Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / venceni s cz-pes Brno
<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 162 . 163 . >>
Autor Zpráva
Syska
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2007 13:56
- Nahlásit

Blaňule, nemůžete toho už nechat?
No jo, odpírej ji něco, z čeho má takovou radost, že jo..

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2007 13:59
- Nahlásit

Syska
přesně tak... Navíc, nechej toho, když ji to vážně tááák baví...a je to pro její "dobro"... (přeci jen, potřebuju s ní udělat norování... )

Syska
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2007 14:03
- Nahlásit

blanulinka1
Marně přemýšlím, co z toho,co dělám s Tess, je pro její dobro...

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2007 14:09
- Nahlásit

Syska
všechno, pokud je při tom šťastná a má z toho radost...

Syska
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2007 14:13
- Nahlásit

blanulinka1
Tak to potom jo, to už jsem klidná..

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2007 14:31
- Nahlásit

Syska
tagže všechny kraviny a pytlíkoviny...jsou super

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2007 14:40
- Nahlásit

Syska, Mar
pěknej wíkend...valíme na cvičák...venku je krásně, tak to bude super

Mar
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2007 14:51
- Nahlásit

blanulinka1
zdarec! my dem zejtra na vejlet se podívat na ovečky - asi deset kiláků tak snad se Batman aspoň trochu unaví

Denisa
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2007 12:04
- Nahlásit

Frog
ahojky, tak dnes bych ráda šla, ale je mi nějak šoufl, tak kdyby náhodou, napsala bych sms
co vy jdete vlastně?
v kolik a kde tedy? jak minule?

Frog
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2007 12:14
- Nahlásit

Denisa
Ahooooj Denčo, já bych i šla,ale čoveče taky mi není moc dobře. Nějak jsem se o víkendu nachladila a frkam a smrkam. Nenechaly bychom to třeba na středu? Až nám bude oběma lépe?Ale tu už půjdeme na 100%,jo? Viděla bych to stejně ja minule v 17:30 ... snad mě šéf nezdrží v práci,ale to bych čas určitě ještě upřesnila podle aktuální situace.

Denisa
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2007 12:23
- Nahlásit

Frog
asi teda jo... i když já teď furt mám něco... hrozný se mnou! su jak ňákej důchodce s těma chorobama...
tak si rezervujeme středu

Frog
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2007 13:17
- Nahlásit

Denisa
.. hrozný se mnou! su jak ňákej důchodce s těma chorobama... Není , já jsem dneska taky nějaká onemocnělá. Necháme to zkrátka na středu a už se na vás holky naše moc těšíme.

Galadriel
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2007 13:23
- Nahlásit

Ahoj, jsem taky z Brna a chtěla jsem se zeptat, jestli někdy venčíte i později než kolem šesté. Bývám docela často v práci až do šesti, bohužel!

Mar
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2007 15:01
- Nahlásit

Frog
Denisa

čauvec - jenom jsem chtěla pozdravit Velkou a Placatou (vč.paniček samo)

Frog
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2007 15:28
- Nahlásit

Galadriel
No ta šestá je pro nás bohužel nejlepší čas, jelikož procházkujeme vždycky tak do 20 hodin. Kdybychom šly později,tak už doma nic nestíham udělat... ale kdyby ses někdy utrhla dříve, jsi vítána.
Mar
čááááááááu, jak se máte placatci? Musím říci,že jsem vás na výstavě zase ráda viděla. Až dogina dohárá, počítáme s váma na nějaké to venčeníčko a stopičku.

Mar
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2007 15:35
- Nahlásit

Frog
no,hlavně chci zkusit tu stopu no....aspoň jako estli by ho to bavilo,nebo esti by chtěl...

Galadriel
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2007 15:50
- Nahlásit

Frog
Pokud budu stíhat, ráda se připojím, díky.

Mar
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2007 08:45
- Nahlásit

Frog
ještě jednou MOC MOC DĚKUJU!!!!! škoda,že Aga hárá

Frog
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2007 10:09
- Nahlásit

Mar
Ahoooooj nemáš zač prosimtě... stejně jsem byla zrovna poblíž PC.Koupíš mi za to pivko . Jo jo,ale příští týden už konečně končí s háráním... tak se těším konečně na cvičák! A na procházky s psíma kamošama.

Mar
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2007 10:13
- Nahlásit

Frog
jo jo, my od října chodíme zase na agi (ale jen o víkendech , páč v týdnu nestíhačka )

Denisa
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2007 12:45
- Nahlásit

Frog
tak my jsme nakonec byli včera s Agi a Fíou, teta nás přemluvila, takže Giordi měla včera naopak venčení dvojité - se mnou kratší + s tetou, ale ustála jsem to, teta byla taky nachlazená...
dnes jdeme pro změnu zase s nima a ve středu se teda budeme těšit na vás!
Mar
tak my zas zdravíme malého placatečka!

Galadriel
ahojky,
klíďo, tak zkus někdy dříve, třeba bychom mohly s Frog to posunout na 18.30 někdy...
jsem koukala (kdesi na diskuzce jiné jsi ho představovala a zaujal mě) jakýho máš krásnýho hafa! fakt super! naši sousedi mají podobnýho, ale většího a tvrdí, že je to Pressa de Malorguin, ale bůhví co to je, vypadá spíš jako kříženec, ale je to super krásnej bafák!

Frog
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2007 12:50
- Nahlásit

Denisa
Super, taky se budeme těšit. To je dobře,že ses mohla urvat, já jsem včera odpadla úplně! Ondra vzal Agů na procházku a já jsem to proležela v posteli a myslela jsem,že umřu. Dneska už je mi ale líp. Koukala jsem k tobě na stránky a mufíčci štěníčci jsou nádherní! Hezké fotečky z nových domovů, opravdu. Je fajn,že se mají u nových páníčků hezky.

Denisa
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2007 12:57
- Nahlásit

Frog
no náhodou jsi udělala dobře, neb jsi to třeba zažehnala!
no jo, to Marťas si přikvačil včera v 21h, to by se G. načekala a beztak by s ní šel jen obejít blok...
teta byla taky nachcípaná, tak jsme byli na psí jen 3/4 hoďky, ale furt lepší než nic.
díky, no mufínci fufínci ťutínci moji... páníčci jsou bezva, všichni je mají za mazloně a tak jsem si to přála...

Mar3
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2007 19:55 - Změnil/a: Mar3
- Nahlásit

all
tak sem konečně po dvou měsících splichtila ňákej ten text+fotky k AH tak kdo chcete - mrkněte: (nejlepší je ale stejně fotka Berryho v náhubku od Agátky )

http://www.buldocek.wu.cz/denik-francouzsky-buldoc ek.php#z18

Galadriel
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2007 20:01
- Nahlásit

Denisa
Ahojky,
děkuju, i Garon děkuje za poklonu, budu se snažit to někdy stihnout dřív. Ráda poznám nové pejskaře a vyměním pár slov a rad!

Galadriel
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2007 20:03
- Nahlásit

Denisa
Máš třeba ICQ nebo mail? Dá se líp domluvit. Moje ICQ je 229 761 400.

Denisa
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2007 20:33
- Nahlásit

Mar3
dobrý!
teda ta fotka - hlava v náhubku - to je hustý!!!
Galadriel
ok!
mejl mám, ale ICQ nevedu a domlouváme se stejně zde převážně... kdyžtak si pak můžeme dát mobil...
no vlastně když mrkneš na www.boxer-giordi.com tak tam je mobil i mejlík...

Mar
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2007 08:11
- Nahlásit

Denisa
jj,ta se mi taky moc líbí - mám jich celou "sérku" - bylo to na coursingu, a páč sledoval střapec,tak si toho ani na té hlavě nevšim

Frog
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2007 08:13
- Nahlásit

Denisa
Ahooooooj, tak jak dneska? Počítáme s váma holky a moc se na vás těšíme. Doufám,že to stihnu v těch 17:30. Kdyby byl problém zavolám, nebo napíšu sms. Vidím to tak,že si našlápneme stopičku... vyrazíme na procházku a při cestě zpátky si to odstopujem, co ty na to?
Mar3
Jdu se kouknout na ty vaše stránečky.

Denisa
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2007 09:20
- Nahlásit

Frog
jo jo!
my jsme včera dojely na sraz, zaparkovala jsem a začla průtrž jak sfiňa! tak doufám, že se to dnes nebude opakovat!!!
že si našlápneme stopičku... vyrazíme na procházku a při cestě zpátky si to odstopujem, co ty na to?
a vy už tak dlouho necháváte uležet stopajdu, jakože hodinovku třeba děláte? no hele, na místě to dohoukáme.

<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 162 . 163 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání