| Autor |
Zpráva |
kachna_
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2011 21:25
- Nahlásit
Fajka
... mrzí mě že tohle bylo moje domovský forum kam sem chodila s váma řešit všechno možný ale pokud to má být takhle tak to se rači vypnu....
to né
Zejtra nafotim zahradu, tetička palička udělala spoustu práce. Taky jsme potkali dva slepejše a zelenou a hnědou ještěrku. Už máme první pulce.
Špičátko snad ani nebude mít lysiny . Už nás čeká jen jedna kontrola, snad poslední. Ale špičátko je z toho furt celý nesvý a špičatý.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2011 21:27
- Nahlásit
Fajka
já sem se nad tím jen zamyslela a prostě na čas chodit nebudu protože nevím co by se komu zase mohlo znelíbit
NO TO NEMYSLÍŠ DOUFÁM VÁŽNĚ ŽE NE!!!!
a já se vrátim
NO TO ALE OKAMŽITĚ, PÁČ JINAK ROZPOUTÁM 3. světovou. a to by mě asi zabilo, páč sem dneska mrtvolná, tak koukej mazat hásky SEM ZPÁTKY.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2011 21:28
- Nahlásit
Fifi
Zis, tak to beru jako vztahovacne osobne na sebe!
,
KLÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍD nikam nelez. nebo budu muset rozpoutat tu 3. světovou a pak vás budu chodit strašit vobě.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2011 21:29
- Nahlásit
kachna_
KÁÁÁÁÁÁÁÁÁCHNOOOOOOOOOOOO 100X sem se chtěla zeptat:
nechceš třá denifky?? nebo nějakých pár netřeskůch??
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2011 21:32
- Nahlásit
Fajka
na čas chodit nebudu to si jako zkus...
odjebávám se odtialto...
však to sa u nás na slovači normálne používá, boha jeho
PetraK
..to byste mě opravdu naštvala.
mně by i nasrala a navíc by mi to bylo spíš líto
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2011 21:38
- Nahlásit
denyk
mně by i nasrala a navíc by mi to bylo spíš líto
přesně
já se už nějakou dobu odhodlávám k něčemu, do čeho se mi moc nechce, ale asi to vypadá, že to bez toho nepůjde , ještě chvíli počkám, třeba to nutný nebude, ale jestli něco nechci, tak aby sem nechodila FAJKA,kterou mám ráda, chodíme sem už pěknejch pár let a nechci, abych jí tady aspoň jednou za den neviděla.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2011 21:45
- Nahlásit
PetraK
Co, hodláš udělat seznam žádoucích a nežádoucích osob?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2011 21:59
- Nahlásit
inu
Co, hodláš udělat seznam žádoucích a nežádoucích osob?
ne, hodlám tě požádat, že vzhledem k tomu, jak jsi tu nedávno psala, že se ti z toho tady chce blít, abys tak šla učinit někam jinam.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2011 22:09
- Nahlásit
PetraK
Mohu vědět proč? Respektive proč z toho viníš mě?
|
inu
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2011 22:11
- Nahlásit
PetraK
mluvíš o něčem tady?
jak jsi tu nedávno psala, že se ti z toho tady chce blít,
vzpomněla sis velice dobře
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2011 22:16
- Nahlásit
inu
jak jsi tu nedávno psala, že se ti z toho tady chce blít,
vzpomněla sis velice dobře
prima, tak potom prosím, pokud to vidíš takto, tak prosím, běž s těmi zvratky někam jinam.
Nechce se mi, vzhledem k pokročilé hodině a k tomu, že ráno musím vstávat to tady rozvádět, ale ta věta o blití, myslím hovoří tak nějak sama za sebe.
Je-li mi z někoho na zvracení, nevidím důvod proč v jeho přítomnosti setrvávat.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2011 22:18
- Nahlásit
Přeju všem dobrou RRRRAMMŠTAJN NOC, RRRRAAMŠTAJN SNY A RRRRRAMMŠTAJN PROBUZENÍ.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2011 22:22
- Nahlásit
Anyway, ano, bylo mi nablití. Bylo mi nablití z toho, co zdůraznila denyk - některé věci by se měly řešit mailem.
Jestli mi vytýkáš, že mě naprosto znechutilo, že sem přilítne Fajka jak drak s tím, jak se údajně obouvám do ní a vás všechny to rozkatí protože ji znáte dlouho, máte ji rádi, atp. a pustíte se do mě kolektivně, tak fajn.
Všechno se dá řešit emailem. Všechno, se dá řešit po telefonu. Nic z toho se nestalo. Můžu se jen domýšlet, proč se z toho udělala veřejná produkce. Nejspíš pro široké obecenstvo (zdravím, Jardo, který to tady údajně vůbec nečteš! Čus, Sandro, ty sem taky vůbec nechodíš!).
Každopádně je to věc, která se vás vůbec netýká a kterou jsem já rozhodně nezačala veřejně rozmazávat. Jestli i Ty si potřebuješ najít obětního berana, tak prosím. Já se nikam vnucovat nebudu.
Ani jsem zde nezvala anatolika, i když toho člověka znám a vím, že pokud už takhle vystartuje, má pro to nějaký důvod. Proč, když může být vztahovačná Jana a všechno si brát na sebe, ale nikdo jiný to dělat nemůže, to taky nechápu. Prostě je to dvojí metr a ten není fér. A já jsem si myslela, že tady lidi fér jsou.
Někdy je všechno úplně jinak, než se zdá. S Janou si to hodlám vyříkat v květnu (?). Jestli a jaká fraška to bude, záleží na všech protagonistech. O celé situaci ale víš jen málo a nebo nic a překvapuje mě, že tak rychle soudíš.
Nyní potěším tebe a Čífa. Jdu sama. Když budu chtít někoho kontaktovat, mám email. Můžete začít bouchat šampáňo. Tady, v Krásné, i u Kolína
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2011 22:39 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
PetraK
nechceš třá denifky?? nebo nějakých pár netřeskůch??
netřesky chci určitě, miluju netřesky a rozchodníky.
Denivky nevím, nikdy jsem je neměla, potřebuju něco tupovzdorného, lenovzdorného.
Díky moc.
Michal měl tenhle týden dovolenou, tak jsem se tu moc nevyskytovala. Ještě potřebujeme zrýt záhony, zkompletovat plůtek kolem žabníku, postavit králíkárnu a kurníky....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 09:40
- Nahlásit
RRRRAAAAMM RRRRAAAAAAAAAAAAAAÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM
ŠTAJN!!!
čůůs lidijové je pindělí, odmítám pracovat, odmítám odmítám odmítám. sem ve vegetativnim stavu
FŠICHNÍ SÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉM
FŠICHNI SÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉM
kachna_
hle první statečná
netřesky chci určitě, miluju netřesky
Gůt, kolik jich chceš kilo?
DENIVKY jsou naprosto tupo a lenovzdorné.
vypadá to taktko
a já mám tuty obyčejné oranžové
hodně se to rozrůstá, což se do vaší velký zahrady hodí. je to dobrý spíš jako solitéra - mám to kolem pařezu, vyráží to tak koncem března, kvete to hodně bohatě - teď přesně ale nevím v který době?? v červenci??? tak nějak, pak jen odstřiháš ty tyčky co zbyly po květech a před zimou ostřiháš listí. Vydrží to i mojí péči, může to být na sluníčku i ve stínu, je to hodně nenáročná kytka. Mám jí na jednom místě už deset let. Dobře se to přesadí, můžu přivézt oddenky. Miluju tuhle květénku. Stejně jako bohyšku, až vylezou, taky Ti ju můžu ukrojit.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 09:53
- Nahlásit
PetraK
abych jí tady aspoň jednou za den neviděla.
Plním přání šéfové a dělám
Ráááááááááááááááááááááámštááááááááááááááááááááájn
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 10:28 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
inu
včera večer jsem si říkala, že reagovat nebudu, ale asi bych měla, protože bych měla něco vysvětlit.Nemělo by to být ukončený takhle stroze . nebylo by to vůči tobě fér.
Nevím jestli se mi to podaří, vysvětlování není moje silná stránka a taky je mi jasný, že člověk má své pocity a to co mu bude říkat někdo " z druhé strany barikády" prostě asi neveme. ale zkusím to.
Za sebe můžu říct, že já vycházím z toho momentu, kdy jsi Čííífa hustě a veřejně poslala do prdele. To pro mě byla celkem síla, do prdele se veřejně kamarádi - kteří myslím, že jste byli, podle toho, co jste tady ty i oni psali - neposílají. že se Fajka postavila na stranu Čííífa je myslím pro každého dost pochopitelné. Já osobně, bych každýho, kdo by tam poslal Brtnika - ať by to bylo kdekoliv - roznesla následně na kopytech. Je to můj blízký člověk a vždy za něj budu bojovat. Stejně tak jako budu bojovat za svoje kamarády.
Ty to možná bereš jako jakýsi flame - podle toho co píšeš, což pro mě je bohapustý internetový dohadování, kde se třeba hází slovy, jak to tak někoho napadne, ale tohle je realita a navíc mezi kamarády.A mám-li někoho za kamaráda a i mě naštve- což se pochopitelně může stát, tak ho ale rozhodně, rozhodně na takovýmhle místě nepošlu do řiti.
Pět let to tady byla pohodička, kdy každý příšel a povzdychnul si nad tím, nad čím si povzdychnout potřeboval a nikdo za tím nemusel nic hledat a nikdo se nemusel bát si povzdychovat, aby to v návaznosti na cosi dalšího nebylo bráno jako cosi k čemusi.
Všechno se dá řešit emailem. Všechno, se dá řešit po telefonu.
ano, tohle Ti oba říkali hned na začátku. nezlob se, ale neudělala jsi to.
kterou jsem já rozhodně nezačala veřejně rozmazávat
ano to máš pravdu, Číííf tě pošťouchnul, ale jednak to bylo podle mého subjektivního pohledu - takový přátelský pošťouchnutí a druhak to napsal tak, abys věděla jen ty, nikdo z nás nic netušil, následně jsi ho pak vyposlala do vzdálených míst a to je pro mě ten bod zlomu. Tohle byl hodně zlej výpad, pokud to tobě tak nepřišlo, tak mně a podle zaražených reakci asi i ostatním , to tak přišlo.
. Jestli i Ty si potřebuješ najít obětního berana,
ne nepotřebuju hledat obětního berana. ty se do něj stylizuješ.
Nechápu jednu věc - být pro mě někdo takový kamarád, tak na základě takovýhle věci - by to kamarádství pro mě neskončilo, snažila bych se , aby se to vysvětlilo a nešila do toho dál.
O tom, jak se Ti z nás chce zvracet moc psát asi nebudu, jak už jsem psala, pokud to tak máš, nevím, proč sem tedy chodíš, pro mě pokud se mi chce z někoho zvracet, rozhodně pak o jeho společnost nestojím. CHápu a respektuju, že se ti z nás chce třeba blít, ale pokud to tak je, tak sem opravdu prosím nechoď, pro mě je to co jsi napsala urážka a opět hodně velká, hodně moc velká. Já jsem tady jaksi už nějaký ten pátek a rozhodně nemám v úmyslu zakládat téma, Pro Ešusovou bez Inu, takže doufám, že budeš mít v sobě natolik slušnosti, abys šla blít někam jinam.
No tak snad jsem to nějak vysvětlila pro Tebe a možná i pro ostatní, proč jsem Tě včera požádala, abys sem už nechodila, chce-li se někomu z mojí přítomnosti blít, tak ať jde jinam. já jsem tady jaksi díky Janiii virtuálně doma, stejně jako ti, kteří sem nechodí prudit, posílat lidi do prdele a z ostatních blít. Nezlob se, nevím, jestli si uvědomuješ, co jsi nám všem napsala, myslím, že urážet se nemusím nechat. Od nikoho.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 10:30
- Nahlásit
Fajka
Plním přání šéfové a dělám
Ráááááááááááááááááááááámštááááááááááááááááááááájn
Noooo vida juuu, holkuu poslušnou, dostane čekulátku a už víš co s toaletní ruličkou?? Vyluštila jsi záhadu hlavolamu?,
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 10:32
- Nahlásit
PetraK
já už koukala, vypadaj krásně, denivky.
kolik jich chceš kilo?
klidně hodně hodně hodně, netřesky se neztratěj.
čůůs lidijové je pindělí, odmítám pracova
tak je pindělí, můžeš se prtínat, ne?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 10:41
- Nahlásit
kachna_
tak fajn, přivezu obojí jo? no a budeš příští týden v Prahé? mám dofču, budu jen čtvrtek pátek. No ale nejni problém to nechat na jindy.
můžeš se prtínat, ne?
v pondělí mám neděli, to se neprtínám
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 13:00
- Nahlásit
PetraK
a už víš co s toaletní ruličkou?? Vyluštila jsi záhadu hlavolamu?,
ale to víš že nevyluštila
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 13:29
- Nahlásit
PetraK
v pondělí mám neděli, to se neprtínám
Chudák Prtník
budeš příští týden v Prahé? mám dofču, budu jen čtvrtek pátek.
Můžu bejt, mně je to celkem jedno, páč Michal jezdí do Prahy prakticky každej den
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 13:37
- Nahlásit
Čauvajs ve cpolek a Ramštáááájn
se u nás nějak zatahuje ale dokud ne*čije ta je to gút.
PetraK
Hezký kytí máte paní
Tak hafi začal v noci navíc kašlat a nechce se mu moc jíst, ještě méně než obvykle ale zase jsme potkali hárafku, tak snad je to "jen" kvůli tomu.
Dala jsem mu jitrocelový sirup, zase se tvářil, že ho chc otrávit.
Mi v sobotu něco štíplo do ruky dala jsem si tam višňák a on se vedle mě klepal na sedačce a koukal na mě, kdy ho začnu taky mazat klepe se úpá šíleně, je to hroznej stresor, takže jsem si mast zase raději umyla....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 14:01
- Nahlásit
kachna_
Chudák Prtník
ty si blbéééé, naprosto blbéééé
Můžu bejt, mně je to celkem jedno, páč Michal jezdí do Prahy prakticky každej de
tož hele, já budu do středy na Apaluše, kdybys věděla, že by to jednomu z vás vyšlo nějak se potkat, tak napiš SMS a já to vyrejpnu. Ale asi bych nemohla vyrazit někam do dálav, páč jen co přijedem, tak zase v pátek jedem pryč, takže .... když nad tim tak přemýšlím ... nebudu moct jet nikam , leda se sejít zase trapně tady u prasé nebo tak nějak v okolí. No nebo pak třá ten další tejden a já bych někam dotlapkala.
denyk
tady sluníčkuje zatím.
Tak hafi začal v noci navíc kašlat
ty jo co si to zas vynašel?
Hezký kytí máte paní
žejo ? sou moc vzhledný a nic po mě skorem nechtěj. což mi napadá.....
si tam višňák a on se vedle mě klepal na sedačce a koukal na mě, kdy ho začnu taky mazat klepe se úpá šíleně, je to hroznej stresor,
žiš von je trůpka!!! to sem myslela, že největší hysťórku mám já!! No ale jednak se mu teď není zase na druhou stranu co divit, a druhak......... počkej jaký ródeo budu ve středu prožívat na tý konzultaci já. přehopkáme sídlák a jak se přiblížíme ke klinice povleču dřevěnou vofci, do dveří už povleču zrzavej hadr a v ordinaci se budu prát s tygrem
Fajfkoooo - nechceš taky DENIFKY?
ale to víš že nevyluštila
úúúúš si jen krůůůček... krůůůčilínek od konce
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 14:22
- Nahlásit
PetraK
počkej jaký ródeo budu ve středu prožívat na tý konzultaci
jo tak hadr na vodítku znám taky
no on se klepe 3x denně když sedí v chodbě napouštím kýbl s vodou a meju mu packy, tak to si jako za tu dobu ještě nezvykl a taky v autě a vlaku, kdyby mohl, vleze si na mě celej přitiskne se a jedem
Jo a když tu teď byla ta jeho mamka se ségrou, tak lítaly jak pometla a Buki furt u mě u nohy...tak majitelka říkala, jéje, on je tak hrozně hodnéééj Dený a já na to jó kdybych tady byla sama, nebo jen s člověkem tak už je v ....fuč on si prostě necé hrát ani s těma cholkama, jen s tou co zná od mala, je asi nedůvěřivej stejně jako já a navíc mamánek, kerej se mi drží u pérdele, takže když je s námi cizí péf, on se absolutně nevylítá, bo chodí u nohy tak jsem konstatovala, že pořídit mu kámoše, by bylo za trest-hlavně pro něj
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 14:41
- Nahlásit
denyk
jo tak hadr na vodítku znám taky
jojo, to zas bude bejkoródeo
tak to si jako za tu dobu ještě nezvyk
ty jo von je hérečka děsná , todle hošik nezná, ale zas má jiný vychytáfky. O cizí psy taky ve svý podstatě moc nestojí - když to neni psí baba lepá. A to se o ní bude zajímat ponejvíc když se bude stát, jak se dáme do pohybu má - pokud baba za to fakt nestojí - radši svoje čuchání. Třebas na chalupě si s kámoškou Aischou, nebo svojí maceškou Frídou hraje úplně nadšeně, ale když se vyrazí na výlet, tak si prostě dělá svojí ohaří práci a jde vpředu. To jen Fajfkýška /a nebo některá ta bloncka/ mají takový kouzlo, že se vod nich nemůže utrhnout
takže když je s námi cizí péf, on se absolutně nevylítá, bo chodí u nohy
no my když půjdem s jiným psem, nebo s vícero psy, tak Ešus jde ze společnosti dopředu a dělá si svoje. Takže to ho musím stahovat povelem :Seš daleko" on by nikam nezmizel, jen ho chci mít na určitou vzdálenost, páč jeden nikdy neví, co kde může vystartovat.
tak jsem konstatovala, že pořídit mu kámoše, by bylo za trest-hlavně pro něj
jo tohle si taky říkám ale zase možná, kdyby to bylo od prdítka, on by si to vychoval ku obrazu svému.... jen by mi pak vadilo, kdyby se pak rozhodlo prdítko, že mu chce šéfovat, což by se stát i mohlo, a to by mi ho zasejc bylo z mýho lidskýho hlediska líto, páč..... no jo je to můj bobánek
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 15:10
- Nahlásit
denyk
hahááá tetkon ni to dooošlo!! Denifky sou vlastně kytky přesně pro Denyka
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 15:11
- Nahlásit
PetraK
to sem myslela, že největší hysťórku mám já!!
Batunka je taky hystórik, tedy hystórička
PetraK
To jen Fajfkýška /a nebo některá ta bloncka/ mají takový kouzlo, že se vod nich nemůže utrhnout
holky ti vzkazujou, že jsou hluboce urazeny a pošlou na něj Cira!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 15:19
- Nahlásit
kachna_
Batunka je taky hystórik, tedy hystórička
fákt?? já bych si tak tipla Máju
že jsou hluboce urazeny
no jo, když von za to nemůže, vono ho to dycky přepere. a nebo ho dycky přepere Fajka spíš
pošlou na něj Cira!!!
ty vado, tak to von se jim bude dvořit, páč by nerad aby z něj Cir dělal Cyráty . Byli voba boží na tý prochajdě a já jsem moc ocenila, že jste hošíčka pochápli i s jeho pošmatlanou důšou .
Hele nevim esli sem to napsala dobře s těma kytkama - páč sem matla - není pro mě problém je přivízt klíďo píďo teď po tej dofče, jen by bylo blbý, že bych vás někoho musela tahat sem na Smícháč, páč nebudu stíhat nikam moc dojet, páč ve středu přijedem, ve čtvrtek nakoupit, uvařit a v pátek zase tradadááá do pryč. Tak že byste pro to museli dojet si sem, což je mi blbý.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 18:58
- Nahlásit
PetraK
Batunka nesnáší česání, od malička, ale je fakt, že ty záda jí musely strašně bolet.
Hele nevim esli sem to napsala dobře s těma kytkama - páč sem matla - není pro mě problém je přivízt klíďo píďo teď po tej dofče, jen by bylo blbý, že bych vás někoho musela tahat sem na Smícháč, páč nebudu stíhat nikam moc dojet, páč ve středu přijedem, ve čtvrtek nakoupit, uvařit a v pátek zase tradadááá do pryč.
no a je problém to předat až budeš mít dost času?
|