| Autor |
Zpráva |
Frog
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 11:12
- Nahlásit
Mar
No já jako přrdmět dávám zatím ponožku naplněnou dobrotama .
lou_veteau
No my chodíme hlavně ty Medlánky a pak prostě kde se dá... Kde najdu louku, tam valíme udělat stopu.
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 11:12 - Změnil/a: Mar
- Nahlásit
lou_veteau
ále, takovýho raploidního buldočka
kolegyně z práce má choďáka - do té doby jsem to plemeno neznala, ale vona je naprosto skvělá
Frog
ponožku
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 11:15
- Nahlásit
Mar
No jasně, starou fusekli a do ní nacpu sušený smrádky .
|
lou_veteau
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 11:15
- Nahlásit
Mar: a s PP nebo bez, třeba toho jejího choďáčka známe ;)
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 11:18
- Nahlásit
lou_veteau
hele s PP,ale méno podle občanky musim zjistit - jsou jí asi 3 tuším....
vy jdete na agility víkend v Čebíně? (sem četla na webu) - kde tam najdu přihlášku simti? (bejvám teďkonc nedaleko ))
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 11:19
- Nahlásit
Frog
hmm,tak to vyzkůšáme -a pak jí to jako rozděláš,nebo vona si to z toho vydoluje? nakonec?
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 11:21
- Nahlásit
Mar
Jakmile to najde, tak móóc chválím, a letím jí z toho ty pamlsky vyndat . Někdy předvedeme osobně .
|
lou_veteau
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 11:26 - Změnil/a: lou_veteau
- Nahlásit
Mar
Jj, chystáme se, ale přihlašovali jsme se už když jsme tam byli na táboře, myslela jsem, že to bude pak ještě na netu www.amonra.cz ale prý už jsou všechny plný, ani to tam Marťa nestihla dát. Ještě se jí na to teda optám, kdyby třeba někdo odpadl, protože jsem chtěla jet ještě i nějaký další termín..., každopádně jí zkus zavolat a uvidíš.
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 11:28
- Nahlásit
lou_veteau
hm,tak estli se jí zeptáš,tak dej prosím vědět semka..díky moc
|
lou_veteau
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 11:30
- Nahlásit
Mar
Jj, v úterý tam máme normální hodinu agi, takže se jí budu určitě ptát.
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 11:32
- Nahlásit
lou_veteau
aira z horské samoty - se menuje ta její fenka (resp. teďkonc už ji prej nemá,bo si ji pořídili s ex a von ji chtěl - botak něco...ale přes léto tu byla denně
|
lou_veteau
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 11:59
- Nahlásit
Mar
aha, tak to je Bobinka, né? Tu známe.
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 12:15 - Změnil/a: Mar
- Nahlásit
lou_veteau
jj,Bobina vodkaď jí znáš?
|
lou_veteau
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 12:32 - Změnil/a: lou_veteau
- Nahlásit
Mar
No znám Tomáše a Bobinku z různých akcí s choďákama, ale poprvé jsme se vlastně setkali v psí škole K9, to jsem já Jessinku, ale ještě neměla.
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 12:41 - Změnil/a: Mar
- Nahlásit
lou_veteau
aha,tak ten tomáš bude teda ten,co jí teďko má páč - bobinu znám,ale žádnýho tomáše nee
|
lou_veteau
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 12:48 - Změnil/a: lou_veteau
- Nahlásit
Mar
jj
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 13:13
- Nahlásit
lou_veteau
hm,tak právě co jí znám,tak se mí líběj čím dál víc
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 13:16
- Nahlásit
Mar
čus ségra...kde se furt flákáš?
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 13:18
- Nahlásit
blanulinka1
no kde by,kde by - v práci
odpo jedem do Kuřimi - asi tak zase na tejden a něco....v neděli nebo v pondělí chci začít učit Berryho stopovat - to bude ště prdel
musim z nich v kuřasu vymámit králíka - páč za obyč pamlsek se mi na to vysere a z jinýho masa má srajdu
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 13:19
- Nahlásit
Mar
teďkonc už ji prej nemá,bo si ji pořídili s ex a von ji chtěl - botak něco to jako facht? Chudák malá, ta v tom musí musí mít gulásh Já bych Béďu nikdy nedala, je moje...
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 13:22
- Nahlásit
Mar
Já myslela živýho...Hele, schov mi kousek kůže (nebo klidně celou )...z toho králika! nevyčiněnou,usušenou samo... Prosím prosím.... Jo dneska jdeme na aportky, taky poprvý,tag uvidím...
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 13:23 - Změnil/a: Mar
- Nahlásit
blanulinka1
já jenom znám tu choďačku a je výborná
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 13:29
- Nahlásit
blanulinka1
hele voni maj ale králíky v mražáku - bez kůže ale mužu říct "babičce" až bude ňáký zabíjet - nevyčiněnou - to znamená tak jak stáhneš,tak usušíš a necháš bejt?
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 13:35
- Nahlásit
Mar
tak tak, jak stáhneš tak usušíš... Aby to mělo "trochu šmak" změna, nejdeme jen na aportky, ale na celkovej loveckej výcvik na poslední chvilku se uvlonilo místo
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 13:37
- Nahlásit
blanulinka1
Že si neřekneš povolanějším, ty nevíš, co máme všude po zahradě za tvorečky?
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 13:45
- Nahlásit
Syska
no vidíš to mě ani nedošlo Ale každopádně, každá kožka dobrá... Snesu jich i víc... Stčím je do sklepa, ať nemáme zamořenej byt a můžeme si s Béďou "hrát" na "kočičky"
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 13:48
- Nahlásit
Mar
Syska
včera jsem pro ni táhla z práce "tunel", krabicu od promítacího plátna, cca 3 - 3,5 metrů dlouhou, aby měla kočička moje, kde norovat i doma a na špagáte jsem přivázala králičí kůžičku....a sousedi měli v osm večer u zpráv určitě ze mě radost... Ta ji tak pěkně vyštěkávala, tu "kočičku" v té noře Šikulqa moje
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 13:49
- Nahlásit
blanulinka1
tk pro toto to určitě seženu
P.S. obě dvě máte na mailu moju novou koupelnu - vizualizaci - tak čekám odpovědi,co si vo tem myslíte..
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 13:50
- Nahlásit
blanulinka1
Máte doma veselo... A Tom jen tak nezúčastněně koukal na telku, že jo..jako bych ho viděla..
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 13:52
- Nahlásit
Syska
no po deseti minutách a TV puštěné na "skoroplnýkule" už ho to tak y sr*lo Ale ji to tak baví...
|