Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1233 . 1234 . 1235 . 1236 . 1237 . 1238 . 1239 . 1240 . 1241 . 1242 . 1243 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
inu
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2011 18:42
- Nahlásit

kachna_
ale takhle anonymně si někoho zaurážet na fóru je

Hele, když Fajka ví, kdo to je, tak to asi není anonym, ne???

jablunka
vět se v prdel obrací,když už je zle i tutaj....

pani, pod to se vám podepíšu. Svět se ale nevobrací v prdel, svět se vobrací v peklo. Myslím, že ten konec světa příští rok bude vysvobozením Hlasuju pro další meteor a pak doufám, že si na sebe matička Země nasadí něco lepšího. Třá prvoky..

stačí krásný anonym mejly,kterejma sem byla poctěna já.

na každýho jednou dojde Já si to neberu. Lidi, co nemaj nic v ruce většinou akorát urážej. Když budu chtít, překroutím i ty dvě věty, cos tu napsala, abys vypadala jako největší stupído instanto... to umí každej

anatolik
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2011 18:44
- Nahlásit

kachna_
S tím absolutně souhlasím inu to tady zažila na vlastní kůži.

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2011 18:45
- Nahlásit

inu
Proč jsi v poslední době pořád tak nešťastně vztahovačná
no tak ptáš se jestli nám ty šitstormy stojí za to a vzhledem k tomu že jsme tu pouze já a číf tak počítám že to je na nás?
nebo snad nebylo? nebo to bylo na anatolika na Arumu???

jablunka
kachna_
jo..prostě najednou někomu vadí že vůbec sem, že dejchám, a ským se kamarádím ....

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2011 18:46
- Nahlásit

inu
Fajka
Hele, zeny, se omlouvam, coby nemoderatour a vetrelec na esusim tematu, ale co klid zbranim zde a se presunout na svy forum akiti? Okavidne se to tyka klubovych zalezitosti, at se bijou, at tece kreeef, ale tady je KURNAA JAROOO a vlastovky a navic!!! Navic litaj cmelaci uz konecne a Ag ma co smrtit.

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2011 18:47
- Nahlásit

inu
včera plná schůze. Bude probíhat i tady? To je fakt strašně super, když do sebe řežou lidi, kteří by za normálních okolností spolu mohli vycházet slušně a mít třeba nedejbože i stejnej cíl. Ale to není ono, že? To se radši budem tvářit, že neexistujem, propírat se, vymejšlet divoké konspirační teorie, vztahovat na sebe každou poznámku a zase tu máme flame jak vyšitej. A co z toho? Akorát zraněný city, nasranost a místo normálního vyjasňování je každej uraženej a domýšlí si i to, co není.
Fakt super. Je nám sedm a mlátíme se lopatičkama.

já sem si ale s tebou a Alenou nic neudělala tak nevím proč se do mě ted navážíte?
Kvůli tomu s kým se kamarádím?

inu
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2011 18:48
- Nahlásit

anatolik
kachna_

Dámy a víte, co považuju za humus já? Když se do sporu mezi dvěma lidmi nasere dvacet dalších, kteří jdou bránit svý kámoše. To je potom prima flame. Místo toho, aby si to ti dva vyříkali, začne jim stopadesát lidí přizvukovat.

Ten, komu se přizvukuje víc, ten se cítí jako kingoška Libuna, protože to dokazuje, že má pravdu. Ten druhej, kterej takovej support nemá se dostává do nevýhody a přesilovku nikdo dlouho neustojí a navíc to není fér. Proto jsem se vzdálila z toho posledního flame, a ani nečetla, co jste na mě zase nasypali.
Nemělo to totiž kouska smyslu.

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2011 18:48 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Fifi
Hele, zeny, se omlouvam, coby nemoderatour a vetrelec na esusim tematu, ale co klid zbranim zde a se presunout na svy forum akiti? Okavidne se to tyka klubovych zalezitosti, at se bijou, at tece kreeef, ale tady je KURNAA JAROOO a vlastovky a navic!!! Navic litaj cmelaci uz konecne a Ag ma co smrtit
fifi promin já to nezačala.....
edit:
můžeš to prosím vodsud vypreparovat a hodit celé do akit aby to tu vůbec nebylo????

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2011 18:49
- Nahlásit

Fajka
fifi promin já to nezačala.....
Mne se nevomlouvej, ckej, jak vas sprdne nacelnice.

inu
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2011 18:49
- Nahlásit

Fajka
proč se do mě ted navážíte?

můžeš mi ukázat, kde se do tebe navážím? Přestaň generalizovat.

já sem si ale s tebou ... nic neudělala
Vážně ne? Proto se spolu přátelsky bavíme, neksichtíme se na sebe a nemáme problém kolem sebe projít??

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2011 18:52
- Nahlásit

inu
Vážně ne? Proto se spolu přátelsky bavíme, neksichtíme se na sebe a nemáme problém kolem sebe projít??

a umíš se bavit přátelsky s někým kdo má na nějakou věc jinej názor než ty?

inu
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2011 18:53
- Nahlásit

Fajka
no tak ptáš se jestli nám ty šitstormy stojí za to a vzhledem k tomu že jsme tu pouze já a číf tak počítám že to je na nás?

jste sami na celým světě? S nikým dál toto fórum nerozebíráte? Neměla jsem dle vyjádření jednoho člověka ze včerejška ten pocit..

ebo snad nebylo? nebo to bylo na anatolika na Arumu?

To bylo naprosto na všechny, kteří by se tady zase chtěli hádat jako vzteklí psi, akorát se urážet a opakovat ty úžasný "rozhovory" na libovolné téma, které již několikrát proběhly.
Takže na kohokoliv, ať už napíše cokoliv.

Fifi
na svy forum akiti?

my máme nějaký fórum? Navíc tohle není o akitách, tohle zase a pouze o egu (ve smyslu ego = já). O akitách to, pokud vím, nebylo nikdy

inu
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2011 18:56
- Nahlásit

Fajka
a umíš se bavit přátelsky s někým kdo má na nějakou věc jinej názor než ty?

Mno, ano. Dokonce je to pro mě v mnoha životních oblastech důležitější, než mít stejnej názor. Ovšem nesmí na mě ten člověk hystericky ječet a tvářit se, jako by on byl ten jediný, kdo všemu rozumí a má za všech okolností absolutní pravdu a všichni ostatní jsou tupí křupani, kteří tomu vůbec nerozumí.

Jinými slovy: říkat si můžeme co chceme, ale záleží na způsobu, jakým to sdělujeme.

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2011 19:14
- Nahlásit

stálým členům esuš fora
Holky prosím nereagujte na nic z výše uvedeného, snažím se přesunou diskuzi do akit a tady uz NEBUDU reagovat...
DEKUJU

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2011 20:05
- Nahlásit

Jo a Kremylek je v nejlepsim, vcera jsem provedla odchyt bojoveho zenicha amstafa na voditko, celou mne zblemcal a vital, fakt je nebezpecnej. Myslel, ze ho pustim za Kremylkem, ktera - coura jedna!! nastrkovala bezostysne meounka skrz plot. Odvedla jsem ho o par baraku domki, tam panicek jen prekvapene - "Kudy si zdrhnul?" Dneska tu byl zenich jiz o pul osme rano a ne jednoukrate... Chudik, ma total zatemnino. Este ze jsou bytelny ploty, tema pletivovejma - sem si vsimla - prochazi jak tank.
Tak klidnou nocku vsem, Brutici prijemnou tetickovskou navstevu a Esusce primerene postupny navrat do civilizacni reality. Jdu masirovat slecne Sadlu boulu na zadech a doufat, ze ta na kosti na predni kulhajici noze je jen nejaka narazenina.

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2011 20:17 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

DO..... KRUCI JSEM TADY PĚT VTEŘIN A UŽ JSEM NA...... VYTOČENÁ.

ANATOLIK - máte-li nutkání prudit, tak vás slušně žádám, ABYSTE SE VYPRUDIL/A JINAM, já taky nelezu někam mezi vás a nedělám vám tam rumrajch, takže v rámci zachování slušnosti se prosím tady už neukazujte ano?

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2011 20:19
- Nahlásit

A tetkon si du počíst, co ste tady krom řitního alpinismu vykonávaly / i , tentokrát měkký i, páč sem tu zahlídla Čííífa.

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2011 20:21
- Nahlásit

denyk
pelikánovi se zvětšuje lalok

ej ej jej, tak to a jak dneska??

brut
páč mám únavový syndrom opět zaktivován

ej jej jej, no ... taky ne moc dobrá zpráva, možná někdo někde něco zapnul? Páč já jsem taky totál vypnutá - dneska jsem krom hraní s hošíčkem neďála nic.

by se holka divila

by dopásla, dříf, než by řekla švec

bych čekala, že v posteli budeš myslet na něco jinýho než na skloňování německých slovíček
myslíš asi angličtinu, viď ??? tu klidně přenechám jinejm a nebudu tě menovat

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2011 20:29
- Nahlásit

Číííííf
Ty woe, to sem nepiš, sem jejich velitel!

Fifi

Navic litaj cmelaci uz konecne a Ag ma co smrtit.

a hošíček se čeho bát , ale zatím dobrý, špek dělá divy, takže aji kupodivu očního kontakta v přítomnosti čmeláka /kterej prolítával sousední vesnicí D ) udržel

inu
Proto jsem se vzdálila z toho posledního flame, a ani nečetla, co jste na mě zase nasypali.

mluvíš o něčem tady?

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2011 20:35
- Nahlásit

Fifi
Myslel, ze ho pustim za Kremylkem, ktera - coura jedna!! nastrkovala bezostysne meounka skrz plot.

to je vemeno , jako bych to viděla, ten výraz radostnej, uuuž se dočkám!!!

Sadlu boulu na zadech a doufat, ze ta na kosti na predni kulhajici noze je jen nejaka narazenina.

ej jej jej držím palčáky, ať dobrý.

Já musím vypochváliti hošika - vim, nemá se to nemá, ale musim, snad se mi to nevotočí. Šli jsme k srnkám - takový malý stádečko, vítr od nich, nevěděly o nás vůbec, já jsem se rozhodla, že to tentokrát nechám celý na něm. Sedla jsem si na bobek a nedělala vůbec nic, pětkrát šel k nim a bez toho, že bych cokoliv řekla, či udělala se přivolal zpátky. Po šestý jsme šli spolu, to už jsme došli hodně blízko, nechala jsem ho, srny vyrazily. on doběhl k místu kde se pásly, udělal oblouk a vrátil se. Byla sem hrdobec, mít hounokouli, asi bych jí válela

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2011 20:36
- Nahlásit

PetraK
a hošíček se čeho bát , ale zatím dobrý, špek dělá divy, takže aji kupodivu očního kontakta v přítomnosti čmeláka /kterej prolítával sousední vesnicí D ) udržel
Nez potka vizualne kravicky v ohrade. A ja s Ag zadnej kontakt skrz cmelaka nenavazu, je to svine, vyhlidla si jedno misto, kam se chodej brumlackove schovavat na noc a proste stoji... a ciha... vynadam ji at tahne a necha je bejt.. a skousne ho v letu o par metru dal . Uchylacka na pucmeloudy.

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2011 20:46
- Nahlásit

Fifi
Nez potka vizualne kravicky v ohrade

tsééééé, pche. Náhodou..... už při průjezdu kolem sousedovic ohrady s krafkama, nedělá v kufru zrzavej hadr, víš!! Sedí hrdě..... a kouká na druhou stranu , projít kolem....... rovná se, čokl převlečenej za apače na válečný stezce jdeme, jdeme, pak se vlečeme, pak se plížíme a pak tryskáme dopryč

vynadam ji at tahne a necha je bejt.. a skousne ho v letu o par metru dal

s tim nic neuděláš národní sport, no

denyk
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2011 20:50
- Nahlásit

Fifi
jo záda vypadají gut už se osrsťuje

Jsem z teho tadyk tak rozhozená, že jsem napsala "Bav se s blbcem bez hole" se z .
No nevím o co jde, tak se k tomu nebudu vyjadřovat....
Jen mi to tak příjde, že se lidé navzájem nechápou a pak chodí prudit. Už vůbec nechápu to, že se musí řešit takhle veřejně. Tak napíšu mejla, nebo zavolám, když mě někdo sere ne

Mi to příjde stejné jako kdyby jste se do mně začaly navážet, že jsem úpá blpka, protože furt něco s čoklísem řeším...ale já sem chodím pro pobavení a pro rady, tahle pruda mě točí...
Taky proto jsme s druhým kolektivem po 3 letech veřejné diskuze diskuzi blokly, bo se tam objevovali furt nějací šťouralové....
No to jsem zas sesmolila chaos, snad si to každý-á přebere

denyk
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2011 20:53
- Nahlásit

PetraK
lalok furt stejný, oholený teda vypadá hůř...no uvidíme, až dobere antibiotika. Hodně mu to prohmatala, rý tam má rosol, jak mu tu kůži utrhl

Fifi
Jdu masirovat slecne Sadlu boulu na zadech a doufat, ze ta na kosti na predni kulhajici noze je jen nejaka narazenina.

si hodná, tak ať to není nic očklivýho prosím paní

denyk
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2011 20:54
- Nahlásit

PetraK
udělal oblouk a vrátil se
jseš prostě lepčí než srnka

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2011 21:04
- Nahlásit

denyk
lalok furt stejný, oholený teda vypadá hůř...
A foto fakt nebude? Tak se sliz a rosol vstreba, nebo mu zustane naznak pelikana, dyk i tak ho budete mit radi, ne?
tak ať to není nic očklivýho prosím paní
Sadelnata mi pri masazi zad malem vymlaskla oko, ona je jak zaba, blemcakem ma daleky dosah a devastujici. A esli ocklivyho nebo ne, to fakt v jejim veku zkoumat nebudu. Kdyby to tam bylo, poznam to na ni, uz je jedna zkusenost za mnou. A esli to ma jen narazeny, tak se to zklidni. Ostatne, jak rikali veti pred vanocema, na neco ten starej pes chcipnout musi - pokud to vezmu s nadsazkou.

PetraK
nedělá v kufru zrzavej hadr, víš!! Sedí hrdě..... a kouká na druhou stranu , projít kolem....... rovná se, čokl převlečenej za apače na válečný stezce jdeme, jdeme, pak se vlečeme, pak se plížíme a pak tryskáme dopryč
Peeef odvazny! Zaslouzil by si nakou medajlu za hrdinstvi!

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2011 21:06
- Nahlásit

denyk
Jen mi to tak příjde, že se lidé navzájem nechápou a pak chodí prudit. Už vůbec nechápu to, že se musí řešit takhle veřejně. Tak napíšu mejla, nebo zavolám, když mě někdo sere ne
mrzí mě to ...ten můj výštěk do tmy byl jako jeden z mnoha a mnoha desítek co sem tu udělala za posledních 5 let desítky neli stovky... netušila jsem že jsem jak ostře sledované vlaky a nemůžu už napsat v podstatě vůbec nic. Ono už asi nesmím ani myslet ani se s nikým kamarádit....
Já jsem ale nejmenovala a můj povzdech nebyl nikomu adresovaný....
... mrzí mě že tohle bylo moje domovský forum kam sem chodila s váma řešit všechno možný ale pokud to má být takhle tak to se rači vypnu....

denyk
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2011 21:12
- Nahlásit

Fajka
klít paní, opravdu jsem tím nemyslela tebe

Fifi
dyk i tak ho budete mit radi, ne?
samo, já jen měla strach, esli to zas není nějak kapsa pro neónky

ho prosím paní
Sadelnata mi pri masazi zad malem vymlaskla oko

tě milujé prostě

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2011 21:18
- Nahlásit

denyk
klít paní, opravdu jsem tím nemyslela tebe
já vím paní já sem se nad tím jen zamyslela a prostě na čas chodit nebudu protože nevím co by se komu zase mohlo znelíbit a použíl by to jako důvod aby sem v padnul a kazil vám tu kvůli mě zbytečně jaro

aneb jak hezky píše Jbat...odjebávám se odtialto...
(doufám že se nenaštve moc se mě ten výraz líbí )...
nezlobte tu a já se vrátim

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2011 21:24
- Nahlásit

Fajka
prostě na čas chodit nebudu protože nevím co by se komu zase mohlo znelíbit a použíl by to jako důvod aby sem v padnul a kazil vám tu kvůli mě zbytečně jaro
Zis, tak to beru jako vztahovacne osobne na sebe! Budeme se hadat? Se omlouvam, s tou jarni naladou a odesilani vas na jinou foru, mlcim, mlcim, zalezam pod kamen a hlavne ty se neodjebavej!

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2011 21:25
- Nahlásit

denyk
jo záda vypadají gut

no vida ho srnku pelikánovitou

už se osrsťuje

tak tetkon jen aby se nezačal vosrsťovat vobráceně a nebyl z něj třá rýžbejk

rý tam má rosol, jak mu tu kůži utrhl

ej, no my to měli jen zhmožděný, bylo to oteklý jako sviň, ale tak nějak se to ztratilo, rosol tam myslím nebyl, držím moc palce, ať je to už dobrý
furt nějací šťouralové....

jo přesně tohle nesnášim, slečna-paní-pán či kdo se tady zjeví jako prst boží a káže.

Jako cosi tady před časem vybublilo, dobrá, tak se tady občas mezi účastníky věci- pokud je to v rámci mezí - něco pořeší, ale vlítnout někam bez zaklepání a začít pokřikovat - tak to je jaksi už o něčem dost jiným

Fajka
... mrzí mě že tohle bylo moje domovský forum kam sem chodila s váma řešit všechno možný ale pokud to má být takhle tak to se rači vypnu....

klídek paninko, klídek ano?? V čem je to jiný, od toho, že já tady povzdychávám nad tím co je v práci?? Slejzáme se tady už pár let a povzdycháváme si, takže nevidím důvod, proč se tady neslejzat a nepovdychávat si dál, .....to byste mě opravdu naštvala..... (a tetkon za úkol, abys přišla na jiný myšlenky, hásky přemejšlej, kohopak jsem to tady parafrázovala , máš to jako die Hausaufgabe )

Fifi

Peeef odvazny! Zaslouzil by si nakou medajlu za hrdinstvi!

Že!!! Myslím, že je to minimálně na platinovou medajlu

<< 1 ... 1233 . 1234 . 1235 . 1236 . 1237 . 1238 . 1239 . 1240 . 1241 . 1242 . 1243 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání