| Autor |
Zpráva |
Mar
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 11:08
- Nahlásit
Denisa
hmm,oki, tak až se jednůc slezem
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 11:09
- Nahlásit
Děcká
coursing, přihlášky, na 9.9., už jsou, rychlééééééééé
Frog
a tak já myslím, že to vyjde na to světlo... radši napřed zastopičkujeme a pak zaprochajdíme...
uvidíš, kdyžtak napiš sms odpoledne, jestli v půl nebo až po šesté!
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 11:10
- Nahlásit
Mar
http://www.vycvikpsa.cz/archive.html tady jsou nějaký takový základy mě se to zdá hezky popsané
Denisa
Jasné dám ti vědět včas
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 11:11 - Změnil/a: Mar
- Nahlásit
Frog
díky mrknu
Denisa
hm,na tento coursing my nemužeme - oslava "tchyně"
ale na všecky ostatní to snad zvláááádneme
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 11:12
- Nahlásit
Denisa
My na coursing teďka nepůjdeme. V neděli je výstava,tak jdu něco málo nakoupit .
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 11:14
- Nahlásit
Mar
Frog
ahá...
no my máme takovej absťák , že i výstavu propásneme a "tchýně" naštěstí nic zrovna neslaví
tak na příštích!
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 11:18
- Nahlásit
Denisa
hm, já bych teda upřímně radši na ten coursing než na tu "party" . . . . . a Berry beztak taky
|
Puna
|
# Zasláno: 3 Zář 2007 13:27
- Nahlásit
dovádění s Luckýskem
Ahoj holky, to budeme muset odložit stejně, protože Luckin si v pátek pořezal zadní nohu, v narkoze naštěstí nebyl, ale stejně, už neví co by...
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 13:35
- Nahlásit
Puna
Ahoj holky, to budeme muset odložit stejně, protože Luckin si v pátek pořezal zadní nohu, v narkoze naštěstí nebyl, ale stejně, už neví co by...
No to je kopyto ten setříček bláznivej. No hlavně ať je co nejdříve zase ve formě. Myslíme na vás.
Denisa
¨Tak jo Denčo, dneska se teda sejdeme už 17:30 na cestě za kruháčem,jo?
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 13:38
- Nahlásit
Denisa
Sááákryš snad nebude pršet, jinak to budeme muset odpískat... stopy v dešti asi nič moc .
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2007 14:50
- Nahlásit
Frog
jo jo, píšu si...
no módleme se... ale to teď tak bude furt už... hnusáckej podzim...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2007 09:04
- Nahlásit
Puna
jézuskote, chudák Luckyman, teda spíš Smolařman...
snad už si tu smůlu vybral a pak už se mu bude vyhýbat!!!
přejeme ať se co nejdřív uzdraví!!!
Frog
včera bezva až na ten déšť...
Aguška ti čuchá pěkně, tak budu držet pěsti na závodek a uvidíte... ale mohly bychom si když půjdeme venčit dát i stopičku vždy...
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2007 09:35
- Nahlásit
Denisa
Ahooooj tetáááá,
chtěla jsem vám holky móóóc poděkovat za včerejší prímovní procházku! Moc ráda jsem vás zase viděla po té dlouhé době. Ráda jsem s tebou zase pokecala a moc děkuji za dobré rady ohledně stop . Určitě s tvým návrhem souhlasím.Stopy můžeme provozovat každou prochajdu! Alespoň se zdokonalíme a třeba jednou i tu ZMku dáme . Giordinka byla pěkně natěšená,když jsem jí našlapovala .
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2007 08:13
- Nahlásit
Denisa
Všechno nejlepší, hodně zdravíčka, štěstíčka a lásky Ti k dnešnímu svátku přejí Vendula a Agátka.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2007 11:09
- Nahlásit
Frog
děkuju moc Vendulko a Agátko!
včera byla Giordísek na obranách a asi si natáhla nožku přední... doma mi pak kulhala... tudíž nevím holky co v pátek, uvidíme, kdyžtak bychom s váma šly jen na stopičku na vodítku... pokud půjdete
jinak na coursingu jsme jí museli dát jen sólo běhy a zkrácený, musíme postupně, holt matka ještě není ve své obvyklé kondici...
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2007 11:38
- Nahlásit
Denisa
Chůůůůděra mamina, hlavně ať je co nejdříve fit! Ale obrany ju musely potěšit,né?
Jinak pátek na stopajdu berem . Na tom závodě se nám vůbec nepovedla! Musíme móóóc trénovat .
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2007 11:52
- Nahlásit
Frog
jó, byla nadšená, jela jsem i po kolenách, heč! no na coursingu vlastně taky... opět lidi bavíme, kudy chodíme
se nám vůbec nepovedla to je škoda... ale však máte ještě plno akcí před sebou... pak povykládáš...
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2007 12:22
- Nahlásit
Denisa
šecko nejlepšííí přejeme i my s Batmanem
|
lou_veteau
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2007 20:09 - Změnil/a: lou_veteau
- Nahlásit
Ahojky, chodíte ještě někdy společně venčit, že bysme se někdy přidali, mám rok a půl starou choďandu.
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 08:08
- Nahlásit
Denisa
Ahooooj tetááá, bohužel musím dnešní stopičkus váma zrušit. Musíme jet nakonec za Ondrovo taťkou už odpoledne... moc mi to mrzí,ale co takhle zajít zastopičkovat v pondělí? Nebo kterýkoliv den mimo čtvrtka, to jdeme na obrany .
lou_veteau
Venčit chodíme, můžete se klidně na další procházku přidat. Já mám 2,5 letou něm. dogu ,ale teďka mi hárá, takže spíš tak stopujeme a cvičákujemena obranách. Až zase půjdeme na nějakou lítačku,tak dám vědět .
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 09:05
- Nahlásit
Frog
já ti chtěla psát to samý! mám problémy se zubiskama, mám to čerstvý a nejlíp je mi v teploučku a zdrogované práškama...
právě v pondělí nám přesunují obranu na pátek, takže pondělek by se hodil!!!
snad se mi zas nic nevymrví, taky Giordísek už vypadá, že nožka o.k., tak snad jo! zamlouváme si pondělí a dáme si vědět jo?
pěkný víkoš!
Mar
děkujeme Batmani!
|
lou_veteau
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 09:08
- Nahlásit
Frog: a můžu se ještě zeptat kam chodíte na stopy?
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 09:28
- Nahlásit
lou_veteau
Všude kde se dá .
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 09:30
- Nahlásit
Denisa
Jééééjej to je nepříjemnost s těma zoubkaka, tak to titeda vůbec nezávidím, to teda ne . Tak snad v pondělí už budeš zase o.k. a budeme se na vás holky těšit. Je fajn, že už je Giordi s pacinkou zase dobrá .
|
lou_veteau
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 09:39
- Nahlásit
Frog: a někde tady v Brně, nebo spíš vyjíždíte za Brno...já totiž až tak moc míst tady v Brně, který by byli fajn na stopování neznám. Chodili jsme třeba do Medlánek, taky jsme zkoušeli v Mariánským...
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 10:10
- Nahlásit
jééé choďák!
tak to musime jít s batmanem pak někdy taky,až pudete aj vy!
Frog
Denisa
a jinak: zdravíme háravý a kulhavý dámy tagle při pátku
doufám,že se potkáme na příštím coursingu a už se rovnou těším na tu přednášku o stopování ( z toho článku moc moudrá nejsem, bo vubec nevim, vo co go..)
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 10:59 - Změnil/a: Frog
- Nahlásit
Mar
Tenhle článek bude asi lepší
http://www.vycvikpsa.cz/articles/000018.shtml
A co jinak? Jak se máte? Kdy zase začnete agilitit?
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 11:03
- Nahlásit
Frog
hele a co když mu pes není aportét a tudíž nemá oblíbenou hračku nebo aport? dá se to nahradit taky kouskem masa?
(zejtra du vařit králíky s takovou )
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 11:08
- Nahlásit
Frog
nevim čéče - příští tejden tam du volat - estli bysme mohli buď o víkendu nebo až tak na 18:30 v tejdnu (dřív z práce nestíhám )
tak sem zvědavá...
a díky moc za články v neděli mu při ranním venčení začnu házet kousky masa a učit ho "hledej" - pokud to budefakt maso,myslím,že tento povel zvládneme velice rychle
|
lou_veteau
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 11:10 - Změnil/a: lou_veteau
- Nahlásit
Mar: a co máš za pejska?
A kam chodíte na agility?
|