| Autor |
Zpráva |
Mar
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 10:13
- Nahlásit
Frog
Denisa
Puna
ahojte všeci! placatej rypák zdraví placatou matku, poníka a svýho zrzatýho milence..
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 10:15
- Nahlásit
Mar
Zdáááááár tetááááá , jak je? Co pořád děláte? Agilitíte taky? Čoveče nějak přemýšlím,že bych s Agů rekreačně taky na agility zašla .
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 10:18 - Změnil/a: Mar
- Nahlásit
Frog
neagilitíme sme přes léto vubec nebyli (resp.ca od konce května) - kvulivá vedrům a přehřívání se mýho batmana a teď, když už je chladno, mám docela fedry tam ít,páč dostanu tuty vynadaný a budeme začínat od začátku
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 10:22
- Nahlásit
Mar
Nebóóój , však to děláte pro zábavu,né? Tak jakýpak stres .
Jinak hele Agů agiliťačka z AH .
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 10:24
- Nahlásit
Frog
jj, nějaký fotky sem viděla vypadá suprově (my bohužel žádný agifotky nemáme - ale zase v tom tunelu by byl jenom jao malá černá tečička mezi těma ráfkama by ani nebyl vidět
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 10:28
- Nahlásit
Mar
Jaktóóó, že nemáte? Katka od Larušky je určo má,né? Mě je taky poslala Katka . Na coursingbrno tam má taky pár fotek, teda hlavně zadek trčící z tunelu a pak hlava lezoucí z tuneu .
Každopádně se asi co nevidět budeme vídat na Zetoru,né? My na kousačky...vy na agility.
Ale každopádně... jestli se jim tam trénink nepřesunul na jiný den než je čtvrtek, tak tam poslední dobou moc psů nechodilo.
A co dovča? Jak jste si ji užili?
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 10:30
- Nahlásit
Frog
no nevim,budu ta muset zavolat,ale spíš t ovidím na víkendy nebo tak - páč před 19:00 se tam nadohrabu
katka od larušky nemá - mse se domlouvali,že se nafotíme pak - jakože nainstalujem psa dycky překážku po překážce,aby to byl pěknej záběr,ale nějak pak buď pršelo nebo se něco dělo,že sme se k tomu vubec nedostali.....
a neviš, kteří tam posl.dobou porád chodí? (aspoň plemena a barvy psů říkej )))
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 10:37
- Nahlásit
Mar
Nevim čoveče... nepamatuju si je moc. Jen vím o Hessince, nějaký borderky, york, knírač myslím... dál už nevím.
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 10:43
- Nahlásit
Frog
jj vim díkec v kolik chodí? na 17:00 že,
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 10:46
- Nahlásit
Mar
No asi jo čoveče. Já tam jezdím na 17:00 a to tam myslím taky začínají.
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 10:46
- Nahlásit
Frog
hm,nahoubec - sem v práci do 16:30 te´dko,dom skoro hodina no uvidime,třeba to ňák pude
|
Puna
|
# Zasláno: 30 Srp 2007 11:05
- Nahlásit
Mar
Ahoooooj Marti, ale zdravit zrzatýho milence jako posledního, to jsou teda způsoby, tss
Frog
Ahoooooj taky, teta Agátce to v tom tunýlku moc a moc sluší...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 11:06
- Nahlásit
jé, se mi to smázlo...
tak znovu, už stručněji...
Mar
Frog
zdravím, ahojky holky!
Frog
jo jo, díky moc, je to on, bráška náš!!!
fotky z agilitění jsou super!
pondělí zatím joo, jen nevím, možná budou obrany na Zetoru, zjistím, dám vědět...
jinak jsme volní v naše oblíbené středy...
ahojdááá, snad se mi to teď odešle!
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 11:13 - Změnil/a: Frog
- Nahlásit
Denisa
Ahoooj teta, no my teďka máme volný jenom pondělky a pátky. Někdy i čtvrtky když odpadnou obrany. Středy chodíme už nějak pravidelně delší dobu se Spikem.
Jsem si to říkala,že je to váš brášulka Ten pán co ho tam drží, je pan Kudrna, náš chovatel . Stýkáte se s bráškou? Víš o něm něco?
My si jedeme zacvičit v sobotu do Josefova, už jsem domluvená s naším panem chovatelem. Ondra jede na sraz ze základky,tak my si jedeme trošku protáhnout kostry .
A co Giordinka a ty? Nestýská se vám po mimušcích? Nahoď nějaký fotečky z nových domovů
Puna
A co Luckýsek? Nožka už je v pohodě? Doufám,že už je úplně vyléčený!
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 11:15
- Nahlásit
Puna
no to proto,že on ho Lucky jako milence moc nebere
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 11:24 - Změnil/a: Frog
- Nahlásit
Holky
V sobotu jsme byli i s Ondřím na klubovce ND. Paráda... samý kůň. Agů si tam půjčoval malý černoušek od pana MVDr. Štourače a lítali tam spolu jako splašení. Malej byl nadšenej a Agů se to dovádění taky moc líbilo .
|
Puna
|
# Zasláno: 30 Srp 2007 11:24
- Nahlásit
Mar
dobře, dobře, rozumím, chápu
Frog
Nožka snad už je v pořádku, doufám... Byla to fakt síla, já už se ted na něj ani radši nedívám, minulý týden jsem měla odvču, chodili jsme skoro každej den s Agčou a v sobotu se mi zdálo, že zakulhal trochu, ale tak snad se mu to zahojilo a nebude to dělat problémy... on se jednou stejně přelomí napůl, no ale co už s ním...
