Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1233 . 1234 . 1235 . 1236 . 1237 . 1238 . 1239 . 1240 . 1241 . 1242 . 1243 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 19:35
- Nahlásit

Gerda
Budete tu nohu koumat nějak důkladněji? Proč jí zmodrá jazyk?
Nebudu, neni proc, v jejim veku, kdyby bylo neco hodne spatne, rekne mi to. A zmodrava, bo ma zvetseny srdicko a neudejchava svy vlastni skopiciny. Jiz pres rok zna povel "Dejchej, kravicko!" treba pri vitani navstev.
a jedla je, jak kdyby jí u toho píchla vosa do huby
A nepichla? Voni uz mrchy litaj.
vesměs sem lenošila
To je rozumne prozity den! Vice takovych!
ale na čištění zubu kartáčkem a normál pastou ano
Fuj, ta musela slinit a byt nasrana. Kremyl obcas ukradne zvykacku, ma pak prijemne mentolovy dech, ale slinta u toho jak hovado.

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 19:37
- Nahlásit

Fifi
4x rocne
šiš tolikrát? no to by la fakt moje smrt

ale kdyz je milujes, neni co resit ale jo to chápu

Kušuj. Ptal se te nekdo na nazor? Neptal.
už mlčím pani!

Naopak, potahneme se kanalama, aby nas nepotkal nejakej znalec plemenny, bo to je ostuda. Ale prakticka.
tak hlásej že budou letos děsný vedra línaj už i perdelové

Gerda
jak vám běhá slečna Fajfka? Už trefíte v praze do dívadla
no ted neběhá bo jí je hic nooo to netrefím já bych se ztratila v lese se neztratim v Praze jo

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 19:46
- Nahlásit

Fifi
kvůli tady těm důchodcům psejm si přeju, ať to léto neni tak horký. A máte recht, nešťourat se, dokud neni proč. My k vetkoj stejně musíme krs měření bouličky po hárání, myslim že vůbec nevyrostla, že je furt stejná. Ale kardio udělat nechám, pro případ, že by zuby potřebovaly zákrok, ať víme, jak na tom sme. Zatim jinak furt stejný, srdce krásně pravidelně, ale pomalu, průměrně 67 za minutu, teď v horkách zas budu měřit a zapisovat. Plave Sádlík?

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 20:40
- Nahlásit

Gerda
Plave Sádlík?
Ba primo plove. Vznasi se na hladine, plovani milakuje, uz aby byly rybnici prohraty.
srdce krásně pravidelně, ale pomalu, průměrně 67 za minutu
Proste srdce sportovce vymakanyho. At je gerontikum dobre a jeste lepe co nejdele.

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 20:53
- Nahlásit

Kostižer má slovní průjem!!!
z butky se ozývá:
"Eště né, musim jít, eště né, musim jít. Přední tchoři!" "Budeš vodička, už musim jít,buličkůůů, prdí ptáci, delší kosti prýšo, budeš vodička, budeš vodička, já sem nekřičí, tady! Ježíííš Ríšo! To je kříž tady hovořit!!! ehe, ehe (tosi vodkašlal jako Babina ), tady šuňašíte, zelenej....."

PROBOHA!! KAM NA TO CHODÍ?

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 21:02 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Ešus je vůl, sem ho na poli vyčesávala, aby zejtra tak nepelichal. a to hovádko boží si pak vlezlo do potoka plnýho bahna, takže z maďara byl výmar (když uschnul), takže musel do rybnika, tím pádem bude zejtra v ordinaci pelichat 60x tolik

archie

hoooj hoj hoooj, Archie tu!!
Jinak zděs něco pro inspirejšn pro Kostižera

ten brzo smrt předstírat nebude, toho ubezdušim já za ty jeho drzý kecy, už mi 6x řek Buřtiku

a díky za držení palcůch. Jak je s váma?? nic nepíšete! sdělujte info, nic nevime

Fifi

jééé krasavice žinteligentní!!

Ešusí sen, štyry baby pohromadě

ty jo jak to vydržíš vytrhávat to a dvojmoooo! sem byla česat na poli a myslela že u toho zemru.

díkujem za zrzavou brigádu za podporu. večer dám vědít, ale až pozdě, páč toho pak mám moc, maso přivezou, nákupy musim udělat, uvařit a tak, tak se pak ozvu

Gerda
ale to pólo je nesmírně legrační.

žejo?? chudery nebohý polonahý

uk ťuk můžu na kafe?

jistě.
A uvaříš ho?

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 21:03
- Nahlásit

PetraK
prdí ptáci,
tak maj i slepak.
To je kříž tady hovořit!!!
Bystry ptak. šuňašit, to je kraasny slovo, zacnu pouzivat, sedi k perdelum, ktere vystihuje citoslovce "šruch" od slovesa šruchat, furt nekde tema brckama šruchaj.

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 21:06
- Nahlásit

Fifi
Ale je vesela a hrava a zrava, modrava, laskava, jasava a sladka

to je NEJdůležitější !!!!!! moc zdravíme Sádlika

Fifi

Kušuj. Ptal se te nekdo na nazor? Neptal.

tagle se na ní musí. A vědět dáme

Fajka

línaj už i perdelové

tak to je f perdeli

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 21:09
- Nahlásit

Fifi
Bystry ptak

já to vidim jinak, JE TO DRZÝ PTÁK
A ešče navíc taky nevhodně tvůrčí spojil si větu: Tady orel, tady orel, jak mě slyšíte, přepínám s mým zoufalým výkřikem "Drž zobák ty s*áči" (to když mě svým hlučením dohání k šílenství) a řiká tetkon ... "Tady sráči, tady sráči". ach jo

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 21:09
- Nahlásit

PetraK
ty jo jak to vydržíš vytrhávat to a dvojmoooo!
Vis jak???! Jednoduse!! Predstavim si, ze mam perdely 4 a hnedka to jde lepe od ruky. Ale trimovaci ruka chovatele perdelu neni jemna rucka femninni, dneska jsem si sloupla puchejre a mozoly.
sem byla česat na poli a myslela že u toho zemru.
Cos na nem cesala, holoprtka jeden? Cim ho cesakujes? A ono hlavni figl je v tom, ze neupravujes v poli, ale cokla si flaknes na stolecek. Skubat perdele na poli nelze - za a) zver a za b) zada, tvoje jako.

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 21:13
- Nahlásit

Fifi
Predstavim si, ze mam perdely 4 a hnedka to jde lepe od ruky

to je ale nápad hodný ženy!!

dneska jsem si sloupla puchejre a mozoly
ejch, no sem ráda, že mám holoprtku

Cos na nem cesala, holoprtka jeden?

no vyčesávala sem chlup, páč hrozně líná a zejtra jak se bude bát, bude línat mnooohem víc ešče, fšicí budou jak orangutáni oranžový až pudem dom , takovým hřebelcem nějakým

ale cokla si flaknes na stolecek.

no to jasně, to se nedá někde se pinožit na zemi, my to máme za chvilinku, ale si člověče nedovedu to svý hemžidlo představit, že by to tak dlouho vydržel.

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 21:20 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

PetraK
ale si člověče nedovedu to svý hemžidlo představit, že by to tak dlouho vydržel.
Ja se jich neptam, proste to je lajna - nechces? - musis! od mala striktne naucena, ses na stolku, tak zadny hemzeni, ted se cese/skube/striha. Samo za uplatu a postupne po chvilich prodluzovana. Ted mi vydrzi v klidku treba dve hodiny, polozim si je, aby se mi lip skubalo, delaji haaajiiii. Kdyz uz nemuze zado, vypustim probehnout, narovnam hrbet a po jasavem privolani pokracuji.
takovým hřebelcem nějakým
A terminatora si na nej nezkousela? On teda vlastne nema podsadu, vid, tak aby ho to nezdrapalo - ale treba na rotviky je to nastroj k nezaplaceni.

A Bruuutice dobre dojela? Neusnula nekde ve vlaku a nejezdi ted sem a tam po trase?

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 21:28
- Nahlásit

Fifi
Ja se jich neptam, proste to je lajna - nechces? - musis!

jo já vim, dá se to, ale pro něj by to bylo utrpení mladýho Werthra a pro mě teda taky, jsem hrozně netrpělivej čék, cípla bych u první přední nohy , vyslovuju ti obdif a hlubokosklon.

A terminatora si na nej nezkousela?

nene, hele já ho češu tak asi jednou za rok, prdím na to, sem hrozná s tímhle

A Bruuutice dobre dojela?
no to nevim, kdyby bylo po mým musela by se hlásit už v poledne, ale to mi Fajfka zatrhla

bože bolej mě únavově nohy, byli jsme fšicí tři až do půl osmý venku, bylo krásně moc, házeli jsme pískače a učili se germánsky. joooj miluju jaro.

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 21:30
- Nahlásit

PetraK
ale to mi Fajfka zatrhl

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 21:31
- Nahlásit

Fajka

jejdaaa, tys tady??? jooooo? překvápko

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 21:32
- Nahlásit

ted sem přišla a jak vidim tak zas du

denyk
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 21:34
- Nahlásit

Kačér,
pejskovi asi není moc dobře, ani moc nejedl

PetraK
Kostižer má slovní průjem
on je fákt tákhle čikovnéj? Hele a nemáš ho nahranýho na vídeju, to by mě zajímalo

takže z maďara byl výmar
bahňar

Fifi
prdí ptáci,
tak maj i slepak

a já se divila, proč už neprdím

Fifi
Ale je vesela a hrava a zrava, modrava, laskava, jasava a sladka

znáš Petry koulegyni??

PetraK
"Tady sráči, tady sráči".
aby sousedé vjeděli, gdo to tam bydlí

Můj zrzek teď taky hodně líná. Mám nějaký gumový kartáč, nejlíp to jde proti srsti

denyk
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 21:36
- Nahlásit

Fajka
jak vidim tak zas du

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 21:37
- Nahlásit

PetraK
jsem hrozně netrpělivej čék, cípla bych u první přední nohy
Taky sem cholera a netrpeliva, beru to jako druch sebezdokonalovani sebeovladani. Chcipa se vetsinou u prdelky, kde se musis oblicejem hodne priblizit a jen doufat, ze na tebe to krehke stvoreni nevypusti ducha.
Fajka
ted sem přišla
Mas zasazeno v truhlikach? Hlasej prizemi mraziky. Kdyz je kyti 20 cm nad zemi, tak se ji prece prizemniho neco netyka, ze?

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 21:39
- Nahlásit

Fajka
ted sem přišla a jak vidim tak zas du

NIKAM, MUSÍŠ PŘÍSAHAT NA SVATOU PJOUMATIKU, ešče si nepřísahala!

denyk
Fifi
prdí ptáci,
tak maj i slepak
a já se divila, proč už neprdím

vy ste stračenýýýýýý!!!

denyk
aby sousedé vjeděli, gdo to tam bydlí

no to myslim věděj aji tak s kym mají tu čest

nejlíp to jde proti srsti
proti srsti ne-e. můžeš mu způsobit zánět těch chlupovejch váčků či co.

znáš Petry koulegyni??
Bréca růžová neni laskavá, ta je vypatlaná

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 21:42
- Nahlásit

Fifi
beru to jako druch sebezdokonalovani sebeovladani.

tak to mám zatim v práci, to mi stačí.

Kdyz je kyti 20 cm nad zemi

to je málo

Hele už sem vám tu psala tu úúúžasnou hlášku, kterou jsem slyšela v Čůrloku Džounsovi? je boží, miluju jí a velmi se těším, až ji použiju. Cituji: "Dženkinsi, můžete být zticha? Když promluvíte, klesne IQ celé čtvrti!" Dženkinse pochopitelně aktuálně nahradím

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 21:43
- Nahlásit

denyk
znáš Petry koulegyni??
Neznam, ale neni problem ji seznamit se slecnou Sadlo. Esuska bude mit po problemech.
Jak jako? co zase vymejsli? Esli on nema brichobol z toho zitrejsiho doktora, urcite si to pred nim prozradila, ze pojedete.

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 21:44
- Nahlásit

denyk
No no no ňáká drzá

nee jen bylo teplo a drží línii určitě
Fifi
Mas zasazeno v truhlikach? Hlasej prizemi mraziky. Kdyz je kyti 20 cm nad zemi, tak se ji prece prizemniho neco netyka, ze?

nemám vybodla sem se na to a věšela mamině záclony
no teoreticky by to mohlo stačit když jsou vejš ale prakticky ti to nezaručim ale třeba tuhle jak byl sníh tak mě přežili i rajčata v nevytápěným skleníku a to bylo kolem nuly a rajčata jsou hodně vodnatý...
ono těžko říct mě kolikrát nastydli kytky a ani mrazík nebyl, stačilo když studeně foukalo a pai kž to nerozdejchaly

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 21:46
- Nahlásit

Fifi
Neznam, ale neni problem ji seznamit se slecnou Sadlo. Esuska bude mit po problemech

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!

A DÁME JÍ DO RUKY KELÍMEK VOD JOGURTU!!!!!

denyk

ej, myslíš, že ta bowle na krku??? ach jo, ten má teda fakt teď hafo věcí na hromadě

on je fákt tákhle čikovnéj? Hele a nemáš ho nahranýho na vídeju, to by mě zajímalo

nemám páč mě to nikdá prostě nenapadne a když už i jo, tak on okamžitě přestane mluvit, jak se kolem něj popelíš

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 21:50
- Nahlásit

PetraK
A DÁME JÍ DO RUKY KELÍMEK VOD JOGURTU!!!!!
JO. Tak rekni kdy a kde. A neda mi to, proste neda, tu uzasnou momentku od Mathey sem zase flusnout, aneb viz vyse je vesela a hrava a zrava, modrava, laskava, jasava a sladka
Zkratka Sadylkova.

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 21:55
- Nahlásit

Fifi
Tak rekni kdy a kde.

to bych si pro vás děfčice i dojela, abys nemusela tahat Astřenku ééjch, to by se mi ulevilo. a ty bys měla mrožáka plnýho krmiva. ačkolif.... vono by to bylo hlavně sádlo jako sádlo, ne Sádlo
, tu uzasnou momentku

no bať však je taky moc úžasná

denyk
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 21:56
- Nahlásit

Fifi
urcite si to pred nim prozradila
až teď večer jsem to prozradila, já blpka
no jsem zvědavá, co si zas na něj vymyslej, myslím, že mu to snad vytáhnou, když se mu to nelepší

Fajka
No no no ňáká drzá
hajzl jeden slovenskej

PetraK

tak on okamžitě přestane mluvit,
škoda

denyk
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 21:57
- Nahlásit

Fifi

Zkratka Sadylkova
pomóooos

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 22:05
- Nahlásit

denyk
co si zas na něj vymyslej, myslím, že mu to snad vytáhnou,

jestli ho to bolí, tak se mu nedivim, že nejí, ach jo no zítra budu držet palce.

hajzl jeden slovenskej

trochu mi trvalo, než mi došly souvislosti

škoda

no jo, tak jednou to třá klapne, von mele furt, ale vzpomeň si, že to chceš nahrát, jak to beru jako samozřejmost, tak mě to zpravidla prostě netrkne

pomóooos

je vražedná což??

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 22:08 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

denyk
myslím, že mu to snad vytáhnou, když se mu to nelepší
Rosol ti uz nevytahnou, leda to kuchnou Esli se mu to tam zvetsuje, tak asi nejaky zanetek dalsi, esli je jen normal pelikan vstrebatelny, tak.. tak ti proste reknou, co a jak. Nebudu zase rikat, co bych delala ja.
PetraK
a ty bys měla mrožáka plnýho krmiva. ačkolif.... vono by to bylo hlavně sádlo jako sádlo, ne Sádlo
By se vyskvarilo, ni? A v zavarovacce by ses na ni pak mohla smat v praci.
edit
PetraK
je vražedná což??
I prt, se koukni na tu dnesni fotku, dyk je mirumilovna, usinava, leniva..

<< 1 ... 1233 . 1234 . 1235 . 1236 . 1237 . 1238 . 1239 . 1240 . 1241 . 1242 . 1243 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání