Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / venceni s cz-pes Brno
<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 162 . 163 . >>
Autor Zpráva
Frog
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2007 08:18
- Nahlásit

Puna
Denisa
Ahooooj děvčata,
tak Aguša z vany moc nadšená nebyla,ale bohužel musela! Ta ludra bláznivá to měla snad všude.
Děkujeme za super lítačku a příští středu se doufám uvidíme alespoň s Luckymánkem... s Giordinkou se doufám do Vánoc stihneme vylítat,co? Budeme s váma počítat na tu středu potom,jo?

Denisa
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2007 09:01
- Nahlásit

Puna
Frog
no já jsem mydlila taky o stošest, tak zacákaný břuch od blata už neměla dlouho...
budeme se těšiti, dáme vědět kdy... !

Kelly
ahojky! jasně. a jakého hafana máš ty? plemeno, věk
já mám boxerku, 4 roky

Denisa
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2007 09:22
- Nahlásit

Kelly
zde pro lepší představu banda v akci...
http://www.youtube.com/watch?v=M4-nON9inmg
Frog
Puna
pamatujete?

Kelly
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2007 10:06
- Nahlásit

Ahoj, já mám fenku leonbergera - 2 roky, a kříženku jezevčíka 9-10 let (nevím přesně, je z útulku).

Šárka
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2007 10:24
- Nahlásit

Ahoj Kelly,
Jestli máš zájem o hromadné výletíky, tak se podívej na www.mujpes.cz na fórum společné vycházky - Brno... Tam se domlouvá hodně výletíků.

Kelly
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2007 10:51
- Nahlásit

Denisa: Tak jsem koukla na odkaz, pěkní pesani. Tu německou dogu možná znám.Nejmenuje se Agáta?

Šárka: Vím o tom, ale tihle se schází až někdy okolo 18.hod, to my chodíme dřív. Jedině snad o víkendu. Ale chtěla bych chodit venčit spíš s menší skupinou.

Šel by s námi někdo odtud na prochajdu? Asi by byl nejlepší víkend, ve všední dny chodíme už okolo 16. hod. Leonka je nekonfliktní.

Šárka
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2007 10:55
- Nahlásit

Co máš za rasu?

Šárka
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2007 10:56
- Nahlásit

Domlouvá se výlet v neděli v 9:00 hod, sraz před hotelem Velká Klajdovka.
Oni chodí pozdě, také mi to nevyhovuje, ale tady mi to nikdy nevyšlo. Jednu dobu jsem měla smůlu na výlety, ale ráda bych šla.

Frog
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2007 11:03
- Nahlásit

Denisa
Jéééé to je supééééér videjko.
Kelly
Jo,jo je to moje Aguša

Nejmenuje se tvá leonka Henrietka?

Frog
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2007 11:06
- Nahlásit

Kelly
My spíš chodíme ty středy okolo té 18.hodiny,jelikož jsme všechny pracující, tak dříve moc nestíháme. Budeme rády když se někdy přidáte, tak sleduj tohle fórum vzdycky se domlouváme dle konkrétní situace.
Jinak my moc víkendy nejsme v Brně, pořád někam jezdíme a tak. Jen tak 1 víkend z měsíce tady zůstáváme... jinak cestujeme, cvičákujeme a tak...

Šárka
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2007 11:15
- Nahlásit

Kelly
už vidím co máš za pesany, úplně mi to vypadlo z hlavy

Denisa
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2007 11:17
- Nahlásit

Kelly
právě my jsme už taky rozsortýrovaní do menších skupinek a tady se vyloženě jen domlouváme na 1 den v týdnu, nebo třeba někdy i víkend, jinak má každý ještě své další psí kámoše a psí aktivity a venčení, která si domlouvá individuálně jinde a s jinýma... takže nyní zde domlouváme pravidelné středy
ale není problém, pokud by ses jednou v týdnu přizpůsobila časem okolo té 18.h... tak přijďte! já jsem třeba taky dřív doma, ale klidně jdu venčit i v sedm večer, psici je to fuk kdy jde...

Kelly
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2007 11:28
- Nahlásit

Frog: Tak přece jen jste to vy. Známe se ze Špilberku, moje leonka se jmenuje Hera.

Jednou týdně bych to snad na tu 18. hodinu zvládala. Tak se někdy domluvíme.
Šárko, co ty máš za pejska?

Šárka
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2007 11:34
- Nahlásit

NO a čivavu

Kelly
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2007 11:37
- Nahlásit

Dobrá kombinace

Mar
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2007 11:47
- Nahlásit

all
vidím,že už nás sice předběhla Giordinka,ale taky přidám jednu včerejší, z mikulášské "besídky"

je vidět,že placatejm ty rohy prostě seknou :-D

Denisa
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2007 11:52
- Nahlásit

Mar
supéééér!!!! no to je ale celej čertík!!! to vypadá fakt jak kdyby to bylo jeho!!!

Mar
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2007 11:54
- Nahlásit

Denisa
no, asi se v tom našel, páč si je ani nesundával a když sem si ho po práci šla vyzvednout k "tchánovi" tk chlapi tam seděli u slivovice a von si v těchhle rohách mezi nima lítal z kanclu do kanclu

Frog
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2007 13:30
- Nahlásit

wami
Tetáááá, děkujeme za super procházku. Rády jsme vás všechny viděly. Doufám, že se zase brzy uvidíme! Bylo to fakt fajn.
Kelly
Holky se spolu v neděli taky dost dobře vylítaly,že? Doufám,že brzy s náma vyrazíte.
Puna
Tak jak zítra? Pojďte s náma... Agů by mi to neodpustila.

Puna
# Zasláno: 11 Pro 2007 14:35
- Nahlásit

Frog

ahoj tetáá, určitě s váma na zítřek počítáme... jaak jsme se domlouvali, tak si zítra upřesníme v kolik a kde?

Denisa
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2007 14:50
- Nahlásit

Frog
Puna
ahojte holčata! tak my zítra nee, snad příští středu...
napíšu vám mejlíka.
Frog
děkujeme za esemesky

Frog
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2007 14:59
- Nahlásit

Puna
Zítra si napíšeme, nevím jestli budu mít autí, tak podle toho,jo?
Denisa
Dobrá, dobrá.... napiš. Nemáš zač děkovat. Jste přece naše kamarádky, tak nás to zajímá.

Denisa
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2007 15:06
- Nahlásit

Frog
huž jsem napísala...
no jo, to jo, ale ono to vždy potěší, takže dík!
a užijte si venčadlování! nezapomente nabrat kupu bláta a pejskové navrh nějaký to kokinko smradlavoučký a Luckýsek at se pěkně smočí... no prostě at mají zas nějaký supr zážitky!

Kelly
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2007 15:47
- Nahlásit

Frog: Ahoj, Hera byla nadšená. Určo brzy někam vyrazíme, než holka začne hárat a pak ty vycházky budem muset ošidit.

Tady máš na mě mailocahontas.pesani@seznam.cz

A ten coursing bude pro Heru to pravý ořechový, teda jestli bude mít zájem o střapec
Jestli brzy bude nějaká akce, tak prosím napiš, vyzkoušeli by jsme, co na to říká.

wami
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2007 15:52
- Nahlásit

Frog
nene teta, MY dekujem, ze sis udelala cas...
psouni byli fakt spokojeny! takovy litaci zachvaty nemeli, ani nepamatuju...

a ja si taky moc rada pokecala...

snad nam to zas nekdy vyjde, dostat se do Brna...

Kelly
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2007 17:54
- Nahlásit

Frog: oprava mailu: pocahontas.pesani@seznam. cz

Omlouvám se, už ani neumím psát. Dneska jsme s Herušou venku krásně zmokli. Skvělí počasí na prochajdy, co?

Puna
# Zasláno: 12 Pro 2007 08:18
- Nahlásit

Frog

Ahojky, tak jak?

Mar3
Marti, děkujeme moc za nádhernou PFku, moc se mi líbila, jsi šikulka, to bych nevytvořila ani za milion let Zapůsobila na mě tak, že se mi o vás dvou i zdálo, že jsem byla s Tebou na nějaké chatě, ty jsi byla instruktorka lyžování, Berry Tvůj asistent a nutili jste mě lyžovat na takovým hrozným ledu... Já jsem pořád nadávala, že si odřu lyže a vám to bylo úúúplně jedno
Opravdu nechápu, kam na takový sny chodím ...

Mar
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 08:21
- Nahlásit

Puna

to bude asi tím,že na té pfce sněží co? Berry byl asistent? jéé,tak to mu musim říct doma

Frog
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 08:33
- Nahlásit

Kelly
Ahojky, na mejlík ti určitě napíšu a hodím odkaz na coursing... myslím,že to Herušku bude bavit... je stejně krásně praštěná jako Agátka. Tady máš odkaz: www.coursingbrno.cz

Puna
Co říkáš 18:00 Zamilec? Já totiž nebudu mít autí a do Medlánek se špatně MHDčkem dostává. Neva?
wami
Ahojky tetííí... ne, ne, ne my děkujeme vám! Jste skvělá parta( smečka).

Frog
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 08:40
- Nahlásit

Kelly
Klidně se k nám dneska můžete přidat, jestli chcete.

<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 162 . 163 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání