Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / venceni s cz-pes Brno
<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 162 . 163 . >>
Autor Zpráva
Mar
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2007 11:08
- Nahlásit

Denisa
hmm,oki, tak až se jednůc slezem

Denisa
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2007 11:09
- Nahlásit

Děcká
coursing, přihlášky, na 9.9., už jsou, rychlééééééééé
Frog
a tak já myslím, že to vyjde na to světlo... radši napřed zastopičkujeme a pak zaprochajdíme...
uvidíš, kdyžtak napiš sms odpoledne, jestli v půl nebo až po šesté!

Frog
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2007 11:10
- Nahlásit

Mar
http://www.vycvikpsa.cz/archive.html tady jsou nějaký takový základy mě se to zdá hezky popsané
Denisa
Jasné dám ti vědět včas

Mar
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2007 11:11 - Změnil/a: Mar
- Nahlásit

Frog

díky mrknu

Denisa

hm,na tento coursing my nemužeme - oslava "tchyně"

ale na všecky ostatní to snad zvláááádneme

Frog
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2007 11:12
- Nahlásit

Denisa
My na coursing teďka nepůjdeme. V neděli je výstava,tak jdu něco málo nakoupit.

Denisa
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2007 11:14
- Nahlásit

Mar
Frog
ahá...
no my máme takovej absťák , že i výstavu propásneme a "tchýně" naštěstí nic zrovna neslaví
tak na příštích!

Mar
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2007 11:18
- Nahlásit

Denisa
hm, já bych teda upřímně radši na ten coursing než na tu "party" . . . . . a Berry beztak taky

Puna
# Zasláno: 3 Zář 2007 13:27
- Nahlásit

dovádění s Luckýskem

Ahoj holky, to budeme muset odložit stejně, protože Luckin si v pátek pořezal zadní nohu, v narkoze naštěstí nebyl, ale stejně, už neví co by...

Frog
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2007 13:35
- Nahlásit

Puna
Ahoj holky, to budeme muset odložit stejně, protože Luckin si v pátek pořezal zadní nohu, v narkoze naštěstí nebyl, ale stejně, už neví co by...
No to je kopyto ten setříček bláznivej. No hlavně ať je co nejdříve zase ve formě. Myslíme na vás.
Denisa
¨Tak jo Denčo, dneska se teda sejdeme už 17:30 na cestě za kruháčem,jo?

Frog
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2007 13:38
- Nahlásit

Denisa
Sááákryš snad nebude pršet, jinak to budeme muset odpískat... stopy v dešti asi nič moc .

Denisa
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2007 14:50
- Nahlásit

Frog
jo jo, píšu si...
no módleme se... ale to teď tak bude furt už... hnusáckej podzim...

Denisa
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2007 09:04
- Nahlásit

Puna
jézuskote, chudák Luckyman, teda spíš Smolařman...
snad už si tu smůlu vybral a pak už se mu bude vyhýbat!!!
přejeme ať se co nejdřív uzdraví!!!
Frog
včera bezva až na ten déšť...
Aguška ti čuchá pěkně, tak budu držet pěsti na závodek a uvidíte... ale mohly bychom si když půjdeme venčit dát i stopičku vždy...

Frog
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2007 09:35
- Nahlásit

Denisa
Ahooooj tetáááá,
chtěla jsem vám holky móóóc poděkovat za včerejší prímovní procházku! Moc ráda jsem vás zase viděla po té dlouhé době. Ráda jsem s tebou zase pokecala a moc děkuji za dobré rady ohledně stop. Určitě s tvým návrhem souhlasím.Stopy můžeme provozovat každou prochajdu! Alespoň se zdokonalíme a třeba jednou i tu ZMku dáme. Giordinka byla pěkně natěšená,když jsem jí našlapovala.

Frog
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2007 08:13
- Nahlásit

Denisa
Všechno nejlepší, hodně zdravíčka, štěstíčka a lásky Ti k dnešnímu svátku přejí Vendula a Agátka.

Denisa
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2007 11:09
- Nahlásit

Frog
děkuju moc Vendulko a Agátko!

včera byla Giordísek na obranách a asi si natáhla nožku přední... doma mi pak kulhala... tudíž nevím holky co v pátek, uvidíme, kdyžtak bychom s váma šly jen na stopičku na vodítku... pokud půjdete
jinak na coursingu jsme jí museli dát jen sólo běhy a zkrácený, musíme postupně, holt matka ještě není ve své obvyklé kondici...

Frog
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2007 11:38
- Nahlásit

Denisa
Chůůůůděra mamina, hlavně ať je co nejdříve fit! Ale obrany ju musely potěšit,né?
Jinak pátek na stopajdu berem. Na tom závodě se nám vůbec nepovedla! Musíme móóóc trénovat.

Denisa
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2007 11:52
- Nahlásit

Frog
jó, byla nadšená, jela jsem i po kolenách, heč! no na coursingu vlastně taky... opět lidi bavíme, kudy chodíme
se nám vůbec nepovedla to je škoda... ale však máte ještě plno akcí před sebou... pak povykládáš...

Mar
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2007 12:22
- Nahlásit

Denisa
šecko nejlepšííí přejeme i my s Batmanem

lou_veteau
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2007 20:09 - Změnil/a: lou_veteau
- Nahlásit

Ahojky, chodíte ještě někdy společně venčit, že bysme se někdy přidali, mám rok a půl starou choďandu.

Frog
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2007 08:08
- Nahlásit

Denisa
Ahooooj tetááá, bohužel musím dnešní stopičkus váma zrušit. Musíme jet nakonec za Ondrovo taťkou už odpoledne... moc mi to mrzí,ale co takhle zajít zastopičkovat v pondělí? Nebo kterýkoliv den mimo čtvrtka, to jdeme na obrany.
lou_veteau
Venčit chodíme, můžete se klidně na další procházku přidat. Já mám 2,5 letou něm. dogu ,ale teďka mi hárá, takže spíš tak stopujeme a cvičákujemena obranách. Až zase půjdeme na nějakou lítačku,tak dám vědět.

Denisa
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2007 09:05
- Nahlásit

Frog
já ti chtěla psát to samý! mám problémy se zubiskama, mám to čerstvý a nejlíp je mi v teploučku a zdrogované práškama...
právě v pondělí nám přesunují obranu na pátek, takže pondělek by se hodil!!!
snad se mi zas nic nevymrví, taky Giordísek už vypadá, že nožka o.k., tak snad jo! zamlouváme si pondělí a dáme si vědět jo?
pěkný víkoš!
Mar
děkujeme Batmani!

lou_veteau
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2007 09:08
- Nahlásit

Frog: a můžu se ještě zeptat kam chodíte na stopy?

Frog
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2007 09:28
- Nahlásit

lou_veteau
Všude kde se dá .

Frog
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2007 09:30
- Nahlásit

Denisa
Jééééjej to je nepříjemnost s těma zoubkaka, tak to titeda vůbec nezávidím, to teda ne. Tak snad v pondělí už budeš zase o.k. a budeme se na vás holky těšit. Je fajn, že už je Giordi s pacinkou zase dobrá.

lou_veteau
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2007 09:39
- Nahlásit

Frog: a někde tady v Brně, nebo spíš vyjíždíte za Brno...já totiž až tak moc míst tady v Brně, který by byli fajn na stopování neznám. Chodili jsme třeba do Medlánek, taky jsme zkoušeli v Mariánským...

Mar
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2007 10:10
- Nahlásit

jééé choďák!
tak to musime jít s batmanem pak někdy taky,až pudete aj vy!

Frog
Denisa
a jinak: zdravíme háravý a kulhavý dámy tagle při pátku
doufám,že se potkáme na příštím coursingu a už se rovnou těším na tu přednášku o stopování ( z toho článku moc moudrá nejsem, bo vubec nevim, vo co go..)

Frog
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2007 10:59 - Změnil/a: Frog
- Nahlásit

Mar
Tenhle článek bude asi lepší
http://www.vycvikpsa.cz/articles/000018.shtml

A co jinak? Jak se máte? Kdy zase začnete agilitit?

Mar
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2007 11:03
- Nahlásit

Frog
hele a co když mu pes není aportét a tudíž nemá oblíbenou hračku nebo aport? dá se to nahradit taky kouskem masa?
(zejtra du vařit králíky s takovou )

Mar
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2007 11:08
- Nahlásit

Frog
nevim čéče - příští tejden tam du volat - estli bysme mohli buď o víkendu nebo až tak na 18:30 v tejdnu (dřív z práce nestíhám )
tak sem zvědavá...

a díky moc za články v neděli mu při ranním venčení začnu házet kousky masa a učit ho "hledej" - pokud to budefakt maso,myslím,že tento povel zvládneme velice rychle

lou_veteau
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2007 11:10 - Změnil/a: lou_veteau
- Nahlásit

Mar: a co máš za pejska?

A kam chodíte na agility?

<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 162 . 163 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání