| Autor |
Zpráva |
Dona
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 11:32
- Nahlásit
Jana F
díky, napsala jsi to moc dobře...my bysme právě chtěli...ale teprv nám bude půl roku...ale určo jedno chceme, jestli to teda půjde?
Mar
kolik je Berrymu?
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 11:34 - Změnil/a: Mar
- Nahlásit
Dona
1,5 roku m ubylo minulej tejden je o čtvrt roku mladší než Tess
coursing začal běhat když mu bylo 8 měsíců
|
Jana F
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 11:37
- Nahlásit
Dona
Přijít mezi štěňátka můžete už teď...malá se seznámí se střapečkem a pomalounku, polehounku si zkusí běhat "dětské délky tratě" a postupem času se jí to bude prodlužovat a prodlužovat, až bude běhat celou...
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 11:38
- Nahlásit
Dona
Jana F
jj,tagle mi o Janča taky řekla-zezačátku(než sme šli prvně),ale rovnou to zaběh bez problémů celý naráz
|
Jana F
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 11:41
- Nahlásit
No jo, ale vy jste byli sice menší, ale starší...a Berry se tvářil stylem "jestli mě to nenecháte doběhnout, tak se děsně nas..u a s nikým z vás už nepromluvím do konce života..."
Ale malá má 6 měsíců, takže ta prostě půjde s ostatníma šťěnítkama zkoušet dětské délky...
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 11:43
- Nahlásit
Jana F
ak se děsně nas..u a s nikým z vás už nepromluvím do konce života..."
tagle se tváří už od narození na všecko
jj,já vím,ale tak je jí 0,5 roku,než bude coursing,tak třeba u bude větší ....atd...... (třeba se bude tvářit taky tak, a co já vím? )
|
Dona
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 11:48
- Nahlásit
Jana F
Mar
no tak to by bylo super, jestli jsou nějaký další štěnda, se kterýma by mohla valit?
A co včul teda pro to máme udělat?
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 12:09
- Nahlásit
Dona
Včul musíš sledovat na www.coursingbrno.cz tréninky a pak bejt rychlá a přihlásit se...
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 12:12
- Nahlásit
Dona
ale musíš bejt sakra rychlá jakmile se vypíše termín,máš tak cca 15 minut pak už je to plný
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 12:15
- Nahlásit
Všichni
Tak jsem tadýýýýý ... Jsem musela zase chvíli pracovat, dneska tu mám trochu fofr
Mar
Já jedu se Šárkou autem... teda jestli to platí, jak jsme se původně domlouvaly,ale zeptám se ti holek, jestli některá nemá místo v autě ...
Dona
Jo,jo jen přijď na coursing... i Aguna běhá . No i když po pravdě, jak už to běhá dlouho, tak už se tak nesnaží...
Jinak tvoja malá je prostě bombastická, fakt! Třeba se zase někdy potkáme na lomu.
Jana F
Tak jo, já teda tu stezku půjdu. Mám to totiž vymyšlený tak,že to úterý a čtvrtek kromě coursingu dám Agudíně úplnej pohov,aby se mi tam nezhroutila .
|
Dona
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 12:40
- Nahlásit
ale musíš bejt sakra rychlá jakmile se vypíše termín,máš tak cca 15 minut
to nemám šanci stihnout! ..tak kdyžtak aspon na čumendu přijdeme!
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 12:48
- Nahlásit
Dona
ale jó
ona Janča píše dopředu maila, kdy to bude pouštět (někdy) - tak akorát si to pak ohlídat až nastane hodina H
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 12:51
- Nahlásit
Mar
Hahááá,ale někdy to je fakt rychlost jako sviňa v těch přihláškách,že?
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 12:55
- Nahlásit
Frog
no,to jo začnu třeba psát jako první - nikdo není ještě přihlášenej,a než to dopíšu a pošlu,sem už třeba patnáctá
a to dyž si musim třeba odskočit,tak mám pověřený hlídky na web coursing brno,který mačkaj co 10 vteřin refresh
|
Dona
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 13:00
- Nahlásit
Mar
mám pověřený hlídky na web coursing brno,který mačkaj co 10 vteřin refresh
drsnýýýýýýýýýýý
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 13:05
- Nahlásit
Mar
Hahááá to je dobrý
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 13:14
- Nahlásit
Frog
takže třeba pulka firmy má papírky s datem narození Berryho,mou adresou a tak
a aj přes tyto opatření se mi stává,že nestihnu...
|
Jana F
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 13:35
- Nahlásit
Frog
Vendulko, když mrkneš na program, tak je to tak i dané dokupy, aby jeden den byl náročnější a po něm následuje volnější odpočinkový den, kdy se vyblbnou pánečci a pesánci budou čerpat síly na pelíškách a chrupkat, aby měly síly...takže neděle bude ve znamení blbnutí pánečků obdobně jako v Němčičkách, pak pondělí je lehce záhul, úterý mají zase po coursingu volno a budou chrupkat...testy povah jsou opět odlišnější než kdekoli jinde, kdy je to taky oddechové odpoledne, pouze s pesákem přijdeš a část je dle canis. zkoušek a část takových klasičtějších, jako např. já nevím, pesan dostane odložení a projede kolem něj tatrovka autíčko atp.
Prostě hlavně pánečci si musí uvědomit, že sebou nemůžou pořád všude tahat pesana jak přívěšek, ale že prostě ten pes jasně musí mít naordinovaný oddechový čas, kdy bude chrupat a čerpat síly a nebude ho nikdo prudit.
ALL
Tož teda holky, zasejc to nepřehánějte s těma našima přihláškama, tak hrozný to není...nebo jo?
Nee, určo není...
A ty můžeš Donuš ze začátku s malou využívat toho, že štěňata se do určitého věku nehlásí do přihlášek, pouze mě mailem, abych o nich věděla a jsou nad rámec přihlášek a jakýchkoli počtů vždy navíc...
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 13:39
- Nahlásit
Jana F
nóóó někdy je to fakt drsňárna
|
Dona
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 13:49
- Nahlásit
Jana F
pouze mě mailem, abych o nich věděla a jsou nad rámec přihlášek a jakýchkoli počtů vždy navíc...
jo aha tak tahle, holky jedny mě vystrašily! ...a na tenhle mailik? info@coursingbrno.cz
|
Jana F
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 13:53
- Nahlásit
Dona
Jo, jo, to je přesně on...
No hájemství máte cca ještě 3 měsíce, pak už musíš na přihlášky stejně jako ostatní na webu...
|
Dona
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 13:57
- Nahlásit
Jana F
supr! díky za info! a předběžně se v Brně bude běhat asik kdy se ví? Ještě do prázdnin, o prázdninách nebo až po nic?
|
Jana F
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 14:04
- Nahlásit
Dona
Sleduj webík, vše tam bude vyvěšeno...běhat se bude ještě v červnu, min. 1x - 2x, pokud tedy stihnou opravit nabíječku...
|
Dona
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 14:08
- Nahlásit
Jana F
suprrrrr díky za info, mailika určo pošlu
už se těšíme!
|
Puna
|
# Zasláno: 30 Kvě 2007 07:13
- Nahlásit
Frog
Vendulko, jasně, že to platí, teď nám to už vyjde...
Mar
Tobě to tam slušíé, na tý fotce moc, Berrouškovi samo taky, doufám, že jste včera dopadli dobře...
Jana F
Tobě díky moc...
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 09:03
- Nahlásit
Puna
Super,tak s tím s obludou počítáme a už se na vás moc těšíme ...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 09:15
- Nahlásit
Ahój holčata!
Jana F
...jsem tu fakt naposledy psala 22.5., jsem si říkala, že bych už nevěděla co činím...
včera to bylo fajné a na pátek s váma počítáme!
Děckááá
Vám závidíme AH!!! Musíte nám to všechno potom povykládat, třeba u kafča a nad boxíma štěndama v porodním boxu , držte pěsti, jinak už se nám po vás stýská, ale my to pak doženeme... , jak G., tak já...
|
Puna
|
# Zasláno: 30 Kvě 2007 10:12
- Nahlásit
Frog
no snad se ještě do té doby uvidíme, né?
Denisa
moc, moc pozdravuj Giordinku...
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 10:20
- Nahlásit
Puna
Určitě , můžem jít třeba na prochču , když budete chtít .
|
Puna
|
# Zasláno: 30 Kvě 2007 10:27
- Nahlásit
Frog
to víš, že chceme, ale já teď vůbec, ale vůbec nestíhám... Dneska je tu rybička poslední den, tak to bude ještě horší potom si myslím, proto jsem psala, že se AH snad ani nedočkám...
Luckyman je taky na zabití, pokaždý, co se hnu, tak si myslí, že jdem za Agčou, protože se dlouho neviděli...
Tak si napíšem příští týden? nic neslibvuju, ale moc bych chtěla s váma jít... Včera jsem si na Agátku vzpomněla, viděla jsem Royal Canin pro německé dogy...
|