za to Al cestuje často a spousta lidí si myslí,že je za pohlazení či pomazlení ráda... dost se diví, když ohrne pysk a s dunivým "vrrr" ukáže špičáky

Gerda
podrbej Mařenku ... sem jí dlouho neviděla, holku krásnou, hodnou

denyk
holky mají pravdu.. pokud jsi sama nervozní nebo znervozníš, tak psa znejistíš. A chování tvé kamarádky bych na lovečáka nepoužila nebo si z něj uděláš trosku. Spíš dopilujte přivolání a poslušnost.. koš taky naučte.

Fifi
slečna Sádlo stále bojuje s kulháním nebo se zlepšila? Brutík jí posílá krásnou blízavou a moc se těší na návštěvu ... sem mu vysvětlovala, že se musí chovat slušně nebo dostane od holek na kokos

kachna_
Mája taky, jezdit v kočárku
sem nedávno potkala paní s kočárkem a v košíku si vezla špicátko. Stočené mělo košík tiptop

brut
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 19:02
- Nahlásit

denyk
nemá kinetózu, neblije, je nervák, klepe se, zrychleně dýchá...
tohle má Brut taky, pokud jede na sedačce, ale když ho dám do přepravky, tak se uloží a chrní celou cestu .. pokud dostane na výběr, tak do "domečku" leze sám

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 19:06
- Nahlásit

denyk
taky tak, viz minula stranka, opis a ja pak maznu, ju? Me toootiz neco napadlo.
brut
slečna Sádlo stále bojuje s kulháním nebo se zlepšila?
Zlepsila a ted je zase pajda. To dostane beztak, druzit se bude jen s Bajitkem.

brut
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 19:21
- Nahlásit

Fifi
Zlepsila a ted je zase pajda.
se jí nedivím... počasí bláznivý

To dostane beztak,
nemusím mu to vyřizovat, že?

druzit se bude jen s Bajitkem.
to budou mety... dva střelený, potěš koště

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 20:07
- Nahlásit

brut
to budou mety... dva střelený, potěš koště
Uvidime, ono je Bajitky drobne, bonzaji, ma cca 20 kg aj s obojkem a kdyz na ni nastoupi nejaky tank, tak to celkem nelibe nese a navic zacne delat damu a k damam se necucha. Nerada se nechava rolovat od ciziho tanka, jen od vlastnich a to fest.
Pobavila me pred par dny na prochajde, vracela sem se s ni z vychandy a soused se svym pesanem (takovej mix akity a spice asi? - rozumnej psek, vyjde se slepicema, kozama, kockama, ovcema, psama) se smrdolili na prichodovy ceste. Pes zalehnul cihajici na ni, ta letela a privitala souseda, a obloukem teda toho nemrcoucha zalehnutyho, mu to v hlave "blik" to je ta kamoska od haravky a zacal ji sexualne harasit. Ta ho srovnala, az sem cucela. Nejlip si rozumela s kelpikama, lehci nez ona a este vetsi paka.

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 20:21
- Nahlásit

Tož tak děcka, vám povím, hlavní je, aby u toho všeho byla prča. Jak neni sranda, nedá se nic řešit, když je to na vážno, je z toho člověk akorát nervózní.

denyk
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 20:23
- Nahlásit

Byla jsem se zrzulí venku, Fífáková, máš vosú

Janiii
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 20:24
- Nahlásit

tjo dneska dva telefény.....jeden z banky že mě nabízej že si můžu aktivovat nějakej debet či co a druhej že mě nabízí jak můžu výhodně investovat na finančních trzích...voba nevodbytný jak zimnice už fakt nevim jak jim vysvětlit že NIC NECHCU!!!!
Fajka
čéče, zrovna teď v posledních dnech si psal můj šéf se šéfem T-mobilu, páč toho mýhovedoucího řádně séééře když mu volá "T-mobájl" schovanej za ty různý společnosti, co rádoby spolupracujou, a nabízí mu výhodný tarify atd. ... přitom přímo na T-mob. jsme jako firma nahlášeni, že si nepřejeme dostávat žádné telemarketingové nabídky. no a pan šéf mobajlí radil, že to chce asertivitu, říci jim, že si výslovně nepřejete, abyste byli kontaktováni s podobnými nabídkami - že oni musí tyhle hovory monitorovat, a dalo by se to pak právně vymáhat atd. ... tak možná, když to takhle zkusíš, ako že víš, že na to máš právo, nebýt obtěžována, tak že daj pokoj ... ikdyž nevim jak banka ikdyž on sám řikal, že ho jako ředitele kontaktovali z tý nějaký "rádobyspolupracující firmy" s děsně výhodnou nabídkou jako pro dobrého zákazníka

ČÍÍÍÍÍÍÍFovi děkuju za odkazy, hned posílám dál

a jdu vás dočíst

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 20:30
- Nahlásit

Gerda
hlavní je, aby u toho všeho byla prča. Jak neni sranda, nedá se nic řešit, když je to na vážno, je z toho člověk akorát nervózní.
Tak tak. Toz my si zejtra s matheovic zakulturnime na Cechomorech a pak si vypalime mozky z hlav svickama usnima. Sranda bude a nervozni nebudeme pranic.
denyk
Huz sem ti pis.

denyk
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 20:31
- Nahlásit

brutpokud jede na sedačce, ale když ho dám do přepravky, tak se uloží a chrní
no tos mi kápla do noty, celou venkovní procházku přemýšlím, jestli mu mám koupit klec.
A zase moje blbost, naučila jsem si ho tak, že sedíme spolu vzadu na sedačce, bo nejsem řidič

Děcka, myslíte že z té Pecky přijedete fšici živé a zdravé??

kachna_
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 20:32
- Nahlásit

Janiii
no a pan šéf mobajlí radil, že to chce asertivitu, říci jim, že si výslovně nepřejete, abyste byli kontaktováni s podobnými nabídkami - že oni musí tyhle hovory monitorovat, a dalo by se to pak právně vymáhat atd. ... tak možná, když to takhle zkusíš, ako že víš, že na to máš právo, nebýt obtěžována, tak že daj pokoj ... ikdyž nevim jak banka
no já takhle poslala do oněch míst sice slušně, ale strašně naštvaně českou pojišťofnu (páč mě kontaktovali kvůli životní pojistce na základě telefénu, co jsem jim poskytla k povinnýmu ručení). No a od tý doby nic. Myslim, že mají v systému u mého jména něco nepěkného
Hele, právě jsem se v tývý dozvěděla, že kachny maj vocas . Ale já žádnej nemám, fakt

denyk
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 20:38
- Nahlásit

kachna_
no na tebe jsem před chvílí u rybníčku taky myslela, byl tam kachní pár, ale nebyly to obyčejné divoké kachny, byly takové malé, kačer tmavou hlavu a krk a bílé tělo, ocásek tmavý a na konci ocásku takovej háček z peří...a kačenka byla tmavě hnědá.....
Fifi chodí mi upozornění na mobil, takže vím, když příjde vosa

Janiii
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 20:44
- Nahlásit

si piš!!!!!!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 20:47
- Nahlásit

Fifi
vona si to do ucha strkne aji Mathea? Tak jí to narvěte do toho hluchého...nebo to bylo oko??? Jeden orgán smyslovej má rozbitej, ale teď nevim, kerej. Tak ten vypalte. Kdyby to neklaplo, nenaděláte škodu. A radši si moc nelakujte vlasy, aby vám nechytly, to je pak děsně rychlý. Já měla jednou zlakovanou ofinu a jakési hovado v hospodě si nad mou hlavou zapálilo cígu, tož sem se vzňala, hasili mňa pívem, já brečela, byla sem znemožněná po zbytek večera, rozhodně sem nikoho účesem ani mejkapem neoslnila. Tak až vám vypálej ucho, ať vám zbydou aspoň vlasy, kerýma to zakryjete.

denyk
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 20:49
- Nahlásit

Gerda
jo hluchý voko, to je něco

brut
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 20:53
- Nahlásit

Fifi
Uvidime, ono je Bajitky drobne, bonzaji, ma cca 20 kg aj s obojkem a kdyz na ni nastoupi nejaky tank, tak to celkem nelibe nese a navic zacne delat damu a k damam se necucha.
jůůů, to bude Brutík čučet ...dobře mu tak

Nerada se nechava rolovat od ciziho tanka, jen od vlastnich a to fest.
koukám, že to má nastavený stejně jak Al... ta si taky nechá spoustu věcí líbit od Bruta a od Balči, ale jinak je, potvora, za dámu

to je ta kamoska od haravky a zacal ji sexualne harasit. Ta ho srovnala, az sem cucela.
šikulkáááá, takový feňulky mám nejraději... bohužel Brut, sice jinak, ale taky

zejtra s matheovic zakulturnime na Cechomorech
jůů, si to užijte... je mám ráda, ale nenávidím koncerty

Gerda
vám povím, hlavní je, aby u toho všeho byla prča. Jak neni sranda, nedá se nic řešit, když je to na vážno, je z toho člověk akorát nervózní.
pravda pravdoucí

denyk
tos mi kápla do noty, celou venkovní procházku přemýšlím, jestli mu mám koupit klec.
jestli jí koupíš, tak jí postav někam domů a dávej mu tam dva tři dny dobrůtky a blbni s ním v ní, aby si jí oblíbil. Pak do ní bude moc rád nastupovat, páč si to spojí s dobrotou a radostí.

zase moje blbost, naučila jsem si ho tak, že sedíme spolu vzadu na sedačce, bo nejsem řidič
taky neřídím, ale jsem strašně nervozní, když mám psy za krkem... občas takhle jedeme s kamarádkou na chatu ( nemá kombíka) a to počítám kilometry, aby jsme tam už byli...

jak zdravé? Myslíš, že je tu někdo zdravej .. najivo

kachna_
právě jsem se v tývý dozvěděla, že kachny maj vocas
týý jo, to bude na Nobelofku ...

Ale já žádnej nemám, fakt
nemůžeš ho mít, páč seš náš atyp

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 20:54
- Nahlásit

Gerda
Jeden orgán smyslovej má rozbitej, ale teď nevim, kerej
Vona ma rozbity oboji. Hluchy voko a slepy ucho, pokusime se to napravit. Pres nalakovany vlasy hodime mokrej rucnik a budeme si vypalovat, smotnem brcko ve slechy, budem rady, kdyz nam zbydou boltce.
denyk
chodí mi upozornění na mobil, takže vím, když příjde vosa
Tak z toho uz sem vyrostla, jednak to diky spamum kvikalo furt a druhak nevim, proc bych za to este mela platit.

brut
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 20:55
- Nahlásit

Gerda
radši si moc nelakujte vlasy, aby vám nechytly, to je pak děsně rychlý. Já měla jednou zlakovanou ofinu a jakési hovado v hospodě si nad mou hlavou zapálilo cígu, tož sem se vzňala, hasili mňa pívem, já brečela, byla sem znemožněná po zbytek večera, rozhodně sem nikoho účesem ani mejkapem neoslnila.
Gerdičko, ty jsi tu chyběla

denyk
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 20:58
- Nahlásit

brut
blbni s ním v ní,
a mě tam přítel zavře doma s ním

taky nemáme kombíka, musel by se vzadu sundat ten dekl.

Myslíš, že je tu někdo zdravej
uš jen já...bo nemám slepák

brut
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 20:58
- Nahlásit

Fifi
prosím, vyřiď Mathee, že ta holka od nás se už neozvala a já jí nemám jak kontaktovat ( mobil byl tchána), takže netuším, jak s pesanem fungují Ale zaúkolovala jsem holčinu, co bydlí nedaleko od nich, aby je vyhlížela a pak podala zprávičku

Tak z toho uz sem vyrostla, jednak to diky spamum kvikalo furt a druhak nevim, proc bych za to este mela platit.
tahle blbost mě nikdy nenapadla... mám ráda trochu klidu

brut
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 21:01
- Nahlásit

denyk
mě tam přítel zavře doma s ním
a moc by ti to vadilo?

taky nemáme kombíka, musel by se vzadu sundat ten dekl.
můžeš jí upevnit na zadní sedačku ... ovšem s třema psama v autě to nejde..

ti nevím, jestli se pak dá mluvit o zdraví

denyk
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 21:07
- Nahlásit

bruttahle blbost mě nikdy nenapadla.
no já zas nejsem tak oblíbená, že by mi jako furt někdo psal

a moc by ti to vadilo?
kdyby tam bylo něco k jídlu

ovšem s třema psama v autě to nejde
no asi jeden jako zatím stačí ...si umíte představit, že bych takhle řešila tři?

ti nevím, jestli se pak dá mluvit o zdraví
jasně, že jo

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 21:09
- Nahlásit

brut
že ta holka od nás se už neozvala a já jí nemám jak kontaktovat ( mobil byl tchána), takže netuším, jak s pesanem fungují
Vyridim, rikala mi o tom Chjo.
denyk
Pozoor, sme dve! Ale u me ta nelazenska lecba zanechala nasledky, takze opet dloubu a stouram, ksaa do lazni. Takze jako kdo nema slepak, je zdravej? Suuupr

brut
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 21:13
- Nahlásit

denyk
no já zas nejsem tak oblíbená, že by mi jako furt někdo psal
ono bohatě stačí, kolik dostávám nevyžádaný pošty a když to znásobíš třema mejlama

kdyby tam bylo něco k jídlu
a jéééje, bych řekla, že daleko důležitější je voda a hajzlík

no asi jeden jako zatím stačí
já mám jen dva .. třetí je kamarádky psík

si umíte představit, že bych takhle řešila tři?
ono je to pak v konečným důsledku jedno jestli máš jednoho nebo víc

jasně, že jo
bych neřekla, páč si ještě nebyla v lázních

denyk
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 21:15
- Nahlásit

Fifi
jako kdo nema slepak, je zdravej
já měla problémy s tím červem od srpna, jsem si docela užila a doufám, že mi fšecky nemoce dají nějakou dobu pokój.

takze opet dloubu a stouram, ksaa do lazni.
jo a psa ti posílám, v té kleci

<< 1 ... 1242 . 1243 . 1244 . 1245 . 1246 . 1247 . 1248 . 1249 . 1250 . 1251 . 1252 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání