Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
Aknah
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2006 00:01
- Nahlásit

Verca
mne taky oci stipou, ale za chvili davaji alias a ja chci vedet zda zachranej toho ageta, nebo ne

Verca
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2006 00:02
- Nahlásit

Aknah
Já sice telku zapnutou mám,ale je to jen kulisa, protože bych jinak slyšela jen chrápání psa.

Aknah
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2006 00:03
- Nahlásit

Verca
tak to se nedivim, kamoska ho ma taky a jak ti dva spolu radili, to byla uzasnaaaaaaaaaaaa podivana, taky cernyho. to se ti pak Phoebe bude zdat jako strasne velikaaaaaaaaaaaaa

Verca
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2006 00:04
- Nahlásit

Uvažovala jsem o nějaké velikonoční fotce, ale vůbec mě nic nenapadá. O vánocích stačí posadit psa před stromek nebo mu nasadit čepici, ale teď...

Aknah
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2006 00:06
- Nahlásit

Verca
vzdyt mas kralika, tak by to nemelo byt tak moc tezke

Verca
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2006 00:08
- Nahlásit

Aknah
to jsou fakt tak pidi?
našla jsem jednu pěknou jarní fotku.

Martina
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2006 00:08
- Nahlásit

Verca
Já mám zase jehně, takže už to vidím. Červenou maši na krk, okolo vajíčka a pomlázku a je dekorace dokonalá. Holky mějte se jdu chrnět nebo ráno nevstanu. Pěkně diskutujte, zítra to pročtu.

Verca
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2006 00:09
- Nahlásit

Aknah
to máš recht!

Aknah
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2006 00:09
- Nahlásit

covece to me nenapadlo udelat velikonosni fotku s coklikem, zkusim zapremyslet a kdyby me neco napadlo, dam vedet, ju?

Verca
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2006 00:10
- Nahlásit

Martina
Já už taky asi zalehnu k Pheobe. (nějak si přivlastnila můj polštář, potvůrka.
Krásné sny, Marti.

Martina
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2006 00:10
- Nahlásit

Verca
týýýýý jo to je chlupáč, tak to bych asi nezvládla česat.

Verca
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2006 00:11
- Nahlásit

Aknah
jasan, dej vědět.

Aknah
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2006 00:12
- Nahlásit

Marti dobrouuuuuuuuuuuuu

Veru Phoebe je pekne zarostla a to sedi mezi kosatcema, neco co to je za kyticky

Aknah
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2006 00:14
- Nahlásit

Veru

taky dobrouuuuuuuuuuuu

Verca
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2006 00:14
- Nahlásit

Martina
jo,to je. Má chlupy už 10 cm dlouhé. Tady to jde krásně vidět. Přestavte si krysí tělo a to ostatní jsou chlupy.

Martina
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2006 00:15
- Nahlásit

Holky, jste dobrý, nejdéle diskutující na foru, no je vidět, že jste ještě mladý, nám starším osobám to už dělá potíže trošku ponocovat. Tak já už fakt jduuu.

Verca
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2006 00:15
- Nahlásit

Aknah
dobrouuuu

Aknah
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2006 00:17
- Nahlásit

Veru

nabidka na zaslani na vyzkouseni samponu od hery plati

Aknah
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2006 00:19
- Nahlásit

Martina
no ja nevim, ja mam tricitku taky na krku
ale cekam na ten serial, chci vedet jak to dopadne a pak hodlam taky upadnout do perin

Aknah
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2006 00:48
- Nahlásit

Tak jsme nasla fotku tatinka Fredyho

Disneyland´s Be My Little Sushine Boy

Verca
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2006 08:25 - Změnil/a: Verca
- Nahlásit

Aknah
teda Hani, ty jsi hodná s tím šamponem. Víš co? Tak mi napiš na veronikac@email.cz a domluvíme se, jo?
Teda taťka Fredyho je krasavec! No podoba celkem dobrá....až na délku chlupů.

Darina
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2006 10:10
- Nahlásit

Zdar děvčata .
Tojsem zas měla co číst , jste moc fajn ukecané . Tose mi líby .
Já češu Biša napřed kartáčem a to tan , že si lehne na záda a ja jedu , pak hřebenem nakonec se postavý a zase kartáč a hřeben , češu každý den a zabere mi to pět minut . Paní coho střiha tak říkala , že je moc dobře vyčesávan , že ani psy na výstavu nejsou tak vyčesaní .
Na kjišťaky používame něco mezy lopatky , ale až chytí první klíště a jak mu to kapnu tak celou sezonu nedostane tu breberu . Určitě je lepší vytahovat napité klíště jde to lepší a je zaco chitit . Kdyš se moc nacucá tak odpadné , to jsme měly u ovčandy měla moc hustou srst a někdy jsme na něho nepřišly . Kdyš odpadne výpadá jak velký korálek šedý .
Verunko My jsme taky zaprašení , ale kdyš jí přejedeš moc důkladně kartáčem tak něco dostaneš ven .
Pac a pusu Bišo .

Verca
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2006 10:52
- Nahlásit

Darina
Ahojky. Včera jsme se nějak rozkecaly.
Dneska jsem byla ve zverimexu, tak jsem tam koupila nějakou smradlavou tyčinku, něco jak vepřové ucho nebo pařáty, ale je to taková červená tyčka uzená...
Darinko, já jí vyčesávám i několikrát denně kvůli tomu prachu, ale pořád to jde cítit (v nose, jsem astmatik). Nejde o mě, ale už není ten bílý pejsek. Ale uričtě to období přejde. Jde o to, že mi ji měli od zimy, takže jsem to nezažila a myslela jsem si, že to bude tak až do další zimy.

Filda
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2006 10:59
- Nahlásit

Ahoj! Nějak jsem se zakoukala do té fotečky z AGILITY!? Ví někdo, je-li něco takového i v Ostravě? Myslím, že by se to mému Fildovi líbilo..

Verca
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2006 11:21
- Nahlásit

Filda
např.
http://www.permonik.cz/
http://www.osavosa.cz/

monka
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2006 11:38
- Nahlásit

Darina, ja cesem mojho psa tym stylom co Vy a som spokojna. Len mi to trva 10 minut. Cesem raz denne. Luky sa tesi, ked mu poviem-ideme cesat, lebo vzdy dostane pamlsok.

Darina
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2006 13:19
- Nahlásit

Verunko zlatý vočička , že to bude takový až do příšti zimy . Počkej jak bude bíla po ostřiháni , úplna nádhera běloby . Kdo neviděl neuvěří !
Monko tykej mi . Náš pamlsek nedostane , musí sy to vytrpět , zatím u česání nejsou problémy , možná proto že odmala na to dbám a žádne dyskuze nevedem .

monka
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2006 14:05
- Nahlásit

Darina, pamlsek davam az po cesani. Je to granulka, alebo kusocek syra alebo masa. On je zvyknuty cesat od malicka-uz u chovatelky. Pamlsek mu davam od vtedy, ako chudak musel drzat pri rozcesavani cuckov a to trvalo aj dve hodky a bolelo to, aj ked som sa moc snazila. Teraz je to bez problemov, je krasne rozcesany.

Verca
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2006 20:59
- Nahlásit

Tak přináším fotky trpasličího pudlíka Jessi. Je to sluníčko, ale jelikož má jen 6 týdnů, tak je hodně drobounká. Už při porodu vážila jen 6 dkg.

Aknah
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2006 21:03
- Nahlásit

Verca
smankote, to je uuuuuuuuuuuuuuuzasna kulicka. ta certovina ji kouka z oci.

ze se ti zda phoebe velikaaaaaaaaaaaaaaaa?

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání