| Autor |
Zpráva |
Mar
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2007 10:20
- Nahlásit
Frog
jo,no, mě se to líbí,jak to je v tom článku co si mi dala popsaný , ale třá vo tom,že s ten pes má na koncu lehnout - vo tom tam nepadlo slovo a tak....takže jako zase sice to děláme "jenom tak" ale tak nemusíme to hnedka ze startu pokazit,žejo....
jo a mimochodem - včera sem dala ty pamlsky kousíček dál od sebe, a začal se mi otáčet jakože do pravýho úhlu od stopy měl tělo,apod....takže to zejtra nahážu zase "nahusto"
tak super!!!!! šak dyž to nahlaš. stihnem,ozvu se a upozorním ju? dyby ste tam nebyli
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2007 12:53
- Nahlásit
Mar
Jasan, děkuju . Hele na konci ti pes může předmět označit několika způsoby a je jedno, který si vybereš. Jelikož vy nechcete na žádné těžší zkoušky, tak stačí, aby pes označil předmět tím,že se zastaví, nebo si sedne a nebo vyštěká je to jedno... Nejjednodušší bude když se zastaví a zůstane stát .
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2007 13:55
- Nahlásit
Frog
my taky děkujeme!!!
Mar
však si nás pak zatkni a můžem debatit...
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2007 16:36
- Nahlásit
Frog
takže když předmět cupuje, tak to je blbě asi
|
Mipooo
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2007 12:23
- Nahlásit
Dneska mame venceni o 17:30 u OBI v Bystrci, prida se nekdo? Prijedou 2 bord. dogy, chodanda, retrieverka, stafik, mops, fr. buldocek, mozna kokrici a jeste jedna bord. doga... pap
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2007 10:27
- Nahlásit
Frog
čau,
prosímtě se mnou je to dnes 50/50 neb každý den trůním u zubáka a jednou to rozchodím, podruhý ne...
v pondělí jsem umírala, obrany nehrozily
včera jsem v poklidu dala procházku s Aginkou a Fíou
dnes mi to bolí a ještě se mi v tom budou hnípat v 16h, takže fakt nevím, zda dokážu dorazit, určitě bych to kdyžtak posunula na 18.h.
Jestli se chceš radši domluvit s někým jiným, tak radši jo, jinak ti dám vědět snad kolem 17.h, ale spíš tuším, že dnes blbý, když vím do čeho mi budou hnípat... no uvidím...
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2007 10:37
- Nahlásit
Denisa
Teta, nic si z toho nedělej . Dej mi vědet do 17:00 a kdyžtak půjdeme . Když to nevyjde,tak se nic neděje a zajdeme klidně příští týden,jo? Napiš pak kdyžtak sms .
Budu na tebe myslet, zubaře taky nemám ráda! Tak hlavně ať jseš brzy fit. Pozdravuj Giordasku .
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2007 10:43
- Nahlásit
Frog
jo jo, dám. díky a snad na viděnou. nebo aspoň v neděli na coursingu, příští týden středa určitě si rezervujeme...
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2007 13:35
- Nahlásit
Denisa
Jasnačka , když to nevyjde teďka, tak příští středa to jistí . Jinak děkují moc za fotečky, co jsi mi posílala mejlíkem. Jsi moc hodná .
wami
Tetááá jak to s váma vypadá na ten výcvikáč? Rády bychom vás zase viděly .
|
wami
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2007 20:51
- Nahlásit
Frog
ahoj teta
bohuzel, vycvikace jsou pro me tentokrat pase...
mela jsem jet prvni termin, ale do toho mi bohuzel vlezlo neco moc duleziteho, druhy jsem mela naplanovany uz driv jinak...
pomalu mam strach se jesdte k Verci prihlasit, bo mi to posledni dobou nakonec vzdycky nejak nevyjde a me to pak mrzi, ze jako furt JOOO, a pak nic...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2007 09:00
- Nahlásit
Frog
čau dogouško Agouško!
pan vet mi ještě nedovolil lítání, tak jen abys věděla, že se mnou ještě nemáš počítat... škoda no. ale vyblbnu se i doma, z bytu si vždy dělám opičí dráhu a skáču doma páníkům po hlavách a válím se jim v postelích, tak to není až tak špatný.
pa pa slinták Giordi
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2007 09:44
- Nahlásit
Denisa
Ahoj Giordinko naše,
doufám,že se brzy uzdravíš. Už se na tebe s paničkou moc těšíme. Já mám pro změnu falešku, takže taky žádná sláva . V sobotu i v neděli mě panička vytáhla stopovat do deště a to se mi moc líbilo. Panička mě moc chválila, protože prý jsem čuchala jak drak .
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2007 09:53
- Nahlásit
Denisa
Jo jinak jsme byly ještě na výcvikovém víkendu v Hranicích a musím teda uznat,že to bylo jako vždy super. Vzaly jsme s sebou i Spika s paničkou a super se cvičilo, stopovalo i obranařilo. Fakt fajn atmosféra, tady jsou nějaké fotečky .
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2007 18:52
- Nahlásit
Frog
děkujííí! už jsem zdravá, ale ještě nesmím týden "cvičit" víš?
paničce - téda, super! jste akční!!! a Spike s Agátkou jsou dobrá dvojka! vlezli jste se všichni do 1 pokoje?
pěkné fotečky!
|
wami
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2007 23:27
- Nahlásit
Denisa, Frog
ahoj tetky!
tak jak se vam vede, v tech dalekych jiznich krajich?
a pro Frog specialne:
jsem si o tobe precetla ve Svete psu, moc gratuluju!
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2007 08:15
- Nahlásit
wami
Frog
jsem si o tobe precetla ve Svete psu
jéé! no honééém, pochlubíít nascanováát!
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2007 08:35
- Nahlásit
wami
O mě????? Já o ničem nevím!
Tetááááá ráda tě zase čtu . Jak se vám daří? Co pejsci?Kdy dorazíte, aby se Agů mohla zase zařádit s Lumpíkem, Banuškou i dědouškem ?
Denisa
vlezli jste se všichni do 1 pokoje? Čoveče vlezli , dokonce spali s náma v posteli . I do mého pidi auta se v pohodě vlezli . Byli jsme krapet za atrakci,ale předvedli jsme v praxi,že doga je skladné zvíře .
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2007 08:59
- Nahlásit
Frog
hele ty tajnůstkářko , dyž teda nechceš nascanovat, du si koupit
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2007 09:06
- Nahlásit
wami
no my jsme teď odpadly obě dvě, ale již je to o.k.
a co vy na tom dalekém severu? už máte sníh?
Frog
tý brďo i do autí? tak to je super!
ad časák - no teda, objasnit, říct, napsat! máme slavnou kámošku!!!
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2007 09:14
- Nahlásit
Denisa
Frog
máme slavnou kámošku!!!
joo,to hnedka budu muset doma Berrymu říct,že ojížděl kotník mediální hvězdě!
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2007 09:24
- Nahlásit
Mar
Denisa
Holky já fakt nevím o co jde , asi si ten časák budu muset koupit , bo co .
Denisa
Počkej hodim ti semka fotku z auta,jo? ..........
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2007 09:29
- Nahlásit
Denisa
hele dogoušci v autě
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2007 09:41
- Nahlásit
Frog
cha chááá! tk to je dobrý!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2007 10:08
- Nahlásit
Frog
parádní!!!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2007 11:17
- Nahlásit
Tak jak je to s tou naší Agouškou a Frog?
Já nemám čas skáknout koupit časuldu!
Tak práskejte!
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2007 11:29
- Nahlásit
Denisa
týjo,já to aky včera nestihla! a furt nic nevím!!!! ale dneksa teda koupím,estli sem nehodí info!
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2007 11:37
- Nahlásit
Denisa
Tam uveřejnili ten náš závod dog. Jak jsme byly druhý ze dvou . Žádná hitparáda ten náš výkon.... vykašlala se mi na stopu, na poslušnosti šly body dolů za moje hlouposti a obrana taky nic moc. Ale byla tam super atmosféra, fajn lidi a tak! Moc se mi tam líbilo.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2007 10:08
- Nahlásit
Frog
Jůůůů! Ale tak i to je úspěch... móc hezká fotka! úplně tam s Agouší záříte!!!
už bys jí měla udělat taky stránečky, je to škoda, takových věcí děláte, určitě by se na to lidičky rádi mrkali a brali inspirejšn!
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2007 08:34
- Nahlásit
Holky
Ahóóój, tak co jste všechny prováděly o víkendu? Jak jste se měly?
My jsme byly s Aguší na Vysočině u Ondrova táty na návštěvě a byla to zase super relaxace. Mám to tam moc ráda, protože hnedka za barákem jsou pole a lesy... no prostě ráj. Agů mě zase potěšila sobotní móóóc pěknou stopičkou. Pěkně jí oděšla, fakt . No a v neděli jsme si složily ZZO . Aguna má natrénováno už delší dobu,ale já jsem ji nebyla schopna přihlásit, tak už to máme konečně z krku. Na jaře bych chtěla zvládnout ZM, tak uvidíme, jak se zadaří.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2007 09:02
- Nahlásit
Frog
bezváááá! jste šikulíny! gratulace k ZZO! a bylo krásně, to jste si tu Vysočinu fakt museli užít, závidím!
jak to s váma vypadá ve středu?
já jsem právě volala Janči F., že v úterý s Agi a Fíou jen na 20-30 minutek... musí pomalu, rekonvalescentka.
tak se právě ptám, zda by to pro vás bylo vůbec k něčemu takové pidivenčení
tož napísaj... a kdyžtak až příští týden...
|