Jé, já jsem přehlídla to pondělí, snad budu moct, dám ještě vědět...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 11:25
- Nahlásit
Frog
tak pak ty pátky by byly super!
nestýkáme, oni jsou to už starší lidi a myslím, že s výcvikem atd. už spíš skončili... ale nemám aktuální info...
jo a slyšela jsem, že jsi už pojízdná, tak to je super!
no to víš, že stýská, ale mají se bezvadně, tak co víc si přát!
fotky mám v domácím komplu a ten je zavařenej, bráška ho opravuje, pak sesmolím něco na web!
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 11:26
- Nahlásit
Puna
Jéééé to mám radost,že už je to dobrý. Byla jsem z toho fakt smutná... bylo mi ho líto blázínka bláznivýho. Je to prostě střeštiprdlo .
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 11:26
- Nahlásit
Frog
fotky nevidim
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 11:28
- Nahlásit
Mar
Nejak se to pokazilo sakryš... zkusím to jinak
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 11:32
- Nahlásit
Denisa
Jj, už jsem pojízdná,ale třeba minulý týden ve čtvrtek jsem si udělala parádní ostudu. Zapomněla jsem zatáhnout ručku a když Agů vyskočila z auta,tak se mi samo rozjelo... a jelikož jsem měla zamčené přední dveře,tak jsem sjela u Zetoru do škarpy. Auto tam trčelo čomákem v pangejtu a kolama navrch . Prostě tele..no. pomáhal mi tam jeden borec za lano jeho autem vytáhnout .
Ale jinak zatím žádnej karambol. I do Valašských klobouk jsem dojela sama a v pořádku a musím podotknout,že i zpátky .
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 11:34
- Nahlásit
Frog
týjo,já teďko jela sama na Tři studně a zpátky atam sme jezdili po vejletech a všecko - a mužu říct, že i po tomto má kraj Vysočina stále stejně obyvatel
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 11:46
- Nahlásit
Mar
Jsi dobrá
Holky
Tak tady jsou ty slíbený fotky:
Onra a 8 měsíční Carmellko
Já s Agů
Chieetka (Agátčina ségra) ukázky výcviku
S chlapečkem 7 let
Brácha Chad
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 11:48
- Nahlásit
Frog
no tak stane se... ale máš zážiteček co?!
mně se od té doby co mi tenkrát nešly zavřít ty dveře, víš že jo, tak nic nestalo, s autem, nechci to zakřiknout...
Mar
no vida vida!
já už si to bez svýho psího fára neumím vůbec představit... ale zas dobrý, že předtím nebylo neb je G. zvyklá na MHD a všechny útrapy s tím spojený...
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 12:01
- Nahlásit
Frog
tyjo to só ale telata! to je fakt agátka prcek! (tkovej "prcek po rameno" )
Denisa
no,ale nemužu si ho brát furt - auto - bo nejni moje ale až jednou budu velká holka budu brát víc peněz, tak si k té hypošce vezmu aj nějakou lízačku a batman si bude taky vozit prdel
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 10:37
- Nahlásit
Denisa
Puna
Holky tak mi Aguna začala hárat. Takže bohužel dovádění s Luckýskem budeme muset odložit! Je mi to líto,ale za tři týdny jsme jenom vaše .
Denisa
Jinak my dneska teda vyrazíme na ty stopičky. Už se na vás holky těšíme . V kolik a kde se sejdeme?
Co takhle u chemické v 18:15? Doufám,že nebude pršet . Půjdeme pěšky do Medlánek... Nebo si můžeme dát sraz rovnou dole v Medlánkách .
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 10:58
- Nahlásit
Frog
Denisa
hele, holky, když se tady tak bavíte o stopách - sem si řikala,že byh to s batmanem taky vyzkoušela - jenom tak, jestli ho to bude bavit - ale jsem naprostý laik - nemohly byste mi pls. krok po kroku vysvětlit (jako uplnýmu de*ilovi) co mám mít s sebou, kam mám jít, co tam mám udělat, co má při tom dělat pes...atd...? abych jako věděla, jak na to? díky moc
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 11:04
- Nahlásit
Frog
ahojky, jasně, akorát, to bude už brzo tma... než je mírně vylítáme, našlapeš, 15 min počkat... nemůžeš dřív?
U chemické je to teď rozbombardovaný bagrama atd., tak radši až dole, ale kde přesně? na letišti a tam se už uvidíme, že jo!
Mar
ehmmmm... no to se teda nedá, si myslím... to se musí prodebatit, ukázat, pojď někdy s náma a ukážeme začátky...
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 11:06
- Nahlásit
Denisa
No dřív jak v 18:00 to prostě nestíhám,ale pokusím se. Pojedu totiž MHDčkem. Ale taky to vidím raději na letiště .
Zkusím ještě Ondřeje ukecat na auto a to bych tam mohla být tak třeba už o půl šesté...
|