| Autor |
Zpráva |
Frog
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2007 09:10
- Nahlásit
Denisa
No ono na Vysočině nebylo moc pěkně . Pořád tak nějak mrholilo, ale já si to tam užívám i když mrholí.
Denčo, my ve středu bohužel nemůžeme... máme už něco domluveného,ale příští týden si vás klidně zamlouváme .
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2007 09:15
- Nahlásit
Frog
jasně! ono to tak bude i lepší...
tak příští středu si vás píšeme!
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2007 11:22
- Nahlásit
Denisa
Denčo, chci si na procházky pořídit čelovku a moc se mi líbila ta tvá! Nemohla bys mi na ni hodit odkaz? Nebo kdes ji kupovala a za kolik? Aguna je sice docela ve tmě vidět,ale já moc na cestu nevidím . Díky moc ...
|
Puna
|
# Zasláno: 7 Lis 2007 07:54
- Nahlásit
Ahóóóóój všem, hlavně zdravíme tetu Frog a Agátku,
já jsem teď byla nějakou dobu mimo, byla jsem na kolečku na interně, nemohla jsem na net a tak vůbec, bylo to tam hnusný... Teď jsem ale zpátky na svém místě, tak jsem moc ráda a říkala jsem si, že se musím ozcat hned tetě, aby si nemyslela, že jsme na ni s Agátkou zapomněli...
Tak co vy? jak se máte, co děláte? Na fotečce z vyhlašování závodu vám to moc a moc sluší, přesně jak píše Denisa, úplně záříte
Doufám, že se třeba na někdy domluvíme a zkusíme nějaký venčení, jestli budete teda chtít samozřejmě...
Myslím, že je akorát počasí na to, aby se Luckin vyválel nebo vykoupal v nějaké šílené špinavé studené kaluži pod Agátčiným dohledem
Tak se mějte pěkně, opatrujte se, moc vás zdravíme Š+L
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2007 09:00
- Nahlásit
Frog
jé, já jsem ji kupovala v Krpoli v takovým podchodu U Žouželky ve svítidlech normálně prostě tam kde mají ve svítidlech baterky na svícení, tak by měli mít i čelovky a takový ty svítítak led...
určitě to mají i ve sportech co vím...
a kolik stála, to už si fakt nepamatuju...
ale pořiď si, aspoň budeme víc svítit, 2 světluchy!
Puna
no doufám, že společně i s náma... minule jsem se mohla smíchy uřechtat, i přesto jak mi bylo mizerně!
a jak na mě Luckýsek dal tlapky a pěkně stál, moc roztomilý!!!
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2007 10:01
- Nahlásit
Puna
Denisa
Ahoooooooj holky .
Puna
Ráda tě zase vidím a uvidím naživo. Pojď s náma na prochajdu třeba ve středu,co ty na to? Jinak my se máme fajn, jenom má Aguša falešku,ale musím přiznat, že po těch homeopaticích má faleška průběh o 200% klidnější!
Denisa
Super... mrknu se po ní . Musím si na tu obludu trošku posvítit a hlavně já už teďka na procházkách houbeles vidím . Aguně pořídím apartní reflexní oboječek a bude .
Hahááá a v zimě s váma počítáme na běžkováníčko, co vy na to? Když nebudeme moci stopičkovat .
Chtěla jsem se zeptat, jak na tom byla Giordinka po zimě se stopováním? Aguša se teďka hezky rozčuchala a docela mě mrzí,že celou zimu si asi nezastopuje kvůli sněhu. Mám strach, aby to nezapomněla .
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2007 11:12
- Nahlásit
Frog
no doufám, že tentokrát bude snížek na to běžkováníčko!!! výbavička leží ladem...
ad stopajdy - mno, hrrrr do toho byla samozřejmě ještě víc po té pauze, nadrženkyně, takže jsem musela zpomalovat opět, zpřesňovat - stopu i lomy, prostě jsem se jakoby vrátila o pár kroků zpět a pak se zas rozčuchala... ale víš co... furt se něco řeší i pak... pak zas terény různý atd.
ale nezapomněla! nevím, ale boxer a konkrétně Giordina, jak jí jednou něco předvedeš, tak ví... nemusí to opakovat, prostě si pamatuje, až mě udivuje co všechno. ona je i hodně samostatná v tom myšlení, potvůrka přemýšlí a sama si vyhodnocuje
Tak ve středu se budeme těšiti!!!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2007 10:35
- Nahlásit
Frog
Puna
ahojda, tak jestli to do středy neroztaje, tak doufám, že béřete něco - sáňky, boby, podprdelníky, běžky, sjezdovky, skútry atd. - prostě něco na zimní sportovní radovánky!
já teda hlavně doufám, že do té doby budu mít přezuto auto!
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2007 10:39
- Nahlásit
Denisa
Nevím čoveče.... asi vezmu podprdelník . Ale včera jsme byli s Agušou podprelníkovat a ona nás u toho málem zabila. Lovila nás oba s Ondrou, podle toho kdo zrovna jel . Ona se rozběhne a pak ti hupsne klidně na hlavu ... kopejtko . Uvidíme .
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2007 10:40 - Změnil/a: Mar
- Nahlásit
Denisa
no doufám, že tentokrát bude snížek na to běžkováníčko!!! výbavička leží ladem...
týýýjo! takže tys to zakřikla!!!! tak a máme viníka!!!!! tak kvuli tobě byl takovej "Podzimní zajíc"!!
(ze stránek www.lambra.wz.cz)
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2007 10:43
- Nahlásit
Puna
Denisa
Týýýý brďo teta,ale s tím běžkováním to je dobrej nápad... docela bych vyrazila , zapráhneme obludy a necháme se pěkně tahat,co? Naplánujeme nějakej zajímavej okruh a psiska se budou alespoň navzájem hecovat,co?
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2007 10:44
- Nahlásit
Mar
Týýýý brďo, to byl teda hukot .
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2007 10:45
- Nahlásit
Frog
jj,byl to fakt MASAKR jakože nikdo třá autem už nevyjel, po 2 hodinách neexistoval suchej člověk - mě padaly kalhoty,bo byly nacucaný vodou jak houba a ztěžkly a tak
akurát pes je asi nachlazen
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2007 10:54
- Nahlásit
Mar
Týýýý jo, mě by štrejchlo, kdybych nemohla autem vyjet. Já hnedka panikařím .
Jééééjej, to je mi líto,že ti nastydnul! Snad to zvládnete bez ATB. Koukej mu uvařit čajík a dej mu jitrocelák, ať je co nejdříve fit,jo? Pozdravuj ho od nás čumáčka placatýho
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2007 10:55
- Nahlásit
Frog
jj,jirocelák aj echynaceu už mám navečer připravenou )
tyjo mě vyjížděl david od katky z toho "nejhoršího" - plus eště tak 5 dalších lidí tlačilo a navrchu sme zavolali "skorotchánovi" protože já taky zpanikařila
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2007 11:02
- Nahlásit
Mar
Haháááá tak přesně tak bych to udělala i já . A dostali jste diplom? S kým jste běželi?
No jinak teda organizátorům ani běžcům toto počásko teda nezávidím .
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2007 11:10
- Nahlásit
Frog
no,máme diplom a medailu a běželi sme s CHuckem takže jakože gut,zaběhal si párovej a tak ale počásko teda vyšlo, sem říkala janči že maj fakt smůlu na to - bu´d prší,nebo sněží, nebo je 40°C ve stínu když sou závody a tak
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2007 11:17
- Nahlásit
Frog
Giordi zase podprdelníky krade lidem z podprdelek!
tak to se budou s Aguš krásně doplňovat!
Mar
nó a ještě máme doma Marťase!
ale já to na vás fakt neposlala!
no "Zajíc" teda drsnej!
jsem myslela, že to bude spíš zas zrušený...
gratulace Berouškovi!
koukala jsem, že na diplomu má Giordi fotos, tak to by měla i s portrétkem no ale pro ni by to fakt nebylo, teď se z toho dostala, měla i atb, tak ťukám ťuk ťuk, stejně nosí i oblek! před týdnem jsem jí ho pořídila
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2007 11:36
- Nahlásit
Denisa
jj, my nosíme oblek a pod ním mikinu a byl celou dobu v autě - 2x sem mu tam šla i zatopit....ale stejně se třepal a v noci pokašlával.....no vidět,že se k tomu šici postavili čelem a nic se nezrušilo,ale jak říkám,byl to fakt masakr
(jo, a berouš to má teda bez protrétu no ale tak třá příště )
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2007 11:40
- Nahlásit
Mar
tak ať se Berulínek brzo vyzdraví!
k Chybovi radši nechoďte, nás "nutil" mít klid víc jak 3 týdny...
ba ne, ona to potřebovala
|
wami
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2007 12:28
- Nahlásit
all
zas jednou nakukuju...
jak se mate? u nas se stridave dari a nedari, vcera si pri blbnuti na cvicaku Banuska zarazila do tlapy jakysi kovovy prut (asi stojanek na balonky, nebylo to v tom snehu videt, kreteni jedni kdyby po sobe uklizeli ), mela to tam tak 1 - 1,5 cm hluboko, bohudik tam byl s nama vet, tak ji to hned vydezinfikoval, ale teda fuj, vypadalo to hnusne... tak nam drzte palce, at to nezhnisa...
No, aspon to ma na predni tlapce az u pateho prstu, tak chodit s tim muze a tvari se, ze o tom vubec nevi...
a jestli chcete, tak mam prima tip na bezkarskou trasu!
(bud Medlanecke letiste, ale tam je to proste akorat okruh, nebo jet smerem na Oresin, ale vystoupite prvni zastavku za Reckama - za Lachemou - uz si nepamatuju, jak se to tam jmenuje. Pak sejdete kousek dolu, jako kdybyste fakt chtely jit na ten plac k Lacheme, ale misto toho zahnete dozadu nahoru mezi baraky. Pak je tam takova polnacka doleva, nejdriv okolo par baraku, ale uz se tam daji nazout bezky, a pak proste a jednoduse porad po te ceste nahoru a nahoru, jako na Sobesky (lesem, okolo potoka, okolo rybnicku, minete staje,...) - a nahore uz je zastavka autobusu, co jede zpatky na Krpolske nadrazi.
Posledni zimu v Brne, to byla ta drsna, jsme tam jezdili tak 1-2x tydne, bylo to fkat super, cela cesta je do mirneho kopecka, takze se clovek neboji a pes si zamaka )
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2007 12:52
- Nahlásit
all
jo,děcka, vy ste tady takoví znalci - potřebuju poradit....
potřebovala bych,aby Berry přibral "přes kozy" - co tomu nejvíc pomáhá?
jakože vím,že u větších psů nosí třá postrojky s těma závažíčkama třá (ale tak malý,abybyl na berouša, to nedělaj), nebo třá plavání (muj plavat neumí) tak jako co tagle bych mu mohla venku připravit,aby po tom tak jako přibral víc přes kozy? nevíte někdo? díky
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2007 13:03
- Nahlásit
Mar
aby po tom tak jako přibral víc přes kozy?
hele rika se, ze uz zenskych na to funguje cerny pivo (ja teda nevim, zenska nejsem, piju normalni svetly pivo a stejne mam hezky dvojky ....) tak mu ho zkus venku pravidelne davat ...
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2007 13:05
- Nahlásit
Jirikovo
dík moc za radu, zkusím
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2007 13:40
- Nahlásit
wami
achóóój!
Banušce ať se to pěkně hojí!!!
Díky za tipa, snad bude možnost to i zkusit.
pozdravuj celou smečku!!!
Mar
no ve vašem případě třeba zkus tahání do kopce... na postrojku a vodítku... vím, že boxeřiska buď tahají za sebou pneumatiku třeba anebo tahají pánečky do kopce...
a na co to símtě potřebujete?
když bude mít obrohrudník tak mu bude překážet při běhu na coursingu... se zastaví hrudňálem o lanko anebo o zem... a na agility se ti nevleze do tunelu! a shodí překážky! a bude mu malý postroj a obleček a vůbec...
já bych to být tebou přehodnotila!
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2007 14:08
- Nahlásit
Denisa
tak to teda díky za povzbuzení chcu to kvuli tomu,aby voproti ostatním buldočkům nevypadal tak "rachitickej"
tam ku dám tahat galusku - pneuška je moc
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2007 09:09
- Nahlásit
Frog
Puna
tak co, kdo dnes jde?
V Medloších je ještě sníh, včera jsme tam hopsali s Agí a Fíou...
dáme sraz tedy u plynárny?
já párknu u elektrárničky... ty Frog půjdeš asi od "chemické" že jo?
tak tam dole pod kopcem?
jéžiš - plynárna, elekrárna, chemická to vypadá jak kdybychom chodili venčit někam do nějaké továrny a přitom je tam tak krásně a romantikááááá!
jo a v kolik?
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2007 09:11
- Nahlásit
all
čaute, nejdete třá venčit taky v SO dopoledne?
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2007 09:26
- Nahlásit
Mar
to asi ne, resp. ještě nevím.
už tahá Beroušek galusku?
hele, možná oproti jiným je rachitický, ale já bych spíš řekla, že sportsmen atlet!!!
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2007 09:39
- Nahlásit
Denisa
já bych spíš řekla, že sportsmen atlet!!!
díky
galusku ještě netahá, bo je moc blata - v té břečce by to neutáh
no,my šíííleně dlouho nebyli nikde s pejskama - tak bych mu to ráda v SO vynahradila
tak snad někoho seženem
|