Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / venceni s cz-pes Brno
<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 162 . 163 . >>
Autor Zpráva
Frog
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2007 15:09
- Nahlásit

wami
Ahooooooj tetáááááá, ráda tě zase čtu. Jak se máte? Co děláte? My se máme fajn, byly jsme na dovolené na Šumavě, na táboře s coursingem, takže jsme krásně vydovádený. Na Šumavu jsme jeli fajn partička lidí + Aguša. Bydleli jsme na samotě pozemek byl ohraničenej pastvinama a všude byly kravičky. Aguna z nich měla trochu vítr,takže se držela stranou . Dvakrát se chtěla jít podívat blíže a dostala ránu od ohradníku,takže jí to "blížení se" trochu přešlo. Měla celou zahradu pro sebe a zkrátka si to užila stejně jako my.
A co ty? Bylas na nějakém táboře?
Spike je strašně fajn pes. ˇužasnej a umazlenej, jen nemá rád psy samce . Ale to Aguně nevadí .
Nepřijedete zase někdy do Brna? Na lítačku? Aby si Agů zase zařádila s Lumpíkem?

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2007 15:22
- Nahlásit

Frog
ta moje malá opice, na tu "malou psí holčičku" začala poprvé preventivně "pouštět hrůzu"...Občas dělá takový ramena...že jednou dostane po tlamce a bude se divit

wami
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2007 08:47
- Nahlásit

štatláci
najde si na nás někdo čas? pá nebo so nejlépe? Příp. v neděli dopo...

Frog
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2007 08:55
- Nahlásit

wami
Ahoj tetááááá, sááákryš my jedeme hnedka zítra k našim do Stříbra a vracíme se až večer. To mi teda moc mrzí!

wami
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2007 09:25
- Nahlásit

Frog
az v nedeli vecer...?
a zejtra - nemuzete jet aspon o hodku pozdejc...? ; bych te rada videla...

Frog
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2007 10:17
- Nahlásit

wami
Ahoooj tetá... no my právě vyjíždíme už v 16 hod. Jelikož tam cesta trvá cca 6 hodin,víš . Ani nevíš,jak moc mi to mrzí. Tak holt jindy. A co u vás nového? čoveče chtěla jsem jet zase do Hranic,ale Verča už má plno... říkala mi ale ještě jeden termín. Tak pojedeme ten druhý a zlanařila jsem aj Agnieszku se Spikem, takže uvidíme,jestli to vyjde... Nejeli byste aj ten druhej termín?

wami
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2007 10:36
- Nahlásit

Frog
tak snad se tam jeste objevim...

jj, o vikendovky u Verci je uz strasnej zajem... ale se nech zapsat treba jako nahradnik a treba to vyjde...

ten druhej termin ted z hlavy nevim, ale ja budu nejspis pracovat i nektery vikendy, tak si toho radsi moc neplanuju,nez budu vedet co a jak. A ten druhej termin je na obedience, ne?

Frog
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2007 10:42
- Nahlásit

wami
No říkala něco o 19.-21.10.2007 a NZŘ, ale že se ještě ozve. Ona by si chtěla jet zacvičit i právě Agnieszka a jely bychom spolu asi jedním autem. No uvidíme,jestli to vyjde.
Taky čučím, že je velikej zájem,ale je pravda,že víkendovky jsou u nich skvělé a ono se to prostě rozkřikne.

Koukej se určitě objevit. Bylas na nějakém táboře letos?

wami
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2007 10:51
- Nahlásit

Frog
hele, NZR... ze bych mela motivaci doladit tu strelbu a konecne udelat ty ZVV1...

Agnieszku taky rada uvidim, ona si me pamatovat nebude, ale ja ji jo...

víkendovky jsou u nich skvělé a ono se to prostě rozkřikne
na ja

Bylas na nějakém táboře letos?
mela jsem jet na ten Vercin, ale bylo hnusne a byla jsem nachcipla, tak jsem akorat dojizdela na treninky agility fotit... to se konal tabor u nas v Suche... Vzdycky na hodku, na dve tam, a sup do postele...

Frog
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2007 10:57
- Nahlásit

wami
No vidíš, to je dobrej nápad! Budete mít ZVV1 a my na vás budeme pyšní. Aguščina ségra a aj brácha si je teďka taky udělali. Jen já jsem lempl a nejsem schopná s Agu něco podniknout. Ale jí se teďka vůbec cvičit na tom táboře nechtělo . Ale fakt vůbec ... cvičilo se na betoně a ona byla úplně nesvá. Ale zkusily jsme si agility a nejvíc jí z toho bavil tunel. Asi někam začneme rekreačně na agi chodit nebo co.
Ale já jsem byla nemožná... docela jsem jí to kazila.

Mipooo
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2007 11:51
- Nahlásit

Ahojte, co to je vikendovka u Verci???

wami
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2007 12:07
- Nahlásit

Frog
nas zarazila ta strelba...
kdyby neblbl, tak uz tu zkousku mame, myslim...

Mipooo
vycvikovy vikend u Baileys...
nekde ma stranky, ale nemam je zazalohovane a momentalne nestiham hledat, tak odpo...

Frog
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2007 12:42
- Nahlásit

Mipooo
Výcvik a obrany- www.stanios.eu .

wami
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2007 13:31
- Nahlásit

Frog
hele tetaaa, zmena planu!

nejspis pojedu dom az v pondeli - kdy v nedeli vecer dorazite?

Mipooo
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2007 13:33
- Nahlásit

Frog
diky!

Frog
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2007 13:42
- Nahlásit

wami
Já myslím,že tak okolo půl sedmé bychom mohli dorazit do Brna. Tak bychom si daly sraz v 7 na Zamilcu?

wami
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2007 13:53
- Nahlásit

Frog
predbezne OK, SUPER!

a kdyby naaahodou neco, tak dam vedet...

Frog
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2007 13:59
- Nahlásit

wami
Jéééé já se na vás tááák těším. A Agů bude taky ráda . Kdyby náhodou byl nějaký problém tak se taky ozvu,ale počítáme s váma.

Šárka
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2007 15:52
- Nahlásit

Kde je ten Zamilec?

Frog
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2007 08:30
- Nahlásit

Šárka
Už jsem ti to přece několikrát vysvětlovala a i jsi tam kolikrát s náma měla mít sraz a nedostavila ses! Je to v Řečkovicích zastávka Letovická.

Šárka
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2007 15:53
- Nahlásit

Promiň, ale zapoměla jsem to a když jsem nedorazyla, tak jsem se omlouvala, musela jsem přece se psem co jsem měla pučeného od přítele vystoupit z MHD, protože brečel a šli jsme dom pěšky, ale už si zvyká. Raději bych ho už sebou nebrala.

Frog
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2007 12:37 - Změnil/a: Frog
- Nahlásit

Šárka
Však já vím .
wami
Děkuji moc za včerejší procházku. Moc rády jsme vás zase viděly. Bylo to super a už se zase těšíme na další .
A Snad se taky uvidíme na nějakém tom výcvikáči

wami
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2007 13:17
- Nahlásit

Frog
taky se nam to libilo, me moc... uvidime, co bude driv, jestli dalsi Brno, nebo vycvikac...

Denisa
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2007 11:27
- Nahlásit

Čau spoluvenčitelky!
Už jste vydovolenkovaté?
Já jsem psala na brnocoursing o štěndech atd., koukám, že sem jsem to nedala... no kdož jste neviděli štěňátka nesmutněte, mám tu pro vás jedno věčné štěňátko - Giordinka se na vás již opět těší...

Puna
# Zasláno: 29 Srp 2007 17:28 - Změnil/a: Puna
- Nahlásit

Ahoj všem,

Deni, jsem moc ráda, že jsem je mohla vidět a ta fotečka na stránkách, jak má Giordinka ty oboječky, je úplně kouzelná

Zkusím sem dát nějaký foto Leea, jak jsem slíbila, byl fakt zlatíčko:

Denisa
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2007 08:15
- Nahlásit

Puna
jůůů, moc krásný fota!!! to je čumáček! když si vzpomenu jak by asi dopadl... ještě jednou moc moc moc díky, že jste se ho ujali!
a jak se má v novým domově, máš zprávy?
a co nějaká prochajda s náma a dogátkou Agátkou?
Frog
jste na příjmu?

Puna
# Zasláno: 30 Srp 2007 08:22
- Nahlásit

Denisa

Ahoj, to je jen taková ukázka, naši mají i hezčí, ale mamka neví, jak jich dát do mailu víc, tak jsem ji už nechtěla trápit...

Zprávy mám, byl už u veta, byl zdravej, je naočkovanej, má mezinárodní očkovací průkaz a novej domek na prolízání... Ti známí od našich jsou z něj úplně nadšení, no kdo by nebyl, že a bydlet bude střídavě na Lesné a tedˇ je na prázdninách v Nemojanech (na chalupě).. Našim se po něm stýská, že si ho měli raději nechat sami, no ale zase co by na to říkal Luckýnek, no komedie...

Taky jsem ráda, že to dopadlo takhle, byl fakt zlatej

Jinak venčení jasně, už se těšíme

Denisa
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2007 08:34
- Nahlásit

Puna
no super!!! když si představím co by ho čekalo tam...
Tak mu posílám hubičku a ať si ten nový domov pěkně užívá!!!

venčení - taky, taky!

Frog
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2007 09:19
- Nahlásit

Denisa,Puna

Ahojky, rády s váma na procházku zajdeme. Nemáte čas třeba v pondělí?

Frog
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2007 10:09
- Nahlásit

Denisa
Ahoj Denčo, neznáš tohoto pejska?

Měl by to být bráška Giordinky myslím. Je to focený u našeho pana chovatele na cvičáku. To je ten kynologickej svět malej,že?

<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 162 . 163 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání