| Autor |
Zpráva |
Aknah
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 14:40
- Nahlásit
monka
dekuju moc, rada Tvoji nabidku vyuziju, ale napred to prober doma at nemas problem.
jinak mas pravdu, o sobe si myslim, ze jsem i obcas rozumna, ale za psa ruku do ohne nedam, to bych se mohla spalit.
a tez si o Tobe myslim, ze jsi rozumna a bydlis s rozumnymi lidmi
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 14:41 - Změnil/a: Martina
- Nahlásit
monka
Obrany? To je dobrý. I takovýhle prťata umí bojovat:
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 14:41
- Nahlásit
monka
obrany ne, ale sebrali prckovi kosticku, tak ji chtel zpatky dekuju za pochvalu
koukala jsem na fotogalerii na klubu agility, ze tam je Tvuj Luky?
|
monka
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 14:43
- Nahlásit
Aknah, do Olmika pridete autom, alebo vlakom? Uz sa tesim, som zvedava, ako bude vystrajat Luky s Tvojim psom. Prides aj s manzelom? Aby som vedela, kolko mam nachystat chlebickov
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 14:43
- Nahlásit
Martina
to je krasna kulickaaaaaaaaaaaaa, to zamordovala Tebe, nebo ditko?
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 14:46
- Nahlásit
Aknah
Ne ne, mladší dceru. Ale na to, že jí bylo 8 nebo 9 týdnů to zvládla dobře.
|
Verca
Člen |
- Nahlásit
Aknah
Ten je skvělý!!! Já nechápu, jak to děláš, že máš tak krásné a nerozmazané fotky?! Kdybych fotila s naším digitálem, tak bych viděla jen prdel nebo rozmazanou Phoebe. A to stál 7000kč. grrr.
|
monka
Člen |
- Nahlásit
Aknah, doma som to uz prebrala-cez internet. Chatovala som si s manzelom. Aj on cita nase diskusne forum. Uz sme spolu dohodnuti, aj on suhlasi. Je pravda, ze psa som sa nepytala, ale on sa urcite prisposobi
|
monka
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 14:48
- Nahlásit
Martina, to je krasna plysova hracka
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 14:49
- Nahlásit
Verca
To nebude foťákem, to bude rukama.
Tak mi to říkají moji kolegáčkové v práci, když nevím něco s PC, tak prej je problém jedině mezi klávesnicí a židlí.
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 14:49
- Nahlásit
monka
urcite autem a prijedu jen s coklikem, dvounohyho vysadim v ceske trebove, pochazi od tamtud, tak at si jde za kamarady a dela si co chce, ja si budu tez delat chci
to se jeste domluvime, musis mi rici co ma ja privezt s sebou a co radi pijete a tak, taky se tesim
jinak si myslim, ze psiska budou v pohode, Tvuj je zvykly na jine psi a ten muj taky, jen Luky bude mit vetrelce, tak snad mu to nebude vadit.
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 14:55
- Nahlásit
Verca
dekujuuuuuuuuuuuuu
neves hlavu, ja za to odpoledne poridila 40 fotek a poutelnych je cca 5. jinak to delam tak, ze mam namacknutou spoust, aby byl zaostrenej, fotakem sluduju psa a pak mackam, ale kdyz se podivas pozorneji, tak i tyhle jsou rozmazane , proste taky nemam fotak delany pro sport, pomalost je nevyhoda digitalu.
pes po ty honicce vytuhl a je uplne mrtvej
|
monka
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 14:56
- Nahlásit
Aknah, mozes mi napisat na monka.ch@seznam.cz a dohodneme vsetky detaily nasej vypravy za krasnymi zazitkami s nasimi gulickami-bielymi umyselne vynechavam
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 14:56
- Nahlásit
monka
dekujuuuuuuuuuuuuuuu, zacinam se moooooooooooc tesit, to bude parada, fajn lidickove s bielymi gulickami (ja ho odbarvim)
|
monka
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 15:03
- Nahlásit
Aknah, ak by nahodou nevyslo stretnutie v Havirove, aj tak ratam, ze prides do Olmika a urobime si pekny vylet (29.4.). Uz sa velmi tesim . A 30.4. mame cvicenie agility, tak si to mozes vyskusat. Je tam super partia.
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 15:06
- Nahlásit
monka
dobre budu s tim pocitat v kazdem pripade, ale to agility asi nezvladnem, i kdyz by me to zajimalo, v Praze jsou vsechny obsazeny a nebo strasne drahy (300,. za hodinu), prptoze cestou zpatky musim zase vyzvednou dvounozce, v pondeli jde do prace, leda bych ho naverbovala,a by si vzal dovolenou, juuuuuuuuuu jdu mu hned zavolat
|
monka
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 15:16
- Nahlásit
Aknah, mne sa zda, ze v pondelok 1.5. je sviatok. Tak by mozno ani dovcu nepotreboval. A u nas na agility by si neplatila-to sa plati az potom. A Ty by si tu bola ako host. S malym spuntom by ste si mohli skusit tunel a hlavne bude medzi psami-aj velkymi.
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 15:23
- Nahlásit
monka
ja vim, ze je svatek, ale oni maji otevreno i ve svatek, coz plati i ted o velikonocnim pondeli, vydriduchove
ja jsem chtela s prckem zacit chodit na agility, ale tri stovky na hodinu mi prisly fakt moc, kdyz ja jdu do posilky, tak zaplatim 75 Kc a muzutam byt jak dlouho chci.
dekuju za nabidku, ale to agility zatim nechame, uvidim jestli milacek dostane tu dovolenou, nebo ne, pokud nedostane, tak budu muset hned dopoledne odjet, abychom to stihli, pokud dostane, tak je to bez problemu a rada s Tebou pujdu
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 17:23
- Nahlásit
tak me tak napada, na co psi potrebuji 4 nohy, kdyz to zvladaj po jedne?
|
monka
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 17:31
- Nahlásit
Aknah, dalsia super fotka
|
monka
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 17:34
- Nahlásit
Dievcata, tak si myslim, ze stretnutie bude 29.4. v Havirove, vyhovuje to mne, Aknah, Janikovi, Verce. Dufam, ze Darina bude mat cas. Najde sa este nejaka dobra dusa, co pojde s nami ?
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 17:36
- Nahlásit
monka
uz se moooooooooooooc tesim, bude to parada, vypustime psi a budem mit chvilku klidu
|
monka
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 17:39
- Nahlásit
Verca, pisala som Ti, ze Luky ma nehryzie. Uz to neni pravda-chce ist na prechadzku, tak ma jemne hryzie a aj stekne, aby som vedela, ze je cas na prechadzku Ale ja vam este pisem, tak sa nastval a lezi tu pod stolom. No nic, tak ideme na prechadzku. Pa.
|
monka
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 17:41
- Nahlásit
Aknah, s tym kludom som si neni ista Vies, mali prckovia, pubertak... No bude urcite sranda .
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 18:17
- Nahlásit
monka
jsem na ne zvedava
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 18:51
- Nahlásit
jsem cela besna, prcek me dokazal na deseti minutove prochazce tak vytocit, ze to jsem jiz dlouho nebyla
1) zdrhnul i pres zakaz za detma do silnice
2) sezral ho*no
3) sezral krabicku od cigaret
4) zdrhnul za jednou poani ze sidliste, protoze ji slysel na druhe strane lopuky
5) ignoroval prikaz ke mne
6) zdrhal prede mnou, kdyz jsme mu chtela z tlamicky vytahnout nezadouci predmety
Jde na snuru, abych si ho mohla prislapnout, neda se nic delat, je to pubertak
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 23:07
- Nahlásit
Ach jo, tak dneska u nás tekla červená. Phoebe si roztrhla (fakt roztrhla)polštářek na noze, ten co je tak vysoko. Utíkala totiž a sjela nohou po velkém kameni. Venku jsme nic nepoznali, běhala dál jak šílená. Když jsme přišli domů, tak jsem jí hodila do sprcháče a začala jsem jí omývat tlapky a pak jsem se dostala k té bolavé nožce a říkám si, co jí to tak slepilo srst na tlapce? bylo to černé, tak jsem si myslela, že je to hlína, tak jsem tlapku začala mnout a omývat proudem vody a najednou strašně moc krve. Začala jsem panikařit (to je moje obliba :eek a křičela jsem na přítele, že Phoebe je zraněná. Nejdřív mě napadlo, že se jí ulomil nehet nebo něco podobnýho. Když jsem jí vzala do náruče, tak měla celou tlapku krvavou. prohlídla jsem jí tu tlapku a to,co jsem viděla už nikdy nechci vidět. úplně rozervaný polštářek. Nemám ráda "cizí" krev, dělá se mi celkem šoufl a nejednám tak, jak bych měla. To znamená zachovat klid. Neměla jsem jí to čím vyčistit, ani obvázat, tak jsme to tak nechali. Zítra jdeme na očkování, tak řeknu vetovi, ať mi na to něco dá. Phoebe je šikulka, ani jednou nezakňučela, i když jsem jí to vlastně mnula. Jen si nelehá na koberec, bolí jí to, ale na postel se vyvalí na bok, tak je v pohodě. Mám sice krvavé povlečení, ale to se převlíkne. Hlavně ať má pohodlí, chudáček.
Jsem z toho dost špatná, je to naše první zranění. Ach jo. Jestli mě rozhodí tohle (ale je to fakt hnusné), tak nevím, co bych dělala, kdyby se jí nedejbože stalo něco horšího.
|
monka
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 23:14 - Změnil/a: monka
- Nahlásit
Aknah, vitaj medzi nami-majitelmi pubertakov To, o com pises, velmi dobre poznam. A vies, ako poznas, ze mas psa v puberte? Myslis si, ze mas najchytrejsieho psa na svete, a za par minut si myslis, ze nikdo nema blbsieho psa ako Ty Tak som nato prisla aj ja. Luky dnes na prechadzke posluchal, ked prizmurim obe oci, ale cely cas cuchal k zemi, a na mna ani len ockom nemrkol. Ked som ho zavolala "Ke mne", tak stihol 3-krat oznackovat, a cely cas pozeral vsade okolo, len nie na mna.
|
monka
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 23:21
- Nahlásit
Verca, viem, ze z nozicky tecie velmi vela krvi, vyzera to horsie ako to v skutocnosti je. Zazila som to na cviceni, nastastie to nebol moj pes. Aj ja by som bola nestastna. Neboj, zranenie sa za chvilu vylieci. A na stretnuti uz bude Phoebe OK.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 23:25
- Nahlásit
monka
fakt tam teče víc? To jsem ani nevěděla.... Snad nevadí, že jsem to nijak nevyčistila. Lezou jí do toho chlupy, ale ona tu packu prostě nedá. Nenarovná jí a já bych jí tlapku musela asi zlomit, protože má fakt sílu...
|