| Autor |
Zpráva |
Frog
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 11:04
- Nahlásit
Puna
Jasnačka , my to chápem... zkrátka,až budeš mít čásek,tak se ozvi a my rády někam zajdem na prochajdu . Rády vás uvidíme...
|
wami
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 15:50
- Nahlásit
brňáci
nechcete teď někdo na výcvikáč do Hranic? Frog může doporučit, já tam jedu určo...
Slibuju dobrý výcvikový program, možná bude sranda i se mnou (když si vemu magistra ) a navíc si můžete zkusit nějakou tu zkoušku podle IPO nebo SCH v neděli... co vy na to? ;)
|
Šárka
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 15:51
- Nahlásit
Ahoj, dlouho jsem tu nebyla a rádi by jsme šli na procházku. tento týden mám více času, tak by nám to mohlo vyjít.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2007 00:29
- Nahlásit
Čauky!
Fotky paní Vzducholoďky na webíku
(www.boxer-giordi.com)
A co vy? chodíte se koupat a plavit pséky?
|
Dona
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2007 08:24
- Nahlásit
Denisa
Ahoj
říkáte budoucí mamině Vzducholoďko?
Jasně, že se chodíme koupat - včera jsme byli - http://odmirka.rajce.idnes.cz/06-12_Majla_a_Donca_ v_lomu/ ;)
|
Mipooo
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2007 08:42
- Nahlásit
Ahoj, my by sme s vama taky zasli na vejandu, od nas se koupe jenom Max, Bubák se nechce = slecinka to je
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2007 09:03
- Nahlásit
Denisa
Ahóóóój,
mamina Giordinka vypadá úúúžasně, jsem z ní celá unešená, opravdu se krásně zakulatila... :up ržíme palečky na hladký porod, zdravá štěňátka a hlavně hodné páníčky pro malé placaté tlamičky .
My se chodíme téměř jenom koupat,protože ta vedra jsou nesnesitelná, bůůůůůů.
Giordinka taky plavčí?
Puna
Ráda jsem vás oba s Luckymánkem zase viděla na coursingu.
Mar3
Tak co vy dva? Jdete zítra na Agi? Donesla bych ti to masíčko ... Co Berroušek, už je mu lépe?
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 08:58
- Nahlásit
Frog
ahojec! my nejdeme (a asito vypadá,že delší dobu nepudem) - Berry blbě snáší ty horka - je mi ho uplně líto - venku jde 5 minut, lehne si a nechce jít dál ani boha....
navíc pude za tejden s těma očičkama k Chybovi an to odstranění čehosik....
|
Šárka
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2007 13:46 - Změnil/a: Šárka
- Nahlásit
Také chodíme do lomu s NO i čivavou a někdy s špringrem.
[img=http://img73.imageshack.us/img73/4908/kevinvl omuabaxjumpro5.th.jpg]
[img=http://img154.imageshack.us/img154/6361/dlomm alua5.th.jpg]
[img=http://img154.imageshack.us/img154/9789/lomak amoizn4.th.jpg]
[img=http://img516.imageshack.us/img516/7158/vevod ddk1.th.jpg]
[img=http://img505.imageshack.us/img505/5256/ivapl avedx8.th.jpg]
[img=http://img522.imageshack.us/img522/9046/kevin plavecmd4.th.jpg]
[img=http://img522.imageshack.us/img522/2997/plavc ishu8.th.jpg]
|
Dona
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2007 14:29
- Nahlásit
Šárka
to fakt plavete s brejlema nebo to je bžunda?
Jinak pěkný fotky
|
Šárka
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2007 15:40
- Nahlásit
to je prča
|
Puna
|
# Zasláno: 19 Čen 2007 07:14
- Nahlásit
Frog
Denisa
Mar3
Ahojte, jak se máte, co děláte?
Luckin začal po čtvrteční prochče s Aginkou kulhat, až tak, že jsme v sobotu byli u veta a musí mít minimálně pět dnů klid... už je to mnohem lepší teda, ale stejně jsem z toho vyšilovala, protože ty jeho útrpný výrazy, to bylo něco...
Nepůjdem teda ani v neděli na coursing...
Deni a co Giordinka? už se vám to holky krátí, co? moc na vás myslíme...
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2007 08:14
- Nahlásit
Puna
Ahoj Šáry, šmankote to je mi moc líto Luckymánka... Doufám,že se brzo uzdraví. Ale udržet toho výtržníka 5 dní v klidu to musí být mazec... Tak držíme palečky,ať je brzy zase fit .
My na coursing taky nejdeme, jdeme totiž na výstavu ...
Mar
Jééééjej cože to má s těma očkama? Co mu budou operovat? Držíme palce ať to všechno dobře dopadne...
Aguna s těma vedrama taky dost zápasí,ale když se vykoupe,tak jí je hnedka líp...
Pojedete na Active holiday? Tam bych ti to masíčko mohla vzít vyzkoušet,co?
|
wami
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2007 08:21
- Nahlásit
all
prijedu do Brna...
kdo bude mit cas na patecni prochajdu?
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2007 08:34
- Nahlásit
wami
Jéééééé supéééér, já si ho určitě udělám. A Agů se zblázní radostí z Lumpíka a Banušky .
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2007 09:45
- Nahlásit
Frog
ahojky! jasnačna že na AH jedeme už se moc těším
OK,tak to mužeš vzít - super!!
jo s očičkama dem dneska - Berouš dyž se vykoupe,tak je taky OK,ale jenom než uschne - to pak lítá jak černá ruka-ale třeba v buse to vypadá že to vubec nezvládá proto na cvičáka teďkonc nejezdím vubec - protože hodinka cesty na příjemném vzdoušku v městské hromadné by mu asi udělala fakt zle sice to bejvá teďkonc pozdějš,takže dyž tam dorazíme,tak už OK,ale ta cesta je to v .....
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2007 09:46
- Nahlásit
Frog
jo má tam cosik zespodu na 3.víčkách,takže se mu to vyškrábne - pod narkózou - prej banální zákrok - já sem vystresovaná ale
njn,je to moje malý černý miminko
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2007 09:49
- Nahlásit
Mar
Neboj, Berrouš je šikula a určitě to zvládne v pohodě ... Každopádně na vás myslíme ! S tím MHD přesně vím o čem mluvíš. Aguna je vždycky úplně hotová!
|
Sky
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2007 09:56
- Nahlásit
Mar
Neboj, není to nic strašného, pokud má Berry zánět třetího víčka, tak mu vet odškrabe krystalky, které se mu v očičku udělaly a dráždí ho tam a pak bude OK. Bennymu to dělal vet asi v půl roce a od té doby nemáme s očkama problémy . Budeme držet palečky
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2007 09:57
- Nahlásit
Sky
takže to stač udělat jednou a pak už se mu furt ty záněty opakovat nebudou? tak to by bylo super! má s tím od malička potíže totiž....sem nervózní z té anestézie totiž
|
Sky
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2007 10:00
- Nahlásit
Mar
No nám vet říkal, že by se to opakovat nemělo, ale že stát se to může - mám pocit, že to má co dělat s imunitou. Jinak náš vet to nedělal pod celkovou anestezií, jen Bennyho přispal, aby se necukal. Ale je fakt, že od té dobyse ho Benouš strašně bojí
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2007 10:06
- Nahlásit
Sky
aha
no,tak snad to bude už pak jenom OK......on náš vet právěže to bude dělat pod celkovou anestézií......
|
Sky
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2007 10:18
- Nahlásit
Mar
No on náš vet napřed zkoušel ty krystalky odstranit nějakou šetrnější metodou, vyloženě mu to neškráal, jen to narušil gázou, aby se k tomu líp dostali kapky, kdyby to nepomohlo, tak by přišla na řadu anestézie. Ale Benny to měl jako štěně, tak to asi ještě šlo touto metodou - i když jedna veterinářka tvrdila, že to pomoct nemůže
|
Puna
|
# Zasláno: 19 Čen 2007 10:26
- Nahlásit
Frog
já jsem teďka přijímala paní k hospitalizaci, a ona mi říkala o rodině, kolik má dětí a tak, a že má už i malou vnučku, a jmenuje se Agátka, tak já, jé Agátka... no paní chvilku nechápala
wami
ráda bych Tě viděla, ale nechci to s Luckinem pokoušet...
Tak si prochču pěkně užijte... viděla jsem ty krásný plavecký fota, jsou to srdíčka, moc jim to tam slušelo...
Taky mám pocit, že to je jak naschvál s tím Luckymanem, no hlavně že do toho července to bude dobrý... Udržet v klidu ho je dost těžký, měl by prý být v pokoji bez nábytku, no ale znáte ho, že...
|
Mipooo
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2007 12:01
- Nahlásit
Ahojte, tak to skousim jeste jednou
Dneska mame vychajdu u OBI v Bytrci - pujde sa pres les kolem koni k letisti a spatky... Pri letisti si dame mozna kofolu...
Pujdou nas Bubak a Max (mops, fr. buldocek), dva bord. dogouse, flatica, holcina od Ridgebacka, malej bulik a dve kanarske dogy...
A jestli se nekdo boji, ze jsou to nejaci drsani, tak to vas drive pokousu ja
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2007 12:21
- Nahlásit
Mipooo
Díky za info,ale my s Agunou už máme domluveno cosi jiného,tak třeba příště ...
Puna
Jééééé Agááátka , krásné to jméno ...
Snad bude blbounek brzy fit! On je prostě střeštiprdlo,ale uvidíš,že za chvilku už bude mít nožku zase v pořádku
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2007 12:22
- Nahlásit
Mar
A ty Marťo koukej napsatco a jak, ať víme ... fakt na vás myslíme
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2007 12:26
- Nahlásit
Frog
díky
|
wami
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2007 12:53
- Nahlásit
Frog
super, ja se taky budu tesit!
Puna
vim, ze je to blbej navrh... ale ze v tom Brne nebyvam casto... nechces teda prijit bez Luckyska?
a neboj, on se da brzo dokupy, uz v tom ma myslim praxi, jak je "sikovnej"!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2007 13:38
- Nahlásit
waminazdar psala jsem ti dvakrat e-mail,je tam u tebe nekde chyba,ja jen,ze je utery a jestli nahodou nejedes na tu obedienci,jestli ne,tak mi to napis,at si udelam nahradni program,pujdu na stopy.dik danka
|