Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1233 . 1234 . 1235 . 1236 . 1237 . 1238 . 1239 . 1240 . 1241 . 1242 . 1243 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2011 09:16
- Nahlásit

vlk

a teda studenej

NÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ STUDENEJ TAKY NÉÉÉÉÉÉÉÉ TO BY BYL MRTVEJ!!

život jde kráásně, je středa, to je velmi důležitý bot f týdnu, páč.............. páč ne proto že je středa vy prasáci, ale proto, že je to bot zlomu, láme se týden a de-facto už je skorem víkend. středa je gůůt den.
Svítí slunko, ptáci řvou. jen kdyby člověk mohl být venku.

Piju si kopřiváckej čaj, dala jsem si černej chleba s lučinou a mrkvičkou? co mi chybí?? skorem nic.

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2011 09:17
- Nahlásit

vlk
jsem zapojila šibaře aby zahlasovali v této "velmi objektivní " anketě, ale momentálně si tam někdo dělá srandičky a vede myslím ňákej řeckej honič.....
ajo ty vado??????????
já sem to vytáha na světlo boží aby akita byla aspon někde v předu a né v propadlišti dějin ale řeckej honič je dobrý
sem myslela že můžeš hlasovat jednou a dost a né že to tam někdo takhle nasype

vlk
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2011 09:18
- Nahlásit

PetraK
NÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ STUDENEJ TAKY NÉÉÉÉÉÉÉÉ TO BY BYL MRTVEJ!!

tak jakééééj teda ??? Růžovej ne, teplej ne, studenej ne ....
Piju si kopřiváckej čaj, dala jsem si černej chleba s lučinou a mrkvičkou
já mám teda kafe a chleba s bůčkem... a taky je mi fajn .... a volno mám.... náááádhera....

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2011 09:19
- Nahlásit

Fajka
no co by nic mě nenapadá, mám vokousaný šecky nechty...
dyž byla malá tak je cupovala na kousíčky, takže pokud ji má sežrat i s párkem tak to jí možná pude

dífče dífče, vona nemá fantaziji,párky dej do ruličky a ruličku na zem ne? z ruličky to půjde dobře vyndavat, Pruhatice zjisti, že věci mohou taky obsahovat žrádlo, když se s tím zapohybuje..... příště jí to uděláš těžší a dáš to do ruličky od papírovýn utěrky- ta je delší a hlavně pevnější, bude muset víc dolovat - postup bude stejnej, jen nebudeš potřebovat Čííífa

no ještě mu to tu zvýrazni

jo to bych mohla, aby to nepřehlídnu!! díky za radu

ale jakje vodvážnej uplnej hrdina

když jí miluješ, neni co řešit

to je pěkně prosím dva roky staré foto
jo aha, aha, takže trávu letos nemáte, jasný.

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2011 09:20
- Nahlásit

PetraK
co mi chybí?? skorem nic.
růžofka???

vlk
já mám teda kafe a chleba s bůčkem... a taky je mi fajn .... a volno mám.... náááádhera....
já mám kafe s loupáčkama a mušim makat přijede mě dneska zboží, takže to mám až do večera

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2011 09:22
- Nahlásit

PetraK
dolovat - postup bude stejnej, jen nebudeš potřebovat Čííífa
ty si uň

ahááá si si furt řikala jak v to tý roly bude držet a vono to tam vlastně držet nemá dobrá dneska to prubnu a podám hlášení

jo aha, aha, takže trávu letos nemáte, jasný.

no zatím je ještě kratičká ale vidím to tak na týden a už se bude muset sekat zahrada zase

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2011 09:22
- Nahlásit

vlk

tak jakééééj teda ??? Růžovej ne, teplej ne, studenej ne ....

MŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮJ!!

já mám teda kafe a chleba s bůčkem... a taky je mi fajn .... a volno mám.... náááádhera...

kafe bude za chvílu, bůček bych si dala taky, ale.......to by mi moc narostnul ten můj vlastní a hlavně ho tu nemám a volno tu bude, to bude, budééééééééééééééééééééééééééééééééééééé JUCHÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉJ

denyk
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2011 09:27
- Nahlásit

PetraK
Piju si kopřiváckej čaj, dala jsem si černej chleba s lučinou a mrkvičkou
tady budeš strašit do 150-tky když takhle zdravje jíš

VONA HO LÍBÁ!!
mi spíš příjde, že má trochen venku zoubky

párky dej do ruličky a ruličku na zem ne? z ruličky to půjde dobře vyndavat, Pruhatice zjisti, že věci mohou taky obsahovat žrádlo
tak tákhle jednoduchý to je

denyk
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2011 09:29
- Nahlásit

PetraK
hlavně ho tu nemám
stejně by to ho zežrala Rosůlková

ešče jsem se chtěla zeptat co dnes na klinice, budou Ešuska rentgenovat nebo vyšetření z krve, nebo co, nevíš?

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2011 09:33
- Nahlásit

Fajka

růžofka???

no ta mi bohužel nechybí, zatim ešče neni v zavařovačce. -taky bohužel

ty si uň

jak v to tý roly bude držet a vono to tam vlastně držet nemá

týýý vole ty si trůůůpka

a už se bude muset sekat zahrada zas

........ my........... už začli minule

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2011 09:42 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

denyk

tady budeš strašit do 150-tky když takhle zdravje jíš

to minimálně a to už jednu stopadesátku za sebou mám

mi spíš příjde, že má trochen venku zoubky
trochen ešče neni nebezpečný

tak tákhle jednoduchý to je.

no jistě, každej zéryjál je jednoduchej, si čekala zápletku co? a vono prt.

taky se to pak může v další fázi dát do krabičky od čaje a přivázat na šňůrku

stejně by to ho zežrala Rosůlková

ty vole ty si nebezpečná!!!!!!!!!!! mám v sobě skorem litry kopřifky, půl hodiny už oddaluju odchod do butky a pak si přečtu tudleto!!! Jen pevné sebeovládání zabránilo znečištění se

nevíš?

no nevim , má to bejt konzultace počitám, že vypláznu obří peníz za to, že ho prošmatlaj. Sem zas něco vymyslela :-D, já chtěla že jako se udělá rentgen a sono a chtěla jsem doporučení kde v Prahé a vymklo se to kontrole, rovnou mi byla domluvena konzultace tam. Vim já prt, co to konzultace je, ale počitám, že rtg v tom nebude, to bych cálovala asi jinak maj to bejt dva odborníci - ortoped a neurolog, co ho pročíhnou. No sem blbá. to vim, jenže mi to aktivně domluvila chovatelka od Ešusa tak je mi blbý to rušit, zvlášť, když si oba udělali čas na nás.

kachna_
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2011 09:52
- Nahlásit

PetraK
aky se to pak může v další fázi dát do krabičky od čaje a přivázat na šňůrku
nečíst odspoda to chce, mozek zapracoval rychlejc než oči a co vymyslel snad ani psát nemůžu

denyk
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2011 09:57
- Nahlásit

PetraK
to minimálně a to už jednu stopadesátku za sebou mám
ježibabka? tak to pozór, uš se ti to blíží, u nás už postavili hasiší vélkou hranicí...

si čekala zápletku co
jo a jako správnej Derrik jsem chtěla rozluštit záhadu hlavolamu...nehty uš nemám ani na nohách

Jen pevné sebeovládání zabránilo
tena lady

že vypláznu obří peníz za to, že ho prošmatlaj
aha toš ták no to jsem zvědavá co vymyslej....
jo čék aby si vzal sebou vejplatu k těm vetům.

kachna_
než oči a co vymyslel snad ani psát nemůžu
co

kachna_
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2011 10:05
- Nahlásit

denyk
co
no první mě napadlo ho.no, ale to jsem si pak říkala, že by se dost těžko vázalo na šňůrku.

denyk
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2011 10:10
- Nahlásit

kachna_
no první mě napadlo ho.no
by muselo bejt uleželý

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2011 10:12
- Nahlásit

denyk
kachna_
by muselo bejt uleželý
a nebo zmrzlý

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2011 10:14
- Nahlásit

kachna_
nečíst odspoda to chce, mozek zapracoval rychlejc než oči a co vymyslel snad ani psát nemůžu
no první mě napadlo ho.no, ale to jsem si pak říkala, že by se dost těžko vázalo na šňůrku.

si neuvěřitelná stračena

denyk

aha toš ták no to jsem zvědavá co vymyslej....
jo čék aby si vzal sebou vejplatu k těm vetům.

no já to chtěla jinak a vono se mi to vymklo, což mě na mě štve, ale tak uvidím, jsou věci, který by měl odborník poznat a pak říct co dál. no. spolíhám na to, že vzhledem k tomu že ona tam pracuje, bude tam u toho, hošíčka má ráda, stýkáme se, tak to nebude žádný nadbytečný tahání prachůch a ani se nebude dělat nic co by bylo zbytečný, tak tímhle se uklidňuju . Můj sen je mít spolehlivýho veterináře. nevadí mi dát peníze navíc, ale chci za to dostat odpovídající servis a taky nechci, aby ze mě byly tahány prachy zbytečně - jéééééénže jak to poznat. Kdysi mi takhle fungoval Herčík, ale to už je dávno, byli jsme tam štamgasti, chodila jsem tam třináct let, jenže teď má velkokliniku, dostat se přímo k němu, když o něco jde, je stejně nemožný, tak tam nechodím.

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2011 10:15
- Nahlásit

Fajka
denyk
kachna_

chtěla sem si jít uvařit to kafe, tetkon nemůžu vy čuňata

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2011 10:32
- Nahlásit

týýý vole!! vona neví jak si zvětšit mapu na seznamu

pro ní byl dneska sasrak, že jsem podle adresy z mapy seznamu zjistila, kdože tam v tý budově sídlí
to je badatelka, teď telefonuje s řidičem a on potřebuje nějaký upřesnění a to vám je komix

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2011 10:44
- Nahlásit

tyjo..mám dost... jako sem si dycky řikala že Klaus je za náš národ jako prezident docela reprezentativní osůbka i když občas s minimálně zvláštníma názorama na určitý věci..ale každej můžem mít názor různej že jo ale tohle je teda už docela mazec
jukněte :

http://www.stream.cz/video/578532-parodie-na-klaus ovo-pero-v-nejsledovanejsi-americke-late-night-sho w

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2011 10:47
- Nahlásit

Fajka

tys to ešče neviděla?? dyk sem tu psala, že máme présidenta kleptomana, páč mi přišlo žinantni napsat rovnou, že krade

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2011 10:50
- Nahlásit

PetraK
tys to ešče neviděla?? dyk sem tu psala, že máme présidenta kleptomana, páč mi přišlo žinantni napsat rovnou, že krade
ale viděla viděla ten origoš ale ne že si z toho dělaj takovou srandu v kde jakým zábavným pořadu ...
se na to koukám a normálně se za něj dycky stydím pomalu jak dybych byla na jeho místě

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2011 10:56
- Nahlásit

Fajka
normálně se za něj dycky stydím pomalu jak dybych byla na jeho místě

viď? no a víš co je nejlepší?? že von se nestydí vůbec. Já ho nemám ráda pro je aroganci jájismus a já nevím co ještě. Uniká mu skutečnost, že reprezentuje naši zemi - viz např. i ty jeho báby.. no co, je tu bordel ve sklepě, proč by nebyl bordel na půdě

denyk

tak to pozór, uš se ti to blíží, u nás už postavili hasiší vélkou hranicí...

sem f klidu, to je Beltine, to si zapaluju čarodějnickej oheň-očistnej sama a čaruju si o půlnoci

..nehty uš nemám ani na nohách

zas ale nemáš hlat

tena lady

já radši pemprzy

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2011 11:14
- Nahlásit

PetraK
viď? no a víš co je nejlepší?? že von se nestydí vůbec
ach bože ...

Já ho nemám ráda pro je aroganci jájismus a já nevím co ještě. Uniká mu skutečnost, že reprezentuje naši zemi - viz např. i ty jeho báby
já ho až zas tak moc do detailu nesleduju jen sem si prostě myslela že opoti předchůzci má alespoň nějaké to Nivoooooooooooo ale jak vidno tak nemá

co, je tu bordel ve sklepě, proč by nebyl bordel na půdě
přesně..ted sem načíhla jestli už se ráčili nějak vyjádřit na zelenou úsporám...nedávno tam byla informace o tom že do toho programu přidaj nějakých asi 500 tisíc Euro aby bylo na vyplácení a uš to tam zase neni 6.4. bylo napsaný příští týden rozhodnou a co ? a nic! akorát řešej já na bráchu brách na mě

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2011 11:17
- Nahlásit

Fajka
ach bože ...

no jistě, páč von ve svým já vůbec nevidí důvod za co by se ON měl stydět, pan dokonalej.

to Nivoooooooooooo

no spíš Niveu, místo másla na hlavě

akorát řešej já na bráchu brách na mě

no bať, páč to je přece to nejpodstatnější, v čemkoliv

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2011 11:39
- Nahlásit

Uf sem se zase něco dozvěděla a je to síla teda... a je mě z toho ouvej ouvej
Si prostě musim ulevit

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2011 11:46
- Nahlásit

Fajka

Si prostě musim ulevit

si ulef! tady se ulevovat může, pak se to nechá v nejhorším případku zmrznout a navlíkne se to na šňůrku

Was ist denn looooooss??

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2011 11:59
- Nahlásit

PetraK
si ulef! tady se ulevovat může, pak se to nechá v nejhorším případku zmrznout a navlíkne se to na šňůrku
nebo strčí do krabičky vod čaje

Was ist denn looooooss??
furt dokola.....jak jsme o tom mluvili po telefénu... je to dokolečka dokolá okolo stolalala a je to všude stejný, a všude je chleba o dvou kůrkách a všude jsou lidé dobří i naopak a všide jsou lidé chytří a naopak a všude jsou lidé pracovití a naopak atd... atd.... a mě se chce brečet a chce se mi řvát a chce se mě šecko...ale co se divim dyž nám vládnout ti co nám vládnou v čele s kleptomanem co krade pééra v přímem přenosu při návštěvě

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2011 12:13
- Nahlásit

Fajka

nebo strčí do krabičky vod čaje

sem měla jít původně na oběd asi nepudu

a všude jsou lidé dobří i naopak a všide jsou lidé chytří a naopak a všude jsou lidé pracovití a naopak atd... atd

pani to budete muset nechat vyhnít tuten pocit v sobě na to asi nic jinýho nepomůže, protože jsou věci, který nemáme možnost změnit, ani kdybychom to hovno do tý krabičky dali

Těšte se na Peeecku! Vezmu asi teda vaječňák

kachna_
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2011 12:15
- Nahlásit

PetraK
chtěla sem si jít uvařit to kafe, tetkon nemůžu vy čuňata
kafe můžeš, k čaji se ale asi budu minimálně pár týdnů blížit s hrůzou v oku a pouze v gumovejch rukavicích

<< 1 ... 1233 . 1234 . 1235 . 1236 . 1237 . 1238 . 1239 . 1240 . 1241 . 1242 . 1243 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání