Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / venceni s cz-pes Brno
<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 162 . 163 . >>
Autor Zpráva
Frog
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2007 11:04
- Nahlásit

Puna
Jasnačka, my to chápem... zkrátka,až budeš mít čásek,tak se ozvi a my rády někam zajdem na prochajdu. Rády vás uvidíme...

wami
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2007 15:50
- Nahlásit

brňáci
nechcete teď někdo na výcvikáč do Hranic? Frog může doporučit, já tam jedu určo...

Slibuju dobrý výcvikový program, možná bude sranda i se mnou (když si vemu magistra ) a navíc si můžete zkusit nějakou tu zkoušku podle IPO nebo SCH v neděli... co vy na to? ;)

Šárka
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2007 15:51
- Nahlásit

Ahoj, dlouho jsem tu nebyla a rádi by jsme šli na procházku. tento týden mám více času, tak by nám to mohlo vyjít.

Denisa
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2007 00:29
- Nahlásit

Čauky!
Fotky paní Vzducholoďky na webíku
(www.boxer-giordi.com)

A co vy? chodíte se koupat a plavit pséky?

Dona
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2007 08:24
- Nahlásit

Denisa

Ahoj

říkáte budoucí mamině Vzducholoďko?

Jasně, že se chodíme koupat - včera jsme byli - http://odmirka.rajce.idnes.cz/06-12_Majla_a_Donca_ v_lomu/ ;)

Mipooo
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2007 08:42
- Nahlásit

Ahoj, my by sme s vama taky zasli na vejandu, od nas se koupe jenom Max, Bubák se nechce = slecinka to je

Frog
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2007 09:03
- Nahlásit

Denisa
Ahóóóój,
mamina Giordinka vypadá úúúžasně, jsem z ní celá unešená, opravdu se krásně zakulatila... :upržíme palečky na hladký porod, zdravá štěňátka a hlavně hodné páníčky pro malé placaté tlamičky.
My se chodíme téměř jenom koupat,protože ta vedra jsou nesnesitelná, bůůůůůů.
Giordinka taky plavčí?
Puna
Ráda jsem vás oba s Luckymánkem zase viděla na coursingu.
Mar3
Tak co vy dva? Jdete zítra na Agi? Donesla bych ti to masíčko... Co Berroušek, už je mu lépe?

Mar
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2007 08:58
- Nahlásit

Frog
ahojec! my nejdeme (a asito vypadá,že delší dobu nepudem) - Berry blbě snáší ty horka - je mi ho uplně líto - venku jde 5 minut, lehne si a nechce jít dál ani boha....
navíc pude za tejden s těma očičkama k Chybovi an to odstranění čehosik....

Šárka
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2007 13:46 - Změnil/a: Šárka
- Nahlásit

Také chodíme do lomu s NO i čivavou a někdy s špringrem.

[img=http://img73.imageshack.us/img73/4908/kevinvl omuabaxjumpro5.th.jpg]

[img=http://img154.imageshack.us/img154/6361/dlomm alua5.th.jpg]

[img=http://img154.imageshack.us/img154/9789/lomak amoizn4.th.jpg]

[img=http://img516.imageshack.us/img516/7158/vevod ddk1.th.jpg]

[img=http://img505.imageshack.us/img505/5256/ivapl avedx8.th.jpg]

[img=http://img522.imageshack.us/img522/9046/kevin plavecmd4.th.jpg]

[img=http://img522.imageshack.us/img522/2997/plavc ishu8.th.jpg]

Dona
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2007 14:29
- Nahlásit

Šárka
to fakt plavete s brejlema nebo to je bžunda?
Jinak pěkný fotky

Šárka
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2007 15:40
- Nahlásit

to je prča

Puna
# Zasláno: 19 Čen 2007 07:14
- Nahlásit

Frog
Denisa
Mar3

Ahojte, jak se máte, co děláte?
Luckin začal po čtvrteční prochče s Aginkou kulhat, až tak, že jsme v sobotu byli u veta a musí mít minimálně pět dnů klid... už je to mnohem lepší teda, ale stejně jsem z toho vyšilovala, protože ty jeho útrpný výrazy, to bylo něco...
Nepůjdem teda ani v neděli na coursing...

Deni a co Giordinka? už se vám to holky krátí, co? moc na vás myslíme...

Frog
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2007 08:14
- Nahlásit

Puna
Ahoj Šáry, šmankote to je mi moc líto Luckymánka... Doufám,že se brzo uzdraví. Ale udržet toho výtržníka 5 dní v klidu to musí být mazec... Tak držíme palečky,ať je brzy zase fit.
My na coursing taky nejdeme, jdeme totiž na výstavu...
Mar
Jééééjej cože to má s těma očkama? Co mu budou operovat? Držíme palce ať to všechno dobře dopadne...
Aguna s těma vedrama taky dost zápasí,ale když se vykoupe,tak jí je hnedka líp...
Pojedete na Active holiday? Tam bych ti to masíčko mohla vzít vyzkoušet,co?

wami
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2007 08:21
- Nahlásit

all
prijedu do Brna...
kdo bude mit cas na patecni prochajdu?

Frog
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2007 08:34
- Nahlásit

wami
Jéééééé supéééér, já si ho určitě udělám. A Agů se zblázní radostí z Lumpíka a Banušky.

Mar
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2007 09:45
- Nahlásit

Frog
ahojky! jasnačna že na AH jedeme už se moc těším

OK,tak to mužeš vzít - super!!

jo s očičkama dem dneska - Berouš dyž se vykoupe,tak je taky OK,ale jenom než uschne - to pak lítá jak černá ruka-ale třeba v buse to vypadá že to vubec nezvládá proto na cvičáka teďkonc nejezdím vubec - protože hodinka cesty na příjemném vzdoušku v městské hromadné by mu asi udělala fakt zle sice to bejvá teďkonc pozdějš,takže dyž tam dorazíme,tak už OK,ale ta cesta je to v .....

Mar
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2007 09:46
- Nahlásit

Frog
jo má tam cosik zespodu na 3.víčkách,takže se mu to vyškrábne - pod narkózou - prej banální zákrok - já sem vystresovaná ale

njn,je to moje malý černý miminko

Frog
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2007 09:49
- Nahlásit

Mar
Neboj, Berrouš je šikula a určitě to zvládne v pohodě... Každopádně na vás myslíme! S tím MHD přesně vím o čem mluvíš. Aguna je vždycky úplně hotová!

Sky
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2007 09:56
- Nahlásit

Mar
Neboj, není to nic strašného, pokud má Berry zánět třetího víčka, tak mu vet odškrabe krystalky, které se mu v očičku udělaly a dráždí ho tam a pak bude OK. Bennymu to dělal vet asi v půl roce a od té doby nemáme s očkama problémy. Budeme držet palečky

Mar
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2007 09:57
- Nahlásit

Sky
takže to stač udělat jednou a pak už se mu furt ty záněty opakovat nebudou? tak to by bylo super! má s tím od malička potíže totiž....sem nervózní z té anestézie totiž

Sky
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2007 10:00
- Nahlásit

Mar
No nám vet říkal, že by se to opakovat nemělo, ale že stát se to může - mám pocit, že to má co dělat s imunitou. Jinak náš vet to nedělal pod celkovou anestezií, jen Bennyho přispal, aby se necukal. Ale je fakt, že od té dobyse ho Benouš strašně bojí

Mar
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2007 10:06
- Nahlásit

Sky
aha
no,tak snad to bude už pak jenom OK......on náš vet právěže to bude dělat pod celkovou anestézií......

Sky
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2007 10:18
- Nahlásit

Mar
No on náš vet napřed zkoušel ty krystalky odstranit nějakou šetrnější metodou, vyloženě mu to neškráal, jen to narušil gázou, aby se k tomu líp dostali kapky, kdyby to nepomohlo, tak by přišla na řadu anestézie. Ale Benny to měl jako štěně, tak to asi ještě šlo touto metodou - i když jedna veterinářka tvrdila, že to pomoct nemůže

Puna
# Zasláno: 19 Čen 2007 10:26
- Nahlásit

Frog

já jsem teďka přijímala paní k hospitalizaci, a ona mi říkala o rodině, kolik má dětí a tak, a že má už i malou vnučku, a jmenuje se Agátka, tak já, jé Agátka... no paní chvilku nechápala

wami
ráda bych Tě viděla, ale nechci to s Luckinem pokoušet...

Tak si prochču pěkně užijte... viděla jsem ty krásný plavecký fota, jsou to srdíčka, moc jim to tam slušelo...

Taky mám pocit, že to je jak naschvál s tím Luckymanem, no hlavně že do toho července to bude dobrý... Udržet v klidu ho je dost těžký, měl by prý být v pokoji bez nábytku, no ale znáte ho, že...

Mipooo
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2007 12:01
- Nahlásit

Ahojte, tak to skousim jeste jednou

Dneska mame vychajdu u OBI v Bytrci - pujde sa pres les kolem koni k letisti a spatky... Pri letisti si dame mozna kofolu...

Pujdou nas Bubak a Max (mops, fr. buldocek), dva bord. dogouse, flatica, holcina od Ridgebacka, malej bulik a dve kanarske dogy...

A jestli se nekdo boji, ze jsou to nejaci drsani, tak to vas drive pokousu ja

Frog
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2007 12:21
- Nahlásit

Mipooo
Díky za info,ale my s Agunou už máme domluveno cosi jiného,tak třeba příště...
Puna
Jééééé Agááátka, krásné to jméno...
Snad bude blbounek brzy fit! On je prostě střeštiprdlo,ale uvidíš,že za chvilku už bude mít nožku zase v pořádku

Frog
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2007 12:22
- Nahlásit

Mar
A ty Marťo koukej napsatco a jak, ať víme ... fakt na vás myslíme

Mar
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2007 12:26
- Nahlásit

Frog
díky

wami
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2007 12:53
- Nahlásit

Frog
super, ja se taky budu tesit!

Puna
vim, ze je to blbej navrh... ale ze v tom Brne nebyvam casto... nechces teda prijit bez Luckyska?

a neboj, on se da brzo dokupy, uz v tom ma myslim praxi, jak je "sikovnej"!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2007 13:38
- Nahlásit

waminazdar psala jsem ti dvakrat e-mail,je tam u tebe nekde chyba,ja jen,ze je utery a jestli nahodou nejedes na tu obedienci,jestli ne,tak mi to napis,at si udelam nahradni program,pujdu na stopy.dik danka

<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 162 . 163 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání