Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / venceni s cz-pes Brno
<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 162 . 163 . >>
Autor Zpráva
wami
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2007 09:25
- Nahlásit

Holkyyyy, kluciii nebo kdo s nama chcete jit!

Kdy si dame sraz? (Kde je jasny... )

Frog
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2007 10:46
- Nahlásit

wami
Já to vidím tak v 18:00? Co ty na to? Musím totiž nejdřív pro obludu domů. Ale v šest bychom tam mohly být jako na koni.
Už se na vás moc těším... musíme povykládat co je u vás nového a tak.
Budete v plné sestavě? Myslím jestli budeš mít s sebou celou smečku?

Frog
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2007 10:50
- Nahlásit

Denisa
Puna
Haháááá bylo to fakt vtipný... hrozně ráda na to vzpomínám.
Denisa
Jinak já se určitě na mimíska přijedu mrknout. Až zavelíš, že můžu, tak mě tam máš jako na koni.
Koukala jsem na kráááásné fotky z Giordinčiny oslavy narozek! Měla móóóc krásný dort, super!

Puna
# Zasláno: 22 Čen 2007 11:13
- Nahlásit

wami
Frog

v 18 bych to měla stíhat v pohodě, tak už se moc a moc těším...

Denisa
já taky samožřejmě se pojedu kouknot na malý boxí kluky a holčičky, mohli by jsme s Frog spolu, tak to už se taky moc a moc těším...

Frog
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2007 11:16
- Nahlásit

Puna
v 18 bych to měla stíhat v pohodě,
Tak super konečně po dlouhé době pokecáme, taky se těšíme...
mohli by jsme s Frog spolu
Určitě, já jsem pro všema deseti.

wami
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2007 11:28
- Nahlásit

Frog, Puna
oukie doukie
v sest na vas budu cekat (nebo budu dobihat )

mam tu jen Lumpa a Banusku, dedek zustal doma, v tech vedrech s nim neni moc rec, a Gituska je se svymi na chyte...

monika
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2007 17:21
- Nahlásit

wami
pejsek už má prý rok nové majitele. Kde si tu doginku našla?

wami
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2007 17:28
- Nahlásit

monika
na strankach utulku - asi to moc neaktualizujou...

obcas kvuli ceveckum projizdim cely pavliskop, kdyz aktualizuju stranky, tu a tam me neco zaujme, tak to pak hodim i tady, ale nejsem schopna si to pamatovat...

Puna
# Zasláno: 22 Čen 2007 17:29
- Nahlásit

wami

ahoj, já už pomalu vyjíždím

Puna
# Zasláno: 22 Čen 2007 17:31
- Nahlásit

z domu samozřejmě, ne ze Znojma

wami
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2007 17:34
- Nahlásit

Puna
super...
uz se tesim!!!

Denisa
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2007 19:35
- Nahlásit

Děcká!
Díky moc, G. slaví ještě i dnes, no máme početnou rodinku, dárky bude dostávat ještě next week...

Jinak se samozřejmě těšíme, že pak přijdete na štěníky!!! Ale napřed se musí narodit! Pšt, ať to nezakřiknem! Dnes se G. spustilo mlíčko ze dvou cecínů...

A jak jste si užili prochču? Určitě náramně! Jestli jsou fotos, tak sem s nima!!!

wami
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2007 19:47
- Nahlásit

Denisa
tyyjo, tak to uz se ty nejlepsi darecky Giordasce blizi...

Jinak prochcu jsme si uzily bajecne - fotecky nejsou, neb tu byla bourka a fotacek by asi prisel k uhone a my jsme skoncili jak vodnici!

Denisa
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2007 19:56
- Nahlásit

wami

jé, tak to je škoda, po dlouhé době jsem chtěla vidět zas dobrý fotky... já si říkala, že vás to asi neminulo, ten slejvák... to museli být hafani happy!

wami
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2007 20:09
- Nahlásit

Denisa
to museli být hafani happy!
hafani byli, panicky o neco mene...
ale fotak do te prutrze fakt vytahnout neslo...

Frog
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2007 08:40
- Nahlásit

wami
Puna
Ahoj holky,
děkujeme vám za parádní páteční procházku... Agů byla úplně nadšená. Krásně se s Banuškou a Lumpíkem vylítala.
Já jsem vás zase ráda viděla a jsem ráda,že jsme zase pokecaly. Jo a Šáry děkujeme ti obě moc za odvoz. Jsi zlatá, díky!
Denisa
Ahóóój, škoda, žes v pátek nemohla být s náma, byla sranda. Domů jsem dojela úplně mokrá,jak kdybych hupsla i s hadrama do rybníka. Ale Agů si to užívala, co bysme pro ta psiska neudělaly,že?

Jinak jsme se včera zůčastnily Intercanisu ve třídě otevřené. Agudína se chovala jako profík. Stála,jako svíce a nádherně se předváděla. Fakt jako modelka. Byla za to moc pochválená a já taky,že předvedení bylo vynikající. Taky nám moc pan rozhodčí pochválil nejhezčí barvu,ale to bylo tak všechno . Dostala VD,tak mě to ani nepřekvapilo. Ale potěšilo mě,že plno lidí to překvapilo. Mysleli si totiž,že máme V. Ale co, byla jsem na ní strašně pyšná. Rozhodčího chtěla oblízat a jako jedna z mála nestála s ocasem mezi nohama. Jedna fenečka se tam dokonce chuděra válela po zemi, když jí chtěl rozhodčí sahat na zoubky... Myslím,že se Agů předvedla v nejlepším světle.
Přišel se za náma podíval i kamoš pittbuláček, tak tam s Agů dělali atrakci pro kolemjdoucí... okusování hlav a láskování. Lidi se zastavovali a fotili si je a hladili. Plno malých dětiček bylo z Agů taky unešených. Takže když to vezmu kolem a kolem, tak je pro mě ten můj šmudlíček maličkej opravdovej vítěz!

Puna
# Zasláno: 25 Čen 2007 09:49
- Nahlásit

Frog

Tak moc gratulujem, to je skvělý, vidíš jak Tě Aguška překvapila, to bylo strachu, že neukáže zoubky a tak, pan rozhodčí asi spadl na hlavu před výstavou, ne? pro nás je Agátka stejně nej

Prochča byla skvělá, docela se mi líbilo, že jsem nemusela hlídat a sledovat L., asi začnu chodit se psem bez psa

Denisa
tak tento týden už budou malý giordinky a legolásci, co? tak držíme pěsti

Frog
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2007 09:56
- Nahlásit

Puna
Četla jsem na vedlejším fóru,že Giordince už odtekla plodová voda, takže..... jupíííííí, už to začíná.
asi začnu chodit se psem bez psa Čoveče za chvilku by ti to přišlo divný. Myslím,že s Luckymánkem je fakt zábava a bez něj by to byla nuda i pro tebe.
pro nás je Agátka stejně nej Děkujem moc, pro mě je taky ta nej.
Ale zase jsem jí nakoupila věcí. Balónky, peška a tak... dneska hnedka na cvičáku otestujem.
Co Lucky? Už má nožku lepší?

Puna
# Zasláno: 25 Čen 2007 10:03
- Nahlásit

Frog

já opravdu už nevím, co s tou jeho nohou, protože on jak je nevylítanej a tak, tak když vidí, že se chystáme ven, tak je úplně mimo, skáče dva metry vysoko a tak, nohy se mu rozjíždějí na dlaždicích, takže tomu klidu moc nedá, včera odpol zase kulhal víc, tak nevím...

Tak Giordince už odtekla voda? teda já jsem nervózní, že se ani nemůžu soustředit...

Frog
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2007 10:23
- Nahlásit

Puna
Já se taky nemůžu soustředit, protože jim držím palce... Jsem zvědavá kolik těch kuliček bude...

Týýýýý brďo Šáry, a nechceš s ním zajít třeba na rentgen? Abys věděla o co jde? Bylas u veta, nedoporučil ti ten rentgen? Mě se zdá,že už kulhá strašně dlouho,že?
Udržet tohle střeštiprdlo v klidu musí být umění, to ti nezávidím.

Puna
# Zasláno: 25 Čen 2007 11:12
- Nahlásit

Frog

jemu se to stalo ve čtvrtek večer a v sobotu jsme u veta právěže byli a on říkal, že to není nic vážnýho, a že by měl stačit klid, že by měl být v místnosti bez nábytku...
Já jsem z toho taky úplně mimo, protože on vlastně od pondělka nekulhal, začal zase v ten pátek a přes víkend mi to zas přišlo dobrý, jenže včera jsme ještě vyklízeli věci kvůli tý koupelně a tak a on dostal úplně záchvat, že někam jedema vyskakoval, točil se, no klasika... Uvidím, když tak by jsme tam zajeli zítra odpoledne...

Frog
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2007 11:18
- Nahlásit

Puna
Ahááá, ten blbounek se z toho klidovýho režimu nejen zblázní,ale i zraňuje,že? To on se určitě doma prostě asi zase obrazil... Držíme palečky,ať je co nejdříve zase v pohodě.

Frog
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2007 13:26
- Nahlásit

všichni
Giordi 5 zlatých nádherných štěňat, 3 holky, 2 kluci.

Giordinko a Denisko gratulujééééééééééém

Mar
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2007 14:11
- Nahlásit

připojujeme se ke gratulacím a zdravíme pyšnou maminku a celou novou placatou bandu!
parááááda!!!!

Puna
# Zasláno: 25 Čen 2007 14:24
- Nahlásit

Giordinko, gratulujeme Ti hrozně moc, Deni, i Tobě, tak ať pěkně prospívají a všechno je OK

Frog
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2007 14:24
- Nahlásit

Mar
Bylas včera na výstavě?

Mar
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2007 14:49
- Nahlásit

Frog
byla,aj sem se byla podívat u dog (trochu sem tam asi 10x voběhla ten kruh a to vokolo) ale vubec sem Vás tam nenašla

Syska
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2007 14:54
- Nahlásit

Mar

asi 10x voběhla ten kruh

Nepřeháněj zas..

Mar
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2007 14:55
- Nahlásit

Syska
no eště řekni,že sem tam Frog nehledala....

Frog
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2007 15:00
- Nahlásit

Mar
A kdy? Já byla celou dobu u dog. Agů si tam hrála s pittbuláčkem.Hele jsem si tam na tebe právě vzpomněla,protože tam prodávali to sušený maso... našlas to?

<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 162 . 163 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání